Crypto Airdrops през 2020 г. Обяснено

Светът на криптовалутите продължава да се развива: докато някои монети потъват в забвение, се появяват нови. За да привлекат вниманието към своите криптопроекти, разработчиците организират безплатни криптовалути. Това е друг начин да получите безплатна крипто, освен биткойн кранове и уебсайтове. Нека наблюдаваме най-печелившите крипто проекти на airdrop и да разберем как да получите нови монети за вашето портфолио. 

Какво е въздушна капка?

Да се ​​разпръсква криптовалута означава да се раздават крипто монети или да се „пускат“ към крипто портфейлите на физически лица за изпълнение на определени задачи. Като правило това включва:

  • Регистрация на официалния уебсайт / чрез форма на Google;
  • Чат с бот на Telegram;
  • Разпространение на думата за криптопроекта в социалните медии;
  • Препращане към други потребители;
  • Разпространение на връзки.

По този начин потребителите се стимулират за прости задачи. Какъв е смисълът да споделяте криптовалути airdrop? За компанията това е начин за реклама и привличане на аудитория, за участниците – възможност за получаване на крипто монети, които може да имат някаква стойност в бъдеще. Това е печеливш сценарий.

Като алтернатива, новите монети могат да бъдат предадени до притежателите на някои специфични криптовалути (например притежателите на NEO са получили монети Ontology), но това е друга история.

Без повече шум, нека разгледаме най-достойните за внимание безплатни крипто монети 2019-2020.

Най-добри въздушни капки 2019-2020

ARC IRIS (ACI)

ARC IRIS airdropARC IRIS airdrop

Проектът ARC IRIS е създаден, за да революционизира процеса на добив чрез използване на вятърна, слънчева и водородна технология за управление на ферми за криптокопане по по-екологичен и икономически ефективен начин.

Той ще осигури безопасна дългосрочна инвестиция с повишена експозиция на монети, обезпечена срещу крипто нестабилност, като гарантира намалени оперативни разходи. Проектът ще използва иновативни технологии с водород за контрол на копачите на цифрови валути.

Как да получите монетата: Чатете с ARC IRIS Telegram Bot, следвайте техните страници в Twitter и Facebook, регистрирайте се на уебсайта на ARC IRIS, изпълнявайте други задачи.

Монети хвърлени: 500 ACI (~ $ 50,00)

Тикер: ACI

YoBit.net (YoDollar)

Ако не сте нов в света на криптовалутата, тогава вероятно знаете за борсата за криптовалута YoBit.net. Те управляват бот на Telegram, където можете директно да продавате и купувате криптовалута. Те използват YODA токен за плащане на такси за търговия, докато YoDollar позволява обмен на крипто без изобщо плащане на комисионна. Платформата става все по-популярна благодарение на търговията с нулева комисионна и бързите транзакции, а новите криптовалути ще привлекат хиляди нови клиенти.

Как да получите монетата: Разговаряйте с Telegram Bot на YoBit, присъединете се към тяхната група Telegram, регистрирайте се във формуляра CryptoTalk и поставете получения код в нишката на CryptoTalk.

Монети хвърлени: 700 YoDollar (~ $ 30,10)

Тикер: YoDollar

Смел браузър (НДНТ)

Смел браузърСмел браузър

Brave Browser е безопасен браузър с вградения блокер за реклами и проследяване, който ви позволява да сърфирате в мрежата частно и сигурно. Той зарежда страници два пъти по-бързо на работния плот и 8 пъти по-бързо на мобилни устройства. Можете да получите безплатен основен жетон за внимание (BAT) за изпълнение на прости задачи като изтегляне и използване на техния браузър, както и гледане на реклами (достъпно само за потребители от САЩ, Франция, Великобритания, Канада и Германия).

Основната роля на НДНТ в платформата е получаването на разнообразни рекламни услуги и услуги, базирани на вниманието. По този начин се използва за награждаване на потребителите за това, че са обърнали тяхното внимание и умственото им ангажиране.

