Predicția prețului Ethereum: Cât de mult va merita ETH în 2021 și dincolo?

Vom continua să vă spunem despre predicțiile prețurilor activelor criptografice. Urmează ETH.

După ce a trecut prin multe obstacole, cum ar fi hard fork, critici ale comunității și apariția companiilor competitive, criptomoneda Ethereum este încă a doua în clasament după regele criptomonedelor, Bitcoin. La Changelly, perechile de criptomonede cu Ethereum sunt predominante și ocupă, de asemenea, al doilea în perechi de schimb după Bitcoin.

Acum asistăm la triumful criptomonedei ETH pe fondul popularității pieței financiare descentralizate. Rata monedei ETH arată deja un succes fără precedent.

Prezicerea prețului Ethereum

Care este viitorul Ethereum? Cum reușește ETH să își mențină poziția după mult timp? Și de ce nu va renunța criptomoneda Vitalik Buterin? Să ne aruncăm în lumea viitorului Ether și ecosistemul său și să aflăm ce așteaptă a doua criptomonedă mondială în această nouă predicție a prețului Ethereum.

Ce este Ethereum?

Ethereum blockchain este o criptomonedă bazată pe tehnologie unică. Moneda nu a fost o furcă clasică Bitcoin. Această monedă digitală a venit ca urmare a mai multor încercări de a face cel mai bun pariu ca alternativă Bitcoin. Unul dintre avantajele proeminente sunt contractele inteligente. Inițial, Ethereum a folosit un algoritm de probă a muncii. Dezvoltatorii au lansat deja Ethereum 2.0 cu algoritmul dovadă a mizei.

Canadianul de origine rusă, Vitalik Buterin, a devenit faimos în rândul persoanelor cu aceleași gânduri încă din 2011. A devenit unul dintre fondatorii și autorii primei publicații tipărite despre blockchain și criptomonede, Bitcoin Magazine.

Buterin nu s-a limitat la publicațiile din revistă și, la sfârșitul anului 2013, a propus conceptul unei platforme pentru crearea de aplicații descentralizate. Cu această platformă, a devenit posibilă extinderea funcționalității rețelei prin sprijinirea limbajului de scriptare.

Cu toate acestea, comunitatea nu a susținut ideea inovatoare a Vitalik, așa că a decis să lanseze propria sa criptomonedă. În câteva luni, entuziastul a adunat o echipă și a organizat o ofertă inițială de monede (ICO) împreună cu colegii săi. Startup-ul a primit finanțare în valoare de 31.000 de bitcoin, adică aproximativ 18,5 milioane de dolari.

Lumea a văzut prima versiune a sistemului Ethereum pe 30 iulie 2015. La prima vedere, nu s-a deosebit de rețeaua Bitcoin și de mecanismul de funcționare al acesteia. Etherul este reprezentat de același blockchain cu extragerea de monede și capacitatea de a efectua rapid o tranzacție cu monede pentru un mic comision, a cărui sumă este stabilită de utilizator însuși. Minerii sunt încă implicați în validarea blocurilor de rețea și sunt recompensați pentru acest lucru. Ethereum poate fi folosit și ca mijloc de plată într-un magazin de cărămidă, dar acesta nu este scopul principal al rețelei sale.

Oricine îl poate folosi ca o mașină virtuală descentralizată gigantică. Cu alte cuvinte, pentru a obține toate avantajele blockchain-ului pentru a vă rezolva problemele, nu trebuie să vă creați propria rețea. Puteți utiliza sistemul Ethereum gata pregătit și puteți crea aplicații pe baza acestuia.

Apropo, am explicat deja toate elementele de bază ale criptomonedei Ethereum într-un alt articol. Consultați recenzia noastră Ethereum și descoperiți lumea cripto-ului Ethereum și platforma generală.

