În mod neașteptat pentru toată lumea, altcoin-ul puțin cunoscut a sărit în preț și a izbucnit în top-30 de capitalizare de piață. Deși pentru o anumită perioadă de timp prețul a scăzut, investitorii au început să se gândească la adăugarea unui activ în portofoliul criptografic. Merită HedgeTrade să cumpere chiar acum? Ce este criptomoneda HedgeTrade? Are vreo șansă să câștige un punct de sprijin pe piață? Citiți totul despre predicția viitorului și prețului HedgeTrade (HEDG) în articolul nostru.

HedgeTrade (HEDG) Valoare fundamentală

Ideea dezvoltatorilor este extrem de simplă. Comercianții cu experiență presupun o creștere sau o scădere a valorii activelor, participanții obișnuiți își cumpără ipotezele. Previziunile se pot referi la monede fiduciare și digitale, valori mobiliare, acțiuni și alte active de piață.

Ideea nu este nouă, dar în interpretarea lui Rublix a primit câteva adăugiri importante. În primul rând, comercianții își stabilesc valoarea muncii intelectuale. În al doilea rând, membrii rețelei sunt protejați financiar de la primirea de informații neconfirmate. Să vedem cum funcționează.

  • Utilizatorii se înregistrează pe site-ul oficial și completează contul cu jetoane HEDG interne. Puteți să le cumpărați în contul dvs. pentru bitcoin sau într-un schimb de criptomonede.
  • Prin programul Blueprint, comerciantul creează o prognoză (eveniment), stabilește termenele pentru finalizarea acestuia și stabilește valoarea în HEDG. Programul lansează automat un contract inteligent care controlează procesul de tranzacție și protejează drepturile de autor ale comerciantului.
  • Când apare un eveniment în rețea, alți participanți îl pot dezgheța plătind suma indicată.
  • Odată ce evenimentul a expirat, oracolul încorporat (Oracle) începe validarea.
  • Dacă previziunea este confirmată, comerciantul primește banii contribuiți de utilizatori. În caz contrar, fondurile sunt returnate plătitorilor.

Pentru calculele sistemului, se folosește doar simbolul HEDG. Este interesant pentru investitorii care doresc să valorifice volatilitatea activelor și nu previziunea evenimentelor de pe piață.

Denumirea proiectului HedgeTrade
Simbol stoc HEDG
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 2,61 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 288.208.798 HEDG / 1.000.000.000 HEDG
ROI de la lansare 1,753,32%
Site oficial https://hedgetrade.com/

HedgeTrade (HEDG) Modificări de preț

grafic de preț hedg

În timpul ICO, costul simbolului a fost de 0,5 USD. A apărut pe piață doi ani mai târziu (în ianuarie 2019) și a costat deja 0,14 USD, iar până la sfârșitul lunii a scăzut la 0,11 USD. Din cauza lipsei unei campanii de marketing, lansarea unei noi criptomonede a fost aproape neobservată. În plus, piața nu a ieșit încă dintr-o tendință descendentă, iar altcoin-ul necunoscut nu a avut nicio șansă să atragă atenția.

Abia în martie 2019, când mai multe schimburi au adăugat activul la listare, costul a crescut la 0,35 USD, iar capitalizarea s-a ridicat la 24 de milioane. Corecția ulterioară a redus cotațiile și, până la sfârșitul primăverii, rata a fluctuat în intervalul de 0,06-0,1 USD.

În vara anului 2019, au început o serie de urcușuri și coborâșuri. Timp de patru luni, a fost observat un model interesant. Înainte de a atinge următorul vârf, rata a crescut de câteva ori cu 10-20%, apoi a pierdut aproximativ 5%. A repetat ciclul de mai multe ori și abia apoi a atins valoarea maximă. Mai mult, fiecare etapă ar putea trece mai multe zile sau chiar săptămâni. Acest punct este extrem de important pentru investitorii care doresc să aleagă cel mai bun moment pentru a cumpăra și vinde un activ.

În noiembrie 2019, moneda a început să crească. De la 0,5 USD, a crescut la 2,60 USD. Cel mai mare punct din toate timpurile a fost fixat pe 24 ianuarie 2020, când prețul activului a ajuns la 2,89 USD.

Analiza tehnică HedgeTrade

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei HedgeTrade. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru HEDG de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică hedgetrade

HedgeTrade (HEDG) proiecții de piață pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 13.02.2020

Predicția HedgeTrade (HEDG) pentru 2020-2025

# 1. Previziunea prețului Wallet Investor pentru criptocurrency HEDG pentru 2020-2025

HEDG este o investiție extraordinară pe termen lung (1 an). Prețul HedgeTrade poate crește de la 2.669 USD la 5.187 USD într-un an. Potențialul de câștig pe termen lung este de + 94,33% într-un an. În cinci ani, moneda criptografică HEDG poate urca până la 15.089 dolari. În 2021, prețul unei monede poate fi de 4.270 USD. În 2022, va ajunge la 5 USD. În 2024, rata HEDG va crește până la 10.676 USD.

Va exista o tendință pozitivă în viitor, iar HEDG ar putea fi bun pentru investiții și câștig de bani. Deoarece această monedă virtuală are o perspectivă pozitivă, o recomandăm ca parte a portofoliului dvs..

# 2. Previziunea prețului monedei HEDG pentru 2020

În acest moment, algoritmul de predicție a prețului HedgeTrade prognozează că în termen de o zi, prețul HEDG va fi de -95,7% la trecerea la 0,105565 USD, în 7 zile -94,9% trecând la 0,125205 USD, într-o lună -92,7% în direcția de 0,179215 USD . Prognoza pe termen scurt arată că HedgeTrade va reduce costurile.

# 3. Predicția prețurilor HedgeTrade pentru 2025 din Cryptoground.com

Potrivit Cryptoground.com, prețul unei monede HedgeTrade (HEDG) poate ajunge la 10,8043 dolari în cinci ani. Este profitabil să investiți pe Hedge Token (HDG) pe termen lung. Pe termen lung, sursa înseamnă o perioadă de peste 5 ani.

Analiza tehnică utilizând algoritmul spune că prețul Hedge Token (HDG) nu va scădea, nu va scădea sau va scădea pe termen lung.

Viitorul HedgeTrade Cryptocurrency

În ciuda tinereții altcoin, principalele sale avantaje sunt deja evidente:

  • Nișă promițătoare. Publicul țintă al proiectului este începătorii care visează să câștige bani pe criptomonede și comercianții experimentați care doresc să-și valorifice cunoștințele. Există o mulțime de clienți potențiali pe platformă.
  • Capitalizare cu creștere rapidă. Într-un an, moneda a intrat în primii 30 prin capitalizare și i-a depășit pe cele mai faimoase altcoins. Oamenii investesc în mod activ bani în el, ceea ce înseamnă că există interes pentru proiect și acesta crește.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me