Тъй като криптовалутата Ravencoin става все по-популярна, Changelly има по-голям интерес към такава монета. Вече разказахме за копаещите неща и бъдещите прогнози на Ravencoin. Сега е необходимо да споменем разнообразието от портфейли, в които можете да съхранявате RVN криптовалута. Избрахме петте най-добри портфейла. Намерете този, който ви подхожда най-добре.

Преглед на криптовалута Ravencoin (RVN)

Ravencoin стартира на 3 януари 2018 г. Монетата е вилица на Биткойн, тоест за създаването й е използван основният код на криптовалутата. В същото време разработчиците се погрижиха за отличителните черти и дори си поставиха глобална цел – постепенното въвеждане на технологията в живота на обикновените потребители.

Монетата е кръстена на гарвана. Вдъхновението за програмистите беше „Игра на тронове“. В поредицата птиците действат като пратеници на истината. Ravencoin също стои нащрек над истината: в нейния случай блокчейнът ще потвърди факта на собственост върху определен актив.

Мрежата на монетите е защитена от ASIC майнери, които наистина застрашават децентрализацията на проектите. Отвореността на разработчиците също е важна. Те не пазят собствените си средства за финансиране, не изпращат там определен процент нови монети и не добиват RVN, докато проектът не стартира.

Алгоритъмът за добив беше разграничен от биткойн. RVN използва X16R, а не SHA256. На 6 май проектът е започнал хардфорк. Сега мрежата използва алгоритъма KaWPoW за RVN копаене. Между другото, можете да прочетете повече за добива на Ravencoin в поредицата от нашите статии:

  • Прогноза за цената на Ravencoin за следващите пет години
  • Пулове за добив на Ravencoin за използване през 2020 г.

Топ 5 портфейла на Ravencoin (RVN) през 2020 г.

Докато Ravencoin е печеливша криптовалута за копаене, доста остър въпрос е къде да съхранявате RVN. Changelly събра пет най-много

# 1. Ръб, край

ръчен портфейл

Edge Wallet е мобилен портфейл с интуитивен интерфейс, който ви помага удобно да управлявате своите Ravencoins. Той защитава вашите монети с автоматично криптиране от страна на клиента. Това означава, че вашите ключове за RVN винаги са криптирани и защитени от злонамерен софтуер.

Портфейлът работи добре дори когато Edge сървърите не работят. Това се постига чрез свързване към няколко публични възли на блокчейна Ravencoin. Edge предоставя маркери за транзакции, възможност за свързване на множество портфейли за всеки акаунт, което може да угоди на опитни потребители.

# 2. Доверете се на портфейла

доверителен портфейл (4)

Trust Wallet е мобилен портфейл с няколко валути, който ви позволява едновременно да работите с редица цифрови активи. Стартирането му се състоя през ноември 2017 г. През юли 2018 г. проектът бе закупен от екипа на популярната криптовалутна борса Binance.

Приложението е с опростен, интуитивен дизайн. Дори начинаещ, който няма достатъчно ниво на познания за криптовалутата, ще може да придобие актив, представляващ интерес за него.

Приложението Trust Wallet се предлага в два варианта: за iOS и Android.

# 3. Портфейл CoinPayments

Coinpayments, Inc е компания, специализирана в плащания и транзакции с криптовалута. Притежава сайта coinpayments.net, който е едновременно платформа за търговия и цифров портфейл за съхранение на криптовалута.

Приложението се счита за перфектно оптимизирано и лесно за използване. Позволява ви достъп до портфейла ви, извършване на транзакции (покупка, продажба и замяна), както и приемане на плащания лично. Портфейлът поддържа над 1900 алткойни. Ето защо портфейлът е толкова привлекателен за много хора.

# 4. Хартиен портфейл

rvn хартиен портфейл

Има и опция за съхранение на вашите Ravencoins по старомоден начин. Разработчиците на Ravencoin предлагат на потребителите два начина да създадат хартиен портфейл. Първият е допринесен от Penfold. Друг е хартиеният портфейл RVN, допринесен от Traysi. Те създават портфейл, който съдържа два QR-кода. Просто отпечатайте и го използвайте.

# 5. Портфейл RVN

ravencoin rvn портфейл

Портфейлът Ravencoin е роден портфейл, създаден от екипа на RVN. Мобилният портфейл е достъпен както за Android, така и за iOS. Приложението не изисква регистрация или регистрация. Приложението разполага и с вграден център за поддръжка, който ще реши всички проблеми. RVN се свързва директно с мрежата Ravencoin, така че разработчиците не могат да получат информация за вашите средства.

Разработчиците имат и настолна версия на портфейла, която е действителен софтуер за копаене.

Долна линия

Току-що прегледахме най-популярните портфейли за съхранение на вашите RVN монети. Ако сте развълнувани да намерите повече портфейли, от които можете да избирате, прочетете нашата статия за най-добрите мултивалутни портфейли. Ако нямате RVN монети, проверете нашите кръстосани курсове, за да разберете повече или да получите някои.

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me