Основен знак за внимание е криптовалута за възнаграждение, която е вградена в Brave Browser. Brave е не само браузър, но и борса за реклами, базирана на блокчейн Ethereum. Проектът, включително BAT токен, е чудесна възможност за потребители, издатели и рекламодатели да подобрят текущата ситуация на реклама с минимално смущаващо съдържание.

Рекламната екосистема е объркващо разнообразие от посредници и сложност. Потребителите трябва да гледат рекламите, които не ги интересуват. В крайна сметка рекламата е свързана с привличане на внимание и привличане на нови клиенти. Всички знаехме добрата стара формула на добрата реклама: Внимание – интерес – желание – действие (AIDA).

Принцип на AIDAПринцип на AIDA

Интернет определено е подобрил пазара и много играчи вземат рекламния пай. Хората обаче не виждат рекламите, които биха ги заинтересували. Информацията става токсична. И тогава те се появяват. BAT токенът и Brave Browser е разработен, за да направи най-насочените реклами със система за възнаграждение. Как работи всичко? Нека изследваме НДНТ с Changelly!

Основни основи на вниманието (BAT)

Браузърът Brave е отворен код, бърз и насочен към поверителността настолен браузър и мобилно приложение. Основната характеристика на браузъра е способността му да блокира всякакви реклами на трети страни и всяко прилепване в мрежовата връзка на потребителя. Смелият браузър зарежда сайта 2-8 пъти по-бързо от Safari и приложенията на Chrome и два пъти по-бързо от настолната версия на Chrome. Съществува и проблем със скоростта на сайта поради размера и размера на рекламата в уебсайта.

скорост на интернет сред даннитеДанни, прехвърлени от Data Elements на сайтове с произволни новини

Системата работи с дневника Brave-Micropayment, който привлича анонимно вниманието на потребителя, за да възнагради издателите. Съществува верига от потребител-издател-рекламодател, която е свързана чрез децентрализация. Системата Brave книга е схема с доказателство за нула знания с отворен код. Позволява на Смелите потребители да правят анонимни дарения и да дават съвети на издателите.

Токенът BAT е родна криптовалута на смелата екосистема. Самият браузър следва данните, които сте сърфирали, за да улови всички видове информация, която ви интересува. Ето основните предимства на всеки участник във веригата:

 • За потребителя: неприкосновеност на личния живот и сигурност в рамките на екосистемата Brave, подобрена значимост, споделяне на маркери, способност за „копаене“ на BAT токени, докато сърфирате в интернет.
 • За издателя: вместо да губят печалбата и да се изправят пред значително количество измами, издателите могат да намалят шансовете за измами и да увеличат приходите. Издателят печели и BAT жетони.
 • За рекламодателя: изправени пред по-малко измами, докато използвате браузъра Brave. Вниманието на клиентите е по-евтино и проблемът с лошото насочване може да бъде решен.

Останалите разработчици могат да използват безплатна инфраструктура с отворен код, за да разработят своите случаи на използване на НДНТ.

През март 2019 г. Brave реализира фазата на награждаване. Сега потребителите могат да получат BAT токени за тяхното внимание.

Основен знак за внимание (НДНТ) е с отворен код, базирана на блокчейн, разпределена платформа, която работи върху блокчейн Ethereum и използва технология за интелигентни договори. Това е родна криптовалута на смела екосистема. BAT крипто е стимул за всички потребители на екосистемата. Всеки Смел участник печели част от криптовалутата BAT. Потребителите получават BAT жетони за участие в проекта. Те могат да дарят НДНТ на издатели или да използват монети в мрежата.

Нека изброим всички видове BAT токени случаи на употреба:

 • Криптовалутата BAT може да се използва за целенасочена реклама
 • Можете да платите с НДНТ, за да получите достъп до доставчици на първокласно съдържание
 • Можете също така да направите микроплащане BAT, за да получите достъп до по-висококачествено съдържание
 • За да напише коментар, потребителят трябва да направи принос за НДНТ, както и за правото на глас и класиране на коментари. Тази система е подобна на принципа палец нагоре / палец надолу. Плащането е необходимо, за да се намали броят на обидни коментари.
 • Потребителите могат да плащат с BAT жетони в рамките на екосистемата Brave, като например получаване на цифрови стоки.
 • Разработчиците се надяват, че екосистемата Brave content може да бъде използвана със сферата на блокчейн играта. В резултат на това BAT токените могат да се използват като криптовалута в играта.
 • Потребителите могат да персонализират предупреждения, за да получават незабавно новините и актуализира информацията.

