Criptomoneda THETA este o rețea descentralizată de livrare video cu propriul blockchain, conceput pentru a stimula partajarea canalelor. Rețelele de livrare video suferă în prezent de distribuție slabă în țările mai puțin dezvoltate, instalare costisitoare și un dispozitiv centralizat. În plus, Theta consideră că infrastructura existentă nu este pregătită pentru cerințele tot mai mari pe care le va întâmpina datorită implementării tot mai mari a 4K, 8K, realității virtuale și a altor dezvoltări avansate.

Theta a fost o monedă ERC-20 bazată pe Ethereum-blockchain. Acum funcționează pe propria rețea mainnet. Theta creează o rețea mesh peer-to-peer (P2P) care își propune să rezolve aceste probleme folosind blockchain-ul, care servește drept strat de stimulent pentru a menține performanța continuă ridicată a rețelei de livrare. Să aflăm împreună cu Changelly, cine se află în spatele acestui proiect și cum va afecta mediul criptocurrency prețul unei monede.

Valoarea fundamentală Theta

Criptomoneda Theta constă din două părți. Primul este o rețea de livrare video. Este format din noduri care se alătură rețelei și le oferă lățimea de bandă. Această rețea formează livrarea descentralizată efectivă a videoclipurilor. A doua parte este blockchain-ul Theta. Există pentru a promova stimulente, astfel încât participanții să se poată alătura rețelei de livrare. Theta creează o rețea mesh P2P de utilizatori care își partajează lățimea de bandă. Rezultatul ar trebui să fie o rețea globală care să înlocuiască sau să completeze infrastructura CDN existentă.

Utilizatorii își pot furniza dispozitivele ca noduri de cache care transmit fluxuri video către orice vizualizator din lume. Un nod de cache este un nod în care sunt stocate datele video. Deoarece rețeaua Theta va avea mult mai multe puncte de stocare și releu decât sistemul actual, calitatea fluxului se va îmbunătăți. Acest lucru se datorează faptului că pachetele video nu vor trebui să călătorească atât de departe. Nodurile de cache vor fi recompensate cu jetoane Theta.

theta-token-ecosistem

Obiectivul blockchain-ului Theta este de a servi ca o legătură de consens pentru plăți și recompense în ecosistem. Este important să știți că fișierele video nu sunt stocate în blockchain. Acest lucru nu ar fi posibil din cauza cerințelor de date. Blockchain-ul este complet deschis, iar echipa speră că dezvoltatorii își vor crea și posta propriile Dapps pe blockchain.

Criptomoneda Theta utilizează o schemă de semnături agregată. Aceasta înseamnă că nodurile tutore, în loc să-și trimită semnăturile către toate celelalte noduri, le trimit către nodurile vecine. Acest proces continuă, răspândind semnături în același mod în care un virus s-ar răspândi într-o pandemie.

Denumirea proiectului Theta
Simbol stoc THETA
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Protocolul de consens PoS + BFT + Schemă de bârfe cu semnături agregate + Instrument de microplată orientat către resurse
Curr. Preț 0,1616571 dolari
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 870.502.690 THETA / 1.000.000.000 THETA
ATL / ATH 0,040310 USD / 0,314425 USD
ROI de la lansare -24,30%
Data lansării 2018
Site oficial https://www.thetatoken.org/

Istoricul prețurilor Theta

În 2015, a fost fondată platforma Silver.tv. În plus, proiectul a fost bine finanțat și, între timp, a fost lansată o platformă de transfer video. În 2017, a început vânzarea închisă a jetoanelor THETA. În același an, jetoanele au fost integrate în platforma Silver.tv.

Vorbind despre echipa Theta Network, aceasta include specialiști în domeniul difuzării în flux cu experiență de peste 30 de ani, precum și angajați cu înaltă calificare în domeniul tehnologiei blockchain, activelor digitale, avansului strategic și tehnologic.

Printre parteneri, puteți observa nume atât de mari precum Samsung și Sony și printre consilieri personalități precum Steven Chen, cofondator al YouTube și Justin Chan, cofondator al Twitch.

ICO s-a încheiat pe 4 ianuarie 2018, iar proiectul a reușit să strângă suma planificată de 20.000.000 de dolari. Costul inițial al jetonului THETA a fost de 0,1117 USD. Au fost emise 750 de milioane de monede în total. Potrivit CoinMarketCap, criptomoneda THETA a fost listată pe 17.01.2018, iar prețul inițial a fost de 0,15 USD.

istoricul prețurilor theta

Primul preț cel mai mare a fost fixat în februarie 2018, când echipa Theta și-a lansat blockchain-ul. Prețul jetonului s-a dublat la 0,22 dolari.

