Pe 17 septembrie 2019, a fost lansat un test beta public pentru rețeaua Hedera Hashgraph, un registru distribuit cu un randament declarat de 10.000 de tranzacții pe secundă. Platforma a lansat, de asemenea, propriul token HBAR, un serviciu pentru contracte inteligente și stocare de fișiere, iar trei zeci de aplicații funcționează deja pe baza sa.

Care sunt perspectivele Hedera Hashgraph? Va crește HBAR în 2020? Aflați în predicția prețurilor Hedera Hashgraph pentru 2020-2025.

Hedera Hashgraph (HBAR) Valoare fundamentală

Hashgraph este o alternativă mai eficientă la blockchain. Acesta este, de asemenea, un registru distribuit, dar utilizând un mod diferit de scriere a blocurilor. În loc de o secvență clară de blocuri (blockchain), graficul hash folosește un grafic direcționat aciclic (DAG), care înregistrează informații neliniar, fără un lanț secvențial de blocuri.

Criptomonedele precum IOTA, Byteball și Tangle funcționează deja pe baza DAG. Datorită DAG, hashgraphul promite toate avantajele blockchain-ului, dar fără dezavantajul său sub forma unei viteze reduse a tranzacției.

În forma sa cea mai generală, un hashgraph funcționează după cum urmează:

 • participanții la rețea (noduri) fac schimb de date prin protocolul Gossip;
 • informațiile despre tranzacții sunt trimise către două noduri aleatorii, transmitându-le, la rândul lor, către alte două
 • noduri și așa mai departe exponențial, până când numărul de noduri informate este suficient pentru a verifica tranzacția;
 • nodurile schimbă doar date despre tranzacții între ele și nu toate informațiile despre rețea, în timp ce informațiile sunt stocate nu în blocuri, ci în hashuri – prin urmare, totul se întâmplă mult mai repede decât în ​​blockchain;
 • tranzacțiile sunt înregistrate în ordine cronologică, astfel încât să le puteți urmări istoricul.

Algoritmul hash a fost dezvoltat și brevetat în 2016 de matematicianul american Leemon Baird. Drepturile de algoritm sunt deținute de Swirlds, cofondat și dezvoltat de Baird.

Tehnologia Swirlds a fost văzută de băncile americane în octombrie 2017, Asociația Națională a Credit Union (CUNA) și Mountain West Credit Union Association (MWCUA), care au format un consorțiu format din 6.000 de bănci, au selectat Swirlds pentru a crea o rețea corporativă comună. Succesul le-a permis să separe proiectul într-o platformă separată: platforma Hedera Hashgraph. Swirlds a acordat Hedera Hashgraph o licență exclusivă, conform căreia compania va primi 10% din veniturile Hedera Hashgraph.

Hedera Hashgraph este o platformă publică a hashgrafului brevetat de Baird. Din martie până în august 2018, proiectul a fost condus de ICO, strângând 124 de milioane de dolari. Testarea închisă a rețelei a început în decembrie 2018. Codul a fost verificat de mai multe companii de audit, dar abia acum dezvoltatorii au început testarea publică.

Hedera Hashgraph oferă în prezent trei produse: criptomonede, contracte inteligente și servicii de fișiere. Orice utilizator poate crea un cont în rețea, poate deschide un cont sau crea dApp pe baza Hedera Hashgraph, după ce a trecut testul KYC.

Potrivit dezvoltatorilor, rețeaua va suporta până la 10.000 de tranzacții pe secundă, iar timpul de confirmare a tranzacției este de 3-5 secunde. Contractele inteligente și serviciile de fișiere sunt, de asemenea, disponibile în rețeaua Hedera Hashgraph, dar până în prezent randamentul acestora este de până la 10 tranzacții pe secundă, în timp ce viteza declarată va crește treptat, iar taxa medie de tranzacție va fi de 0,0001 USD.

