Peercoin (PPC) este prima monedă hibrid PoW / PoS creată de Sunny King. Creatorul Peercoin a fost inspirat de Bitcoin, deci aceste două criptomonede au multe în comun cu latura tehnică. Dovada mizei (POS) a fost introdusă pentru a menține puterea și rentabilitatea rețelei.

Moneda are o istorie strălucitoare. Creat în 2012, a cunoscut multe suișuri și coborâșuri. Șapte ani mai târziu, moneda nu este atât de populară, dar încă se dezvoltă. Care sunt perspectivele Peercoin? Aflați în prognoza de preț Peercoin (PPC) pentru 2020 și 2025 de către Changelly!

Peercoin (PPC) Valoare fundamentală

Peercoin este o platformă bazată pe Blockchain. Este conceput pentru a trimite și primi plăți rapid. Sarcina principală a dezvoltatorilor a fost crearea unui sistem de plăți descentralizat, care să asigure anonimat și securitate ridicată. Criptomoneda Peercoin care operează pe platformă este foarte asemănătoare cu Bitcoin, deoarece împarte cu el cea mai mare parte a codului sursă și a implementării tehnice. În același timp, PPC are mai multe caracteristici esențiale.

Caracteristici cheie Peercoin:

  • Minimul taxa este de 0,001 PPC. Acest lucru protejează rețeaua de tranzacțiile de spam sau de atacul de praf, la care Bitcoin a fost expus recent. Coada de tranzacții egalizează toți participanții la rețea. Regula „plătește mai mult – tranzacție mai rapidă” nu se aplică aici.
  • Există fără emisiune maximă de monede. Deci inflația are loc. După cum spun dezvoltatorii, nu va depăși 5%. Inflația este reținută prin extinderea procesului de creare a monedelor și distrugerea a 0,01 PPC în fiecare tranzacție.
  • Peercoin utilizează algoritmul PoS. Acest lucru crește securitatea și elimină posibilitatea unui atac de 51%. Monedele distruse de comisioane împiedică inflația, care este baza exploatării dovezilor de miză. Algoritmul PoW (dovada muncii) este, de asemenea, utilizat, dar este utilizat în mare măsură pentru distribuirea monedelor și nu pentru protejarea rețelei în sine.
  • In fiecare an, posesorii de monede primesc 1% din cantitatea de Peercoin care se află în portofelul lor.

Criptomoneda Peercoin a fost lansată în 2012 și la un moment dat a fost una dintre cele trei monede digitale prin capitalizare. Cu toate acestea, în timp, au apărut noi criptomonede, iar PPC se află acum pe locul 368.

Potrivit dezvoltatorilor, criptomoneda Peercoin ar fi trebuit să fie un fel de upgrade Bitcoin, care s-a exprimat în cele din urmă prin îmbunătățirea sistemului de plăți electronice. Majoritatea criptosistemelor, inclusiv Bitcoin, funcționează pe principiul PoW – dovada muncii. În centrul PPC, există un mecanism suplimentar numit PoS, dovada mizei. Datorită acestuia, este asigurată o creștere semnificativă a nivelului de securitate. În plus, costurile asociate cu resursa energetică la generarea de noi monede virtuale sunt reduse.

Nivelul relativ scăzut de popularitate al PPC este atât un avantaj, cât și un dezavantaj al acestei monede virtuale, deoarece pot exista două scenarii. Cifra de afaceri redusă a acestor monede virtuale poate duce la creșterea Peercoin, iar această perspectivă nu poate decât să se bucure. Cu toate acestea, există o a doua opțiune, complet lipsită de optimism. Se presupune că o astfel de situație poate duce la dispariția acestei criptomonede.

Denumirea proiectului Peercoin
Ticker PPC
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 0,273796 dolari
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 25.683.469 PPC
All-Time High / All-Time Low 9,92 USD / 0,100005 USD
Site oficial https://www.peercoin.net/

Peercoin (PPC) Istoricul prețurilor

Inițial, moneda valora 40 de cenți pentru 1 Peercoin, dar în 2013 marca a atins 7 USD, ceea ce nu a meritat niciodată mai mult, ceea ce a permis investitorilor care au cumpărat valută în prima etapă să câștige o sumă semnificativă. Apoi, tot anul 2014, rata monedei a scăzut, iar în 2015, a devenit din nou 40 de cenți.

Graficul prețurilor PeercoinGraficul prețurilor Peercoin (PPC)

Prețul scădea până la 29 aprilie 2017. Până la sfârșitul lunii iunie, prețul monedelor a crescut de la 1,2 USD la 3,14 USD. În decembrie 2017, prețul a început să crească până în ianuarie. Pe 15 ianuarie 2018, prețul monedei a ajuns la 8,07 USD. După această creștere, rata monedei nu și-a revenit la fel de mult. Astăzi, prețul PPC este de 0,273796 USD.

Analiza tehnică Peercoin (PPC)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei PPC. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru PPC de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

widget peercoinProiecții de piață PPC pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 14/10/19

Previziunea prețului Peercoin (PPC) pentru 2020-2022 & 2025

Peercoin poate fi considerat un reprezentant demn al monedei criptografice. Probabilitatea revigorării sale este destul de mare, conform previziunilor analiștilor profesioniști. Acest lucru necesită promovarea activă a monedei în schimburi. Modelele de guvernare și votare descentralizate Peercoin permit proiectului să susțină creșterea tehnologică și să fie independent de fondatori.

Scăderea dobânzii pentru această monedă poate fi un fenomen temporar și merită doar să profitați. Acum, să intrăm în prognoza prețului Peercoin pentru următorii câțiva ani.

# 1. Prognoză de preț urinar WalletInvestor pentru 2020-2025

Peercoin este o investiție proastă și cu risc ridicat de un an. Prețul PPC poate scădea cu aproape 90% din 0,0274 USD până la 0,0288 USD. Potrivit WalletInvestor, prețul Peercoin nu va crește în viitorul apropiat. În 2020, prețul poate crește până la 0,438 dolari. În 2025, se așteaptă ca prețul să ajungă 2.192 USD.

# 2. Previziunea prețului TradingBeasts pentru 2020-2022

Anul acesta, rata nu se va schimba foarte mult. Un PPC va merita 0,429 USD. Prețul va crește treptat după cum urmează:

  • În 2021, media. 0,534 dolari
  • În 2022, media. 0,659 USD

# 3. Prognoză preț CryptoGround PPC pentru 2020-2024

Anul acesta, prețul se va modifica cu 85%. O monedă va fi 0,5435 USD. Până la sfârșitul anului 2024, rata se poate modifica semnificativ. Prețul unui Peercoin poate ajunge 6,03 USD.

# 4. Predicție DigitalCoinPrice pentru 2020-2025

Conform previziunii sursei, prețul se va dubla într-un an și va fi de până la 0,662 dolari. În 2025, rata PPC va crește la 1,04 USD.

Cumpărați PPC la Changelly cu USD, EURO sau GBP

cumpărați peercoin la changellyCumpărați PPC cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.