Decred (DCR) este un proiect criptografic complet deschis și autofinanțat, care a fost lansat pe 15 decembrie 2015. Sistemul său de control a fost creat pe baza blockchain-ului. Experții spun că acesta este un hibrid de două principii, PoW / PoS. Astfel, se ajunge la consens între mineri și alegători. Acest proiect a fost creat cu ideea participării depline și deschise a tuturor celor care au venit. Acesta este un cip de criptomonedă, iar creatorii se concentrează pe această componentă specială înainte de ICO.

Decred pune accentul pe controlul autonom comun bazat pe vot și minimizarea furcilor, precum și pe o descentralizare mai mare a rețelei, o exploatare mai simplă pe plăci video și tranzacții mai rapide mai ieftine în comparație cu bitcoin. Există, de asemenea, suport pentru tranzacțiile atomice între DCR, BTC și LTC.

Moneda se numește noul Bitcoin avansat. Este? Și ce așteaptă moneda în viitorul apropiat? Totul în noua noastră prognoză de preț DCR pentru 2020-2025 de către Changelly!

Valoare fundamentală Decred (DCR)

Decred este condus de comunitate mult mai mult decât alte proiecte similare. Și odată cu introducerea actualizării Politeia, proiectul nu are deloc îndrumări în sensul tradițional al cuvântului.

De la fondarea sa în 2016, proiectul Decred a realizat multe. În al doilea trimestru al anului 2017, echipa de dezvoltare a creat timestamp-uri bazate pe blockchain; în al treilea trimestru al aceluiași an, a făcut swapuri atomice cu Bitcoin și Litecoin, iar în octombrie 2018 a lansat Politeia.

blockchain decredat

Următoarele obiective din foaia de parcurs includ:

 • Portofel Android și Trezor Introducere
 • Rețea fulger
 • Introducere Decrediton Politeia
 • Funcționalitate privată
 • Crearea de noi entități autonome descentralizate
Denumirea proiectului Decred
Simbol stoc DCR
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Protocolul de consens PoW / PoS
Curr. Preț 22,90 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 10.310.665 DCR / 21.000.000 DCR
ROI de la lansare 2,301,74%
Data lansării Februarie 2016
Site oficial https://www.decred.org/

Când a fost lansată criptomoneda Decred, aceasta era pre-mină, o emisiune unică a unui anumit număr de monede. Producția s-a ridicat la 1,68 milioane DCR, care s-a ridicat la 8% din emisia maximă posibilă de 21 milioane DCR. Monedele primite au fost distribuite după cum urmează:

 • 840 de mii de monede – o recompensă pentru dezvoltatorii proiectului;
 • 840 de mii de monede – distribuite conform programului Airdrop utilizatorilor activi care au contribuit la popularizarea platformei.

Finanțarea inițială a fost asigurată de investitori cinstiți și Company Zero. Costul proiectului s-a ridicat la 0,3 milioane USD, jumătate din sumă este salariul programatorilor, iar o altă jumătate reprezintă cheltuieli de funcționare.

În timpul pre-minei, toate monedele au fost date ca plată sau au fost vândute la un preț de 0,49 USD. În consecință, dezvoltatorii nu au primit monede gratuite și, pentru acestea, există o restricție privind vânzarea de monede timp de un an. Pentru Company Zero, această restricție este de doi ani.

Programul AirDrop a fost derulat până la începutul anului 2016. Pentru a participa, a fost necesar să se aplice. În cadrul acestui program, au fost distribuite 4% din monedele DCR din totalul emisiunii. Participanții au fost supuși unui proces riguros de selecție și nu toată lumea a putut participa.

Istoricul prețurilor reduse

Cea mai mare creștere a ratei criptomonedelor DCR a avut loc la începutul anului 2017, după care a crescut până în vara anului 2018, când rata a fost afectată de stagnarea pe piața criptomonedelor..

graficul prețurilor dcr

Deși piața criptomonedelor în sine este volatilă, moneda Decred (DCR) arată și mai puțin constanță. După lansarea din februarie 2016, prețul DCR a scăzut încet atât în ​​raport cu BTC, cât și în raport cu USD. La începutul anului 2017, prețul a crescut constant, atingând maximul său față de Bitcoin – aproximativ 0,0178 BTC. Pentru această perioadă de șase luni, prețul unei monede în BTC a crescut de 38 de ori și în dolari de 95 de ori. Motivele acestei creșteri nu sunt complet clare.

Primul salt de preț a avut loc pe 26 martie 2017, când portofelul HolyTransaction a adăugat suportul criptomonedei Decred (DCR).

