Criptomoneda OmiseGo (OMG) este un simbol care a fost inițial bazat pe blockchain-ul Ethereum. Cu toate acestea, în 2018 a trecut la blockchain-ul ei. Principalul consilier al proiectului OmiseGo este Vitaly Buterin, fondatorul Ethereum. Proiectul OMG oferă utilizatorilor săi o serie de servicii care pot salva populația de la utilizarea băncilor pentru a efectua plăți.

Criptomoneda OmiseGo funcționează utilizând algoritmul consens al dovezii mizei. Pentru a obține monede OMG, trebuie să aveți o anumită cantitate de monede în portofel. Cu cât aveți mai multe monede în portofel, cu atât veți primi mai multe criptomonede.

OmiseGo este un proiect foarte interesant și promițător. De la lansare, costul criptomonedei OmiseGo a crescut de la 53 de cenți la 1,52 dolari. Să analizăm istoria criptomonedei OmiseGo (OMG), prețurile sale și să încercăm să prezicem situația viitoare cu Changelly!

Valoarea fundamentală OmiseGo

OmiseGO (OMG) este o soluție financiară scalabilă bazată pe Ethereum care permite plăți transparente în timp real. Printre principalele caracteristici:

  • SDK cu etichetă albă. Crearea de aplicații pe OmiseGO face posibilă efectuarea de tranzacții între diferite tipuri de criptomonede, precum și fiat, câștigarea creditelor de joc, puncte de loialitate etc..
  • Managementul activelor digitale. Rețeaua OMG poate fi utilizată pentru a lucra cu monede digitale stocate în siguranță în blockchain. Ajută la vizualizarea echilibrului, gestionarea și efectuarea tranzacțiilor.
  • Schimb descentralizat. Platforma oferă un algoritm de schimb descentralizat care asigură compatibilitatea între diferite lanțuri. Rețeaua este scalabilă și se asigură datorită consensului Proof-of-Stake.

scop omisego

Reperul principal al proiectului se adresează a două tipuri de clienți:

  • Persoane fizice. Aceștia pot efectua operațiuni bancare prin rețea, economisind costuri de tranzacție atunci când trimit și primesc bani. Tehnologia poate înlocui în mod liber băncile sau o altă instituție terță parte.
  • Furnizori de plăți electronice (PPE). Ei pot oferi utilizatorilor lor modalități mai convenabile și mai profitabile de a transfera bani între rețele.
Denumirea proiectului OmiseGo
Simbol stoc Nu-mi vine să cred
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Protocolul de consens Dovada mizei
Curr. Preț 1,07 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 140.245.398 OMG / 140.245.398 OMG
ROI de la lansare 100,58%
Data lansării 2017
Site oficial https://omisego.co/

Istoria criptomonedei OMG începe cu crearea OmiseGO Corporation în 2013. Fondatorul său este Jin Hasegawa. Obiectivul principal al companiei la acea vreme era de a furniza serviciile sale financiare diferitelor corporații. OmiseGO s-a răspândit în principal în țările asiatice (Japonia, Singapore, Indonezia și Thailanda), unde a câștigat rapid o reputație remarcabilă atât în ​​întreprinderile mari, cât și în cele mici..

Atunci dezvoltatorii au decis să creeze propria lor platformă digitală cu un sistem tokenizat. Rezultatul a fost apariția simbolului ERC-20 OMG în 2015, care se baza pe sistemul Ethereum. Atunci Vitalik Buterin a oferit cu plăcere platforma Ethereum fondatorilor OmiseGO și chiar a devenit unul dintre consilierii pentru acest proiect Blockchain. Acest lucru a afectat în mod semnificativ reputația OmiseGO. Încrederea investitorilor în OMG a crescut mult.

În 2016, echipa OmiseGO a decis să conducă ICO pentru a strânge partea necesară din fonduri pentru a-și implementa planurile. Rezultatul ICO OmiseGO a fost o colecție de investiții de 19 milioane de dolari SUA din cei 25 de milioane declarați.

Dezvoltatorii au decis să distribuie acțiunile companiei lor după cum urmează:

  • 65,1% vândut în timpul ICO;
  • 5% pentru distribuirea gratuită a Airdrop, care a fost efectuată pentru utilizatorii care aveau jetoane ETH în conturile lor;
  • 20% dat rezervei companiei pentru cheltuieli neprevăzute;
  • 9,9% pentru echipa și membrii cheie care au contribuit la lansarea OmiseGO. Aceste jetoane au fost blocate timp de 1 an.

Lansarea oficială a criptomonedei OmiseGO poate fi considerată 6 iulie 2017. Inițial, dezvoltatorii au înțeles că sistemul lor nu ar trebui să se bazeze pe o platformă străină (apoi a funcționat pe Ethereum), ci pe propriul său Blockchain. De aceea, la începutul anului 2017 au început să își dezvolte propriul cod și, până la sfârșitul anului 2017, și-au finalizat cu succes ideea și și-au lansat propria rețea, care, în cele din urmă, a sporit și mai mult încrederea investitorilor în proiect și capitalizarea generală al companiei.

