Previziunile de preț Potcoin (POT) pentru 2020-2025

Criptomoneda Potcoin a devenit un fenomen cu adevărat unic, deoarece este un sistem de plăți conceput pentru a efectua plăți în industria legalizată a canabisului. Criptomoneda POT a fost creată în 2014. Chiar în acel moment, chioșcurile recreative cu marijuana au început să apară și să funcționeze în vestul Statelor Unite. Astfel, această criptomonedă este destinată să plătească pentru achiziții.

Ce se întâmplă pe piața neagră? Să aflăm predicția prețului Potcoin (POT) pentru 2020 și mai departe.

Potcoin (POT) Valoare fundamentală

Pe 21 ianuarie 2014, a fost lansată criptomoneda. A fost realizat de trei antreprenori din orașul Montreal. Dezvoltatorii au căutat să creeze acea monedă virtuală, care ar putea deveni o metodă universală de plată în industria legitimă pentru vânzarea de canabis la nivel mondial. Numele reale ale creatorilor de Potcoin rămân necunoscute, deoarece toate referințele sunt asociate doar cu porecle: Hasoshi, Mr Jones și Smokemon.

2015 a fost o perioadă dificilă pentru Potcoin, întrucât compoziția inițială a echipei de dezvoltare a încetat să mai existe din cauza plecării majorității dezvoltatorilor. O actualizare majoră a fost lansată șase luni mai târziu. A început tranziția către noul algoritm POSV, ca urmare a căruia s-au observat unele probleme cu viteza tranzacțiilor, precum și înghețarea conturilor pe portofelele Potcoin. Ulterior, situația a revenit la normal, toate portofelele au fost restabilite și viteza a crescut.

Potcoin se bazează pe tehnologia blockchain. Utilizarea sa a fost multă vreme răspândită, deoarece stă la baza binecunoscutului Bitcoin. Inițial, criptocurrency Potcoin a fost o furculiță a Litecoin. Cu toate acestea, unele diferențe au dus la separarea de criptomoneda mamă. Înainte de lansarea criptomonedei POT, au fost exploatate 55 de blocuri, recompensa pentru fiecare în acel moment a fost de 420 de monede.

Până în vara anului 2014, numărul de monede plătite pentru blocul format în timpul așa-numitei extracții Potcoin a fost de 210, ceea ce reprezintă jumătate din recompensa inițială.

În acest moment, acest lucru nu este un mare profit dacă nu utilizați echipamente specializate precum ASIC. Un script tipic pentru criptomonede Scrypt a fost înlocuit în această monedă digitală cu una nouă numită POSV. Acest lucru a dus, de asemenea, la abolirea practicii miniere, care a fost înlocuită de o comisie pentru implementarea transferurilor de bani.

Istoricul prețurilor Potcoin (POT)

graficul prețurilor potcoinGraficul prețurilor Potcoin (POT)

La o săptămână după începerea proiectului, mai multe fonduri populare pentru mineritul Potcoin s-au interesat de monedă, ceea ce a dus ulterior pe 30 ianuarie la posibilitatea de tranzacționare între Potcoin și Bitcoin.

Patru luni mai târziu, capitalizarea lui Potcoin a atins un milion de dolari SUA, dar chiar a doua zi moneda s-a prăbușit din cauza diverselor fraude din partea investitorilor. Acest lucru a dus la o scădere a capitalizării la un minim de mai puțin de două sute cincizeci de mii de dolari SUA.

Cel mai mare punct din toate timpurile a fost înregistrat la 31 decembrie 2017. Prețul unei monede a fost de 0,508288 USD. Cel mai mic punct din istoria Potcoin a fost pe 14 februarie 2014. Apoi, moneda POT a fost egală cu 0,000006 USD.

Analiza tehnică Potcoin

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Potcoin. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru POT de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

Analiza tehnică a criptomonedei PotcoinProiecții de piață Potcoin (POT) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 18.12.2019

Previziunea prețului Potcoin (POT) pentru 2020-2025

Aici am obținut toate predicțiile posibile ale prețului Potcoin pentru câțiva ani.

# 1. Previziunea prețului Wallet Investor Potcoin (POT) pentru 2020-2025

POT este o investiție proastă pe termen lung (1 an). Prețul PotCoin poate scădea de la 0,00474 USD la 0,000397 USD. Modificarea va fi de -91,629%. Potrivit datelor actuale, PotCoin (POT) și potențialul mediu de piață al acestuia au fost în ciclu descendent în ultimele 12 luni. În 2020, prețul monedei poate fi de 0,00758 USD. În 2025, rata poate crește până la 0,0379 USD.

# 2. Prognoză preț criptografic la sol pentru următorii cinci ani

Pe baza datelor, se poate prezice că este profitabil să investească în PotCoin (POT) pe termen lung. Pe termen lung, înseamnă că prognoza PotCoin pentru o perioadă de peste 5 ani. Prețul PotCoin (POT) după 5 ani (de astăzi) va fi de aproximativ 0,3528 USD. Analiza tehnică utilizând algoritmul spune că prețul PotCoin (POT) nu va scădea, nu va scădea sau scădea pe termen lung. Prețul PotCoin (POT) în 2021 va fi de aproximativ 0,1914 USD.

Conform prognozei și analizei algoritmice, prețul 1 PotCoin (POT) va fi de aproximativ 0,3528 USD în 2024. Prețul 1 PotCoin (POT) va fi de aproximativ 0,4221 USD în 2025.

# 3. Previziunea prețului POT pentru Beasts Trading pentru 2020-2022

Se estimează că prețul Potcoin va ajunge la 0,0082689 USD până la începutul lunii ianuarie 2020. Prețul maxim așteptat este 0,0108335 USD, un preț minim 0,0073668 USD. Previziunea prețului Potcoin pentru sfârșitul lunii este de 0,0086668 USD. Până la sfârșitul anului, prețul poate fi în jur de 0,0098561 USD. În 2022, prețul unei monede POT poate ajunge la 0,0175176 USD.

Linia de fund

Un cerc destul de restrâns de oameni folosește această monedă virtuală, astfel încât perspectivele Potcoin nu sunt prea strălucitoare. Cu toate acestea, pentru utilizatorii acestui proiect, acest lucru poate fi suficient. Prețul Potcoin s-a menținut de mult la aproximativ același nivel.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map