Iată câteva dintre modalitățile de utilizare a criptomonedelor Ethereum:

 • Pentru a plăti taxele de tranzacție în cadrul blockchain-ului Ethereum
 • Ca garanție pentru aplicațiile lor de finanțare, cum ar fi ETHlend, MakerDAO, Nexo, rețeaua NUO etc..
 • Ca opțiune de plată în numeroase magazine și furnizori de servicii.
 • Ca o poartă de intrare pentru jetoane bazate pe Ethereum, schimburi descentralizate (DEX), jocuri criptografice, diferite servicii dApp, ca recompensă pentru programele de recompense etc..
 • Speculații de pe piețele de tranzacționare a criptomonedelor.

Ce este Ethereum? O explicație pentru începători în engleză simplă

Prognoză pe termen scurt a prețului Ethereum 2021

După cum putem vedea, piața este în curs de desfășurare acum. Recent, prețul Ethereum a atins 600 de dolari și nu se va opri. Cu toate acestea, dacă prețul ETH scade sub 400 USD, va începe să se îndrepte spre 350-360 USD. O defalcare a nivelului de 350 USD va fi un semnal către prețul Ethereum pentru a trece la nivelurile de 300 $ și 200 $.

Uită-te la graficul de mai jos. Aici puteți vedea performanța prețului Ethereum în 2020. Linia graficului este accelerată și ne arată tendința pozitivă a criptomonedei Ethereum. Dacă prețul Ethereum nu scade sub marca de 400 USD, se poate aștepta mișcarea ascendentă. Asta înseamnă că prețul Ethereum va atinge noi culmi și ar putea ajunge din nou la punctul de 1.000 $.

grafic ethereum

Mulți membri ai comunității criptografice se așteaptă ca prețul Ethereum să își actualizeze nivelul maxim (ATH) în 2021. Unii chiar stabilesc termene limită specifice. De exemplu, un utilizator Twitter sub porecla BitcoinAgile este încrezător că prețul ETH va putea ajunge la următorul ATH până în noiembrie 2021.

#ethereum Tot timpul la 1 noiembrie 2021 pentru BITSTAMP: ETHUSD de alexcerveza #ETHUSD https://t.co/CV6IPz3Cmr pic.twitter.com/RZtq60PNRw

– BitcoinAgile (@bitcoinagile) 3 decembrie 2020

Traderul care conduce un blog sub porecla TraderLenny nu a dat predicții specifice. În schimb, s-a limitat la o părere la fel de umilă că Ethereum ar putea arăta unul dintre cele mai bune rezultate de creștere în 2021. Această predicție a prețului Ethereum ar putea fi cea potrivită. După cum putem vedea, o mulțime de criptomonede urmăresc trendul ascendent al Bitcoin acum.

$ ETH | #Eteriu

Tocmai am avut o corecție relativ semnificativă, iar săptămânalul este încă pe punctul de a se închide în verde.$ ETH este unul dintre activele pe care le susțin cel mai puternic până în 2021 și nu numai, și din motive întemeiate.&# 128640; pic.twitter.com/NCyhSm7z1D

– Lenny (@TraderLenny) 29 noiembrie 2020

Diagrama prețurilor Ethereum

Să reexaminăm încă o dată proiectul și să vedem diferitele predicții ale prețurilor Ethereum pentru 2020, 2023 și 2025 și să găsim puncte cheie pentru creșterea valorii activelor, indiferent de tendințele pieței criptomonede..

Prezicerea prețului Ethereum 2021

În 2021, prețul Ethereum se va schimba pe coridor de la 550 $ la 900 $. Luna martie poate fi cea mai neprofitabilă lună, deoarece prețul unui activ poate scădea la 400 USD. În cel mai bun scenariu, prețul activelor ar putea ajunge la 1.000 USD până la sfârșitul anului 2021.

Predicție pe termen lung a prețului Ethereum: 2022-2025

Se așteaptă ca în perioada 2020-2022 prețul Ethereum să poată atinge nivelul de 2.480 USD și să îl mențină până în 2025, când prețul ETH va ajunge la nivelul de 3.844 USD pe ETH. Ar putea fi urcări și coborâșuri, deoarece piața criptomonedelor este susceptibilă să fluctueze. Cu toate acestea, vom vedea dacă această estimare a prețului Ethereum este corectă în viitorul apropiat.

În ceea ce privește prezicerea exactă a prețului Ethereum, opiniile experților variază. Tom Lee crede că tendința prețurilor Ethereum va fi o inversare și, ulterior, va „crește puternic”.

