Prognoză de preț pentru Dogecoin (DOGE) pentru următorii 5 ani (2020-2025), analiza tendințelor și multe altele

Aici, la Changelly, tratăm criptomoneda Dogecoin (DOGE) cu respect, deoarece DOGE este exemplul perfect al ceea ce se poate realiza dacă o criptomonedă are un sprijin comunitar puternic. Născut ca meme pe Internet, Dogecoin demonstrează cum o simplă glumă poate crește în valoare și ajunge la o capitalizare de piață de 300 milioane USD. Am adunat informații despre povestea de succes Dogecoin și am oferit o estimare a prețului DOGE.

Originea Dogecoin & Scop

Dogecoin a fost proiectat folosind baza de cod a Litecoin și dezvoltarea sa a avut ca scop oferirea unei alternative la Bitcoin. Ar fi trebuit să fie o criptomonedă mai accesibilă și mai prietenoasă.

Cu toate acestea, caracteristica sa cea mai distinctă este mascota sa. Dezvoltatorii Dogecoin au ales o abordare „distractivă” pentru dezvoltarea sa.

predicția prețului dogecoin 2019Moneda a primit un logo Shiba-Inu și numele „Dogecoin”, care reflectă meme-ul internet „Doge”.

Dogecoin a fost doar puțin schimbat când a fost dezvoltat ca o furcă de Litecoin. Blocurile noi din blockchain-ul DOGE sunt create mai repede decât în ​​Litecoin – 1 minut față de 2,5 minute în LTC. Dificultatea minieră Dogecoin este ajustată la fiecare bloc găsit, iar recompensa este fixă. Cea mai distinctă schimbare s-a întâmplat în brand și a devenit o forță motrice în spatele popularității sale.

Imaginea distractivă a cripto-ului a ajutat moneda să atragă atenția în diferite rețele sociale. Moneda a devenit faimoasă chiar și în afara comunității fanilor tehnologiei blockchain.

Caritate & Basculare

Timp de aproximativ trei ani moneda a fost renumită, dar nu a fost tranzacționată activ și nici nu au existat mișcări rapide ale prețurilor. Mai multe programe de caritate și comunitate prietenoasă au ajutat moneda să obțină încrederea comunității.

Graficul tranzacțiilor cofirmed Dogecoin vs LitecoinDiagrama tranzacțiilor DOGE vs LTC (YTD). DOGE este folosit mai activ uneori.

Moneda și-a crescut baza de utilizatori cu ajutorul comunității Reddit și a altor platforme sociale. A mutat plafonul pieței Dogecoin în ratele pe care nici măcar cei mai urcători analiști nu le-ar fi putut prezice.

Cap de piață DOGEGrafic de capitalizare pe piață Doge

Prețul Doge a scăzut semnificativ, iar capitalul său de piață și-a lăsat, de asemenea, punctul culminant. Totuși, este una dintre primele 30 de monede de pe piață și, în general, ROI este de aproximativ 300% din prima zi de creare a monedelor. Este, de asemenea, cripto destul de popular, în ciuda unor proiecții bearish Dogecoin.

Dogecoin este al zecelea prin vânzări și schimb de criptomonede pe Changelly, dar în ciuda acestui fapt, utilizatorii îl schimbă în mod regulat datorită existenței îndelungate și dezvoltării monedei.

Denumirea proiectului Dogecoin
Simbol stoc DOGE
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Data lansării 2013
Site oficial dogecoin.com

Datele sunt relevante începând cu 29.04.2020.

Preț live Dogecoin (DOGE)

Analiza prețului Dogecoin (DOGE)

2018 a fost un an dur și urcos pentru DOGE. În mod similar cu cealaltă piață, prețul Dogecoin a scăzut prin pierderea atenției publicului.

graficul prețului dogecoinGraficul prețurilor Dogecoin (DOGE) pentru toate timpurile

Prețul Dogecoin a fost într-o tendință descendentă pentru tot 2018, în ciuda de mai multe ori prețul Dogecoin a crescut pentru o perioadă scurtă de timp. Astăzi, prognoza Dogecoin pe termen lung nu este foarte strălucitoare.

În timpul scăderii prețurilor din martie, iulie și septembrie, Dogecoin scădea odată cu piața. Scăderea prețului DOGE nu este atât de gravă pentru Bitcoin, iar creșterile prețurilor după trendul descendent arată că DOGE își revenea mai repede decât BTC.