Decred este prezentat acum pe HolyTransaction, un portofel universal de criptomonede cu schimb instant. $ Dcr #Decred https://t.co/Qev1BVKEjQ

– Decred (@decredproject) 28 martie 2017

A doua creștere uriașă a fost asociată cu noua pereche de tranzacționare DCR-USDT pe bursa Bittrex:

Foarte încântat să anunț @BittrexExchange a furnizat #Decred cu un nou $ DCR <> $ USDT pereche de tranzacționare! https://t.co/PVr03JarL3 pic.twitter.com/MyqE6GZgIl

– Decred (@decredproject) 25 mai 2018

Analiză tehnică Decred (DCR)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Decred (DCR). Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru DCR de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

Analiză tehnică dcr decredată de Trading View Proiecții de piață Decred (DCR) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 19.09.19

Reputație comunitară decretată

Decred este simbolul a tot ceea ce Bitcoin ar fi trebuit să fie de la început. Utilizatorii au văzut Decred ca fiind cea mai bună realizare a descentralizării și a luării deciziilor democratice într-o rețea peer-to-peer, capabilă să răspundă rapid la atacuri sau cereri noi din partea comunității de rețea..

Pe de altă parte, scepticii se îndoiesc că Decred a adus ceva nou și unic în lumea blockchain-ului. Alte criptomonede au, de asemenea, propriile lor metode de satisfacere a nevoilor comunității și nu este complet clar de ce, în același timp, alegeți Decred în locul unui alt cripto deja stabilit.

Să ne uităm la avantaje și dezavantaje a criptomonedei. Următoarele puncte sunt avantajele:

 • Echipa de dezvoltare cu experiență. Coloana vertebrală a echipei Decred sunt oamenii care au creat extensii pentru blockchain-ul Bitcoin în primele etape ale dezvoltării sale. Deci, ei știu cum să lucreze cu sisteme blockchain.
 • Suport pentru utilizatori obișnuiți și personalități celebre. Proiectul Decred are un sprijin foarte serios. Mai mult, numărul fanilor criptomonedei descrise continuă să crească.
 • Nivel ridicat de securitate. Blockchain-ul este bine protejat de escroci și crackers.
 • Un sistem de gestionare a platformei interesant și fiabil.
 • Refuzul dezvoltatorilor de la ICO și creșterea artificială a prețului Decred.

Decred are și dezavantajele sale. Aici sunt ei:

 • Dezvoltatorii încă avansează proiectul. Și, deși nu se știe cum va arăta produsul final.
 • Marketing slab. Autorii decedați acordă mai multă atenție dezvoltării proprii, decât marketingului. Se adresează multor utilizatori. Dar publicitatea este, de asemenea, importantă.
 • Concurență ridicată. Principalul concurent al Decred este Bitcoin, aur digital. Si asta e.

Dacă combinăm graficul tendinței Google DCR cu prețul unei monede, putem vedea o tendință similară:

diagrama prețurilor dcr și tendința google

Opiniile influențatorilor despre Decred

Charlie Lee, creatorul Litecoin, numește moneda Decred „promițătoare”:

M-am uitat la mulți și am scris pe Twitter despre ei. De obicei îi chem în felul în care îl văd în propriile mele căi de pescuit. Când văd ceva promițător precum Monero, Decred și acum Nano, le dau credit.

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 1 martie 2018

Tone Vays susține că Decred este o înșelătorie:

WOW, acest tweet a îmbătrânit destul de bine acum @Poloniex a eliminat $ DCR #Shitcoin/#Scamcoin deoarece încearcă să fie un schimb legitim, nici măcar nu-ți amintești că l-ai trimis așa de strigat @_DatMine_ pentru reamintire!#Bitcoin == Descentralizat / fără încredere https://t.co/MYJ54f9ryS

– Tone Vays – TheFinancialSummit.com (@ToneVays) 18 mai 2019

Nu există o opinie reală despre prețul DCR. Prognoza medie este 26 USD în 2020. Potrivit mai multor surse, prețul criptomonedei Decred poate ajunge 31 USD dar cu corectarea la 23 USD.

diagramă lumânări dcr

La ce să ne așteptăm de la Decred la sfârșitul anului 2020-2025

DCR, ca majoritatea celorlalte monede, a atins rata maximă în ianuarie 2018, a revenit din nou la înălțimile anterioare în câteva luni. Astfel, cei care l-au ridicat în aprilie pentru 37.6 deja în mai s-ar putea vinde pentru 118.03, adică câștigați mai mult de 213% din răspunderea completă.

Decred este o criptomonedă interesantă care ne-a surprins în mod repetat cu creșterea sa în acest an și, aparent, ne va surprinde din nou și din nou. Potrivit multora, această monedă este foarte subestimată și poate fi o investiție bună pe termen lung. În avantajele sale, ea poate scrie o echipă activă și competentă, un sistem de management competent, descentralizare maximă, suport pentru swap-uri atomice cu Bitcoin și Litecoin, precum și potențial suport pentru anonimat și Rețeaua Lightning.

Valoarea principală a DCR în acest moment este că oferă un model de control mai rezonabil decât BTC. Datorită metodelor de exploatare partajate, Decred poate realiza mai eficient o combinație de descentralizare și interese ale utilizatorilor.

Echipa de dezvoltare este familiarizată cu criptomonedele și are suficientă experiență în dezvoltare. Pentru a înțelege ce așteaptă în continuare proiectul, este necesar să se realizeze dezvoltarea, îndeplinirea planurilor și promisiunilor, precum și încheierea de parteneriate cu alte companii.

Cumpărați DCR la Changelly cu USD, EURO sau GBP

decred buy on changellyCumpărați Decred (DCR) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.