Платформата Waves се развива много бързо, като същевременно предоставя на крипто индустрията множество важни функции. Днес Waves има за цел да подобри и индустрията на DeFi. Как да съхранявате Waves (WAVES)? Не се занимавайте повече с този въпрос, тъй като събрахме най-добрите 6 Waves портфейла, за да бъдат вашите WAVES здрави и здрави.

Обяснено на WAVES Cryptocurrency

Вече наблюдавахме криптовалутата WAVES по-подробно. Преди да посочим най-добрите портфейли на Waves, ето кратко напомняне за това какво представлява Waves, как работи и къде може да се използва.

Платформата Waves е основана през 2016 г. от руския технологичен предприемач Саша Иванов и екипа от разработчици. Мрежата Waves има за цел да осигури подходяща среда за децентрализирано приложение (dApp). Една от основните цели на платформата Waves е да ви помогне да създадете свой собствен крипто актив. Създадените жетони могат да се обменят с токен WAVES.

Waves използва модифициран алгоритъм за консенсус за доказателство за участие (PoS), LPoS (Leased Proof-of-Stake), който позволява на потребителите да отдават WAVES под наем на различни изпълнители, за да получат награда. Waves наскоро обяви стартирането на децентрализирано залагане, което позволява на потребителите да залагат криптовалута и да печелят пасивни приходи от обезпечението.

През 2017 г. холандски ресторант „RUIG Drinks & Bites ”започна да приема WAVES токени като плащане.

Топ 6 най-добрите вълнови портфейли за използване през 2020 г.

# 1. Вълни

Waves.Exchange предлага на потребителите незаменим начин да търгуват с WAVES, ETH, BTC, USDT и различни други криптовалути и фиат. Портфейлът Waves.Exchange също ви позволява сигурно да съхранявате вашите цифрови активи. Можете да управлявате крипто портфолиото си чрез едно унифицирано приложение, като по този начин взаимодействате с блокчейна Waves.

Този портфейл с символи и монети Waves предлага високо ниво на сигурност на вашите средства. Частните ключове и семето на портфейла никога не оставят вашите устройства и не са изложени на никого. Всички ключове са криптирани и се съхраняват локално. Моля, имайте предвид, че съхраняването на WAVES или друг поддържан актив в рамките на борсата е рисковано.

обмен на вълни (1)

# 2. Вълни FX

Waves FX е официален настолен клиент, съвместим с Windows, macOS и Linux. Waves FX е портфейл с отворен код Waves и предоставя на потребителите цялостни услуги, необходими за безупречна работа. Има множество секции като табло за управление, портфолио, транзакции, лизинг и т.н., които ви помагат да управлявате вашите WAVES токени, както и други цифрови активи на едно място. Този портфейл позволява безопасно съхранение на WAVES токена, BTC, ETH, XMR и скоро.

вълни (2)

# 3. Вълни, Обменете iOS и Android

Получете бърз, но безопасен достъп до вашите WAVES и други цифрови активи в движение. Мобилният портфейл Wave.Exchange също ви позволява да взаимодействате с блокчейна на Waves. Има няколко начина за взаимодействие с мрежата Waves чрез приложението Waves.Exchange:

  • Наемете вашите WAVES до пълни възли и получавайте награди за добив
  • Търгувайте или просто дръжте жетони в портфейла си
  • Взаимодействайте с dApps
  • Издайте и избройте вашия собствен токен

Има няколко статии, които твърдят, че WavesLiteApp – официален клиент на Waves за Chrome – е добра възможност за съхраняване на WAVES. Моля, обърнете внимание, че Google наскоро изключи това разширение, но все още може да бъде изтеглено от Chrome Store.

вълни IOS (3)

# 4. Доверете се на портфейла

Trust Wallet е мултивалутен портфейл, който е важна част от крипто индустрията в продължение на почти три години. Това е мобилен портфейл, който поддържа широк спектър от цифрови активи, включително WAVES, BTC, ETH и много други. Получавайте и изпращайте, съхранявайте и обменяйте WAVES в движение. Изтеглете Trust Wallet от App Store за вашия iOS устройства (налично само за iPhone и iPad) и Google Play за Android.

доверителен портфейл (4)

# 5. Изход

Exodus е друг мулти валутен дигитален портфейл, който ви позволява безопасно да съхранявате над 80 цифрови актива. През март 2019 г. Exodus обяви подкрепата си за криптовалутата WAVES. Портфейлът осигурява усъвършенстван, но лесен за употреба UX / UI и ви позволява да съхранявате, изпращате, получавате и обменяте своите крипто средства. Има оплаквания относно Exodus за начисляване на доста високи такси за транзакции. Въпреки това е доста сигурно и удобно място за съхранение на WAVES.

изход

# 6. Книга

В случай че имате проблеми с доверието относно безопасното съхранение на вашата криптовалута, тогава хардуерният портфейл на Ledger вероятно ще ги разреши всички. Както Ledger Nano S, така и Ledger Nano X могат да съхраняват вашите WAVES и редица други криптовалути. Ledger предлага функция Ledger Live, която ви позволява да управлявате, изпращате и съхранявате WAVES и 23 други монети и ERC-20 токени със сигурността на хардуерен портфейл.

счетоводна книга

Долна линия

Към момента цената на WAVES е $ 1,16, докато пазарната капитализация на WAVES е $ 117,776,909 (към момента на писане). Надяваме се, че списъкът с топ 6 на WAVES портфейлите, споменат по-горе, ще ви помогне да изберете идеалното място за съхранение на вашата криптовалута. Купете WAVES по бърз и сигурен начин с Changelly.

тони вълни

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me