Dogecoinul este, în mod evident, foarte dependent de interesul general pentru industria blockchain-ului și se comportă ca majoritatea celorlalte monede, au discutat articolele privind predicțiile prețurilor criptomonedelor publicate pe site-ul nostru. De exemplu, Zcash și BitcoinCash – ambele monede au reflectat graficul prețurilor Bitcoin.

Datorită faptului că DOGE depinde de mișcările pieței criptomonede, prezicerea prețului său devine dificilă, mai ales pe termen lung.

Analiza tendințelor Dogecoin

Popularitatea Dogecoin a fost remarcabil de stabilă în cursul anului precedent. Puteți vedea în graficul următor că moneda a reușit chiar să obțină un termen de căutare „Dogecoin” în creștere în popularitate.

interes dogecoin pe tendințele GoogleTendința interogării Dogecoin prin Google

Moneda a fost foarte interesantă pentru utilizatorii Google în ianuarie 2018. Câteva vârfuri mai puțin semnificative s-au întâmplat în iulie și decembrie. La începutul anului 2019, popularitatea a fost aproximativ la același nivel ca și în aceeași perioadă a anului 2018, ceea ce este o realizare majoră în ceea ce privește criza industriei, care se întâmplă astăzi.

În cele din urmă, produsul nostru cel mai solicitat este aici! Închiriază următoarea ta #AirBnB cu cripto!!!https://t.co/JAEUOmnGea#Bitcoin #Eteriu #Dash #Litecoin #Dogecoin pic.twitter.com/AOHmXUkCok

– Bitrefill (@bitrefill) 27 martie 2019

DOGE este deținută pe scară largă, iar membrii comunității caută să își folosească Dogecoinele în viața de zi cu zi. Opțiunea de plată AirBnB a Bitrefill adăugată recent este un bun exemplu.

Prețul Dogecoin nu este foarte sensibil la atenția mass-media. De exemplu, știrile despre Airbnb au provocat o creștere a prețului față de USD în aproximativ 3% în 3 zile după anunț.

Potrivit Google Trends, DOGE își are audiența dedicată și este cel mai popular în Venezuela.

În mod similar cu Dash, DOGE sa dovedit a fi unul dintre criptos-urile în țările în care sistemul financiar se luptă. Alte țări cu o cantitate mare de căutări „Dogecoin” includ Bangladesh, Pakistan, Filipine și Nigeria.

Este un semn bun că moneda este utilizată ca alternativă la monedele oficiale fiduciare ale acestor țări pentru schimbul monetar între oamenii obișnuiți.

Recent, prețul Dogecoin a crescut cu 100%. Un astfel de succes a așteptat moneda după publicarea videoclipului viral în TikTok, unde utilizatorul The Wolf Of Bitcoins și-a arătat ferma minieră.

@thewolfofbitcoins

Îmi pare rău, nu îmi pare rău ⛏⛏⛏ ## bitcoin ## explainbitcoin ## bitcoinmining ## minecraft ## jocuri

♬ Lalala – Y2K & bbno $

A apărut un avertisment în contul oficial Twitter al Dogecoin, destinat potențialilor cumpărători de criptomonede. În cadrul acestuia, dezvoltatorii îndeamnă să nu cedeze FOMO și să ia decizii de investiții pe cont propriu.

Fiți conștienți de intențiile pe care le au oamenii atunci când vă îndeamnă să cumpărați lucruri. Niciunul dintre aceștia nu este la fața locului pentru a oferi consiliere financiară.

Faceți alegeri potrivite pentru dvs., nu călăriți alte persoane FOMO sau manipulare.

Stai in siguranta. Fi inteligent.

❤️ #dogecoin

– Dogecoin (@dogecoin) 8 iulie 2020

Ultimele știri Dogecoin

Cel mai mare schimb de criptomonede Binance a adăugat Dogecoin (DOGE) la listarea criptomonedelor.

#Binance Will Dogecoin ( $ DOGE)https://t.co/buj7QF3dGC pic.twitter.com/LNIoLua3l7

– Binance (@binance) 5 iulie 2019

Analiza tehnică Dogecoin

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Dogecoin. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru DOGE de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică dogecoinProiecțiile pieței Dogecoin (DOGE) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 29.04.2020

Previziunea prețului Dogecoin (DOGE) pentru 2020 – 2025

În ciuda costului redus al unei monede, criptomoneda DOGE este foarte populară în rândul utilizatorilor. Acest fapt poate ajuta rata să rămână normală și să nu scadă în cel mai apropiat viitor.

