Moneda BitTorrent (BTT) sau simbolul TRC-10 este o criptomonedă construită pe baza protocolului BitTorrent ca produs al muncii colaborative a Fundației TRON și a fundației BitTorrent. Scopul a fost de a oferi o rețea sigură și robustă care extinde funcțiile actuale ale protocolului de partajare a fișierelor.

BTT Token Airdrop & Creșteri de preț

Publicitatea din jurul proiectului a ajutat prețul jetonului BTT să atingă creșterea de 6 ori a crescut de șase ori pe parcursul unei săptămâni de la sfârșitul ICO.

Moneda BTT este un cripto nou-lansat lansat la sfârșitul lunii ianuarie 2019. Succesul campaniilor aeriene și ICO ale BTT a adus o atenție masivă asupra proiectului în mass-media criptomonedă..

Ca timp de presă, moneda BTT se tranzacționează în jurul valorii de 0,000885 USD, o creștere a prețului cu 629 la sută de la ICO și o creștere de 47 la sută în ultimele 24 de ore.

cointelegraph.com

Binance va lansa un airdrop suplimentar din cauza interesului copleșitor pentru jetonul BTT:

Totuși, ceea ce sa întâmplat de fapt a fost că serverele Binance Launchpad au fost copleșite de numărul mare de comenzi de cumpărare. Din fericire pentru participanții nefericiți la vânzarea de jetoane ale căror comenzi nu au fost plasate, toate cererile lor de comandă au fost păstrate.

investinblockchain.com

Valoarea monedei BitTorrent (BTT) explicată

Să vorbim despre valoarea monedei BBT, perspectivele și predicțiile prețurilor.

Motive fundamentale pentru creșterea prețului jetonului BTT:

1. Atenția presei

Prețul monedei BitTorrent a crescut din mai multe motive. În primul rând, așa cum am afirmat mai devreme, prezența mediatică a monedei a fost cuprinzătoare și pozitivă.

2. Produs existent și de succes

Compania BitTorrent este o întreprindere publică care are produse folosite în întreaga lume. Este activ din 2004 și a furnizat una dintre primele tehnologii peer-to-peer adoptate pe scară largă, care au influențat puternic întreaga lume a piețelor de distribuție a criptomonedelor și a conținutului.

3. Justin Sun

În plus, token-ul BitTorrent a primit sprijin activ de la Justin Sun – unul dintre cei mai importanti influenți din industria blockchain și fondatorul proiectului blockchain TRON.

Aștept cu nerăbdare să vă răspund la întrebările despre @BitTorrent și $ BTT! Asigurați-vă că vă înscrieți @binance pe telegramă: https://t.co/6BsuBzDaiI &# 128521; https://t.co/qfL44Gvjgi

– Justin Sun (@justinsuntron) 25 februarie 2019

4. Listare de monede BitTorrent pe Binance

Popularitatea monedei BTT a crescut după listarea pe Binance, cel mai bun schimb de criptare din punct de vedere al volumului de tranzacționare zilnic. Binance și-a promovat activ distribuția inițială pe platforma lor de zbor – Binance Launchpad.

5. 100M + audiență a utilizatorilor BitTorrent

Un alt avantaj semnificativ al platformei care a furnizat previziuni promițătoare ale prețului monedelor BitTorrent a fost publicul deja stabilit al viitoarei rețele. Proiectul BitTorrent are un public vast de utilizatori care apreciază avantajele sistemelor descentralizate.

6. Evoluția naturală a afacerilor

Nu în ultimul rând, caracteristicile tehnologice blockchain determină valoarea monedei BitTorrent aducând un nou tip de stimulent economic utilizatorilor lor – Recompense de jeton BTT pentru partajarea lățimii de bandă.

[…] Pentru a crea o economie bazată pe token în jurul utilizării rețelei, lățimii de bandă și stocării pe sute de milioane de computere de pe internet.

Un citat din Cartea albă BTT

Echipa de dezvoltare a monedei BitTorrent și protocolul omonim au cunoștințe cuprinzătoare despre rețeaua de la egal la egal. Ei înțeleg clar ceea ce este cerut de către industrie și de clienții BitTorrent. Funcții precum încurajarea „semințelor” cu BTT, dezvoltarea de aplicații descentralizate în partea de sus a protocolului și alte progrese proeminente sunt foarte plăcute pentru public.