Istoricul prețurilor OmiseGo

Istoria ritmului de creștere arată că moneda OMG la mijlocul anului 2017 a fost foarte ieftină. Imediat după finalizarea ICO, moneda a apărut pe bursele asiatice și se tranzacționa la un preț de 50 de cenți. Până la mijlocul lunii iulie, valoarea sa s-a triplat, iar capitalizarea de piață a crescut la aproape 150 de milioane de dolari.

Până în toamnă, criptomoneda și-a consolidat semnificativ poziția pe piață și chiar a intrat în TOP-20 al ratingului mondial. În septembrie, valoarea OMG a crescut la 12,8 dolari, iar capitalizarea a depășit pragurile de 1 miliard.

Potrivit experților, un astfel de succes copleșitor s-a datorat în mare măsură faptului că OmiseGO a fost susținut activ de echipa Ethereum. Vitalik Buterin însuși a devenit consilierul oficial al proiectului, care a crescut imediat reputația OMG în ochii comercianților. În plus, moneda a apărut pe lista de schimb Binance.

OMG, plouă $ OMG! #Eteriu Nu-mi vine să cred # aerofon este aici! Mulțumită @phildaian și @BitcoinSuisseAG pentru uimitorul sprijin pro-bono!

– Rețeaua OMG (@omgnetworkhq) 13 septembrie 2017

Iar cei care și-au investit în timp util capitalul în acest activ au putut câștiga mai mult de 3800% într-o perioadă de timp destul de scurtă.

Cu toate acestea, octombrie și noiembrie nu au avut succes pentru OmiseGO. În acest moment, multe alte criptomonede (ZenCash, Stellar și, bineînțeles, Bitcoin) se confruntau cu un vârf, iar OmiseGO pur și simplu s-a pierdut pe fondul lor.

În plus, utilizatorii interesați de dezvoltarea proiectului nu au văzut foaia de parcurs sensibilă OmiseGO promisă de dezvoltatori. Deoarece nu au așteptat lansarea unei platforme cu drepturi depline, anunțată pentru al patrulea trimestru al anului 2017.

diagramă preț omgDiagrama prețurilor OmiseGo (OMG)

Fără a justifica așteptările de tranzacționare, criptomoneda sa scufundat foarte mult. Prețul său a scăzut la 6 dolari, iar capitalizarea sa aproape la jumătate față de septembrie.

În ianuarie, OmiseGO a intrat într-o tendință ascendentă. Datorită atracției marilor investitori asiatici (în special bănci și fonduri de risc) și adăugării OMG la bursa Huobi, capitalizarea monedelor a crescut la 2,5 miliarde de dolari.

Prețul nu a scăzut sub 20 USD pentru aproape întreaga lună și, la vârf, a ajuns la 28 USD.

Tendința pozitivă a continuat în februarie. Interesul utilizatorilor a fost stimulat de știrile despre lansarea unei versiuni de testare a SDK și a aplicației mobile OmiseGO.

Dar publicitatea nu a durat mult, deoarece dezvoltatorii încă nu au putut da o dată exactă de lansare pentru rețeaua OmiseGO. Pe fondul unui declin general al pieței, criptomoneda nu a putut, de asemenea, să-și mențină poziția. Valoarea sa a scăzut la 8 dolari, iar capitalizarea a scăzut din nou sub 1 miliard de dolari.

Următorul val în creștere a început abia la mijlocul lunii aprilie. Mai întâi, OmiseGO a fost acceptat pe bursa Bithumb, apoi dezvoltatorii au anunțat o colaborare cu celebra corporație bancară coreeană Shinhan Financial Group.

Ulterior a devenit cunoscut faptul că rețeaua OmiseGO va fi lansată pe baza Plasmei Ethereum. Acesta este un protocol care oferă scalare ridicată a rețelei, a cărui ieșire a fost așteptată de mult timp de către toți fanii Vitalik Buterin. El a conectat experți de la Omise pentru a lucra la asta și ei au fost primii care au implementat o nouă soluție în criptomoneda lor.

Hai Meri Jaan! OMG pe @zebpay! Aducere #OMGNetwork la cea mai rapidă economie majoră din 2018!

(Când # block3988888 OMG airdrop, băieți? &# 128522;) https://t.co/qUu3lCDtdi

– Rețeaua OMG (@omgnetworkhq) 26 aprilie 2018

Din vara anului 2018, prețul monedei scade continuu. Acum prețul jetonului este de doar 1,07 USD.

Analiza tehnică OmiseGo

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei OmiseGo. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru OMG de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnologiei omgProiecții de piață OmiseGo (OMG) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută în data de 02.09.19

Reputația comunității OmiseGo

Echipa depune eforturi pentru a crea o rețea largă de parteneri. Acest lucru trebuie făcut cu adevărat dacă dezvoltatorii doresc ca platforma să deservească consumatorii, companiile și vânzătorii. În 2017, OmiseGO a încheiat multe contracte și și-a extins prezența pe piață. Au fost semnate acorduri cu Global Brain, Siam Cement Group, Thai Airways International și DTAC, al treilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din Thailanda.