# 1. Previziunea prețului WalletInvestor DOGE pentru 2020 și 2025

Va exista o tendință pozitivă în viitorul activului. DOGE ar putea fi o idee bună pentru investiții. În acest an, rata va crește și va atinge punctul de 0,00368 USD. În 2025, prețul monedelor poate crește semnificativ până la 0,0184 USD.

# 2. Predicția prețurilor CryptoGround pentru 2020 și 2025

Sursa susține că Dogecoin este o investiție profitabilă pe termen lung (mai mult de 5 ani). În 2020, prețul activelor va crește până la 0,0033 USD. În 2025, moneda va cuceri noi înălțimi și va ajunge 0,0141 USD.

# 3. Prognoza DigitalCoinPrice pentru 2020 – 2025

Potrivit sursei DigitalCoinPrice, DOGE este o investiție profitabilă bazată pe prognoză. În 2020, prețul monedei va ajunge 0,00552 USD. În 2025, rata DOGE poate fi în jur 0,01136 USD.

# 4. Elon Musk Opinie despre Dogecoin Future

Dogecoin are sprijinul lui Elon Musk. Curând spre Lună!

Mult spațiu!

Dogecoin rulz pic.twitter.com/flWWUgAgLU

– Elon Musk (@elonmusk) 2 aprilie 2019

# 5. Previziunea prețului Dogecoin (DOGE) pentru 2025

Potrivit mai multor surse, prețul DOGE va crește în cinci ani. În 2025, va exista un DOGE 0,0126 USD ceea ce reprezintă o tendință ascendentă de aproximativ 400%. Ei bine, vom vedea.

# 6. Previziunea prețului Dogecoin (DOGE) pentru 2030

Conform analizei tehnice a graficelor de preț Dogecoin (DOGE), prețul unei Dogecoin în 2030 poate ajunge 0,2 USD. Predicția depinde de întreaga situație a pieței și mai ales de prețul Bitcoin.

Dogecoin F.A.Q.

Cum și de unde să cumpărați Dogecoin (DOGE)?

Este ușor să cumpărați sau să schimbați monede DOGE pe multe schimburi. Atunci când cumpărați cripto, este important să profitați de momentul celor mai bune tarife, deoarece piața criptomonedelor fluctuează continuu. Puteți verifica întotdeauna rata încrucișată Dogecoin la alte criptomonede pe site-ul nostru.

Cât valorează Dogecoins?

Valoarea de piață actuală a Dogecoin este de aproximativ 264 054 387 USD – începând cu iulie 2020.

Poate Dogecoin să ajungă la 10 USD?

Dacă piața criptografică globală va crește, Dogecoin (DOGE) poate ajunge și la 10 USD.

Dogecoin va ajunge vreodată la 1 USD?

Utilizatorii Reddit presupun Doge să devină moneda internetului. Deci, cu siguranță poate depăși 1 $.

Dogecoin este mort?

Potrivit Reddit, Dogecoin rămâne solid pe labele sale. Unele magazine acceptă monede DOGE în zilele noastre. Deci, este cea mai bună dovadă că Dogecoin este în viață.

Dogecoin merită să investească?

Ei bine, Dogecoin a început ca o glumă. Cu toate acestea, în zilele noastre criptomoneda este încă una dintre cele mai populare în rândul comunității cripto. În ciuda faptului că prețul nu se află la punctul cel mai înalt, ar trebui

Cine a creat Dogecoin?

Dogecoin a fost creat de Billy Markus și Jackson Palmer.

Este profitabil Dogecoin Mining?

Exploatarea Dogecoin nu este profitabilă folosind hardware-ul de extracție Dogecoin.

Pentru ce se utilizează Dogecoins?

Unul dintre cele mai populare cazuri de utilizare a Dogecoin este de a oferi utilizatorilor de pe internet care creează sau partajează conținut. Dogecoin (DOGE) poate fi asociat cu like sau vot pozitiv cu valoare reală care poate fi utilizată pe tot internetul.

Cât costă Dogecoin?

Iată un preț Doge Live.

Cumpărați DOGE la cel mai bun preț

Cumpărați Dogecoin (DOGE) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Deși analiza prețurilor este un instrument util, nu ar trebui considerată predictivă pentru performanța viitoare a niciunui vehicul de investiții.

Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție. Personalul site-ului web și autorul acestui articol pot avea dețineri în criptomonedele menționate mai sus.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map