În cele din urmă, ar trebui să reținem că predicțiile pozitive ale prețului monedelor BTT se bazează și pe faptul că rețeaua BTFX continuă să crească datorită eforturilor echipei lui Justin Sun:

Noduri active în #BTFS rețeaua globală a depășit 3000, cu un pas mai aproape de a deveni cel mai mare și primul sistem de stocare descentralizat din lume. Poate fi numită cea mai frumoasă rețea descentralizată. #BitTorrent $ BTT pic.twitter.com/1erLF4HpUa

– Justin Sun (@justinsuntron) 6 noiembrie 2019

Puteți găsi mai multe informații despre istoria și avantajele monedei BitTorrent pe BitcoinWiki.org

Analiza prețului viitor al monedei BTT

Prețul monedei BitTorrent (BTT) 2019

Prețul monedei BitTorrent și-a arătat vârful actual pe 5 februarie 2018, la scurt timp după lansare și a rămas cam în aceleași limite de atunci. Limita de piață a monedelor BTT este încă obiectul unei evaluări, dar cu siguranță a urmat succesul inițial al cripto-ului.

Este posibil ca tendința descendentă generală a pieței să blocheze creșterea prețului monedelor BTT. Atât investitorii, cât și comercianții nu sunt siguri dacă industria criptomonedelor revine în direcția ascendentă și îi împiedică să cumpere activul.

În prezent, prețul jetonului BTT s-a menținut în jur de 0,0005 USD și ar trebui să recunoaștem că aceasta nu este o situație proastă, având în vedere cât de repede s-a recuperat moneda după emiterea denunțării Binance a jetonului BTT (întâmplată la 1 octombrie 2019). În urma anunțului de la Binance, prețul monedei BitTorrent a scăzut la 0,00039 USD, dar s-a recuperat rapid.

Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care autorii prognozelor de preț BitTorrent să le numească greșite.

Previziunile prețului monedei BitTorrent (BTT)

Există mai multe abordări între analiștii pieței criptomonedelor cu privire la modul de construire a previziunilor de preț BTT. Unii dintre ei folosesc hype-ul monedei ca punct de plecare, iar alții sunt dornici de analiza tehnică a istoriei prețurilor monedei.

  • 0,0016 USD pe monedă Predicție Cryptoinfobase pe BTT

De exemplu, echipa portalului Cryptoinfobase este în principal concentrate despre prezența mass-media și politicile de distribuție ale noului activ criptografic. După estimarea lor, moneda va ajunge la valoarea de 0,0016 USD per monedă, care este de trei ori prețul său actual.

  • 0.00565 USD pe BTT Predicție de către The Wallet Investor

Site-ul Wallet Investor a folosit analize tehnice și a oferit o altă analiză a prețului monedei BitTorrent. Evaluarea făcută de portal ne oferă o prognoză de 0,00565 USD la sfârșitul anului și afirmă că simbolul BitTorrent este o investiție promițătoare și profitabilă.

  • 0.0012 USD per BTT prognozat de DigitalCoinPrice

Digitalcoinprice a furnizat o prognoză de preț BTT destul de optimistă, spunând că până la sfârșitul anului 2020, moneda își va înmulți costul și va ajunge la prețul de 0,0012 USD.

De asemenea, este important să rețineți că moneda are unele avantaje în sfera caracteristicilor tehnice. Nu trebuie trecut cu vederea faptul că moneda BTT oferă în prezent cel mai familiar sau comun sistem de schimb de date. Marca monedei BitTorrent nu este doar o atracție hype, ci și un semn al expertizei profunde a echipei în domeniu, astfel încât viitorul pare luminos pentru jetonul BTT.

Oamenii așteaptă un produs similar datorită modului său de funcționare ușor de înțeles, a modelului său clar de finanțare și a echipei de dezvoltare renumită. Proiecțiile pieței pentru moneda BTT vor fi pozitive dacă echipa BitTorrent reușește să îndeplinească ceea ce a fost promis investitorilor și utilizatorilor.

Cumpărați sau schimbați jeton BTT la Changelly

[add-changelly-widget from = usd to = btt]

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Deși analiza prețurilor este un instrument util, nu ar trebui considerată predictivă pentru performanța viitoare a niciunui vehicul de investiții.

Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție. Personalul site-ului web și autorul acestui articol pot avea dețineri în criptomonedele menționate mai sus.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptare instantaneu sigur, care are peste 150 de criptomonede disponibile pentru a fi schimbate și cumpărate la cele mai bune tarife de pe piață. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori, care se bucură de schimburi rapide și simple, de taxe transparente reduse și de asistență live 24/7.