Quant Network oferă o aplicație care creează o platformă blockchain pentru interacțiunea una cu cealaltă. Deși Overledger împărtășește aspecte tehnice comune cu unele dintre proiectele existente, separă logica de afaceri de tehnologiile contabile de bază.

Prețul criptomonedei QNT a început să crească în martie 2020. Moneda s-a clasat pe locul 64 în clasamentul CoinMarketCap. Care sunt perspectivele criptomonedei Quant? Aflați în predicția prețului QNT al lui Changelly pentru 2020-2025.

Quant (QNT) Valoare fundamentală

Aplicațiile cu scop general pot exista simultan pe diferite registre, cu capacitatea de a comunica între ele. Rețeaua Quant oferă deasupra stratului de deasupra blocurilor existente la care aplicațiile pot funcționa. Astfel, aplicațiile pot comunica, transfera și schimba informații și valori, indiferent de înregistrările de înregistrare pe care sunt utilizate.

Overledger permite utilizatorilor să creeze aplicații descentralizate, multifuncționale, care nu sunt legate de un singur blockchain. Utilizatorii pot rula aplicații, contracte inteligente, acorduri sau pot muta date folosind diverse tehnologii blockchain.

Această abordare unică ar trebui să încurajeze utilizarea tehnologiei blockchain între sectoare și utilizări. Acest lucru ar trebui să ducă la implementarea pe scară largă a tehnologiei fără a o lega de un anumit furnizor sau lanț.

Overledger este platforma pe care rulează aplicații descentralizate multifuncționale. Quant Network va pune la dispoziția dezvoltatorilor instrumente pentru construirea de aplicații inter-blockchain utilizând kitul de dezvoltare software (SDK).

Pentru ca tehnologia blockchain să ofere cu adevărat posibilități infinite, trebuie să fie capabilă să:

  • Activați aplicații multi-blockchain de nouă generație
  • Nu se limitează la niciun furnizor sau arhitectură
  • Permiteți comunicarea fără probleme între mai multe ținte, precum și recunoașterea tranzacțiilor și activelor de către ținte
  • Dezvoltatorii vor putea crea aplicații care să răspundă nevoilor clienților lor, fără a fi nevoie să se bazeze pe capacitățile unui singur blockchain. Pot crea aplicații care includ întreaga gamă de date disponibile pe blockchain.

Quant Network și-a lansat propriul software ca aplicație pentru servicii, întreprinderi și middleware. Quant creează tehnologii și soluții de vârf în industrie pentru a ajuta organizațiile și guvernele să navigheze prin complexitățile unei noi economii distribuite hiperconectate. Echipa se concentrează pe crearea de soluții blockchain pentru clienți și industrie. În special, accentul va fi pus pe:

  • Servicii financiare. Accentul se pune pe explorarea domeniilor de pe piețele de capital, comerțul cu amănuntul, bursele de valori, managementul activelor și tehnologia de reglementare (RegTech) pentru a simplifica procesele complexe și a obține beneficii.
  • Sănătate. Explorarea oportunităților de colaborare în domeniul asistenței medicale, studiilor clinice și medicamentelor contrafăcute.
  • Lanț de aprovizionare. Căutând să asigurăm interoperabilitatea între diferiți furnizori printr-un lanț de aprovizionare complex, confidențialitate și urmărire.
  • Guvern. Explorează oportunitățile pentru guverne de a genera beneficii, de a identifica economii și eficiențe, de a reduce erorile și de a asigura transparența.
Denumirea proiectului Cant
Simbol stoc QNT
Tipul activului Jeton ERC-20
Tip de rețea Ethereum Blockchain
Curr. Preț 5,22 dolari
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 12.072.738 QNT / 14.612.493 QNT
ROI de la lansare 245,60%
Site oficial https://quant.network/

Token Quant (QNT)

Jetonul este utilizat pentru a accesa rețeaua Overledger Quant și comunică cu diferite blockchains. Jetonul este, de asemenea, utilizat pentru a accesa MApp-urile existente și ca jeton ERC20 în blockchain-ul Ethereum.

Modelul de afaceri Quant Network stimulează creșterea unei platforme care stimulează cererea și nevoia de jetoane QNT. Aceasta face parte din strategia de produs pentru dezvoltatori și întreprinderi, precum și o abordare de consultanță care ajută companiile să utilizeze platforma. Cu cât sunt mai mulți clienți, MApps și utilizatori pe platformă, cu atât este mai mare cererea de jetoane.

istoricul prețurilor qntQuant (QNT) Graficul istoricului prețurilor

Cel mai mare preț din toate timpurile a fost pe 8 iulie 2019, când moneda a atins 15,77 USD. Apoi, prețul a început să scadă treptat. Cu toate acestea, există câteva vârfuri de preț pe grafic după cel mai înalt punct. În martie 2020, prețul monedei a început să crească, iar acum prețul unui token QNT este de 5,22 USD.

Analiza tehnică Quant (QNT)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Quant. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru QNT de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

qnt analiza tehnicaProiecții de piață Quant (QNT) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 15.04.2020.

Prognoză de preț Quant (QNT) pentru 2020-2025

Aici am agregat cele mai populare predicții de preț pentru următorii cinci ani.

# 1. Previziunea Prețului Criptomonedelor Quant pentru 2020-2023 de Trading Beasts

Potrivit sursei, prețul criptomonedei QNT va scădea și până la sfârșitul anului 2020, rata medie va fi în jur de 4,25 USD. În 2021, prețul QNT poate reveni la indicatorii din 2020. În 2021, simbolul va atinge în cele din urmă nivelul de 7 USD. Până la sfârșitul anului 2023, prețul criptomonedelor Quant poate ajunge la 10 USD.

# 2. Previziunea prețului tokenului Quant (QNT) pentru 2020-2025 de către Wallet Investor

Algoritmul Wallet Investor ne arată că prețul QNT este o investiție proastă de un an. Într-un an, prețul tokenului QNT va scădea probabil la 1,4 USD. În 2022, rata QNT va scădea treptat și va ajunge la 0,2 USD până la sfârșitul anului. În 2023-2025, prețul va scădea și va ajunge la 0,15 USD.

# 3. Predicția prețului jetonului QNT în funcție de prețul monedei digitale

Prețul digital al monedelor arată proiecțiile pozitive ale pieței pentru criptomoneda Quant. Prețul QNT Token va crește de 3 ori până în 2021 și va ajunge la 14 USD. În 2022, rata va crește până la 16 USD. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului 2025, prețul tokenului QNT va reveni la indicatorii anului 2020.

rezumat

După cum puteți vedea, predicția prețului criptomonedei QNT nu este atât de clară. Faceți o investiție pe propriul risc. Trebuie să spunem că este întotdeauna bine să vă diversificați portofoliul de criptare. Puteți alege moneda din lista Changelly și puteți cumpăra orice monedă sau jeton cu monedă fiat. Carduri de credit acceptate.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me