Previziunea prețului Chiliz (CHZ) pentru 2020-2025

Chiliz (CHZ) este o monedă digitală pentru tokenizarea sporturilor și divertismentului. Aceasta este o tehnologie blockchain care vă permite să creați produse pentru consumatorii obișnuiți. Chiliz a fost creat de platforma Socios.com pentru a permite fanilor să interacționeze mai activ cu echipele lor preferate. Criptomoneda oferă fanilor dreptul de vot și posibilitatea de a participa la luarea deciziilor pentru organizațiile care se alătură platformei Socios.com.

Ce se întâmplă cu prețul criptomonedei Chiliz? Aflați în predicția prețului Chiliz (CHZ) pentru 2020-2025.

Valoare fundamentală

Jetoanele pentru fani sunt un token oficial cripto care conține brandul echipelor sportive afiliate. Cu ajutorul jetoanelor, fanii au dreptul la vot și posibilitatea de a participa la luarea deciziilor cu privire la echipele lor preferate. Puteți cumpăra jetoane fan folosind jetoane Chiliz.

Fanii primesc venituri suplimentare prin tokenizare. De asemenea, toate echipele care se conectează la platforma Socios.com primesc un procent din comisionul perceput pentru tranzacții. Primele două echipe simbolizate pe platformă au fost cluburile de fotbal Paris Saint-Germain și Juventus. Apoi s-au alăturat și alții: West Ham United, Associazione Sportiva Roma, Club Atlético de Madrid, precum și echipa de sporturi OG. Posesia de jetoane de fani pentru cluburi partenere unice le va oferi, de asemenea, fanilor acces la conținut exclusiv, gamificare, conexiuni sociale și funcții de clasament care vor fi lansate în 2020.

Chiliz se concentrează nu numai pe sporturi reale, ci și pe virtuale. Platforma va deveni coloana vertebrală a Global Player League (GPL). GPL este o ligă eSports scalabilă la nivel global, creată pentru comunitățile de jocuri și eSports de astăzi, alimentată de Chiliz Token (CHZ). Drepturile de vot cumpărate pentru jetoane sunt implementate folosind contracte inteligente care permit interacțiunea directă între echipele GPL și fanii acestora.

Proiectul nu a avut un ICO public, deoarece au strâns 66 de milioane de dolari de la investitori privați. Proiectul a atras cele mai mari schimburi de criptomonede și fonduri de criptomonede de top din Asia, inclusiv Binance, OK Blockchain Capital și Ceyuan Ventures.

Iată avantajele Chiliz:

  1. Credibilitate și transparență financiară: proiectul este susținut de o companie de renume existentă care lucrează prin sistemul bancar al UE sub supraveghere completă de reglementare. În consecință, toate conturile companiei sunt verificate și disponibile publicului. O astfel de transparență și încredere sunt cruciale pe piața ICO nereglementată.
  2. Pătrunderea pe piață: cel mai semnificativ avantaj al proiectului este cooperarea sa benefică. După cum sa menționat mai sus, Chiliz a creat deja mai multe alianțe strategice într-o gamă largă de discipline, precum și în diferite regiuni. Guvernul maltez sprijină proiectul Playtech (cel mai mare furnizor mondial de iGaming), celebrități în domeniul e-sportului și instituțiile de marketing digital din sud-estul Asiei. O astfel de cooperare crește semnificativ potențialul proiectului de a pătrunde rapid pe piața globală a e-sportului.
  3. Rețeaua privată Chiliz este condusă de mecanismul de consens Dovada autorității, care este din punct de vedere computerizat mai puțin intens decât procesul care consumă dovada muncii. Consensul POA prevede, de asemenea, mai puțină întârziere a tranzacției.
Denumirea proiectului Chiliz
Simbol stoc CHZ
Curr. Preț 0,011125 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 4.567.133.626 CHZ / 8.888.888.888 CHZ
ROI de la lansare -48,26%
Site oficial https://www.chiliz.com/

Chiliz (CHZ) Istoricul prețurilor

Pe măsură ce Chiliz a intrat pe piață în iulie 2019, prețul unei monede CHZ a fost de 0,18 USD. Prețul scădea până în august 2019 la 0,005 USD. Următoarea creștere a prețurilor a avut loc pe 6 septembrie 2019 datorită listării pe platforma de schimb Binance. Un token Chiliz a fost de aproximativ 0,11 dolari. Rata a crescut din nou abia pe 5 noiembrie 2019, când proiectul a finalizat faza 1 de bănire.

Pe 13 februarie 2019, Socios.com a colaborat cu FC Barcelona. Acest eveniment a crescut prețul monedei de la 0,0068 USD la 0,0153 USD.

Analiza tehnică Chiliz (CHZ)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Chiliz. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru CZH de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnica chiliz

Proiecții de piață Chiliz (CHZ) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 26.02.2020

Previziunea prețului Chiliz (CHZ) pentru 2020-2025

# 1. Wallet Investor Chiliz (CHZ) Previziune preț

CHZ este o investiție proastă pe termen lung (1 an). Prețul Chiliz poate scădea de la 0,01079 USD la 0,00687 USD. Modificarea va fi de -36,341%. Cu toate acestea, în 2021, prețul unei monede poate crește până la 0,0173 USD. În 2022, prețul va crește până la 0,0216 USD. În 2023, CHZ va ajunge probabil la 0,0324 USD. În 2025, Chiliz poate costa în jur de 0,0540 USD.

# 2. Prognoza prețului monedelor digitale pentru 2020-2025

Chiliz (CHZ) este o investiție profitabilă bazată pe prognoze. Prețul pentru 1 Chiliz (CHZ) poate fi aproximativ de până la 0,02662894 dolari într-un an, aproximativ 2X față de prețul actual Chiliz. În 2022, prețul jetonului Chiliz nu va crește foarte mult și va costa în jur de 0,02471179 USD. În 2023, prețul unei monede poate fi de 0,03042674 USD. În 2024, prețul CHZ va ajunge la 0,04138915 USD. În 2025, prețul va scădea din nou la 0,03566541 USD.

# 3. CoinToBuy Previziunea prețului CHZ pentru 2020

Pentru a determina rentabilitatea care poate fi obținută din investiția Chiliz în 2020, sistemul a analizat valorile zilnice ale criptomonedei în ultimele șase luni. Caracterul criptomonedelor este ondulat, ceea ce înseamnă că există o bună oportunitate în care CHZ poate ajunge din nou la o valoare din toate timpurile în viitor.

predicția prețului chiliz

Linia de fund

Socios.com susține că permite echipelor de fotbal să creeze o economie cu totul nouă, care poate fi monetizată, în timp ce creează în același timp un nou ecosistem pentru angajarea cu fanii și acest lucru este greu de dezacord. Folosirea retoricii Fan Token Offer, spre deosebire de terminologia tradițională ICO, este o abordare originală.

Fanii unor cluburi sunt mai mari decât populația țărilor mici, iar comunitățile globale acoperă toate granițele internaționale. Prin urmare, bazele fanilor sunt ecosisteme ideale pentru incubarea noilor metode de măsurare și partajare a valorilor.

A face apel la fani este probabil un argument de succes în favoarea vânzărilor. Astfel de aranjamente pot aduce beneficii semnificative ambelor părți. Cluburile de fotbal oferă o bază prin care poate ajunge la milioane de clienți țintă ai criptomonedelor care nu ar putea fi atrași altfel. Din acest punct de vedere, este posibil să se prezică un succes remarcabil pentru simbolul Chiliz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me