În noiembrie 2018, aproape la începutul existenței sale, Bitcoin Satoshi Vision (sau BSV) a impresionat pe toată lumea cu o creștere rapidă împotriva tendinței de pe fundalul tuturor piețelor criptomonede..

Știrile criptografice își aprindeau creșterea prețului și creșterea capitalizării pieței, care a câștigat rapid locul 7 printre toate celelalte monede.

Începând de astăzi, altcoin se află pe poziția a 9-a printre monedele digitale măsurate prin capitalizarea pieței, cu o valoare de aproximativ 1,5 miliarde USD și un preț, care este mult mai mic decât la început. Acest lucru sa dovedit a fi o mare dezamăgire pentru investitori.

Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că nu își vor câștiga profitul mai târziu. Poate că nu pe termen scurt, dar pe termen lung BSV are un potențial ridicat pentru creșterea proeminentă.

Ce este Bitcoin SV?

Bitcoin SV (BSV) este un altcoin nou apărut ca rezultat al unei furci puternice a blockchain-ului Bitcoin Cash pe 15 noiembrie 2019. Celălalt altcoin care a apărut ca urmare a divizării este BCH ABC sau Bitcoin Cash original. În timp ce BSV a fost prezentat inițial ca „noul Bitcoin”, iar Craig S Wright pretindea că este adevăratul Satoshi Nakamoto, BCH ABC a reprezentat BCH tradițional împreună cu fostul lider al proiectului Roger Ver.

Aflați mai multe despre situația hard fork și citiți interviurile celor doi frontmani ai săi

Divizarea a fost cauzată de disidența din comunitatea BCH la actualizările planificate pentru codebase publicate de dezvoltatorul principal Amaury Sechet, care a recent părăsi Bitcoin nelimitat.

Сraig Wright, care conduce în prezent comunitatea BSV, credea că actualizarea anunțată nu va fi suficientă pentru una dintre cele mai importante provocări ale Bitcoin Cash – scalabilitatea. În prezent, echipa lor, pe lângă scalabilitate, continuă să se mențină la alte componente majore ale ideii originale a BCH: să ofere un nivel ridicat de securitate, taxe de tranzacție scăzute și confort pentru mineri și investitori instituționali.

Denumirea proiectului Bitcoin SV
Simbol stoc BSV
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 85,77 dolari
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 17.854.986 BSV / 21.000.000 BSV
ROI de la lansare -2,87%
Data lansării 15 noiembrie 2018
Site oficial https://bitcoinsv.io/

Analiza istoricului prețurilor Bitcoin SV (BSV)

Graficul prețurilor BSV

În noiembrie 2018, valoarea criptomonedei BSV a fost de 88 USD. În doar câteva zile, s-a dublat, iar o săptămână mai târziu a ajuns la 240 USD. Scuturul ascuțit a fost cauzat de doi factori. În primul rând, deja în primele zile de tranzacționare, bursele de top au început să accepte în mod activ moneda pur și simplu pentru că proiectul este legat de Bitcoin. În al doilea rând, datorită aceleiași conexiuni cu BTC, investitorii s-au grăbit să cumpere un activ nou.

Până la sfârșitul lunii, prețul a scăzut brusc la 37 de dolari. Mulți utilizatori nu au putut retrage BSV din bursa Poloniex, iar operațiunile de tranzacționare au fost efectuate cu eșecuri tehnice. Ulterior, conducerea site-ului a eliminat problema, dar nimeni nu și-a exprimat motivele.

A doua fază a creșterii a avut loc la începutul lunii decembrie. Prețul monedei a crescut la 100 de dolari, iar capitalizarea s-a apropiat de 2 miliarde de dolari. Nu există date despre capitalizarea de piață înainte. Timp de aproape o lună, rata a fost ajustată. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului, a decolat din nou. Prețul nu a atins maximul din noiembrie. Câteva zile a rămas la nivelul de 110-120 dolari.

Eșecul Bitcoin SV: eliminarea în masă

Prima platformă care a decis să scape de altcoin a fost schimbul Binance. Unul dintre liderii săi, Changpen Zhao, l-a criticat aspru pe Craig Wright pentru că a speculat cu privire la numele Satoshi Nakamoto. De asemenea, el a numit criptomoneda „toxică”. Cei mai mulți utilizatori ai bursei au susținut decizia administrației. Radierea oficială a fost programată pentru 22 aprilie.

