Previziunea Komodo (KMD) pentru 2020

Komodo este o bifurcație a lui Zcash, care a apărut în 2016. Funcționează pe Proof-of-Work întârziat, care este o rețea peer-to-peer de noduri notariale. Proiectul Komodo este dedicat confidențialității, anonimatului, transparenței și adaptabilității.

Care sunt perspectivele monedei? Va bate moneda recordul de 12 dolari? Aflați toate informațiile despre prognoza Komodo (KMD) în noul articol de Changelly!

Despre ce este Komodo (KMD)?

Originile criptomonedei Komodo sunt un dezvoltator anonim, cunoscut sub porecla JL777, el este numit și James Lee. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că acest nume are legătură cu identitatea sa reală. El este principalul dezvoltator al acestei criptomonede. Deoarece proiectul este extrem de dificil de dezvoltat în condiții de anonimat total, recent au apărut în echipă personalități complet publice.

Komodo (KMD) este un descendent al Bitcoin Dark (BTCD). Blockchain-ul Komodo se bazează pe noduri (64), care sunt selectate de deținătorii de jetoane KMD și sunt utilizate pentru autentificarea blocurilor Komodo din lanțul blockchain Bitcoin. Acest sistem va ajuta la asigurarea securității tranzacțiilor Komodo.

Orice criptomonedă poate accepta mecanismul dPoW (Delay Proof-of-Work) prin aderarea la lanțul blockchain Komodo. DPoW asociat cu nodurile de rețea vă permite să creați tranzacții personalizate, cunoscute sub numele de swapuri atomice.

În toamna anului 2016, a avut loc un ICO la care au fost acceptați doar bitcoini. Ca urmare a vânzării de jetoane KMD, echipa a reușit să strângă 1.983.000 de dolari. Suma nu este remarcabilă, dar în acel moment era un indicator foarte bun. Dacă creatorii Komodo au hodled Bitcoin până în decembrie 2017, acum nu ar trebui să aibă probleme cu finanțarea.

Iată câteva caracteristici ale proiectului Komodo:

  • Tranzacții anonime sau publice în cadrul rețelei; fiecare utilizator alege de ce transferuri are nevoie.
  • Portofelul Agama pentru criptomonede și schimbul său de schimb descentralizat BarterDEX.
  • Schimburi atomice între diferite blockchain-uri. Acestea sunt implementate printr-un schimb descentralizat și sunt unul dintre principalele domenii ale dezvoltării Komodo.
  • Un ICO descentralizat, în care mai multe contracte inteligente sunt responsabile pentru implementarea acestuia. Vă permite să reduceți riscurile unui atac de hacker și vă asigură anonimatul participanților la vânzarea de jetoane.
Denumirea proiectului Komodo
Simbol stoc KMD
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 0,703143 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 115.935.145 KMD / 200.000.000 KMD
ROI de la lansare 507,16%
Data lansării 2016
Site oficial https://komodoplatform.com/

Analiza prețurilor Komodo

diagrama prețurilor komodoDiagrama prețurilor Komodo (KMD) din 2017

Echipa Komodo și-a prezentat platforma în iunie 2017. Acest eveniment a fost punctul de plecare în creșterea prețului criptomonedei KMD.

Primul vreodată #Komodo Prezentarea platformei este acum disponibilă pe #SuperNET Canalul canalului YouTube #blockchain #bitcoinhttps://t.co/SAwwWbhMWi

– Komodo (@KomodoPlatform) 29 iunie 2017

Prețul maxim absolut a fost atins pe 21 decembrie 2017; prețul monedei a fost de 11,15 dolari.

De la foaia de parcurs la realitate! #atomicswaps $ kmd $ komodo pic.twitter.com/TiPd0WLt3c

– Komodo (@KomodoPlatform) 22 decembrie 2017

După acel moment, moneda a început să cadă. Acum prețul KMD este de 0,703143 USD.

Analiza tehnică Komodo

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Komodo. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru KMD de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

Widget KomodoProiecții de piață Komodo (KMD) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 18.09.19

Previziunea Komodo (KMD) pentru 2020

Potențialul Komodo provoacă anumite dispute între specialiști, cu toate acestea, majoritatea sunt de acord că proiectul este promițător și solicitat. Acordați atenție angajamentului criptomonedei față de principiile de bază ale banilor digitali, și anume anonimatul, descentralizarea și accesibilitatea cu un nivel ridicat de securitate. Mulți analiști cred că bitcoin în sine se îndepărtează tot mai mult de aceste aspecte.

După cum putem vedea mai jos, criptomoneda Komodo are câteva perspective pozitive. KMD poate avea succes în câțiva ani. Haideți

# 1. DigitalCoin Prognoză Bullish Preț pentru 2020

Potrivit sursei DigitalCoin, în 2020, rata medie a monedei va fi mai mult de 1 $.

# 2. Predicția TradingBeasts KMD pentru 2020

Până la sfârșitul anului viitor, prețul monedelor KMD va fi aproape la același nivel și valoare 0,8253124 USD.

# 3. Prognoză WalletInvestor Bearish Price pentru anul viitor

Prețul Komodo poate scădea de la 0,717 USD până la 0,296 USD cu 58%. În 2020, rata se va schimba într-un mod pozitiv. Pretul 1 KMD va fi de 1,28 USD.

# 4. Predicția prețului CryptoGround pentru Komodo în 2020

Este profitabil să investești în Komodo (KMD) pe termen lung. Pe termen lung, Echipa CryptoGround înseamnă că prognoza Komodo pentru o perioadă de peste 5 ani. În 2020, prețul va crește aproape până la 1 $.

Cumpărați KMD la Changelly cu USD, EURO sau GBP

komodo cumpăra pe changellyCumpărați Komodo (KMD) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map