Криптовалутата продължава да прониква в много аспекти на човешкия живот, независимо дали е голям или малък. Платежни системи, електронни портфейли, блокчейни, използвани в реални институции като здравеопазването и други – всичко това се превръща в нова реалност за нас. Така че не би трябвало да е изненада, че криптовалутата се разшири и в мобилните приложения. В края на краищата повечето хора вземат телефоните си навсякъде, където отиват, и прекарват поне част от времето си в мрежата чрез тях.

Знаейки това, повечето крипторазработващи екипи решиха да разширят платформите си извън десктопа и до iOS и Android. И ние сме тук, за да ви информираме за тях и да ви помогнем да изберете този, който би бил най-добрият за вас. За да направим това, ние сме съставили не един, а ДВА списъка с нашите предложения за топ 5 на най-добрите крипто приложения за мобилни устройства, съответно за Android и iOS. Всичко това чудесно се комбинира в Топ 10.

Сега, без повече шум, нека се потопим в приложенията, които намерихме за вас!

Топ 5 крипто приложения за Android

Широко разпространено е мнението, че Android е добра мобилна операционна система както за технологични, така и за крипто ентусиасти, тъй като позволява извършването на голямо разнообразие от модификации. Добавете към това голяма аудитория и ще имате рецепта за голям успех за това, за което могат да свидетелстват следните най-добри приложения за криптовалута. Сега нека да разгледаме какво има в нашия списък.

# 1. Обмен на Coinbase

coinbase

Coinbase, без съмнение, е една от най-известните компании за криптовалута там. Така че изобщо не трябва да ви изненадва, че имат приложение за Android, както и приложение за настолни компютри. Тя ви позволява да продавате, купувате и обменяте крипто, било то биткойн или друга от повече от 120 монети, които те имат в списъка си. Освен това ви позволява да затворите акаунта си, ако устройството ви бъде откраднато, желанието е чудесно допълнение към сигурността. Като цяло Coinbase е едно от най-добрите приложения за криптовалута там, и то с добра причина.

Вземете най-новата версия на Google Play.

# 2. Обмен на CEX.IO

cex.io_

CEX.IO е друго страхотно мобилно крипто приложение, което също се предлага в десктоп. Тя ви позволява да купувате, съхранявате и обменяте крипто на разумна такса, както и да купувате крипто за фиатни валути (USD, GBP, евро и рубла). Въпреки че може да не е толкова гъвкав като Coinbase, той се държи добре и определено е приложение, което трябва да разгледате.

Вземете най-новата версия на Google Play.

# 3. Changelly Exchange

Лого на Changelly Хоризонтално

Разбира се, може да ни помислите за малко пристрастни по отношение на нашите собствени мобилни приложения, но както се случва, Changelly предлага както добро обслужване, така и широк спектър от налични активи. Той не работи като портфейл, тъй като е строго платформа за обмен, но ви позволява да купувате, продавате и обменяте 150+ различни крипто и токени. С тези номера това е едно от най-гъвкавите мобилни приложения в нашия списък, като дори Coinbase не е в състояние да се справи с него.

Вземете най-новата версия на Google Play.

# 4. Coins.ph Портфейл

Лого на Coins.ph

Coins.ph е първото пълноценно мобилно приложение за крипто портфейл в нашия списък. По принцип това ви позволява да съхранявате своите криптовалути на спокойствие, но също така идва с някои функции, позволяващи търговия, както и закупуване на карти за подаръци от търговци и плащане на сметките ви. Понастоящем той има 120+ възможности за избор и поддържа Bitcoin (BTC), Etherium (ETH), Bitcoin Cash (BCH) и Ripple (XRP). Както можете да видите, макар да е крипто портфейл, той също така съчетава в себе си доста на брой функции и този брой продължава да се разширява постоянно.

Вземете най-новата версия на Google Play.

# 5. Портфейл Cryptonator

Лого на Cryptonator

Това мобилно крипто приложение е нещо, което всеки сериозен крипто търговец ще иска от своя страна. Той не е специализиран в нито една функция, вместо това избира да включва голямо разнообразие от тях. Сред тези функции са: съхраняване на повече от 140 криптовалути, обмен в бърз ред и позволяване на потребителите да вграждат приспособлението си в своите уебсайтове, за да могат да получават плащания в криптовалута. Както можете да видите, Criptonator е добро приложение за потребители, които работят в тясно сътрудничество и получават плащания под формата на криптовалута.

Вземете най-новата версия на Google Play.

Топ 5 крипто приложения за Apple (iOS)

Докато дори най-добрите крипто приложения са имали трудности в началото на iOS, тези времена отдавна са отминали. Сега устройствата на Apple имат широк спектър от приложения за всеки крипто ентусиаст. Имате ли нужда от портфейл, приложение за плащане, обмен или нещо съвсем друго? Шансовете са, че ще намерите нещо за вашето iOS устройство.

