Tokenul de atenție de bază (BAT) este un jeton funcțional creat pe platforma Ethereum special pentru browserul Brave. A fost lansat în 2015 de celebrul programator american Brendan Eich, fondatorul browserului Mozilla și al limbajului JavaScript.

Ideea principală a lui Eich a fost schimbarea situației actuale din sectorul publicității online. Pe 31 mai 2017, a avut loc un ICO, timp în care compania a reușit să atragă 35 de milioane de dolari în doar o jumătate de oră.

Cum s-a schimbat prețul BAT de la data IOC? Ce va aștepta moneda în următorii câțiva ani? Ce prezic influenții și bloggerii? Citiți totul despre predicția prețului Jetonului de atenție de bază în 2020-2025 pe Changelly!

Jeton de atenție de bază Valoare fundamentală

BAT a fost inventat pentru a plăti funcționalitatea noului browser web Brave. Proiectul BAT, împreună cu browserul Brave este destul de impresionant, deoarece încearcă să rezolve unele dintre problemele fundamentale care există astăzi în publicitatea digitală.

Schema de flux de anunțuri BAT

De exemplu, consumatorii de zi cu zi sunt din ce în ce mai conștienți de modul în care rețelele sociale precum Facebook își folosesc datele. Acest lucru este demonstrat de cererea tot mai mare de software de blocare a anunțurilor care rulează pe mai mult de șase sute de milioane de smartphone-uri și computere.

Este din ce în ce mai dificil pentru industrie să alinieze relațiile dintre agenții de publicitate, editorii și utilizatorii finali. Ecosistemul publicitar exploatează datele personale ale utilizatorilor. De asemenea, mulți bani sunt cheltuiți pentru raportarea angajamentului.

Cererea de BAT va fi formată în funcție de următorii factori:

  • Agenții de publicitate plătesc jetoane editorilor pentru a-și aduce reclamele utilizatorilor;
  • Utilizatorii câștigă BAT pentru vizionarea anunțurilor. Atenția este monitorizată în browserul Brave folosind tehnologia de învățare automată (datele personale rămân întotdeauna pe dispozitive și nu sunt utilizate pentru câștig personal);
  • Agenții de publicitate obțin rezultate bune ca urmare a nivelurilor crescute de precizie.

Jeton de atenție de bază (BAT) Preț live

Istoricul prețurilor jetonului de atenție de bază

Imediat după ICO, token-ul a apărut pe burse și s-a tranzacționat la prețul de 17 cenți. Pe fondul interesului crescut pentru proiect, criptomoneda a intrat rapid într-o tendință pozitivă și a dublat costul în câteva zile. Capitalizarea pieței a crescut de la 35 la 285 milioane dolari. O creștere accentuată a intrat în faza de corecție și, într-o lună, prețul a scăzut la 9 cenți și capitalizarea la 90 de milioane.

Salturile aproape simetrice ale ratei au persistat până la sfârșitul anului 2017. În decembrie, prețul BAT a crescut la 70 de cenți, iar capitalizarea s-a apropiat de 700 de milioane.

Primăvara anului 2018 a adus o altă corecție, care a continuat din nou timp de mai multe luni. Apoi, în cele din urmă, s-a transformat într-o tendință descendentă, caracteristică în acel moment pentru întreaga piață. Vara, performanța monedei a crescut pe scurt, pe fondul știrilor despre adăugarea BAT pe site-ul Uphold.

Cu toate acestea, în decembrie 2018, prețul monedei a început să crească datorită știrilor pozitive. În primul rând, BAT a fost listată pe bursa populară Coinbase. În al doilea rând, dezvoltatorii au anunțat plata mult așteptată pentru vizionarea anunțurilor. Acești factori au ridicat costul BAT la un nivel istoric de 90 de cenți, iar capitalizarea la 900 de milioane.

Mai târziu, pe fondul unui declin general al pieței, performanța monedelor a scăzut. Criptomoneda a intrat destul de repede în următoarea fază de corectare. În aprilie 2019, simbolul BAT a ajuns la 0,4 USD. Graficul arăta atât o tendință ascendentă, cât și descendentă. Din martie 2020, prețul monedelor este încă în creștere.

