Ръководство стъпка по стъпка за копаене на Pi Network (PI)

Криптовалутата Pi Network (PI) е първата социална монета, която можете да добиете на телефона си. Тя бе пусната като бета версия на Pi day, 14 март 2019 г., от град Станфорд, д-р Николас Кокалис, д-р Chengdiao Fan, Vincent McPhillips и Aurelien Schiltz. Криптовалутата бързо спечели интереса на потребители, които желаят да бъдат част от нова социална мрежа и да се опитат да копаят крипто. Changelly наблюдава млади и обещаващи проекти и тяхната работа, затова направихме ръководство с няколко прости стъпки за копаене на Pi, които ще ви направят майнер на Pi Network.

Обяснено копаене на криптовалута

Всички криптовалути възникват и съществуват поради процеса на решаване на блокове. По време на добива се извършват голям брой изчисления за комбиниране на отделни блокове транзакции в една верига. Като награда, миньор получава нови монети за криптовалута.

Сложността на изчисленията, както и скоростта на попълване на електронен портфейл, зависи от вида на цифровата валута. По-прост начин за копаене на криптовалута означава значително по-нисък обменен курс. Повишената сложност на алгоритъма веднага води до недостиг на нови монети и увеличаване на стойността.

Прочетете повече за копаенето тук Как да копаете крипто

Печелившо ли е да копая крипто днес? Ако сте начинаещ в крипто копаенето, трябва да разберете, че процесът на получаване на монети е изключително труден. Различните валути изискват различни техники за добив. За да копаете биткойни, трябва да имате специално оборудване като GPU или ASIC хардуер.

Въпреки това има много прости решения за начинаещи, включително Pi Network (PI) Mining. Как работи и какво трябва да направите, за да копаете монети? Продължете да четете прегледа на мрежата Pi, за да разберете.

Как работи Pi Network Mining

Докато копаенето на биткойни все още изисква огромни разходи и влагане на енергия, което е вредно за екологията, разработчиците на крипто Pi Network направиха огромна стъпка напред в процесите на добив. Основната идея беше да се създаде лесна за ползване мрежа, където хората могат да формират вериги и да добиват монети с минимални разходи и ограничено източване на батерията, използвайки мобилно приложение. Мобилното приложение PI Network е удобно за потребителя. Между другото, услугата Changelly има и приложение, което е удобно за използване.

Това приложение ви позволява да спечелите PI, като направите прости стъпки и допринесете за Pi общността. Въпреки това, докато разработчиците обещават Луната, все още е невъзможно да изтеглите пари. Ще видим.

Ръководство стъпка по стъпка за копаене на Pi Network (PI)

Как да добивам PI? Следвайте стъпките по-долу и вземете вашите монети.

Етап 1. Изтеглете приложението Pi Network тук.

Pi Network Mining

Стъпка 2. Регистрирайте се с Facebook или телефонен номер.

Pi Network Mining

Стъпка 3. Настройте паролата си

Pi Network Mining

Стъпка 4. Попълнете данните за вашия профил. Уверете се, че сте посочили истинското си име. След това продължете с държавата и телефонния номер.

Pi Network Mining

Стъпка 5. Въведете кода на поканата. Има два начина да го намерите:

  1. Помолете своя приятел, който използва Pi Network, да сподели своя код с вас
  2. провери го в Гугъл

Pi Network Mining

Стъпка 6. Поздравления, току-що се регистрирахте. След това докоснете иконата на мълния вдясно.

Pi Network Mining

За да докажете, че сте истински човек, а не бот, трябва да отидете в приложението всеки ден. Криптовалутата ще бъде кредитирана в рамките на 24 часа, след което трябва отново да активирате добива на Pi Network. Ако е много трудно да запазите всичко в ума си, включете известията.

Стъпка 7. Направете малка обиколка с приложението за копаене Pi. Сега сте готови да копаете PI. След регистрация всеки потребител получава 1 PI.

Системата осигурява следните рангове:

  • Пионер. Това е началното ниво за всички потребители. Обемът на добив е 0,39 π / h;
  • Сътрудник. За да отключите това ниво, е достатъчно да копаете криптовалута в продължение на три дни;
  • Посланик. Този ранг е за потребители, които канят други участници да се присъединят към мрежата Pi.
  • Възел. Участниците, които са свързали допълнителен хардуер към мрежата. Това ниво все още се разработва и ще бъде достъпно по-късно.

Финални мисли

Монета Pi мрежа е нова социална криптовалута, която е защитена и поддържана от обикновените хора. Разработена от екип от докторанти и възпитаници от Станфордския университет, Pi може лесно да се добива на смартфони без скъпи устройства или консумация на батерия. Основната идея е да се създаде приобщаваща онлайн екосистема, където обикновените хора да могат да добиват цифрови монети.

В обобщение има важни предимства:

  1. Простота. Потребител, който никога преди не е чувал за биткойн, може да копае и използва криптовалута;
  2. Наличност. Броят на добитите монети не зависи от мощността на устройството, процесът на добив не изисква сложно устройство;
  3. Справедливи печалби. Потребителите, които участват в разработването на платформата, се възнаграждават.

Със сигурност Pi Network е страхотен експеримент в света на цифровите пари. Ако екипът на Pi продължи да разработва проекта, това ще бъде страхотна еволюция в крипто сферата.

Pi е нова социална криптовалута, която е защитена и поддържана от обикновените хора. Разработено от екип от докторанти и възпитаници от Станфордския университет, Pi може лесно да се добива на смартфони без скъпи устройства или разход на батерия. Основната идея е да се създаде приобщаваща онлайн екосистема, където обикновените хора да могат да добиват цифрови монети.

Changelly предоставя на потребителите бърз и сигурен обмен с над 150 криптовалути, които можете лесно да сменяте от една на друга, само като щракнете върху бутона по-долу.

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map