IOS (Internet of Services) este o tehnologie blockchain de nouă generație care oferă infrastructură de rețea pentru a susține un ecosistem orientat spre servicii. Platforma IOS oferă utilizatorilor săi o modalitate complet descentralizată de schimb de servicii online și bunuri digitale. De asemenea, permite dezvoltatorilor să implementeze dApp-uri la scară largă cu capacitatea de a sprijini un număr mare de utilizatori.

IOST este un simbol nativ al sistemului. Până la lansarea mainnet-ului în februarie 2019, acesta era un simbol ERC-20 bazat pe platforma Ethereum. Blockchain-ul folosește conceptul Proof of Believability, care îmbunătățește total scalabilitatea și securitatea.

În timpul ICO, echipa a primit criptomonedă Ethereum în valoare de 31,3 milioane de dolari. Prețul monedelor a fost aproximativ același din mai. Ce așteaptă cel mai IOST în viitor? Aflați în noua predicție de preț IOST pentru 2020 de către Changelly!

IOST Valoare fundamentală

Platforma descentralizată IOStoken cryptocurrency vă va permite să creați aplicații independente la scară completă, cum ar fi DApp, care sunt capabile să susțină un număr nelimitat de participanți în același timp. IOST este o platformă specială în care dezvoltatorii pot oferi servicii de înaltă calitate și utile pentru ecosistemul blockchain. De aceea, proiectul IOStoken încearcă să susțină cele mai populare limbaje de programare.

Esența aplicațiilor descentralizate este distribuirea unor bucăți de date între nodurile computerului utilizatorului, cu posibilitatea de a le schimba de la cele mai apropiate noduri. Această tehnică de scalare a datelor se numește Sharding. Clienții DApp sunt aplicații distribuite, rezistente la atac, care rulează pe o rețea de calculatoare P2P bazată pe blockchain.

IOStoken este un potențial blockchain scalabil care are patru avantaje principale:

  1. Un nou principiu de consolidare a consensului: dovada credibilității, unde parametrii decisivi sunt ponderea contribuțiilor, numărul de jetoane IOS, activitatea participanților și vizibilitatea acestora. Conform acestor indicatori, se determină compoziția nodului pentru generarea unui nou bloc: cu cât indicatorul de utilitate a utilizatorului pentru proiect este mai mare, cu atât este mai probabilă credibilitatea acestuia.
  2. Folosirea inovatoare EDS (fragmentare eficientă distribuită) tehnologia îmbunătățește semnificativ scalabilitatea rețelei prin împărțirea dinamică a IOS-ului în sub-spații. Această soluție reduce semnificativ volumul de muncă și îmbunătățește performanța sistemului.
  3. În timpul efectuării tranzacțiilor, rețeaua folosește actualizări de date în mai multe etape. Asigură cea mai stabilă și fără erori efectuarea transferurilor de numerar. Algoritmul Atomic Commit menține sistemul într-o stare consecventă și nu permite apariția defecțiunilor sistemului. Dacă modificările algoritmice nu au fost finalizate, toate operațiunile sunt anulate instantaneu.
  4. Organizarea sistemelor de calcul distribuite (Micro blocuri de stat), care creează prelucrarea paralelă a datelor pe mai multe noduri de calcul.
Denumirea proiectului IOS
Simbol stoc IOST
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Protocolul de consens Dovada credibilității
Curr. Preț 0,007046 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 12.013.965.609 IOST / 21.000.000.000 IOST
ROI de la lansare -70,05%
Data lansării 2017
Site oficial https://iost.io/

Istoricul prețurilor IOST

cea mai bună diagramă a prețurilor

Primul vârf al prețului IOST a fost testat literalmente în câteva zile după lansare. La începutul anului 2018, echipa IOS a anunțat un airdrop, ceea ce a presupus o creștere a ratei:

&# 128640; Alăturați-vă $ IOST 6Mn AIRDROP (runda 2)&# 128640;.

Primul flux live oficial cu Jimmy & Terrence, cofondatori ai IOST, (pe YouTube & Periscope) în această duminică, 28 ianuarie @ 17:00 PST. Urma @IOStoken și invită-ți prietenii să obțină 68 de ani &# 128176; IOST&# 128176; GRATUIT: https://t.co/fjyAEYQiVY pic.twitter.com/Pd6vES8AjF

– IOST (@IOST_Official) 27 ianuarie 2018

Cu toate acestea, acest lucru nu a durat mult. Literal, 6 februarie, prețul monedelor se schimbă negativ. Prețul scade de la 0,127 USD la 0,03 USD. Asta a fost asociat cu sfârșitul zborului. Echipa a povestit despre asta pe Twitter:

Datorită faptului că echipa noastră de tehnologie a lucrat câteva nopți târzii, distribuția de zboruri este finalizată oficial! Dacă ați avut probleme cu airdrop-ul, vă rugăm să ne contactați la [e-mail protejat] – Credem că 2018 va fi un an incredibil și suntem atât de încântați să avem sprijinul dumneavoastră! pic.twitter.com/vIdqOHsWHn

– IOST (@IOST_Official) 6 februarie 2018

Prețul a continuat să scadă până în mai 2018, când IOST a fost listat pe Airswap:

Emoționat să anunț asta #IOST acum pot fi tranzacționate pe @airswap !! pic.twitter.com/uIRBOwbOtu

– IOST (@IOST_Official) 10 mai 2018

Din nou, prețul a scăzut foarte repede. Într-o lună, prețul token-ului s-a înjumătățit la 0,028 USD. Toamna nu a adus nici o fericire pentru IOST. Prețul a continuat să scadă la 0,016 USD în septembrie și 0,005 USD în noiembrie. Prețul jetonului scade în continuare cu o ușoară corecție.

Analiza tehnică IOST

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză tehnică de analiză a IOST. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru IOST de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică iostProiecții de piață IOST pe TradingView; captura de ecran a fost făcută în data de 09.11.19

Reputația comunității IOST

Creatorii și-au stabilit scopul de a crea o platformă unică pe care dezvoltatorii vor avea ocazia să creeze și să ruleze aplicații care sunt solicitate în rândul utilizatorilor ecosistemului blockchain..

Unii utilizatori de Twitter consideră că IOST este complet bine și va bate toate ultimele prețuri:

https://twitter.com/SecureSmartWeb/status/1161907894658506752

Dacă ne uităm la graficul Google Trends și graficul prețurilor, putem vedea corelația:

Iost trend pret

Potrivit cofondatorului Smarterium, Mahesh Sashital, prețul IOST ar trebui să crească până la sfârșitul acestui an:

https://twitter.com/MaheshSashital/status/1119666529510023169

Ce să ne așteptăm de la IOST în 2020-2025

Previziunea Walletinvestor pentru 2020-2025

În 2020, nu există prea multe diferențe în prețul IOST, 0,037 USD. În 2025, IOST poate crește 0,173 USD.

Predicția prețului criptoground pentru 2020-2025

În anul următor, prețul ar putea scădea la 0,01 USD. Perspectivele nu sunt atât de bune din cauza prezicerii prețurilor pentru 2025. Jetonul IOST va valora 0,0868 USD.

Vă reamintim cu amabilitate să nu investiți mai mulți bani decât sunteți gata să pierdeți.

Dacă doriți să cumpărați cripto, o puteți face în siguranță la Changelly.

Despre Changelly

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me