De ce este Dash o investiție promițătoare? Dash este o criptomonedă care încearcă să devină o alternativă la numerarul din viața reală. Dezvoltatorii au conceput cripto-ul ca o soluție rapidă și ușor de utilizat pentru tranzacțiile de zi cu zi.

Ca monedă extrem de accesibilă, Dash are o capacitate aproape nelimitată de a-și lărgi baza de utilizatori. Cu toate acestea, întreaga piață criptografică se află într-o cădere pe termen lung. Care este viitorul cel mai probabil pentru monedă în 2020? Care este predicția noastră de preț Dash? Să vorbim despre asta și să oferim câteva analize de preț viitoare.

Avantaje Dash

Inițial, moneda Dash a fost doar o furcă Bitcoin axată pe securitate. A devenit celebru sub numele de DarkCoin și a fost ulterior rebranded de mai multe ori. Echipa de dezvoltare a schimbat, de asemenea, cursul construcției monedei. Previziunile prețului First Dash s-au bazat pe caracteristicile de confidențialitate ale monedei. Astăzi, moneda este renumită pentru viteza, confidențialitatea și accesibilitatea sa.

Moneda Dash este o criptografie veche care a reușit să rămână relevantă până în prezent. Este o dovadă a criptomonedei de lucru, alimentată de Algoritm de hash X11. Algoritmul este o combinație de unsprezece funcții criptografice, utilizate toate în același timp. Dacă una dintre funcții se dovedește a fi vulnerabilă, celelalte zece vor continua să ofere securitate rețelei. Algoritmul ajută și moneda să ofere tranzacții aproape instantanee și stabilitate generală pentru blockchain.

Exploatarea x11 din cadrul blockchain-ului Dash asigură întreținerea rețelei. Totuși, nu este tot ceea ce există în procesul de operare al Dash. Minerii creează noi blocuri și tranzacții de validare, dar mai multe caracteristici importante provin din al doilea nivel al rețelei.

Masternodes ca stimulent economic

Al doilea nivel constă din „masternodes”. Masternodes depune un DASH 1000 ca garanție și sunt interesați să mențină rețeaua stabilă. Aceștia primesc, de asemenea, 45% din recompensele de bloc, acordate minerilor. 10% din fiecare recompensă vine în bugetul rețelei, iar celelalte 45% rămân în mâinile minerilor. Masternodes realizează toate funcțiile Dash proeminente, cum ar fi PrivateSend și InstantSend.

DAO DASH

PrivateSend și InstantSend, alături de guvernare descentralizată a Dash, sunt principalele motive pentru pozitivitatea prognozei prețului monedei Dash. Acestea sunt caracteristici prietenoase pentru afaceri, care sunt utile și pentru persoanele fizice.

Modelul de finanțare bazat pe DAO al companiei sale de dezvoltare, acel Dash Core Group, Inc este, de asemenea, un mare avantaj. Se asigură că echipa este implicată în menținerea fericită a comunității și menține livrarea promisiunilor foii de parcurs ale monedei.

Mai multe informații despre moneda Dash pe BitcoinWiki.org

Analiza graficului de preț DASH pentru perioada 2018-2019

Diagrama prețurilor DASH 2018-2019 Diagrama prețurilor DASH de la 01 ianuarie 2018 până la 17 noiembrie 2019, pe Coin360.com

Prețul Dash a înregistrat o scădere semnificativă în cursul anului precedent. Această situație este aproape universală în industria actuală a criptomonedelor. Cele mai recente știri de piață nu au fost prea strălucitoare pentru majoritatea monedelor, iar proiecțiile curente Dash nu s-au schimbat semnificativ.

Așa cum am discutat anterior în predicția prețului Bitcoin Cash și în predicția prețului Zcash, aproape fiecare criptă se află într-o situație dificilă în ceea ce privește mișcarea prețurilor. Chiar și graficul prețurilor DASH pentru 2018 arată identic cu graficele criptelor menționate.

Deci, moneda acționează în prezent similar cu majoritatea monedelor. Întreaga industrie copiază graficul prețurilor Bitcoin, dar doar câteva dintre ele par să-și poată restabili poziția pe piață. Oricum, să aruncăm o privire mai atentă la graficul costurilor Dash.

Anul trecut vârful prețului de aproximativ 1285,5 USD pe monedă s-a întâmplat pe 7 ianuarie 2018. A fost al doilea cel mai mare indicator de preț, de când recordul actual de 1.550 USD pe prețul monedei DASH a ajuns în decembrie 2017. Totuși, de atunci moneda a fost în scădere.

Moneda a trecut prin câteva creșteri de preț, dar tendința generală este în continuă descreștere. Dacă ar fi să folosim datele din 2018 pentru a construi o predicție liniară a prețului monedelor Dash pentru 2019, graficul ne va spune că predicțiile monedei Dash sunt, în general, negative. Totuși, ar fi o simplificare excesivă teribilă. Treceți prin analiza fundamentală a prețului Dash bazată pe analiza noastră.