Între timp, predicția prețului Ethereum de către vizorul lui Joseph Raczynski (fondatorul Joe Technologist) este diferită. El se așteaptă ca tendințele și previziunile prețurilor Ethereum în 2021 să fie, de asemenea, pozitive, dar să crească maxim la 2.200 de dolari. În opinia sa, succesul monedei ar putea fi obținut datorită afluxului de capital mare și a faptului că dezvoltatorii talentați din echipă. Ambii experți sunt bearish; să sperăm că nu au dreptate în ceea ce privește predicția prețului Ethereum.

Concluzie: Predicția prețului Ethereum

Ethereum atinge în prezent noi culmi. Majoritatea experților sunt de acord că în 2021 prețul Ethereum va crește până la 2.000 de dolari. Credem că proiectele bazate pe Ethereum și piața DeFi vor consolida poziția ETH pe piață și vor oferi baza pentru o creștere ulterioară. Mai mult, implementarea ETH 2.0 poate face tehnologia și criptomoneda sa mai atractive. Întreaga piață are o cursă bull, astfel încât prețul Ethereum ne poate arăta un punct culminant din toate timpurile la sfârșitul anului 2021.

Care este predicția prețului Ethereum în 10 ani, în 2030? Este dificil să faci o prognoză exactă. Toți experții sunt de acord cu un singur lucru: prețul Ethereum va crește constant în următorii ani. Rezumând toate cele de mai sus, acesta este un bun bun pentru investițiile pe termen lung, care ar putea aduce profituri bune pentru persoanele care au răbdare. HODL?!

Dacă nu dețineți criptomoneda Ethereum, consultați ratele încrucișate și alegeți cea mai bună opțiune pentru a cumpăra criptomoneda Ether. Vă oferim câteva opțiuni pentru a cumpăra sau a schimba banii dvs. digitali sau fiduciari cu Ethereum.

Pro și dezavantaje ale ETH Ethereum

Evident, există avantaje și dezavantaje ale criptomonedei Ethereum. Aici sunt ei.

Avantaje ale ETH Ethereum

 • Versatilitate. Platforma acceptă diverse limbaje de programare și algoritmi de complexitate diferită, iar contractele inteligente sunt utilizate în diferite domenii.
 • Flexibilitate. Platforma este deschisă îmbunătățirilor, actualizărilor, actualizărilor.
 • Publicitate. Ethereum are un lider în persoana Vitalik Buterin, detaliile actualizărilor și inovațiilor sunt anunțate în prealabil.
 • Accesibilitate. Ethereum este o platformă deschisă pentru dezvoltarea aplicațiilor descentralizate. Și aproape oricine poate acționa ca dezvoltator.

Contra ETH Ethereum

 • Centralizare. Deși Ethereum se poziționează ca DAO (organizație autonomă descentralizată), în cazul hard fork-ului rețelei din 2016, arată că platforma are elemente de centralizare
 • Vulnerabilități. Cazul DAO arată că platforma poate sări peste proiecte imperfecte

Cine a investit în Ethereum?

Criptomoneda Ethereum atrage atenția utilizatorilor din ce în ce mai mult în fiecare zi. Utilizatorii sunt gata să-și investească banii în a doua cea mai mare criptomonedă. Giganți precum JP Morgan, Microsoft, IBM, Credit Suisse, Amazon și alții cooperează cu echipa Vitalik Buterin. Cu toate acestea, unii investitori celebri au crezut în proiect cu mult timp în urmă.

Cofondatorul Ethereum și fondatorul ConsenSys, Joseph Lubin, ar putea fi unul dintre cei mai mari investitori ai Ethereum. Potrivit unor zvonuri, Lubin a fost unul dintre cei mai buni cumpărători din colectivul ETH. Suma investiției poate fi de aproximativ 10 miliarde de dolari.

Cameron și Tyler Winklevoss, fondatorii platformei de criptocurrency și schimb valutar Gemeni, nu sunt doar investitori Bitcoin cunoscuți. Ei recunosc că dețin și monede Ethereum. Suma exactă este ascunsă, dar știm cu toții rolul semnificativ al fraților Winklevoss în sfera criptografică.

Fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, este un alt investitor în propriul său proiect criptografic. Comunitatea spune că Buterin are aproape jumătate din milionul de ETH. Nu suntem siguri de această cifră, dar este evident că domnul Buterin are o bucată din plăcintă.

Actorul și un mare fan al tehnologiei, Ashton Kutcher, este un alt investitor Ethereum. El a scris pe Twitter multe despre Bitcoin și Ethereum. Cu toate acestea, valoarea exactă a investiției nu este clară.

Dezvoltatorul principal al criptomonedei Cardano (ADA), Charles Hoskinson, a stat la originea creației Ethereum. A intrat în lumea criptografică când Bitcoin era de doar 1 dolar. Chiar dacă Hoskinson a abandonat proiectul Ethereum, cu siguranță avea câteva monede ETH. Chiar dacă și-a vândut deja partea, a fost totuși marele contribuitor Ethereum atât în ​​sens mental, cât și material.

Cum s-a schimbat prețul Ethereum în timp?

În ceea ce privește fluctuațiile prețurilor, piața criptomonedelor a avut un an dificil în 2018. A fost, de asemenea, o provocare pentru cea de-a doua cea mai mare criptomonedă de capitalizare de piață. Pe atunci, plafonul de piață Ethereum trecea peste Ripple, făcând din Ethereum a doua criptomonedă din grafic – imediat după Bitcoin.

date istorice ale prețului ethereumEthereum câștigă XRP-ul Ripple prin capitalizarea pieței în primul trimestru al anului 2019.

În 2018, prețul ETH a scăzut de la ~ 1.000 USD la 140 USD. Deci, 2018 nu a fost un an al Ethereum. Cu toate acestea, în T1-T3 din 2019, schimbările de preț Ethereum au părut mai promițătoare. Așadar, prețul ETH a început să crească la 100 de dolari.

Performanța prețului Ethereum în 2020Performanța prețului Ethereum (ETH) în 2019

Prețul Ethereum urmărea tendința pieței criptomonedelor în 2019, cu o creștere moderată de la 152 USD până la 180 USD pe ETH cu valoarea maximă a tuturor timpurilor de 351 USD pe 26 iunie. În august, prețul Ethereum a început să scadă ca întreaga piață criptografică.

Moneda ETH și-a finalizat performanța în 2019 cu un preț de 129 USD. În 2020, prețul Ethereum a început să crească. De când piața DeFi a crescut în august 2020, prețul Ethereum a testat 400 de dolari.

Potrivit Xangle Research analiști, volumul tranzacțiilor pe rețeaua Ethereum a crescut cu 61,7% în al doilea trimestru, după ce a arătat un maxim anual pe 23 iunie. Statisticile seamănă parțial cu creșterea valorilor înainte ca prețul Ethereum să atingă maximul istoric de 1.420 USD în ianuarie 13, 2018. Spre deosebire de evenimentele din 2017-2018, creșterea actuală a activității de rețea se datorează popularității tot mai mari a stablecoinelor și a sectorului DeFi.

Actualizăm articolul pe 25 ianuarie 2021. De la începutul acestui an, prețul ETH a crescut constant. Pe 25 ianuarie, prețul ETH a atins un nou maxim istoric de 1.467,78 USD. Graficul prețurilor ETH arată minunat!

Ce factori afectează prețul Ethereum?

diagramă de popularitate ethereumTendința interogării Ethereum prin Google

Ethereum a fost extrem de popular pe Changelly de mult timp, iar povestea sa se întâmplă. Puteți schimba cu ușurință cea mai comună pereche BTC / ETH sau orice altcoins enumerate aici pe Changelly. Mai mult, este ușor să cumpărați criptomonedă ETH prin intermediul partenerilor noștri de pe pagina de cumpărare.

După cum am menționat deja, cel mai recent vârf din 2020 a fost asociat cu interesul pentru sectorul financiar descentralizat. Tendința continuă să crească. Cele mai recente știri Ethereum sunt pline de știri de ultimă oră, cum ar fi creșterea veniturilor minerilor sau cele mai mari taxe nete.

