Predicția compusă a criptomonedelor

Ecosistemul finanțelor descentralizate (DeFi) este în creștere robustă și atrage o mulțime de atenție. Agricultura jetoanelor COMP bazată pe protocolul de împrumut compus a devenit un subiect popular pentru câștigarea de bani în spațiul criptomonedelor în ultimele două săptămâni.

COMP a început să tranzacționeze pe bursa Uniswap pe 15 iunie și de atunci prezintă fluctuații accentuate. Cu un preț inițial de aproximativ 20 USD, valoarea simbolului a crescut peste 350 USD. Suntem încântați să descoperim viitorul criptomonedelor compuse pe baza previziunilor și perspectivelor dezvoltatorilor.

Locul criptomonedelor compuse în DeFi

Am explicat deja toate elementele de bază în articolul despre compus. Dacă nu vă dați seama despre ce vorbim, vă recomandăm să citiți acest articol înainte de a vă gândi la o investiție.

Pe 16 iunie, Compound a început să distribuie jetoane COMP utilizatorilor. Acum fiecare utilizator are dreptul să participe la gestionarea protocolului. Pentru a primi jetoane, trebuie să deschideți un depozit sau să luați un împrumut dintr-un contract inteligent. Distribuția va avea loc în părți egale în fiecare săptămână proporțional cu volumul de operațiuni efectuate de fiecare utilizator.

Compound își recompensează utilizatorii atât pentru împrumutarea activelor, cât și pentru primirea împrumuturilor. Pentru un beneficiu maxim, utilizatorii împrumută ambele părți ale tranzacției. Ei fac un depozit, iau un împrumut și îl pun din nou într-un depozit. Acest lucru face din Compound cel mai semnificativ proiect de finanțare descentralizată (DeFi) în ceea ce privește activele gestionate.

Echipa Compound a oferit lichidități de 2 milioane de dolari pe bursa descentralizată Uniswap, astfel încât utilizatorii să poată cumpăra sau vinde jetoane pe piața deschisă. În primele ore de tranzacționare, mai mulți jucători mari au cumpărat majoritatea jetoanelor, ceea ce a determinat creșterea prețului peste 100 USD și apoi la 230 USD.

grafic de preț al criptomonedelor compuseModificări de preț compuse ale criptomonedelor

Alte proiecte integrate, cum ar fi PoolTogether și Set Protocol, au început, de asemenea, să primească jetoane COMP, stabilind un precedent pentru un potențial flux de venituri pentru proiectele DeFi.

Coinbase, cel mai mare schimb de criptomonede din SUA, a anunțat listarea COMP pe 25 iunie. Acesta este un exemplu excelent al modului în care o echipă mică, care a primit investiții din fonduri din Silicon Valley și folosind tehnologii deschise și cunoștințe de pe piețele financiare, ar putea crea o bancă cloud și ar putea lansa un simbol pe piața deschisă.

Cu toate acestea, din cauza prețurilor ridicate pentru jeton și a știrilor listării sale pe Coinbase, trimiterea de fonduri către orice alte protocoale a devenit neprofitabilă, ceea ce duce potențial la o monopolizare a pieței lichidității și creează un mediu ineficient pentru ecosistemul DeFi. Piața nu a decis încă ce parametri să evalueze jetoanele de acest tip.

Preț Crypto Live compus (COMP)

Analiza tehnică a criptomonedelor compuse

Conform ideilor utilizatorilor TradingView, criptomoneda compusă pare a fi o investiție bună pe termen scurt.

COMP / USD (Tendință ascendentă pe termen scurt?) de PolarHusk pe TradingView.com

Alți utilizatori recomandă hodl criptomoneda COMP pe termen lung.

mult până când rupe linia de superkitty pe TradingView.com

Predicții compuse ale prețului monedei pentru următorii câțiva ani

Aici am găsit cele mai populare predicții de preț de pe site-uri web, așa că suntem aici pentru a vă oferi câteva informații despre proiecțiile viitoare ale prețurilor compuse.

Potrivit sursei Digital Coin Price, prețul monedelor COMP va crește în curând. Într-un an, rata criptomonedelor compuse poate crește până la 380 USD. Prețul activului va crește exponențial. Deci, până în 2025, prețul activului va fi de 807 USD. Bullish, nu? O astfel de prognoză este posibilă numai cu dezvoltarea constantă a proiectului și a pieței criptomonedelor.

Fondatorul compusului Robert Leshner a cerut investitorilor să nu investească fonduri ale clienților în farmacii cu marjă mare, deoarece acest lucru va duce mai devreme sau mai târziu la pierderea activelor. Există deja propuneri pentru a limita suma fondurilor în REP, BAT și ZRX care pot fi împrumutate pentru fiecare dolar de garanție.

Rentabilitatea agriculturii COMP se schimbă în timp real, deci este foarte dificil să se prevadă ceva. Protocolul este programat pentru a crea 2880 COMP pe zi. Suma totală nu se modifică, dar dimensiunea plăților se schimbă în funcție de cererea de pe o anumită piață. Cu cât mai multă activitate pe fiecare piață, cu atât fiecare investitor va câștiga mai puțin.

Atâta timp cât diferența dintre cost și prețul COMP rămâne, investitorii vor continua să exploateze jetoanele râvnite. Cu toate acestea, creșterea ofertei și a oportunităților de lichidare a COMP va pune în mod inevitabil o presiune descendentă asupra prețului până când se va potrivi cu cererea reală de împrumut prin intermediul compusului.

Despre Changelly

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map