# 1. Обмен на Coinbase

coinbase

Както беше споменато в предишния раздел, Coinbase е едно от най-популярните приложения за криптовалута на пазара. Това твърдение важи и за iOS. В момента тя държи второто място в AppStore за търсене на „Cryptocurrency“, оттегляйки се само за CoinCap. Като приложение за iOS, Coinbase предлага същата гама от функции като своя аналог за Android: чрез него можете да купувате, продавате и търгувате множество крипто (в списъка са налични 120+), той има същата сигурност, което добавя вече страховито, което устройствата на Apple споделят. Като цяло това е солиден избор за мобилно крипто приложение, без значение какво устройство използвате.

Вземете най-новата версия на iOS безплатно на AppStore на Apple

# 2. Графика на CoinCap

Лого на CoinCap

Докато това приложение заема първото място в AppStore за търсене на „Cryptocurrency“, ние го преместихме на второ място, тъй като всъщност не работи за Android, така че не е толкова сговорчиво като Coinbase. Независимо от това, CoinCap е чудесно приложение, което позволява на крипто потребители, миньори и собственици да проследяват цената на своята валута. С широк спектър от индикатори би било толкова полезно за опитни търговци, колкото и за крипто рецензенти и анализатори. Той също има своите недостатъци, тъй като системата за предупреждение наистина е задушаваща и не можете да променяте параметрите й свободно. Така че, въпреки че ви позволява да наблюдавате колебанията на крипто цените в реално време, той също не е най-добрият инструмент за използване с силно нестабилни валути.

Вземете най-новата версия на iOS безплатно на AppStore на Apple

# 3. Changelly Exchange

Лого на Changelly Хоризонтално

Докато не можахме да избегнем да говорим за това в раздела за Android, не можем да пропуснем Changelly и на пазара за iOS. Въпреки че няма най-голямата публика, Changelly работи и предлага същото количество функции на своите потребители на iOS, както на своята аудитория на Android. А именно, можете да купувате, продавате и обменяте повече от 150 крипто и токени в движение, като използвате мобилното приложение Changelly iOS за вашето управление на крипто. И както при версията за Android, Changelly предлага един от най-големите крипто каталози, които можете да избирате измежду други приложения в AppStore.

Вземете най-новата версия на iOS безплатно на AppStore на Apple

# 4. Delta Portfolio Tracker

Delta Logo

Delta е добро безплатно приложение, което работи най-добре синергично с други приложения за криптовалута, тъй като ви позволява да проследявате вашите крипто борси и транзакции. Трябва само да въведете търговската двойка, цената и името на самата борса. След като направите това, ще можете да намерите транзакцията и нейното състояние само с помощта на вашия iPhone (или друго мобилно устройство с iOS, наистина).

Вземете най-новата версия на iOS безплатно на AppStore на Apple

# 5. CoinDex Crypto Price Tracker

Лого на Coindex

Друго сред проследяването на приложения за криптовалута, CoinDex позволява на своите потребители да проследяват своето крипто портфолио, както и техните транзакции и борси. След като изберете от списъка на поддържаните монети и / или токени, вие можете да разберете състоянието на своята транзакция и да планирате предварително. Също така би било полезно за търговците, тъй като им позволява да създадат списъка на своите инвестиции и да следят възможните печалби и / или загуби през последните 24 часа. Нещо повече, и със сигурност е важно за криптотърговците, той следи за всяко предстоящо или текущо ICO.

Вземете най-новата версия на iOS безплатно на AppStore на Apple

С всичко казано и направено можете да изберете какви монети и / или жетони да купувате и използвате за себе си и какви приложения искате да купувате, контролирате, съхранявате, търгувате и продавате с тях. Само не забравяйте, тук в Changelly, винаги можете да купувате и обменяте крипто, когато пожелаете.

Обобщение

Както можете да видите, и двата типа устройства имат огромен и изчерпателен брой крипто приложения, които отговарят на техните нужди. Това, което изброихме тук, е само върхът на айсберга, така че дори да няма нещо, което да ви хареса, винаги можете да го намерите, като търсите директно. В крайна сметка, за последен път, когато проверих, имаше само 250 крипто приложения само в Google Play! Така че е почти сигурно, че ще намерите нещо, което ще ви бъде полезно и ще отговаря на вашите нужди.

Трябва също да се отбележи, че броят на такива приложения, както и тяхното качество, непрекъснато се подобряват. Добавят се нови функции, открива се или се разработва нещо ново, което поставя нова тенденция и т.н., и т.н. Така че, ако се интересувате от темата, винаги дръжте ухото до земята, тъй като промените в крипто света се случват бързо, а сцената на мобилните крипто приложения не се различава там. С това се надяваме, че ще намерите нещо, което ще привлече вниманието ви в нашия списък. Следете за още!

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me