Mulțumiri @SamsungNEXT echipă! Suntem încântați să arătăm cum rețeaua Theta poate reduce costurile lățimii de bandă pentru streaming pentru Samsung și multe altele! https://t.co/cwrGRSQqkc

– Rețea Theta (@Theta_Network) 26 februarie 2018

Pe 16 mai, prețul jetonului a crescut din nou când Theta s-a alăturat Alianței Ethereum:

Rețeaua Theta s-a alăturat Enterprise Ethereum Alliance! Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășim perspectivele în grupurile de lucru privind publicitatea / mass-media și protocolul de comunicații. pic.twitter.com/4zzMz2lV0j

– Rețea Theta (@Theta_Network) 15 mai 2018

Valoarea monedei a fost susținută prin adăugarea la listarea de la Binance.

#Binance Liste #Theta Jeton ( $ THETA ) https://t.co/kHtqnDg8j4 pic.twitter.com/Pgh9f3DSfj

– Binance (@binance) 29 mai 2018

Cel mai mare preț din toate timpurile, de 0,314425 USD, a fost stabilit pe 27 ianuarie 2018, când Theta a semnat un parteneriat cu Aelf.

La fel, echipa Theta este încântată să lucreze cu sine! https://t.co/rGcHH1nsEm

– Rețea Theta (@Theta_Network) 30 ianuarie 2018

Analiza tehnică Theta

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Theta. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru THETA de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

widget thetaProiecții de piață Theta (THETA) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 06.09.19

Reputația comunității Theta

Echipa Theta, consilierii și lista de parteneri este impresionantă. Echipa este formată din 14 persoane, precum și mulți consultanți blockchain și media. Echipa este condusă de CEO-ul și cofondatorul Mitch Liu, care a cofondat și site-ul video de streaming SLIVER.tv, precum și de Gameview Studios și Tapjoy. Al doilea cofondator este Jieyi Long, care a cofondat și SLIVER.tv și deține și un doctorat. în informatică de la Universitatea Northwestern. SLIVER.tv este un serviciu de streaming de jocuri video similar cu Twitch și unul dintre pilonii principali ai infrastructurii Theta.

Utilizatorii sunt cei mai interesați de proiectul Theta. Există o recenzie de la un utilizator Reddit, căruia îi place ideea:

Experiența mea de streaming P2P din theta_network

Dacă comparăm 2 diagrame: tendințele Google și istoricul prețurilor, atunci putem vedea că prețul unei monede nu depinde practic de popularitatea cererii:

tendința prețurilor theta

La ce să ne așteptăm de la Theta în 2020-2025

Nu există prea multe informații despre criptomoneda Theta în profilurile sociale ale influențatorilor cripto. Am găsit o singură predicție neclară de la un comerciant. Utilizatorul CryptoDog, popular comerciant de cripto, spune că THETA va crește prețul:

"Dar câine, despre care vorbești? care vor urca?"

Nu știu. Majoritatea dintre ei cred. Sunt în $ NANO și $ THETA.

… și nu uitați, aș putea să mă înșel întotdeauna. Acesta nu este un sfat financiar, ci doar meditații de la un câine de pe internet. pic.twitter.com/UQaK7ZO7Z7

– Câinele Crypto&# 128200; (@TheCryptoDog) 17 aprilie 2019

Site-ul Trading Beasts ne oferă o perspectivă pozitivă asupra predicției prețurilor THETA. La începutul anului 2020, prețul va continua să scadă în jur 0,12203 USD. Până la sfârșitul anului 2020, prețul monedei va reveni la 0,131 USD.

Cu toate acestea, ar trebui să înțelegem că THETA este o monedă instabilă, ca orice criptă de pe piață. Prețul tuturor monedelor alternative depinde în mare parte de tendința prețului Bitcoin. Având în vedere tendința pozitivă viitoare în THETA, putem evidenția mai multe avantaje:

  • Proiectul Theta are câțiva investitori proeminenți precum Samsung Next și Blockchain
  • Proiectul este finanțat integral până în 2021

Toate aceste contra pot face ca prețul monedei să fie stabil și să ducă la succes. Dar există o mulțime de lucruri de făcut. Echipa trebuie să dezvolte o rețea de distribuție a conținutului p2p (CND) care nu este chiar îmbunătățită acum.

Răspunsul lui Theta la provocările actuale ale redimensionării livrării conținutului este cu siguranță fascinant. Abordarea sa unică față de rețeaua mesh p2p, care este stimulată și protejată de un blockchain cu lățime de bandă mare. Dacă dezvoltarea are succes, Theta poate fi cu siguranță o soluție foarte populară. Vorbind despre potențialul proiectului, este important să menționăm 2 întrebări cruciale: criptomoneda Theta poate sprijini descentralizarea blockchain-ului său și calitatea constantă a rețelei sale mesh??

În timp ce așteptăm să vedem dacă Theta poate depăși aceste provocări, puteți cumpăra alte criptomonede din serviciul nostru. Doar faceți clic pe buton și căutați-l pe cel pe care îl doriți cel mai mult.

Despre Changelly

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me