Startup-ul a acționat ca partener al rețelei McDonald’s din Thailanda (numărul restaurantelor sale depășește 100 de mii) și a atras investiții de la Krungsri Bank. Un Memorandum de înțelegere a fost semnat cu Shinhan Card, cea mai mare companie de credit din Coreea de Sud. Ministerul dezvoltării digitale thailandeze lucrează, de asemenea, cu platforma – sprijinul din partea autorităților poate fi un stimulent imens pentru proiect.

Popularitatea platformei este în principal asociată cu consilierul său Vitalik Buterin. Cea mai mare parte a oamenilor sunt atrași de proiect prin prezentarea acestuia. Dacă suprapunem o diagramă de modificare a prețului pe o diagramă de tendințe Google, putem vedea că valoarea monedei depinde în majoritatea cazurilor de evenimentele care au loc cu criptomoneda.

OMG tendinte pret

Opiniile influențatorilor pe OmiseGo

Vitalik Buterin spune că moneda OMG este foarte subestimată și își revendică avantajele:

În acest moment, modelul meu preferat de jetoane sunt jetoanele de miza în stil OMG. Motive:

* Nu este un jeton mediu de schimb

* Model de evaluare clar (așteptat redevențate taxe tx viitoare minus costul operațiunii nodului)

* Necesită nodul care rulează pentru a obține randamente, nu venituri pasive (deci mai apărabile din punct de vedere juridic)

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 12 decembrie 2017

Utilizatorii sunt de acord cu celebrul consilier:

https://www.quora.com/Is-OmiseGo-OMG-undervalued

Comunitățile cripto din întreaga lume se întreabă despre prețul criptomonedelor. Începând cu bitcoin și terminând cu altcoins puțin cunoscute.

Preț OMG potențial realist în 5 ani din omise_go

Potrivit utilizatorilor Reddit, monedele OMG vor costa la fel de mult ca pe acest videoclip:

Bine, să fim serioși. Schimbul de schimb de schimburi prezice 3,57 USD până la sfârșitul anului 2020. Cryptonewsz spune că prețul monedei OMG va fi de aprox. 5 USD.

Unii dintre analistii cripto sfaturi pentru a cumpăra monede OMG chiar acum, deoarece este o investiție bună:

$ OMG

Să pariez cât timp durează pentru a rupe de aici ca orice altă monedă de pe piață acum ….? &# 128521;

Model triunghiular ascendent

UCTS Cumpărați semnal pe 12H

RSI & MACD în creștere

Volumul crește încet..

Ca ținte ~ 14k // 15K // 17K#NU-MI VINE SĂ CRED pic.twitter.com/GxmDnH5W91

– Nico (@CryptoNTez) 24 august 2019

TheCryptoCactus crede că există momentul. OMG va lovi în curând:

$ OMG mergem pentru breakout? Aceasta ar putea fi o intrare frumoasă și lungă dacă PA se poate închide peste acest nivel & arată S / R flip.

Volum bun în acest moment, dar am respins această zonă înainte, așa că aveți grijă să fiți devreme. pic.twitter.com/oKbJujvC5n

– Cactus (@TheCryptoCactus) 24 iulie 2019

Concurența în această direcție crește, de asemenea, apar din ce în ce mai multe companii noi și, pentru a reuși și a le depăși, trebuie să le oferiți utilizatorilor nu doar un produs bun, ci și cel mai bun. Prin urmare, prognoza favorabilă OmiseGO pentru 2020 va da roade dacă echipa depune toate eforturile.

La ce să ne așteptăm de la OmiseGo în 2020-2025

Ideea OmiseGO este fundamentală și promițătoare. Dacă dezvoltatorii își pot realiza toate planurile, atunci o mare parte din investitori vor fi interesați de această platformă de tranzacționare. Mai mult, este demn de remarcat faptul că mai devreme creatorii proiectului și-au finalizat deja cu succes toate planurile la timp, prin urmare, în principiu, OmiseGO poate avea încredere și se poate crede în implementarea sarcinilor din foaia de parcurs..

Prețul criptomonedei depinde complet de mediul general al pieței. Dacă Bitcoin și toate monedele de top vor crește, poate crește OmiseGo. Prețul minim în 2020 este 1 $, iar media este ± 5 USD.

Cumpărați OMG la Changelly cu USD, EURO sau GBP

[add-changelly-widget from = usd to = omg]

Cumpărați OMG cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptare instantaneu sigur, care are peste 150 de criptomonede disponibile pentru a fi schimbate și cumpărate la cele mai bune tarife de pe piață. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori, care se bucură de schimburi rapide și simple, de taxe transparente reduse și de asistență live 24/7.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me