Как да получите монетата: Изтеглете Brave Browser, щракнете върху иконата BAT в интерфейса на браузъра и вземете награди, насочете потребителите (BAT на стойност $ 5 за всеки препоръчан потребител).

Монети хвърлени: 54,45 BAT ($ 10)

Тикер: BAT

Протокол за произход (OGN)

Проектът позволява на всеки потребител да притежава част от своята мрежа. Купувачите и продавачите могат да печелят OGN токени просто като стартират приложения въз основа на Origin и извършват транзакции. Освен това филиалите и операторите на пазара също могат да получат награди за OGN за популяризиране на списъците на продавачите. По този начин екосистемата стимулира активно участие и взаимопомощ.

Как да получите монетата: Отидете на страницата Airdrop на Origin Protocol и изтеглете приложението на вашия работен плот или мобилен телефон. Създайте портфейл, проверете личността си и изпълнете описаните задачи. Можете да спечелите до 1300 OGN токена (~ $ 176), като изпълните всички предложени задачи.

Монети хвърлени: 44 OGN ($ 6) + до 1300 OGN (~ $ 176)

Тикер: OGN

Juiice (JUI)

За какво става дума в платформата JuiiceЗа какво става дума в платформата Juiice

Juiice е платформа за споделяне на генерирано от потребителите съдържание, където участниците ще бъдат възнаградени за материалите, които публикуват.

Как да получите монетата: Разговаряйте с Juiice Telegram Bot и се присъединете към Juiice Telegram Group. Следвайте страницата им в Twitter и се регистрирайте на уебсайта на Juiice. Печелете повече, като се присъедините към техните групи във Facebook и четете ICO съобщения.

Монети хвърлени: 75 000 JUI ($ 15)

Тикер: JUI

Прометей

Блокчейн платформата Prometheus дава възможност за интеграция между бизнес процеси и блокчейн, за да помогне за приемането на блокчейн в света. Той създаде напълно функционален MVP, за да свърже базите данни на потребителите със съществуващата инфраструктура на блокчейн. По този начин вие решавате кои от вашите приложения / процеси / инструменти да функционират на блокчейн.

Как да получите монетата: Отидете на страницата Prometheus Airdrop, присъединете се към групите за социални медии на Prometheus и Telegram, абонирайте се за техния канал в YouTube.

Монети хвърлени: 130 PRO (~ $ 13)

Тикер: PRO

Swissborg (CHSB)

Swissborg архитектураSwissborg архитектура

Това е базирана на блокчейн общностна инвестиционна екосистема, която позволява на потребителите да създават своето крипто портфолио по интелигентен начин. Проектът предлага изчерпателни инструменти за инвестиции и управление на крипто, както и първокласна сигурност. Потребителите ще се радват на награда за приноса в системата, отстъпки за инвестиционни такси, възможност за гласуване и залагане на предимства. Моля, обърнете внимание, че не всички страни се поддържат за излитане (проверете списъка тук).

Как да получите монетата: Изтеглете приложението Swissborg на мобилния си телефон, регистрирайте се и потвърдете мобилния си телефон. Участвайте в прогнози за цените на BTC, препоръчвайте приятели, изпълнявайте предизвикателства.

Монети хвърлени: 1750 CHSB (~ $ 28)

Тикер: CHSB

Freelanex (FLXC)

Freelanex е децентрализирана платформа за извършване на сделки чрез използване на децентрализирана система и интелигентни договори. Платформата установява прозрачни взаимоотношения между клиенти и фрийлансъри, премахвайки въпросите на доверието.

Как да получите монетата: Присъединете се към тяхната група в Telegram и канал за съобщения, следвайте страницата им в Twitter, предоставете своя портфейл ERC20 и изпълнявайте незадължителни задачи.

Монети хвърлени: 7350 FLXC (~ $ 29)

Тикер: FLXC

Има безброй нови криптовалути, а някои могат да ви донесат доста добри доходи в дългосрочен план. Следете новите проекти, които се появяват, и не пропускайте шанса си да се впуснете и да изпробвате най-добрите въздушни кампании.

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map