Смели конкуренти в браузъра

Пазарът на съдържание определено е огромен. Ето основните конкуренти на платформата Brave, техните характеристики и основните разлики от Brave.

Име Описание Недостатъци
Reddit Gold Програма за премиум членство за подобряване на преживяването на Reddit Без блокчейн, както и без монетизиране
Steem Блог и платформа в социалните медии, която използва блокчейн Няма базирана на блокчейн структура за дигитална реклама
Blendle Платформа, предоставяща на потребителите колекция от истории въз основа на техните предпочитания Няма система за възнаграждение
Google Компания за търсачки, която печели най-вече от дигитална реклама Потребителите не знаят за поверителността им; няма знак за награда

Смел отбор

Компанията е основана през 2016 г. от Brendan Eich. Brave Software има седалище в Сан Франциско, САЩ. Списъкът на членовете на екипа е абсолютно невероятен. Само вижте тези персони.

Брендън Айх

Брендън Айх е основател на Brave браузър и BAT криптовалута. Той е толкова важен човек, защото е създал JavaScript. Преди създаването на компанията, Eich стои зад създаването на браузъра Mozilla Firefox.

Брайън Бонди е съосновател на Brave Software. Сега той отговаря за инженеринга на браузърите. Преди да влезе в компанията, Бонди работи в Khan Academy, Mozilla и Evernote.

Ян Жу

Ян Жу отговаря за инженеринга за сигурност и поверителност. Тази дама е в списъка на Forbes ‘30 под 30 ’. Две години преди да влезе в Brave Software, тя работи за Yahoo. Впечатляващо, нали?

Екипът се състои още от Бен Лившиц, Дейвид Темкин, Брайън Браун, Брад Рихтер, Катрин Коре, Холи Борен, Джони Райън, Брайън Джонсън, Брайън Клифтън, Антъни Ценг, Шрирам Венкатарам, Маршал Роуз, Джон Сампсън, Сергей Жуковски, Райън Уотсън, Цезар Аугусто, Люк Мълкс, Алекс Уикоф, Джеймс Мъджет, Нейц Здовц, Джоел Рейс, Питър Снайдер, Том Ловентал, Амир Сабер Шарифи, Бартломий Леховски и други.

Стойност на основното внимание (BAT)

Компанията Brave реши да получи инвестиция чрез ICO процеса. BAT ICO се проведе на 29 май 2017 г.. Целевата сума беше 24 милиона долара. Основният токен за внимание обаче привлече вниманието и събра 30 милиона долара за 30 секунди. По време на ICO 1 BAT беше продаден за 0,3 долара. Най-голямата покупка на монети за НДНТ по време на ICO е равна на 20 000 ETH (= $ 4.7 милиона). Основателят на Brave Software, Брендън Айх, беше доволен от продажбата.

Един милиард Basic Внимание Token е на разположение за краудсейл. Общото предлагане на криптовалута е 1 500 000 000 BAT. Монетите от НДНТ бяха разпределени по следния начин:

 • 70% Развитие на НДНТ
 • 20% пул за растеж на потребителите
 • 10% максимална инвестиционна цел

Що се отнася до 12 август 2019 г., пазарната капитализация на НДНТ е 260 737 648 долара. Токенът BAT е на 33-то място сред всички криптовалути.

Сега Цената на BAT символа е $ 0,204224. Най-високият процент е уловен на 9 януари 2018 г .; Основният знак за внимание струва $ 0.980702. Най-ниската цена на BAT криптовалута, тествана на 16 юли 2017 г. Тя беше само 0,066209 долара.

Диаграма на цените на НДНТТаблица с цени на основно внимание (BAT)

Нека да открием всички възходи и падения на цената на Basic Attention Token. В следващата таблица можете да видите най-високата и най-ниската точка на графиката на цените на монети BAT, тествана през нейната история.

Дата Цена Причина за покачване на цените
9 януари 2018 г. $ 0,864405 Ethfinex изброи някои токени ERC20, включително основен знак за внимание (BAT)
18 март 2018 г. $ 0,159486 Неопределено
2 май 2018 г. $ 0,504239 Brave подписа партньорството с Dow Jones media
7 ноември 2018 г. $ 0,0341205 Coinbase добави НДНТ на своята платформа
10 август 2019 г. $ 0,198839 Текуща цена. Цената продължава да пада

Оценката на Brave Browser не е достатъчна за повишаване на НДНТ. Е, идеално време е за инвеститорите да купят НДНТ, тъй като цената му е компрометирана. Да, цената на монетите спада сега, но пазарът на криптовалути е непредсказуем.