Finanțe descentralizate

Conform raportul Q2 2020 al echipei DappRadar, piața DeFi a oferit un sprijin extraordinar pentru Ethereum. Capitalizarea sporită a jetoanelor desfășurate în cadrul acestui ecosistem duce la intrări și mai mari de capital și crește atractivitatea ETH în rândul dezvoltatorilor DApps.

Datorită DeFi, Ethereum își confirmă încă o dată statutul de lider printre rețelele blockchain în ceea ce privește numărul de aplicații. V-am spus deja totul despre finanțele descentralizate. Accesați recenzia completă a pieței DeFi pentru a afla mai multe.

Lansarea Ethereum 2.0

La 24 noiembrie 2020, pe contractul de depozit Ethereum 2.0, au fost încasate 524.288 ETH. Aceste monede sunt necesare pentru miza și lansarea primei faze a ETH 2.0 – Beacon Chain. Noua versiune a rețelei a fost deja lansată automat pe 1 decembrie, iar orice participant la industria criptomonedelor poate deveni validator.

Utilizatorii care doresc să devină validatori au două opțiuni pentru a participa la mize:

 • Miza tradițională implică blocarea de la 32 ETH și lansarea nodului validatorului independent, în conformitate cu cerințele tehnice. ETH blocat nu va fi disponibil până la lansarea fazei 1.5, ceea ce se va întâmpla în 12-24 luni, în funcție de viteza de dezvoltare. După lansarea fazei 1.5, se va seta un timp de blocare dinamic pentru a preveni o retragere masivă a ETH – 256 de epoci (aproximativ 27 de ore).
 • Miza delegată permite furnizarea de ETH disponibil unui furnizor de servicii de miză – un pool, schimb de criptomonede etc. Există riscuri de securitate asociate încrederii într-un intermediar. Cu toate acestea, este posibil să participați la participare fără a avea 32 ETH și să retrageți activele blocate înainte de implementarea fazei 1.5.

Importanța actualizării Ethereum a fost subliniată de cercetătorul companiei analitice Messari Ryan Watkins. El este încrezător că trecerea la versiunea 2.0. va avea un impact mai mare pe piața criptomonedelor decât înjumătățirea bitcoinului. Actualizarea rețelei de monede este fundamentală și are o anumită incertitudine.

ETH 2.0 este un catalizator mult mai puternic decât înjumătățirea Bitcoin pur și simplu pentru că este o schimbare incertă și fundamentală.

– Ryan Watkins (@RyanWatkins_) 13 mai 2020

Una dintre problemele din rețeaua Ethereum, pe care upgrade-ul trebuie să o rezolve, este scalabilitatea. Înainte de trecerea la Ethereum 2.0, blockchain-ul Ethereum poate efectua până la 15 tranzacții pe secundă. Această cifră este de două ori mai mare decât Bitcoin. Cu toate acestea, pentru un număr mare de utilizatori, această viteză nu este suficientă. De exemplu, sistemul de plată Visa poate efectua până la 24 de mii de tranzacții pe secundă.

Dezvoltarea Optimistic Rollup va ajuta la rezolvarea problemei scalabilității. Potrivit Vitalik Buterin, creatorul Ethereum, implementarea acestuia va avea loc după actualizarea rețelei altcoin. Acest lucru va crește capacitatea de producție cu până la 1.000 de tranzacții pe secundă.

Apropo, am vorbit deja despre toate detaliile tehnice ale ETH 2.0 în articolul nostru.

V-ați gândit să investiți în Ethereum?

S-ar putea să vă gândiți – este Ethereum o investiție bună? Ethereum este a doua cea mai mare criptomonedă, așa că răspunsul este da. Criptomoneda Ethereum este în continuă dezvoltare, astfel încât stabilitatea prețurilor este garantată. Apropo, prețul Ethereum nu este la fel de mare ca cel al Bitcoin. Face Ether accesibil pentru cumpărare.

Investiția în Ethereum este riscantă, dar are potențialul de a fi profitabilă. Spre deosebire de Bitcoin, Ethereum este de fapt folosit de companii ca o componentă a sistemelor software.

