Primele zile, după lansarea rețelei Filecoin, au fost marcate cu revoltele minerilor și acuzațiile de scădere a prețurilor. Cu toate acestea, fondatorul proiectului, Juan Bennet, refuză toți criticii și susține că totul merge conform planului. În același timp, prețul monedei FIL a scăzut imediat după punctul de plecare mainnet și a încercat să îl corecteze. Ce se întâmplă cu Filecoin? Să facem o prezentare rapidă a proiectului Filecoin și să încercăm să ne dăm seama de viitorul său.

Valoarea Filecoin

Laboratoarele Protocol din California, SUA, au anunțat începerea lucrărilor la proiectul Filecoin încă din 2014. Principalul său obiectiv este crearea unui serviciu descentralizat pentru stocarea distribuită a diverselor informații. În cadrul proiectului, un nou protocol de comunicare IPFS (Sistem de fișiere interplanetar) a fost creat, care trebuia să înlocuiască HTTP învechit.

Cu ideea lor, creatorii Filecoin vor să concureze cu giganți precum Google, Amazon sau Dropbox în spațiul de stocare. Astfel, dezvoltatorii creează o rețea distribuită pentru stocarea unei varietăți largi de informații de orice dimensiune, fie că este un singur fișier sau baze de date imense.

În timpul testnetului, au existat contracte futures Filecoin pe monedele de la ICO. Prețul lor a fost de aproximativ 3 $ – 10 $. După lansarea mainnet, prețul Filecoin a crescut până la 105 USD. În ziua următoare, această rată a fost redusă de două ori la 53 USD. Între timp, Justin Sun a acuzat echipa Filecoin de dumpingul prețului activului.

Ieșiți de escrocherie aici? 1.5 milioane $ FIL pentru 200 USD fiecare în valoare de 300 milioane USD la maxim. Acum prețul este sub 60 USD. 70% în jos. Fără închidere. Niciun anunț către comunitate. Cât vindeți? @juanbenet @Filecoin E bine? @VitalikButerin @SEC_Enforcement https://t.co/qYqJzgolyX pic.twitter.com/hGpMvDxSMO

– Justin Sun&# 127774; (@justinsuntron) 16 octombrie 2020

Potrivit Sun, fondatorii Filecoin au încălcat acordul pe care l-au semnat cu toți investitorii în FIL sub conceptul SAFT. Juan Benet a numit acuzațiile lui San ca o minciună. Potrivit acestuia, echipa de proiect nu a vândut FIL.

Pe această tâmpenie a lui Justin Sun – aceste acuzații sunt complet FALSE. Nici PL, nici vreun membru al echipei nu a vândut FIL așa cum acuză el. & magnitudinea ridicolă a comerțului pe care susține că am făcut-o este o minciună monumentală. https://t.co/c21EFjyINd

– Juan Benet (@juanbenet) 19 octombrie 2020

Benet s-a referit la articolul Verge și a declarat că șeful Fundației Tron a înșelat pentru a obține profituri. El numește acuzațiile împotriva Laboratoarelor Protocol ca o încercare de a fura succesul.

Filecoin Live Price

Prețul ICO Filecoin

După cum am spus deja în articolul de revizuire Filecoin, criptomoneda FIL ICO a fost bombardată în 2017. În timpul acestei oferte inițiale, s-au vândut 257 milioane de dolari. Dintre aceștia, 200 de milioane de dolari au fost vânduți în prima oră de prevânzare. ICO a avut loc pe platforma CoinList, care ar trebui să fie folosită doar de rezidenții SUA confirmați. Au fost mulți investitori, inclusiv Winklevoss Capital, Digital Currency Group, Andreessen Horowitz, Naval Ravikant și Y Combinator.

Predicția prețului Filecoin pentru 2020-2025

Potrivit analizei tehnice a utilizatorilor privind Trading View, există opinii controversate cu privire la viitorul Filecoin. Unii dintre comercianți spun că există prea mult hype și FOMO pe moneda FIL. Oamenii văd tendința descendentă pe graficul Filecoin. Deci, există două scenarii de activități viitoare: puteți scurta moneda FIL sau puteți profita de o oportunitate de a cumpăra Filecoin la un preț mai mic și de a obține profit în viitor.

Având în vedere cifrele, predicțiile prețurilor bazate pe AI, cum ar fi Wallet Investor și Digital Coin Price, prezic aceleași cifre. Deci, până la sfârșitul anului 2020, prețul monedei FIL va ajunge probabil 60 USD. Criptomoneda Filecoin ar putea să-și mențină poziția până în 2022, când va crește până la a sută dolari. În 2023, prețul poate scădea din nou până la punctul de 84 USD. Cu toate acestea, moneda FIL ar putea ajunge la 150 USD punctul de preț până la sfârșitul anului 2025.

Filecoin Future – Rezumat

Proiectul Filecoin este în devenire. Iată doar câteva dintre beneficiile sale, care garantează deja jumătate din succes:

  • Prelucrarea rapidă a informațiilor și existența alternativelor la alegerea nodurilor care oferă acest serviciu;
  • Criptare preliminară a informațiilor;
  • Majoritatea jetoanelor vizează remunerarea minerilor;
  • Respectarea cerințelor legale și a reglementărilor în domeniul criptomonedelor;
  • Capacitatea de a scala rapid rețeaua.

Minerii sunt suficient de motivați, deoarece recompensa a fost mărită la 25%. Deci, criptomoneda este atractivă atât pentru utilizatorii obișnuiți care doresc să utilizeze serviciile, cât și pentru cei care sunt mai interesați direct de tehnologia blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me