Proiectul Centrality este o platformă extinsă pentru găzduirea și utilizarea aplicațiilor descentralizate. Prioritatea este accesul gratuit la dezvoltarea dApp și la activitatea utilizatorilor. Platforma servește și ca o oportunitate pentru lansarea cu succes a unor noi proiecte.

Care este viitorul CENNZ? Aflați în Predicția prețurilor Centrality pentru 2020-2025.

Centralitate (CENNZ) Valoare fundamentală

Dezvoltatorii acestui proiect își propun să creeze o piață extinsă a aplicațiilor, în cadrul căreia fiecare utilizator va putea alege opțiuni relevante pentru ei înșiși. O idee similară este solicitată nu numai pentru participanții obișnuiți, ci și pentru dezvoltatorii de dApps.

Problemele pe care dezvoltatorii Centrality se concentrează sunt următoarele:

  • monopolizarea pieței și dificultățile pentru promovarea noilor start-up-uri în utilizare în masă;
  • un număr extins de aplicații create, care nu permite utilizatorilor să asimileze informații despre acestea la nivel calitativ;
  • centralizarea sistemului și posibilitatea intervenției externe.

Factorii de mai jos creează o situație în care este destul de dificil pentru dezvoltatorii de aplicații să își promoveze ideile în fluxul general de informații. Adesea, din acest motiv, proiectele care merită rămân fără atenția utilizatorului.

Centralitatea se concentrează pe eliminarea acestor bariere și construirea unei astfel de platforme în cadrul căreia fiecare participant va putea alege cele mai interesante aplicații pentru ei înșiși. În aceste scopuri, piața generală este fragmentată în sectoare, în fiecare direcție, utilizatorul va trebui să selecteze cel puțin o aplicație.

Această abordare permite împărțirea proiectelor create în principalele domenii ale vieții. Segmentarea asigură o concurență sănătoasă a aplicațiilor și permite utilizatorilor interesați să aleagă cele mai potrivite opțiuni pentru ei înșiși.

Întreaga platformă Centrality se dezvoltă pe baza blockchain-ului și a contractelor inteligente. Acest lucru asigură descentralizarea completă a rețelei, precum și protecția și securitatea datelor. Utilizarea tehnologiei digitale extinde în cele din urmă capacitățile atât ale dezvoltatorilor de aplicații, cât și ale utilizatorilor înșiși.

CENNZ este o criptomonedă internă a proiectului. Funcționalitatea sa principală este redusă la tranzacții de plată și tranzacții care asigură interacțiunea participanților Centrality. Cu toate acestea, în funcție de succesul platformei, această criptomonedă poate fi considerată și ca un instrument de investiții.

Denumirea proiectului Centralitate
Simbol stoc CENNZ
Tipul activului Jeton
Tip de rețea Ethereum Blockchain
Curr. Preț 0,097422 dolari
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 842.470.069 CENNZ / ​​1.200.000.000 CENNZ
ROI de la lansare -77,42%
Site oficial https://www.centrality.ai/

Centralitate (CENNZ) Istoricul prețurilor

graficul prețurilor centralității cennz

Cele mai mari prețuri ale activului au avut loc în 2018. Cel mai mare preț din toate timpurile este de 0,541558 USD (25 aprilie 2018). După aceea, prețul Centrality (CENNZ) a scăzut la 0,016 USD în septembrie 2019. În februarie 2020, rata CENNZ a început să crească. Ce se va întâmpla cu prețul Centrality? Află mai jos.

Analiza tehnică a centralității (CENNZ)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedelor Centrality. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru CENNZ de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

centralitate cennz analiza tehnică

Centralitate (CENNZ) Previziune preț pentru 2020-2025

# 1. Portofel Investitor CENNZ Previziune preț pentru 2020-2025

CENNZ este o investiție extraordinară pe termen lung (1 an). Prețul Centrality poate crește de la 0,0963 USD la 0,169 USD într-un an. Potențialul de câștig pe termen lung este de + 75,67% într-un an. În 2025, prețul jetonului Centrality va fi de 0,461 USD.

# 2. Previziunea prețului centralității de evaluare criptografică pentru 2020-2025

Analiza pieței criptomonedelor arată că prețul centralității ar putea ajunge la 0,314765 USD până la 1 ianuarie 2021, determinat de interesul potențial al investitorilor instituționali mari și de o mai mare reglementare așteptată în domeniul monedelor digitale. Sistemul prezice că CENNZ va rămâne în jur de 0,170429 USD în 2021, 0,314765 USD în 2022, 0,584584 USD în 2023, 1,12 USD în 2024 și 1,87 USD în 2025.

rezumat

Ei bine, vă sfătuim să investiți în Centrality pe propriul risc. Proiectul are un potențial semnificativ în cazul implementării cu succes, ceea ce creează condițiile pentru investiții profitabile.

Cu toate acestea, profitul din depozitele în Centrality va depinde de activitatea dezvoltatorilor de aplicații și de interesul utilizatorilor. Cu o creștere a numărului de participanți și o creștere a cererii pentru criptomonede interne, putem fi siguri de perspectivele depozitelor pe termen scurt și pe termen lung.