Въведение

Копаене на биткойни и други Доказателство за работа (PoW) криптовалути традиционно изисква от потребителите да инвестират в скъпи копаещ хардуер, Наречен ASIC, за добиване на нови монети.

Вместо това някои оператори използват решения за облачен добив, които изискват малко или никакъв хардуер за поддръжка, не произвеждат топлина и изискват практически нула електроенергия за потребителя – като операторът за облачен добив осигурява хардуерна хешираща мощност.

Един ветеран оператор за облачен добив, Eobot, е твърд фаворит сред облачните майнери и в тази статия ще разгледаме защо това облачно копаене и обменната услуга издържа изпитанието на времето.

Какво е Eobot?

Eobot, е услуга за облачен майнинг и обмен на криптовалута, стартирана през 2013 г. в САЩ. Eobot е базиран на браузър, но има и налични приложения за и двете Android и iOS.

С общо над 2,2 милиона потребители, и хиляди потребители онлайн всеки ден, Eobot както обмен в реално време, позволяващ търговия между множество различни цифрови активи, така и усъвършенствана минна услуга за огромен обхват цифрови активи.

Обменът на Eobot

Eobot не предлага обичайното ви търговско изживяване. Вместо, Eobot предлага на по-разумни потребители на криптовалута възможността да обменят някой от поддържаните активи на Eobot помежду си.

Eobot поддържа широка гама от криптовалутни активиEobot поддържа широка гама от криптовалутни активи

Това е особено полезно за майньорите на криптовалута, които могат често да сменят монетите, които добиват, за да останат печеливши. Например потребители, които са били копаене на Ethereum може да разменя там ETH жетони чрез Eobot за BTC или други поддържани крипто.

Потребителите ще забележат, че потребителският интерфейс за обмен е много прост. Това е така, защото Eobot е насочена предимно към оператори на майнинг пул или потребители на Eobot’s услуга за облачен майнинг, а не към търговия с голям обем.

Резултатът е лесен за използване и утилитарен обмен съоръжение, което прави търговия между активи на Eobot бързо и лесно.

Поддръжка на обмен на активи на Eobot

Eobot потребителите могат да търгуват с огромна гама от активи на платформата, включително:

Поддръжка на обмен на активи на Eobot - Източник: Shutterstock.comПоддръжка на обмен на активи на Eobot – Източник: Shutterstock.com

 • Биткойн (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Пулсации (XRP)
 • Тире (DASH)
 • Tron (TRX)
 • Кардано (ADA)
 • NEM
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • EOS

В допълнение към няколко други цифрови активи. Докато борсата на Eobot има ограничена поддръжка на активи в сравнение с думите, Binance или Bittrex, предлаганите активи отразяват наличните на Eobot’s услуга за облачен добив, която ще проучим по-късно.

Крипто смесител Eobot

Потребителите на Exchange също могат да се възползват от Кранът на Eobot функция, която издава малко количество произволна безплатна криптовалута на потребителите веднъж на ден, което е нова функция, за да поддържа потребителите да се връщат ежедневно към Eobot.

Депозити и тегления

Понастоящем депозитите във фиатни валути не се поддържат от Eobot поради различни международни закони около криптовалутите. По-специално, като Eobot е базиран в САЩ, те трябва да се съобразяват MSB и FinCen регламенти.

Вместо това потребителите могат да правят депозити във всеки поддържан дигитален актив, който търгува на Eobot. Ако трябва да започнете да купувате първата си крипто, за да използвате Eobot, вижте нашето ръководство за начинаещи как да купя биткойн.

Ограничения за теглене и депозит на Eobot.Ограничения за теглене и депозит на Eobot.

Тегленията могат да бъдат направени след 20 от поддържаните криптовалути на Eobot, покриващи повечето от основните активи. За тези, които искат да изтеглят баланса си от различен актив, първо трябва да обменят средствата си за друг актив Eobot, който поддържа тегления.

Има много ниски минимални ограничения за тегления, например, 0,002 BTC, 0,05 ETH и 0,1 LTC. Максимално теглене, както повечето борси, зависят от нивото на проверка на отделните потребители, започвайки от максимум $ 2000 на ден, както е показано по-долу.

Да се ​​увеличава ежедневно граници на теглене, потребителите трябва да се свържат ръчно Поддръжка на Eobot.

Такси

Няма месечни такси или членски внос, които да използвате Обменна услуга на Eobot. Въпреки това, всяка сделка, направена на борсата, се таксува като фиксирана 5% такса. Това може първоначално да изглежда по-високо от някои други борси, но Eobot’s основна полза е възможността да търгувате някой от поддържаните си активи помежду си.

Всички обмени, направени чрез Eobot мрежа също ще носи такси за миньор, които ще бъдат силно зависими от блокчейна, към който принадлежи съответната криптовалута, която се търгува – така че внимавайте за тези такси.

Eobot’s Cloud Mining Pool

Основният фокус на Eobot, чиято функция за обмен е функция, е услугата за облачен добив.

