În Japonia, sistemul de plăți electronice MonaCoin este popularizat în mod activ. Moneda acționează ca un instrument de decontare atunci când cumpără produse offline / online de pe etajele de tranzacționare virtuale, al căror număr crește constant. Tranzacțiile sunt efectuate prin terminalul Zaif, care efectuează tranzacții financiare în Japonia cu participarea criptomonedelor.

Recent, prețul criptomonedei MONA a ajuns la peste 2 USD. Care sunt perspectivele cripto-ului Monacoin? Puteți afla totul despre viitorul MonaCoin în această predicție de preț pentru următorii cinci ani.

MonaCoin (MONA) Valoare fundamentală

Lansarea MONA a avut loc la 1 ianuarie 2014 la ni-channeleru – mega-forumul rețelei locale (au fost anunțate peste 600 de platforme), care a fost primul care a oferit decontarea cu această monedă. După publicitate pe WBS TV Network Tokyo, un interes viu pentru prima criptomonedă națională a cuprins întreaga țară și a atras atenția investitorilor din alte țări.

Prima criptomonedă japoneză este o furcă a LTC și este un ecosistem open-source descentralizat 2P2. Ideea creației îi aparține domnului Watanabe (nu o poreclă rară în Japonia). Nu a fost încă posibil să se stabilească identitatea reală a autorului. Există o anumită paralelă cu fondatorul Bitcoin, Satoshi Nakamoto, care păstrează și incognito.

Mentalitatea cetățenilor japonezi care doresc să utilizeze exclusiv produse casnice explică apariția și implementarea ideii. Japonezii au avut mult timp nevoie de propria criptomonedă, cu care pot plăti bunuri și servicii.

Incognito-ul autorului criptomonedei MonaCoin nu este singurul merit dubios al proiectului. De asemenea, este imposibil să se stabilească identitățile echipei de dezvoltare. Foaia de parcurs este doar pentru uz intern, planurile dezvoltatorilor rămân un secret pentru public.

Ca o furcă a LTC, criptomoneda MonaCoin se bazează pe lanțul electronic blockchain Litecoin. Parametrii tehnici ai Blockchain MonaCoin sunt prezentați în tabel:

Parametru Explicaţie
Blocați timpul de generare 1,5 minute
Recompensa Minerilor 25 de monede pentru fiecare bloc generat. Înjumătățirea are loc dublu la fiecare 3 ani sau după generarea fiecărui 1.051 milioane de blocuri
Blocare Dificultate Este reglementat de algoritmul Dark Gravity Wave (DGW), care complică generarea fiecărui bloc ulterior din lanțul blockchain EPS
Algoritm Hashing Inițial Scrypt. După generarea a 450.000 de blocuri, Lyra2RE (v2) este integrat în arhitectura electronică, care nu este disponibilă pentru cipurile ASIC.
Protocolul de consens Dovada muncii

Istoricul prețurilor MonaCoin (MONA)

istoricul prețurilor monacoinDiagrama prețurilor MonaCoin (MONA)

Istoria prețurilor Monacoin a avut mai multe vârfuri. Cel mai mare preț din toate timpurile a avut loc la 6 decembrie 2017. Moneda MONA a ajuns la 20,23 USD. Prețul nu a mai crescut niciodată. Din acel moment, treptat cobora. Acum prețul unei MONA este de 1,32 USD.

Analiza tehnică MonaCoin

Nu avem nicio analiză tehnică precisă. Cu toate acestea, avem o opinie cumulată despre analizele tehnice din sursa Trading View.

analiza mona tech

Captura de ecran a fost făcută pe 20.03.2020

MonaCoin (MONA) Predicția prețurilor pentru 2020-2025

Aici avem o gamă largă de opinii din diverse surse. Aflați mai jos toate predicțiile de preț.

# 1. Prețul monedei digitale Previziunea prețului MONA pentru 2020-2025

Prețul MonaCoin (MONA) va crește. Potrivit sursei, criptomoneda MONA este o investiție profitabilă. În 2021, prețul MonaCoin poate crește până la 3 USD. Până la sfârșitul anului 2022, prețul va crește până la 3,5 USD. În 2023-2025, prețul va crește treptat și va ajunge la 7 USD.

# 2. Previziunea prețului investitorului portofel pentru MonaCoin (MONA)

Potrivit Wallet Investor, MONA este o investiție proastă pe termen lung (1 an). Prețul MonaCoin poate scădea de la 1,329 USD la 0,1041 USD. Modificarea va fi de -92,170%. Până la sfârșitul anului 2025, prețul va scădea la 0,022 USD.

# 3. Prognoză preț criptografic pentru 2020-2025

Pe baza datelor, se poate prezice că este profitabil să investiți în MonaCoin (MONA) pe termen lung. Prețul MonaCoin (MONA) în 5 ani va fi de aproximativ 11,7559 USD.

Linia de fund

După cum puteți vedea, criptomoneda MonaCoin poate fi o investiție bună. Rețineți că piața criptografică este volatilă, deci asigurați-vă că ați aflat toate detaliile despre monedă. Întotdeauna puteți cumpăra o altă criptomonedă prin intermediul platformei Changelly.

Despre Changelly