Bitcoin Cash este cea mai reușită forță a Bitcoin (BTC) și una dintre cele mai proeminente criptomonede din industrie. Pentru o lungă perioadă de timp, Bitcoin Cash a fost în top 3 criptos în ceea ce privește capitalizarea pieței alături de Ethereum și Bitcoin.

Moneda a trecut printr-o serie de schimbări tehnologice care pot afecta foarte pozitiv predicția prețului BCH. În 2019, am văzut o mare creștere a prețului BCH. Ce este predicția prețului Bitcoin Cash pentru 2020-2025? Aflați în noua prognoză a prețului Bitcoin Cash (BCH).

Ce este Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash este o furcă a primei criptomonede, Bitcoin. Acesta a fost conceput pentru a oferi o alternativă mai scalabilă și mai ușor de utilizat față de moneda originală. Moneda a fost înființată la 1 august 2017. Moneda ar fi trebuit să devină o criptomonedă potrivită pentru tranzacțiile de zi cu zi. Pentru a atinge acest obiectiv, dimensiunea blocului noii monede a fost mărită de la 1 MB la 8 MB, făcând tranzacțiile mult mai rapide. Cripto nou-născutul a fost un succes; predicțiile prețului Bitcoin Cash au fost în mare parte pozitive, au fost listate pe mai multe schimburi și au devenit utilizate pe scară largă de către comunitate.

Cu toate acestea, istoricul prețurilor BCH nu este unul de stabilitate. Graficul prețurilor Bitcoin Cash arată că moneda este foarte volatilă în valoare și este puternic legată de starea generală a pieței. Cu toate acestea, moneda este departe de a fi un eșec. Prețul său a ajuns la vârf la scurt timp după crearea sa. La 20 decembrie 2017, o monedă BCH avea o valoare mai mare de 4000 USD. În ciuda faptului că prețul BCH astăzi este semnificativ mai mic, moneda este încă tranzacționată activ la aproape fiecare schimb de criptocurrency.

Preț Bitcoin Cash Live

Analiza prețului Bitcoin Cash (BCH)

Performanța prețului Bitcoin Cash BCH

În august 2017, când altcoin a apărut pentru prima dată pe piață, prețul a fost de 200 USD. Până la sfârșitul lunii, cursul de schimb a crescut la 550 de dolari, cu o capitalizare de 9 miliarde de dolari. Un salt puternic a fost declanșat de interesul minerilor și de activitatea de cumpărare a comercianților. Prima a transferat puterea către o monedă mai convenabilă pentru minerit. Al doilea spera să câștige bani pe noul bitcoin, în care mulți au văzut un adevărat concurent la BTC.

Corecția ulterioară a redus cotațiile cu aproape 30%, dar deja în noiembrie a început următoarea fază de creștere. Pe fondul lansării software-ului oficial, listării pe bursele de top și începutul unei tendințe bull, prețul a depășit marca de 1000 de dolari. În decembrie 2017, altcoin a atins un maxim istoric de 4.300 USD. Capitalizarea a depășit 70 de miliarde.

Istoricul prețurilor Bitcoin Cash BCH în decembrie17 18

Cu toate acestea, deja în ianuarie, corecția sa prăbușit la 2600 de dolari. Apoi, într-o recesiune generală, rata a scăzut la 700 de dolari. Abia în luna mai, în paralel cu saltul pe termen scurt al BTC, a crescut scurt la 1000 de dolari. Și apoi a continuat să cadă.

După forța dură și izbucnirea războiului hashrate cu Bitcoin SV, tendința descendentă a devenit evidentă. În doar câteva zile, rata a scăzut la 75 USD (minim istoric). Capitalizarea a scăzut la un miliard. Până în primăvara anului 2019, prețul a variat între 130 și 170 de dolari.

În martie, când piața a apărut în cele din urmă, cotațiile au crescut. Dar imaginea curcubeului a fost din nou distrusă de furculița tare. În timp ce dezvoltatorii au introdus noi protocoale pentru creșterea blocului, un anumit autor anonim a profitat de vulnerabilitatea sistemului și a lansat un lanț alternativ. Ceea ce a dus la cheltuieli duble, datorită cărora utilizatorii au pierdut aproape 1,5 milioane de dolari. Minerii care încercau să lucreze la noul lanț au început să deschidă blocuri goale. A avut loc un accident și de ceva timp sistemul nu a funcționat deloc.

Prețul Bitcoin Cash (BCH) în martie 2019

Pentru a remedia situația, două bazine miniere mari – BTC.com și BTC.top – au combinat hashratul, au efectuat un atac planificat de 51% și au readus sistemul la starea sa anterioară. S-ar părea că au urmărit un scop nobil. Cu toate acestea, metodele selectate au ridicat o serie de întrebări în rândul utilizatorilor. Cât de descentralizată este rețeaua dacă două grupuri pot prelua controlul?

Pe fondul unei panici generale, rata sa prăbușit cu 25%. În aprilie, prețul BCH a început să crească până la 292 USD. Criptomoneda a continuat să crească până la 488 USD până la sfârșitul lunii iunie. Apoi am văzut tendința descendentă a prețului BCH. A scăzut la 176 de dolari. Acum, în 2020, criptocurrency Bitcoin Cash este încă într-o tendință descendentă.

Predicția Bitcoin Cash (BCH) pentru 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025

În acest moment, BCH este cel mai de succes furculiță al Bitcoin. Este popular printre mineri, comercianți și mari investitori, tehnologia sa fiind folosită de corporații cunoscute. O emisiune limitată protejează activul de inflație.