Облачен добив позволява на потребителите да копаят криптовалути с помощта на дистанционно център за данни, чрез трета страна Услуга за облачен добив. Въпреки че таксите обикновено са високи за облачен добив, тъй като услугата за добив получава голяма част от добитите средства, тя позволява на потребителите да копаят криптовалута без да купувате скъп хардуер.

Eobot’s Cloud Mining Pool - Източник: Shutterstock.comEobot’s Cloud Mining Pool – Източник: Shutterstock.com

Eobot управлява изключително популярна и рентабилна услуга за облачен добив, която добива и хешира доказателство за работа (PoW) криптовалута с първоначалните стартови разходи започват от $ 10. По същия начин потребителите на услугата за облачно копаене на Eobot могат да добиват криптовалути, базирани на Алгоритми SHA-256 или Scrypt.

Eobot’s услуга за облачен добив може да бъде наета на a 10 години до период от 24 часа, с незабавни резултати и актуализации за копаене на всеки 60 секунди.

Облачно копаене поддържани активи

Eobot поддържа широк спектър от активи чрез услугата си за облачен добив, включително:

В допълнение към 14 други активи, всички от които са достъпни за размяна чрез Обменна услуга на Eobot.

Такси за облачен добив

Eobot начислява такси за услугите си за облачен добив, за да покрие направените от тях разходи за електричество и поддръжка.

Накратко, тези такси са еквивалентни на около 50% от печалбите на потребителите обаче действителната сума е малко по-сложна от тази, базирайки се на това колко гигахаши в секунда (GH / s) потребителите изискват и какъв модел на копаене на хардуер на Antminer (вид ASIC) работи.

Такси за облачен добив - Източник: Shutterstock.comТакси за облачен добив – Източник: Shutterstock.com

Ето таблица с подробности за някои от разходите за Услугата за копаене на Eobot:

GHS Модел на Antminer (ASIC) Такса (%)
2.0 S5 100%
3.0 S7 100%
4.0 S9 100%
5.0 S15 50%
6.0 S17 34%

Имайте предвид, че някои от горните такси имат достигна 100% – тъй като трудността на добива се увеличава, и Моделите на Antminer напредват, някои методи за добив ще станат икономически невъзможни за поддържане и Eobot ефективно ще развали този договор.

въпреки това, Eobot все още предоставя информация за минали договори за копаене в облак, тъй като е интересно да се види как напредъкът е напредвал с течение на времето.

Eobot сигурност

Eobot има безупречен рекорд за сигурност и според неговия F.A.Q те никога не са били компрометирани по време на хакване. Въпреки че работи оттогава Май 2013, Eobot никога не е претърпял критична атака на своя сайт.

Eobot Security - Източник: Shutterstock.comEobot Security – Източник: Shutterstock.com

За безопасност на акаунта, Eobot позволява имейл 2FA като стандарт, въпреки че потребителите могат да изберат да активират Google 2FA или Authy. Той също така има редица други функции за безопасност.

Bounty за грешки

Eobot осигурява прозрачност на своите потребители, като показва всички ‘Горещ портфейл’ средства, които са на сайта по всяко време, което той нарича „Обществен одит’. Този списък се опреснява всеки 60 секунди. Това позволява на потребителите да видят колко крипто капитал е ‘в опасност’ по всяко време на Eobot.

По същия начин Eobot изпълнява програма за награди за грешки Хакерон. Досега не са установени грешки в Код на Eobot.

Hack Wallet

В малко вероятния случай, че Eobot е хакнат,Хакерска политика’Влиза в сила. В този сценарий Eobot има 17 BTC спешни случаи фонд, държан в хладилни складове, около 100 000 долара по време на писането.

Студеният портфейл е напълно изолиран от Кодовата база на Eobot и действа като краен вариант за възстановяване на разходите на засегнатите потребители при обмен на обмен. Хакерският портфейл е отделен от Основният портфейл на Eobot, който също се съхранява в хладилни складове, на 165 BTC.

Нашата присъда

Като цяло, за основната си потребителска база, която е операторите на пул за копаене и потребители на пул за облачно копаене, Eobot предоставя лесен за използване и пълен набор от инструменти за добив, транзакции и обмен на криптовалути чрез базирани на облак услуги.

Потребителският му интерфейс е прост, но тъй като е насочена предимно към технологично разбиране блокчейн ентусиасти, това не намалява потребителското изживяване и се чувства сравним със сайтове като Bitcointalk, което също беше твърдо любимо на запалените Биткойн потребители.

Нашата присъда - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – Източник: Shutterstock.com

По отношение на сигурността на фонда, Рекордът на Eobot говори сам за себе си, без критични хакове, които някога са се случвали на сайта. Докато това може да накара някои оператори да се самоуспокоят, Eobot е наясно, че могат да се случат грешки в кода, и има застрахователен фонд готов да възстанови разходите на потребителите в този случай.

В заключение, за тези, които искат да копаят криптовалути като страничен проект или да генерират доход, без да купуват скъпо хардуер и поемане на сериозни разходи за електроенергия, Eobot е перфектен избор с голям набор от поддържани активи, лесни депозити и тегления и лесна за използване функция за обмен.

Препратки

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me