Producătorii automatizați de piață (AMM) precum Sushiswap au devenit o tendință în 2020. În general, întreaga lume a criptomonedelor a luat-o razna din cauza DeFi. Prețul jetonului SUSHI a crescut, scăzând de la 46 USD la un singur dolar. Acest lucru a fost influențat de nimeni altul decât de creatorul platformei. Cum se va dezvolta criptomoneda și care este scopul platformei? Citiți noua predicție a prețului SUSHI pentru următorii câțiva ani: 2021, 2022, 2023 etc..

Ce este SushiSwap?

Proiectul SushiSwap este un AMM creat de utilizator numit Chef Nomi. Utilizatorul poate adăuga lichidități în pool și poate primi o recompensă sub formă de jetoane SUSHI. Acest proces este similar cu modul în care funcționează Uniswap, dar diferența este că jetoanele SUSHI vă permit să continuați să obțineți o parte din profit, chiar dacă nu utilizați lichidități.

Pentru a încuraja utilizatorii să creeze lichidități pe SushiSwap, a fost dezvoltat un sistem de stimulare. În cazul Uniswap, furnizorii primesc comisioane de tranzacționare a pool-ului numai atunci când fondurile lor sunt în pool. De îndată ce îl iau, venitul pasiv se oprește. În plus, pe măsură ce protocolul este dezvoltat și volumele de tranzacționare cresc, veniturile se diluează pe măsură ce investitorii mari, fondurile miniere, fondurile de risc etc. se alătură proiectului..

De asemenea, puteți furniza lichidități în piscina SushiSwap și puteți primi o recompensă (jetoane SUSHI). Cu toate acestea, spre deosebire de Uniswap, adoptatorii timpurii sunt considerați cei mai importanți contribuitori la protocol, astfel încât, chiar și cu retragerea fondurilor, vor continua să primească recompense. Cu toate acestea, ar trebui să se înțeleagă că această recompensă va scădea treptat dacă nu se continuă să se furnizeze lichidități.

Cei care folosesc deja Uniswap și au fonduri acolo pot să le transfere în oricare dintre piscinele SushiSwap și să înceapă să câștige jetoane SUSHI. Recompensa va începe de la blocul numărul 10.750.000. Fiecare bloc oferă 100 de SUSHI, care sunt distribuite între membrii fiecăruia dintre pool-urile acceptate:

  • DAI-ETH, sUSD-ETH (DeFi stablecoins)
  • USDT-ETH, USDC-ETH (monede stabile centralizate)
  • SNX-ETH, UMA-ETH (active sintetice)
  • COMP-ETH, LEND-ETH (protocoale de creditare)
  • AMPL-ETH, YFI-ETH
  • LINK-ETH, BAND-ETH (oracole)
  • SUSHI-ETH

SushiSwap (SUSHI) Modificări de preț

graficul prețurilor sushiswap

Conform ratei DeFi, la 31 august, randamentul SUSHI / ETH a atins 1500% pe an. Nevoia de a obține jetoane SUSHI pentru a participa la pool a dus, de asemenea, la creșterea prețului jetonului.

Multe evenimente au avut loc deja în jurul acestui proiect, inclusiv plecarea scandaloasă a fondatorului anonim, care a luat 14 milioane de dolari din fondul de dezvoltatori și apoi l-a returnat cu scuze. Toate aceste evenimente au afectat prețul unui activ. Pe atunci, prețul monedelor a scăzut de la 46 $ la 1,13 $ pe fondul dramei fondatorului.

Principala sursă de cerere pentru SUSHI o constituie comisioanele de tranzacționare din protocol. Prețul tokenului crește odată cu creșterea volumului de tranzacționare. În timp ce mențineți o activitate de tranzacționare relativ scăzută, prețul SUSHI va fi, de asemenea, scăzut – monedele noi sunt pur și simplu adăugate la circulație, diluând oferta.

SushiSwap Live Price

Prognoză de preț SushiSwap pentru 2021-2025

SushiSwap se clasează printre primele 10 proiecte DeFi în funcție de capitalizarea pieței, potrivit Santiment, o platformă de analiză a rețelei. Potrivit sursei, SUSHI are o capitalizare de piață de 253 milioane dolari. Deși are o capacitate de piață ridicată, prețul SUSHI este unul dintre cele mai mici dintre alți jucători DeFi.

Pentru a prezice viitorul monedei SUSHI, să apelăm la servicii care furnizează date pe baza calculelor AI. Potrivit serviciului Digital Coin Price, prețul unui SUSHI poate ajunge la aproximativ 2,1 USD până în 2021. Prețul monedei va crește în următorii cinci ani la 3,5 USD.

O altă sursă, numită Wallet Investor, susține că simbolul SUSHI este o investiție proastă pe termen lung. Mai mult, prețul activului va scădea sub dolar în 2021 și va continua să scadă până în 2025. În 2023, prețul unei monede poate scădea în general la un cent.

Pe baza analizei tehnice, prețul activului ar putea crește la 3 USD în condiții favorabile. La urma urmei, mulți experți cred că moneda se află într-o tendință de consolidare. Dacă moneda intră într-o zonă de sprijin, atunci prețul poate crește până la 4 USD.

Vă reamintim că toate aceste numere sunt relative, deoarece prețul unei monede depinde de volumul tranzacționării.

Unde să cumpărați și să stocați SUSHI?

Jetonul SUSHI este susținut de portofele descentralizate, cum ar fi Metamask și WalletConnect. Cel mai convenabil mod este să folosiți Metamask, deoarece este instalat direct în browser în câteva secunde. Portofelul vă permite să vă conectați la SushiSwap și, de asemenea, să transferați instantaneu fonduri în piscină sau să retrageți fonduri. Pentru stocarea pe termen scurt, puteți lua în considerare orice schimb.

Există multe schimburi de lichide de unde puteți cumpăra SUSHI. Conform tradiției noastre, puteți vedea cele mai populare perechi de tranzacționare în tabelul de mai jos.

BTC USDT LEGĂTURĂ
Binance
Gate.io
Echilibrist
HitBTC

Dacă nu aveți o criptomonedă specifică pe care doriți să o schimbați pentru SUSHI, Changelly este întotdeauna bucuros să vă ofere o platformă pentru swap și cumpărături criptografice instantanee. Serviciul nostru va schimba multe fiat sau criptomonede cu cel de care aveți nevoie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me