Un alt schimb de top, Kraken, a realizat un sondaj în rândul utilizatorilor cu privire la faptul dacă consideră BSV un activ inutil. Mai mult de 70% dintre respondenți au răspuns „Da”, așadar, pe 1 mai, criptomoneda a dispărut și de pe această platformă.

ShapeShift a anunțat radierea. În plus, figuri cunoscute pe piața criptomonedelor: Anthony Pompliano, Jimmy Song, Vitalik Buterin și mulți alții, „apelează la blocarea Bitcoin SV”. Pe Twitter a apărut chiar o nouă etichetă, #DelistBSV.

Toate evenimentele s-au reflectat în prețul criptomonedei după cum urmează:

diagramă de radiere

Analiza tehnică Bitcoin SV

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Bitcoin SV. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru BSV de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică BSV

Previziunile Bitcoin SV (BSV) pentru 2020, 2022 și 2025

Dacă aruncați o privire asupra previziunilor prețurilor Bitcoin SV ale analiștilor acum, veți ajunge la concluzia că aceștia se gândesc pozitiv la performanța BSV pe termen lung și evaluați moneda ca potențial de investiții ridicat..

# 1. Prognoză de preț WalletInvestor pentru 2020, 2021 și 2025

Potrivit WalletInvestor, Bitcoin SV este o investiție extraordinară pe termen lung. Moneda BSV trebuie să ajungă la 190 USD intr-un an. În 2021, prețul poate scădea până la 175 USD. Mai mult, în 2025, prețul monedei va ajunge 682,904 dolari.

# 2. DigitalCoinPrice Prognoză bullish pentru 2020, 2025

Prețul Bitcoin SV (BSV) va crește în funcție de datele prezise în viitor. În 2020, rata nu se va modifica semnificativ. 1 BSV va fi egal cu 139,25 USD. Până în 2025, prețul va crește treptat până la 347,27 dolari.

# 3. Previziunea prețului TradingBeasts pentru 2020, 2022

Potrivit sursei, anul acesta, rata Bitcoin SV va crește ușor până la 126,3 dolari. În 2022, prețul va ajunge 200 USD punct.

# 4. Vitalik Buterin este total împotriva BSV

Da, nu, am dezacordurile mele cu foaia de parcurs Bitcoin, PoW, etc, dar încearcă să facă ceva care să fie cu adevărat o tehnologie grozavă. BSV este un foc de gunoi pur.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 25 decembrie 2018

# 5. WhalePanda este de acord cu Vitalik:

Bună @CalvinAyre, @hodlonautnumele său real este Riccardo Spagni.

Vă rog să-mi trimiteți cei 5.000 de dolari în Bitcoin, nu $ BSV întrucât asta este o înșelăciune fără valoare.https://t.co/oOEydcJFBa

– WhalePanda (@WhalePanda) 11 aprilie 2019

# 6. Charlie Lee, creatorul Litecoin, despre BSV:

Nu mă înțelege greșit. Nu accept BSV. Tocmai am făcut o glumă.

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 9 noiembrie 2018

# 7. Roger Ver Opinion

Acesta este genul de atitudine pe care ar trebui să o aibă toată lumea.

Îmbrățișați orice funcționează.

Ignorați lucrurile care nu.#BCH #BSV #ETH #XMR #ZEC #XRP #MarketuriFree https://t.co/ZXHtipEAjP

– Roger Ver (@rogerkver) 31 ianuarie 2019

# 8. CobraBitcoin, Bitcointalk și fondatorul Bitcoin.org.

E timpul să-mi vând tot BSV-ul. Shitcoin fără valoare.

– Cøbra (@CobraBitcoin) 7 ianuarie 2019

Ultimele gânduri despre BSV Future Price

În ciuda respingerii BSV de la numeroși fani BTC, ideile care stau la baza planului de dezvoltare al Bitcoin SV sunt interesante pentru afaceri și pentru adoptarea globală a criptomonedelor. Prin urmare, în acest articol, nu vă vom oferi vreo predicție de preț BSV, prea multă politică și incertitudine.

Cumpărați BSV la cel mai bun tarif

[add-changelly-widget from = usd to = bsv]

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly