Utilizarea tehnologiilor unice în protocolul Firo a avut drept scop rezolvarea principalelor probleme și îmbunătățirea funcțiilor principalei criptomonede a oferit un sprijin larg pentru altcoin în comunitatea criptomonedelor. Creatorii monedei au planuri bine definite pentru dezvoltarea sa ulterioară, inclusiv reducerea timpului de verificare, consolidarea protecției rețelei împotriva atacurilor DDoS.

Să aflăm viitorul criptomonedei Firo în predicția noastră de preț XZC pentru 2020-2025!

Zcoin (XZC) Valoare fundamentală

Firo folosește protocolul Zerocoin pentru a asigura anonimatul tranzacțiilor într-un mod unic și scalabil. Protocolul, conceput inițial ca o extensie pentru Bitcoin, vă permite să trimiteți monede care nu au un istoric al tranzacțiilor. 

La trimiterea Firo, procesul merge exact la fel ca în cazul Bitcoin și toate tranzacțiile sunt înregistrate în registrul public. Însă protocolul implică distrugerea monedelor Firo pentru băterea Zerocoin. Zerocoin sunt monede noi fără istoric al tranzacțiilor.

Principalul domeniu de dezvoltare este tehnologia zero-knowledge proof. Firo și-a propus propriul concept de tranzacții. Criptomoneda nu este transferată de la un utilizator la altul. În schimb, sistemul distruge suma de transfer din contul expeditorului și generează o sumă similară de fonduri în portofelul destinatarului.

După cum am menționat deja, banii digitali Firo nu au istorie. În comparație cu Zcash, există și alte caracteristici ale proiectului:

  • Ascundeți suma tranzacției. Zcash ascunde orice informație, XZC nu arată sursa transferului și destinatarul, dar lasă suma transferată deschisă;
  • Viteza de procesare a datelor. Transferul Firo este confirmat în câteva secunde, banii digitali ZEC pot fi confirmați în câteva minute;
  • Stocarea informațiilor. Zcash economisește mai puțin spațiu datorită prelucrării prelungite a datelor, XZC este mai mare, ceea ce poate provoca probleme în viitor.

Firo folosește un drive RSA pentru a păstra anonimatul. O tehnologie similară a fost dezvoltată în 1993. Acest mecanism de criptare criptografică s-a dovedit deja în practică și este o protecție destul de fiabilă a datelor cu caracter personal.

Denumirea proiectului Firo
Simbol stoc XZC
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 8,16 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 9.409.993 XZC / 21.400.000 XZC
ROI de la lansare 2.117,51%
Data lansării Septembrie 2016
Site oficial https://zcoin.io/

Istoricul prețurilor Firo

istoricul prețurilor zcoin

Primul vârf al criptomonedei Firo a fost pe 19 octombrie 2016. Acest lucru a fost asociat cu începutul listărilor pe mai multe burse. În decembrie 2017, Firo lansează Znodes, care stimulează noduri performante pentru a sprijini operațiunile private Zerocoin și o rețea distribuită sănătoasă. Recompensele fondatorului sunt reduse la jumătate. Pe 26 decembrie, a avut loc cel mai mare preț de 169,99 USD. 

În 2018, prețul scădea treptat la 40 de dolari. În iunie 2019, vârful prețului Firo a fost de 14 USD. Până la sfârșitul anului 2019, prețul a scăzut la 3 USD. Acum prețul crește, astăzi unul Firo este egal cu 8,6 dolari.

Analiza tehnică Firo

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Firo. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru XZC de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică xzcFiro (XZC) proiecții de piață pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 02/06/20

Firo (XZC) Previziune preț pentru 2020-2025

Analiștii evaluează diferit potențialul criptomonedei Firo. Pe de o parte, utilizatorul primește bani digitali convenabili, operând în condiții de anonimat sporit. Sistemul blockchain asigură securitatea și descentralizarea rețelei.

Pe de altă parte, mulți experți subliniază lipsa ideilor originale. Alte criptomonede oferă, de asemenea, confidențialitate; niciun specialist nu se va angaja să prezică dezvoltarea cu succes a unui proiect numai pe baza acestui factor.

Unii analiști sunt optimisti cu privire la viitorul Firo. În etapa actuală de dezvoltare, este cu adevărat dificil să se prevadă creșterea acesteia, dar odată cu introducerea de noi tehnologii și extinderea potențialului utilizatorilor, criptomoneda ar putea deveni cerută.

# 1. Predicția Crypto Ground XZC pentru 2020-2025

Este profitabil să investești în Firo (XZC) pe termen lung. Pe termen lung, sursa înseamnă că prognoza Firo pentru o perioadă de peste 5 ani. Analiza tehnică utilizând algoritmul spune că prețul Firo (XZC) nu va scădea, nu va scădea sau va scădea pe termen lung. 

În 2021, prețul unui XZC va fi de 6,9439 USD. Prețul Firo (XZC) în 2022 va fi de aproximativ 53,5741 USD. Conform prognozei și analizei algoritmice, prețul de 1 Firo (XZC) va fi de aproximativ 112,9359 USD în 2025.

# 2. Previziunea prețului investitorului portofel Firo pentru 2020-2025

XZC este o investiție proastă pe termen lung (1 an). Prețul Firo poate scădea de la 8.166 USD la 0.415 USD. Modificarea va fi de -94,920%. Cu toate acestea, prețul se poate modifica până la 13.066 USD în 2021. În 2025, prețul poate ajunge la 40.830 USD. 

# 3. Previziunea prețului Firo (XZC) pentru 2020 de Coinpredictor

Într-o lună moneda se poate schimba cu -59,9% apropiindu-se de 3,09 USD și în 3 luni -50,6% apropiindu-se de 3,8 USD. Prognoza pe termen lung arată că Firo va scădea în preț.

Cumpărați XZC la Changelly cu USD, EURO sau GBP

cumpărați xzc pe changellyCumpărați Zcoin (XZC) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.