Proiectul KickToken își propune să devină o platformă universală pentru proiectele digitale ICO și noile dezvoltări. Accentul este pus pe prezența unei baze de utilizatori și a funcționalității simple, care vă permite să desfășurați cu ușurință o campanie de marketing pentru a strânge fonduri.

Care sunt perspectivele criptomonedei KickToken (KICK)? Aflați toate previziunile posibile ale prețului KICK pentru 2020-2025 în prognoza noastră de preț.

Valoarea fundamentală KickToken

Proiectul KickToken încearcă să rezolve aceste probleme și să creeze o platformă cu funcționalități simple și convenabile pentru atragerea investițiilor. Dezvoltatorii intenționează să implementeze întreaga gamă de instrumente, de la pre-vânzare până la finanțarea integrală completă.

Proiectul intenționează să devină o resursă suficient de solicitată și atractivă pentru strângerea de fonduri pentru diferite start-up-uri.

Jetonul său ERC20 Ethereum, KickToken, este o monedă virtuală, proiectată pentru a fi utilizată de autorii proiectelor pentru decontări reciproce în interiorul KIСKIСO: pentru a plăti lansarea proiectelor lor de strângere de fonduri, pentru a achiziționa diverse atribute pentru proiectele de strângere de fonduri și pentru alte procese interne. și plăți în cadrul infrastructurii KICKICO și KICKONOMY.

Pe baza acestei interacțiuni, dezvoltatorii KickToken intenționează să implementeze propriul model economic, care se bazează pe următoarele principii:

  • libera circulație a criptomonedelor native, care, ca mijloc lichid de plată, poate deveni un instrument pentru site-uri și companii emergente;
  • crearea comunității KickToken și interacțiunea socială a diferitelor categorii de participanți, care, ca rezultat, pot forma o bază de investitori și utilizatori pentru noi proiecte;
  • verificarea și moderarea proiectelor primite, recomandări pentru investiții bazate pe markeri;
  • crearea unei platforme de tranzacționare pentru platformele existente, produsele, bunurile sau serviciile acestora;
  • Modelul de dezvoltare a autoreglării KickToken, care implică un sistem de bonusuri și taxe pentru activitate și atragerea de noi participanți;
  • tranzacționare la schimb, oferind suport pentru jetoane interne de criptomonede și proiecte;
  • fond de economii bazat pe comunitate axat pe dezvoltarea platformei și integrarea de noi funcții.

În 2020, este de așteptat să fie implementat software pentru campanii de crowdfunding autonome. Se planifică realizarea posibilităților de compilare a conturilor de afaceri pentru operațiuni de marketing și publicitate.

Denumirea proiectului KickToken
Simbol stoc LOVITURĂ
Tipul activului Jeton ERC-20
Tip de rețea Ethereum Blockchain
Curr. Preț 0,000716 USD
Curr. Livra 762.995.308.988 KICK
ROI de la lansare -99,74%
Site oficial https://www.kickico.com/

Istoricul prețurilor KickToken

graficul prețurilor kicktoken

Primul vârf al prețului KickToken a avut loc în octombrie 2017. Prețul a fost de 0,089 USD. A fost asociat cu listarea la bursa Yobit. În timpul colaborării cu Livecoin în ianuarie 2018, rata a crescut până la maximul istoric de 0,2 USD. Apoi, prețul monedei KICK a scăzut. Acum prețul unei monede este de aproximativ 0,0007 USD. În noiembrie 2019, dezvoltatorii au anunțat lansarea Kick Token, în timpul căreia utilizatorii pot obține 888.888 monede KICK.

Analiza tehnică KickToken

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei KickToken. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru KICK de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnologiei kickProiecții de piață KickToken (KICK) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 10.02.2020

Predicția KickToken (KICK) pentru 2020-2025

# 1. Prognoză de preț pentru tokenul investitorului Wallet pentru 2020-2025

KICK este o investiție extraordinară pe termen lung (1 an). Prețul KICK poate crește de la 0,000590 USD la 0,00181 USD într-un an. Potențialul de câștig pe termen lung este de + 206,98% într-un an. În 2022, prețul KICK poate varia până la 0,00118 USD. În 2023, 0,00177 USD. În 2024, 0,00236 USD. În 5 ani, un token KICK va fi în jur de 0,00295 USD.

# 2. Prognoză preț KICK Cryptoground pentru 2020-2021

În 6 luni, prețul unei monede KICK va fi de aproximativ 0,0009 USD. Într-un an, moneda KICK va costa 0,0030 USD.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptare instantaneu sigur, care are peste 150 de criptomonede disponibile pentru a fi schimbate și cumpărate la cele mai bune tarife de pe piață. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori, care se bucură de schimburi rapide și simple, de taxe transparente reduse și de asistență live 24/7.