Denumirea proiectului Hedera Hashgraph
Simbol stoc HBAR
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 0,051912 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 3.230.779.650 HBAR / 50.000.000.000 HBAR
ROI de la lansare -56,74%
Data lansării 2019
Site oficial www.hedera.com/

Istoricul prețurilor Hedera Hashgraph (HBAR)

graficul prețurilor hedera hashgraph

HBAR, criptomoneda proiectului, este utilizată pentru a plăti servicii de rețea (lansarea unui contract inteligent, stocarea unui fișier sau a unei taxe de tranzacție), dApp-uri, construirea de moduri de plată peer-to-peer și microplăți, precum și pentru a proteja rețeaua de intruși.

La început, prețul a fost de 0,36 USD pentru un token. Până pe 23 septembrie, prețul a scăzut la 0,03 dolari.

Au fost emise în total 50 de miliarde de HBAR. Primele monede în valoare de peste 379 milioane dolari au fost destinate investitorilor ICO ai proiectului care au participat la vânzarea de tokenuri de 124 milioane dolari. Alte 1,95 milioane de dolari pentru HBAR au fost consultanți, vânzători și alți participanți la rețea. Consiliul de guvernare va emite pe piață restul de monede în termen de 15 ani.

Moneda este acum disponibilă în unele schimburi, cum ar fi Bittrex, Galaxy Digital, Liquid, OkCoin, OKEx și Upbit, printre altele. În același timp, Hedera Hashgraph a avertizat că Comisia pentru valori mobiliare (SEC) din SUA ar putea considera HBAR o garanție, totuși, potrivit companiei, HBAR nu este o garanție.

Analiza tehnică Hedera Hashgraph (HBAR)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Hedera Hashgraph. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru HBAR de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică hbarProiecții de piață Hedera Hashgraph (HBAR) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 17.02.2020

Prognoză preț Hedera Hashgraph (HBAR) pentru 2020-2025

# 1. Previziunea prețului monedei HBAR pentru investitori în portofel pentru 2020-2025

HBAR este o investiție proastă pe termen lung (1 an). Prețul Hedera Hashgraph poate scădea de la 0,05032 USD la 0,007066 USD. Modificarea va fi de -85.959%. Va exista o tendință negativă în viitor, iar HBAR nu este o investiție bună pentru a face bani. Cu toate acestea, prețul poate crește până la 0.10064 USD în 2022, 0.151 USD în 2023 și să ajungă la 0.2 USD în 2024-2025.

# 2. Prețul monedei digitale Previziunea prețului Hedera Hashgraph pentru 2020-2025

Prețul Hedera Hashgraph (HBAR) va crește în funcție de datele prezise în viitor. Hedera Hashgraph (HBAR) este o investiție profitabilă. Nu va fi în jos. Prețul unui Hedera Hashgraph (HBAR) poate fi aproximativ de până la 0,10705296 USD în 1 an, de 2X aproape de prețul actual Hedera Hashgraph. În 2021, prețul ar putea crește ușor până la 0,10705296 USD. Va continua să crească treptat la:

 • 0,191931818 dolari în 2022
 • 0,17138587 USD în 2023
 • 0,15655834 USD în 2024
 • 0,16056544 USD în 2025

# 3. Hedera Hashgraph (HBAR) Previziunea prețurilor de către utilizatorii Reddit

Care este estimarea prețului dvs. pentru Hashgraph în ianuarie 2020? din hashgraph

rezumat

Opiniile despre perspectivele hashgraph și Hedera Hashgraph sunt opuse. Unii experți prezic tehnologiile pentru a deveni ucigașul blockchain-ului și pentru a face omenirea fericită, oferind o descoperire tehnologică. Iată ce poate aduce un grafic hash:

 1. minimizați amenințările cu atacuri DDoS și hacker, rețele bot și spam;
 2. să schimbe structura internetului mondial, făcându-l descentralizat (fără intermediari) și, prin urmare, mai rapid, mai ieftin și mai eficient;
 3. creșteți viteza de interacțiune între dispozitivele inteligente între ele – Internetul lucrurilor va primi un impuls puternic pentru dezvoltare.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptare instantaneu sigur, care are peste 150 de criptomonede disponibile pentru a fi schimbate și cumpărate la cele mai bune tarife de pe piață. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori, care se bucură de schimburi rapide și simple, de taxe transparente reduse și de asistență live 24/7.