Пътна карта за смело / основно внимание

Компанията публикува и актуализира пътната карта на Страница на GitHub. Предлагат се стари етапи, както и предишна пътна карта тук. Ние просто искаме да подчертаем някои предстоящи събития от Brave и BAT развитие.

 • Текуща работа за Brave Core Android builds
 • Нова работа в социалните насоки
 • Поддръжка на портфейл Ethereum HD
 • Изключенията на рекламния блок трябва да бъдат деактивирани по подразбиране и потребителският интерфейс да иска да се включи при първото му откриване (todo дизайн)
 • Добавете възможността да имате опции за вход в социалните медии в панела Brave shields
 • Добавете поддръжка за повече локали
 • Синхронизиране v2
 • Speedreader
 • Тъмен режим за съдържание
 • Плейлист
 • Награди BYOW

Основен знак за внимание Последни новини

Интернет браузърът Brave с разширени функции за поверителност завърши бета тест на функция, която ви позволява да изпращате дарения на различни онлайн услуги, по-специално Twitter.

Потребителите ще могат да конфигурират изпращането на еднократни или редовни дарения на любимите си автори в Основни маркери за внимание (BAT). По този начин разработчиците на браузъри възнамеряват да стимулират създаването на полезно съдържание.

Сега Brave Browser позволява Twitter да дава бакшиши с основен жетон за внимание (BAT) https://t.co/3ykRFL4YIk # BraveBrowser #BasicAttentionToke # Туитър $ BAT # Крипто # Криптовалута

– CryptoGlobe (@CryptoGlobeInfo) 1 август 2019 г.

Потребителите на браузърите Twitter и Brave се възползваха от ситуацията. Те си спомнят, че Доналд Тръмп не е фен на криптовалутите и, честно казано, той е абсолютно против тях. Сега обаче той има някои BAT жетони, независимо дали го иска или не. Потребителите на Twitter подадоха бакшиш за криптовалута Trump BAT. Сега президентът на САЩ официално притежава криптовалута. Ето нов мем.

Портфейли с основно внимание (BAT)

Тъй като основният знак за внимание (BAT) е ERC-20 маркер, той е съвместим с портфейлите на Ethereum. Нека изброим някои от тях.

Как да получите основния жетон за внимание (BAT)?

Концепцията за копаене на токени BAT лежи в принципа на браузъра. Няма уникални алгоритми, които ще помогнат за получаване на монетите BAT. Потребителите просто трябва да изтеглят браузъра Brave и да активират функцията Brave Rewards. Издателите могат да получат своята криптовалута за НДНТ чрез създаването на акаунт Brave Rewards, така че да станат модифициран Brave Publisher.

Можете също така да спечелите някои BAT символи чрез Платформа Coinbase. Научете за платформата Brave и получавайте НДНТ. Можете да спечелите $ 1 (в еквивалент на НДНТ) за гледане на образователен видеоклип и $ 7 в случай, че започнете да използвате Brave.

Моля, обърнете внимание на информацията, че НДНТ няма никакво излитане. Потребителите могат да получат ± 30 BAT, за да изпробват системата Brave Reward. Браузърът браузър има така нареченият кран и BAT кран по принцип. Членовете на екипа препоръчват да се избягват уебсайтове за измама, които популяризират BAT кран и въздушна капка.

Можете също така да закупите основни жетони за внимание (BAT) на някои борси, изброени по-долу:

Обмен ETH щатски долар BTC
Binance
Bittrex
CoinEx
HitBTC

Основно обобщение на маркера за внимание

В днешно време дигиталната реклама е много обещаваща. Въпреки това, поради използването на рекламни блокери, като AdBlock, рекламната сфера е повредена за 7,2 милиарда долара. Според груби оценки програмата AdBlock е инсталирана на 600 милиона устройства и това драстично изкривява информацията за броя потребители, до които достига рекламата.

С браузъра Brave и BAT издателите на символи получават повече приходи, тъй като посредниците и измамите не са приемливи в мрежата. Потребителите получават висококачествени насочени реклами. И рекламодателите получават повече информация за своите разходи.

Изключени са непотърсени и натрапчиви оферти, измамни и злонамерени връзки. В същото време браузърът Brave гарантира висока скорост на обработка на данни и производителност на системата. Идеята и все пак изпълнението е вдъхновяващо. Цената на BAT жетона обаче не е такава. Невъзможно е да се предвиди някакъв успех или провал поради непредвидимия пазар на криптовалута. Вероятно ще видим.

Опровержение: Тази статия за основния знак за внимание (BAT) не трябва да се счита за предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения.

Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me