Previziunile prețurilor Ethereum – Întrebări frecvente

Tu întrebi – noi răspundem! Am adunat răspunsuri la cele mai populare întrebări în întrebările frecvente Ethereum.

Merită cumpărat Ethereum?

Cererea pentru Ethereum poate fi văzută atât în ​​ceea ce privește volumul tranzacțiilor, cât și un număr de portofele ETH care dețin mai mult de 100 de monede ETH. ETH 2.0 este un motiv fundamental pentru creșterea prețului activului. Nivelurile actuale sunt optime pentru cumpărarea ETH cu o perspectivă pentru anul următor: cumpărând ETH acum, puteți conta pe o creștere de 24% a ratei.

Ethereum va ajunge din nou la 1.000 USD?

V-am spus deja despre perspectivele de dezvoltare a prețului Ethereum. Deci, Ethereum a atins deja din nou punctul de 1.000 de dolari în 2021. Așteptând 2.000 de dolari și pe lună!

Va crește Ethereum în 2021?

Absolut! Vedem deja o creștere fără precedent a prețului ETH. Moneda criptografică continuă să crească în urma tuturor piețelor criptografice. Urmăriți viitorul preț Ethereum în subiectul nostru de predicții de preț.

Ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum?

Aceste două criptomonede au cea mai mare capitalizare de piață. Bitcoin a fost prima criptomonedă reală și a fost în circulație din 2009. Ether este o nouă dezvoltare, care s-a născut în 2015. Ethereum este mai rapid decât Bitcoin. Tranzacțiile în Ethereum durează câteva secunde, nu minute ca în Bitcoin.

Rețeaua Ethereum vă permite, de asemenea, să creați alte criptomonede sau jetoane, utilizând același protocol ca și pentru Ether, dar distribuind-o pe diferite blockchain-uri care pot fi publice sau private.

Creșterea durabilă va depinde în cele din urmă de dApp-uri utile. Din ce în ce mai multe companii acceptă Bitcoin ca metodă de plată și tot mai multe servicii utilizează rețeaua Ethereum.

{

"@context": "https://schema.org",

"@tip": "FAQPage",

"mainEntity": [{

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Merită cumpărat Ethereum?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "Cererea pentru Ethereum poate fi văzută atât în ​​ceea ce privește volumul tranzacțiilor, cât și un număr de portofele ETH care dețin mai mult de 100 de monede ETH. ETH 2.0 este un motiv fundamental pentru creșterea prețului activului. Nivelurile actuale sunt optime pentru cumpărarea ETH cu o perspectivă pentru anul următor: cumpărând ETH acum, puteți conta pe o creștere de 24% a ratei."

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Ethereum va ajunge din nou la 1.000 USD?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "V-am spus deja despre perspectivele de dezvoltare a prețului Ethereum. Deci, Ethereum a atins deja din nou punctul de 1.000 de dolari în 2021. Așteptând 2.000 de dolari și pe lună!"

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Va crește Ethereum în 2021?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "Absolut! Vedem deja o creștere fără precedent a prețului ETH. Moneda criptografică continuă să crească în urma tuturor piețelor criptografice. Urmăriți viitorul preț Ethereum în subiectul nostru de predicții de preț."

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "

Aceste două criptomonede au cea mai mare capitalizare de piață. Bitcoin a fost prima criptomonedă reală și a fost în circulație din 2009. Ether este o nouă dezvoltare, care s-a născut în 2015. Ethereum este mai rapid decât Bitcoin. Tranzacțiile în Ethereum durează câteva secunde, nu minute ca în Bitcoin.

Rețeaua Ethereum vă permite, de asemenea, să creați alte criptomonede sau jetoane, utilizând același protocol ca și pentru Ether, dar distribuind-o pe diferite blockchain-uri care pot fi publice sau private.

Creșterea durabilă va depinde în cele din urmă de dApp-uri utile. Din ce în ce mai multe companii acceptă Bitcoin ca metodă de plată și tot mai multe servicii utilizează rețeaua Ethereum.

"

}

}]

}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map