Analiza fundamentală a prețului Dash

Chiar dacă analiza tehnică a prețului Dash arată o probabilitate ridicată a performanței sale slabe în viitor, Dash este una dintre monedele care pot fi printre cei mai mari câștigători chiar și până în 2020. Lucrul este că, Dash a reușit să-și găsească baza de utilizatori și știe cum să lucreze cu ea. De exemplu, una dintre cele mai recente știri despre Dash a fost succesul programului de caritate din Venezuela.

Ce imagine grozavă. Acești copii venezueleni cumpără micul dejun cu donațiile primite de la primul program de caritate din lume, Dash Charity.

Pentru mai multe informații sau pentru a dona: https://t.co/AwuQ8UWIVl@dash_text @Dashpay pic.twitter.com/vjlOIekloZ

– Eric Sammons (@EricRSammons) 19 martie 2019

Dash este o afacere destul de mare în Venezuela, chiar și în afara activităților lor de caritate. In conformitate cu DiscoverDash serviciu, moneda este utilizată pentru schimburi de peste 47 de companii din capitala țării, Caracas. De exemplu, există doar aproximativ 30 în Londra.

Acest lucru ne arată clar avantajul cel mai semnificativ al Dash – oamenii îl folosesc ca o alternativă la banii fiduciari. Dash ajută să se ascundă de deciziile neînțelepte ale guvernului, să transfere bani peste granițe și pentru tranzacțiile de zi cu zi. Accesibilitatea sa este un avantaj imens atunci când vorbim despre preț și despre previziunile viitoare generale ale prețului Dash.

Conform opiniei comunității cripto-Dash, moneda are un potențial serios și poate ajunge chiar la 200-300 USD în 2020. Acesta este motivul pentru care perioada actuală este excelentă pentru acumularea:

Ce crezi despre #Crypto Predicții pe @BuySellHodlApp?#Bitcoin Evaluare = Cumpărați

71% spun cumpăra, 14% Hodl, 14% vinde

Predicție 2020 = 20.231 USD, + 115%

Clasamente:% Spune Cumpără

1 #Cardano 100

2 #Monero 100

3 #NEO 100

4 #Stelar 100

5 #Dash 80https://t.co/HXiVDL609i

– Joko Sugiyono Joko Sugiyono Joko Sugiyono Nono 123 (@nono_joko) 29 octombrie 2019

De asemenea, aruncați o privire asupra proiecțiilor Dash din TradingView:

DASH Trading Vedeți proiecțiile piețeiDASH Trading Vedeți proiecțiile pieței. Captura de ecran a fost făcută pe 18/11/19

Predicția prețului Dash pentru 2020, 2022 și 2025

Starea actuală a pieței criptomonedelor face dificilă găsirea unor motive solide pentru a face o predicție a prețului cripto Dash. Cu toate acestea, avantajele menționate ale monedei și poziția sa stabilă la momentul redactării acestui articol facilitează dezvoltarea unui pronostic pentru monedă.

Prognoză preț Dash 2020

Predicția Dash 2020 arată și mai pozitivă. Dash Core Group, Inc. a luat o direcție strălucită de dezvoltare. Echipa stabilește parteneriate cu sisteme de plăți, precum și cu întreprinderi mici și mari.

O criptomonedă ușor de utilizat este bună, dar este minunată atunci când este și ușor de cheltuit. Când alte cripte sunt preocupate în cea mai mare parte de lățimea de bandă a rețelei și de funcțiile bazate pe blockchain, Dash a stabilit deja o rețea rapidă și fiabilă și funcționează cu partea de experiență a utilizatorului a produsului.

Deci, care sunt predicțiile monedei Dash 2020?

  • Previziunea monedei TradingBeasts Dash este 123,80 USD maxim.
  • Potrivit LongForecast.com, prețul Dash va fi cad de la 67 $ la 34 $ pe parcursul anului 2020.
  • Previziunea Previsioni Bitcoin Dash cripto predicție 2020 este 779 dolari pana la sfarsitul anului.
  • Site-ul CoinSwitch afirmă că se estimează că va ajunge la Dash 1869 dolari în 2020.
  • BuySellHodlApp susține că predicția prețului din 2020 pentru Dash este 272,47 dolari.

Caracteristicile menționate pot ajuta moneda să câștige un preț și mai mare, cel mai probabil, în jur de 1.000 USD pe monedă.

Dash F.A.Q.

Cum să cumpărați criptomonedă Dash?

Este ușor să cumpărați monede Dash pe multe platforme. Dacă doriți să cumpărați criptocurrency Dash în mod anonim folosind cardul dvs. de credit (USD, EUR, GBP), puteți utiliza platforma Changelly.

Dash este o criptomonedă bună?

Criptomoneda Dash are caracteristici puternice de criptare. Acest tip de monedă este una dintre cele mai bune soluții de plată pentru ceva pe internet datorită ușurinței sale de utilizare.

Cât costă criptomoneda Dash?

În ceea ce privește data de 17 februarie, prețul criptocurrency Dash este de 103,96 USD.

Puteți schimba moneda Dash la cel mai bun tarif posibil pe Changelly.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Deși analiza prețurilor este un instrument util, nu ar trebui considerată predictivă pentru performanța viitoare a niciunui instrument de investiții.

Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție. Personalul site-ului web și autorul acestui articol pot avea dețineri în criptomonedele menționate mai sus.

Despre Changelly