Cu toate acestea, trei factori joacă împotriva BCH:

  • probleme tehnice;
  • războiul în curs cu Bitcoin SV;
  • Reputația ambiguă a lui Roger Ver (inclusiv acuzațiile de manipulare a citatelor BCH pentru propria sa îmbogățire).

„Eu "Serios" cred că putem ajunge la 1 GB. De fapt, știu că putem ajunge la blocuri de 25 GB și putem verifica acele blocuri pe hardware ieftin. ” – @PeterRizun Om de știință șef al Bitcoin Unlimited.

BCH este în drum spre blocuri de 1 TB pe foaie de parcurs: pic.twitter.com/tU9OqEdBaG

– Roger Ver (@rogerkver) 9 noiembrie 2019

Apropo, există mulți oameni care nu cred în BCH și vin cu o analiză pesimistă a prețului Bitcoin Cash:

Aceasta este o problemă în BCH – ideea greșită că o afacere trebuie să acorde prioritate ecosistemului în loc să își urmărească propriul interes de profit.

Sună ca Core, doar un alt „nu, nu poți folosi lanțul așa cum vrei, trebuie să folosești un al doilea strat și trebuie să finanțezi„ ecosistemul ”. pic.twitter.com/tE5OlbZ0tE

– Deryk Makgill (@makanghoill) 9 noiembrie 2019

De asemenea, să nu uităm viitoarea înjumătățire a monedelor BCH care va avea loc în aproximativ 150 de zile. Rezultatele sunt greu de prognozat, iar unii entuziaști cripto susțin că consecințele ar putea fi catastrofale. Asta compensează predicțiile pesimiste de știri Bitcoin Cash.

Înjumătățirea va fi catastrofală pentru Bcash.

În primul rând se produce înjumătățirea Bcash > subvenția bloc scade la jumătate > minerii trec la Bitcoin (deoarece au același ceva hashing) > cheltuielile de securitate devin periculos de mici > Atacurile de 51% devin foarte ușoarehttps://t.co/wfIDIil4kT

– Dan Held (@danheld) 28 octombrie 2019

Dezvoltatorii de proiecte au dispărut din spațiul media și testează Avalanche, o actualizare masivă care poate duce proiectul la nivelul următor. Ce îmbunătățiri pot predetermina creșterea prețului BCH?

  • crește rezistența la atacuri,
  • creșteți lățimea de bandă a rețelei la câteva mii de tranzacții pe secundă,
  • reduceți timpul de confirmare a tranzacției la 2-3 secunde,
  • implementați protocolul CashShuffle, care va face imposibile operațiunile de urmărire,
  • accelerarea rețelei prin reducerea ponderii tranzacțiilor, ceea ce implică introducerea semnăturilor Schnorr și formatarea UTXO,
  • reduce comisioanele prin utilizarea tehnologiei satoshi fracționate,
  • Adăugați instrumente pentru a lansa contracte inteligente.

Acum să analizăm estimările prețurilor Bitcoin Cash din diverse surse.

# 1. DigitalCoinPrice Prețul BCH pentru 2020-2025

Potrivit DigitalCoinPrice, prețul viitor Bitcoin Cash va crește în cel mai apropiat viitor. Este o investiție profitabilă. Din 2020 până în 2025 rata va crește treptat. Previziunea Bitcoin Cash pentru 2020 este 641,6 dolari, în 2021 – 748,63 USD. În 2022, prețul monedei va atinge aproape 1.000 de dolari. BCH va merita 930,53 USD.

În 2023, 2024 și 2025, rata monedei va atinge 1.000 de dolari și va costa 1.077 dolari, 1.242 dolari și, respectiv, 1.391,24 dolari. Este un fel de urs și pare să nu fie adevărul.

# 2. Prognoză WalletInvestor Bitcoin Cash Preț pentru 2020-2025

WalletInvestor oferă o analiză pesimistă a prețului Bitcoin Cash și susține că este o investiție proastă pe termen lung. Prețul viitor al BCH poate scădea de la 307 până la 67 USD până la sfârșitul acestui an. Moneda Bitcoin Cash nu va înlocui Bitcoin în viitorul apropiat, potrivit sursei.

# 3. Prețul CoinPriceForecast BCH pentru 2020-2025

Potrivit predicției prețului Bitcoin Cash, costul BCH va atinge punctul 500 $ până la sfârșitul anului 2020, iar apoi – 1000 $ până la mijlocul anului 2023. Perioada 2020-2021 va aduce o creștere semnificativă, creșterea prețului de 3 ori. Iată câteva numere goale. În 2024: 1.384 dolari. În 2025: 1.582 dolari.

Rezumatul predicției prețului Bitcoin Cash

Luând totul în considerare, rata BCH este asociată cu prețul Bitcoin. Deci, trebuie să fim atenți la schimbările de preț BTC. Dacă prețul Bitcoin crește, atunci întreaga piață a criptomonedelor se poate deplasa după ea. Multe predicții ale valorii viitoare Bitcoin Cash susțin că Bitcoin Cash va ajunge probabil 1.000 USD în următorii câțiva ani și, dacă da, ar fi foarte impresionant.

Apropo, dacă sunteți interesat să adăugați criptocurrency BCH în portofoliul dvs., Changelly este aici pentru a vă oferi cele mai bune rate de schimb pentru schimb:

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me