Preț de bază pentru jeton de atenție

Analiză tehnică Token de atenție de bază (BAT)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a Tokenului de atenție de bază (BAT). Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru BAT de la mai mulți comercianți & analiști pe TradingView.

Schema de analiză tehnică BATCaptura de ecran a fost făcută pe 08/10/2020

Reputație comunitară de jeton de atenție de bază

De la data lansării, moneda a fost populară. Câștigând treptat impuls din 2017, compania a încheiat multe acorduri cu mărci globale. Monedele sunt acceptate la Amazon, Starbucks, Uber și Apple.

Dacă comparăm graficul trendului global de atenție de bază cu graficul modificării prețului său, putem observa că prețul monedei a depins complet de popularitate și de evenimentele semnificative..

tendința și prețul liliecilorGoogle Trends Graph & Graficul prețurilor

Predicția de bază a prețului jetonului de atenție pentru 2020 – 2025

Aici am cumulat cele mai bune previziuni ale prețului monedelor Token Basic Attention (BAT) pentru următorii câțiva ani.

# 1. Prognoză de preț BAT pentru investitori în portofel pentru 2020-2025

Conform WI, BAT este o investiție bună pe termen lung. Prețul jetonului de atenție de bază poate crește de la 0,15 USD la 0,17 USD într-un an. Potențialul de câștig pe termen lung este de + 14,54% într-un an. Prețul de bază pentru atenția de bază (BAT) (în 2025) va fi de 0,139 USD. Tokenul de atenție de bază (BAT) și potențialul mediu de piață al acestuia au fost într-un ciclu alcătesc în ultimele 12 luni.

# 2. Predicția de bază a prețului jetonului de bază Crypto Ground pentru 2020-2025

Pe baza datelor, se poate prezice că este profitabil să investiți pe Token de atenție de bază (BAT) pe termen lung. Pe termen lung, sursa înseamnă peste 5 ani. Prețul jetonului de atenție de bază (BAT) în 5 ani va fi de aproximativ 0,92 USD.

Prețul jetonului de atenție de bază (BAT) în 2021 va fi de aproximativ 0,51 USD. Prețul unui jeton de atenție de bază (BAT) va fi de aproximativ 0,92 USD în 2024.

# 3. Previziunea prețului tranzacționării animalelor pentru jetonul de atenție de bază

Se estimează că prețul jetonului de atenție de bază va ajunge la 0,41 USD până la sfârșitul anului. În 2021, prețul monedei BAT va fi de 0,44 USD. În 2022, prețul unei monede BAT va fi de 0,48 dolari. Până la sfârșitul anului 2023, prețul monedelor BAT va ajunge la aproximativ 0,55 USD.

Puncte de vedere ale influențatorilor asupra jetonului de bază pentru atenție

Scott Melker, traderul criptografic din Texas West Capital, nu prezice nimic bun pentru Tokenul de atenție de bază. Scrie predicții pentru fiecare monedă cunoscută pe Twitter-ul său o dată pe săptămână. El spune asta prețul BAT este stabil și scăzut. Există ultima actualizare despre BAT:

$ BAT Săptămânal

Peste o lună mai târziu și nimic nu s-a schimbat. Privind în continuare zona albastră ca zona de cumpărare pe termen lung. pic.twitter.com/TkH26A4iDm

– Lupul tuturor străzilor (@scottmelker) 19 august 2019

Practic, toată piața criptomonedelor se află sub presiune descendentă, deci nu este de mirare de ce prețul jetonului BAT trece prin momente grele.

Din 22 august 2019, bursa Kraken a adăugat criptocurrency BAT la listare. În viitor, acest lucru poate afecta prețul criptomonedei într-o direcție pozitivă, deoarece este o etapă semnificativă în sfera criptografică..

Ei bine, să fim sinceri: ideea echipei Brave și a jetonului de bază pentru atenție este grozavă. În timp ce anunțurile pe internet devin ineficiente, browserul și simbolul duc publicitatea la noul nivel.

În timp, numărul de utilizatori și acoperirea vor crește, ceea ce va duce inevitabil la cel puțin o ușoară creștere a prețului BAT. Rata monedelor poate crește, de asemenea, datorită creșterii criptomonedei principale și a altcoinelor, deci trebuie să urmați rata criptelor mai populare și semnificative.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare.

Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me