Nimiq este un protocol de plată descentralizat menit să atragă persoane obosite de scheme complicate, dar care le place ceva ușor de utilizat și ușor de utilizat. Echipa Nimiq a reușit să creeze o soluție de plată cu adevărat unică, cu criptomoneda monedă NIM în centrul său.

În această vară, rata monedei Nimiq a crescut cu 13x. Ce a cauzat un astfel de boom și cum funcționează moneda NIM acum? Să răspundem la întrebările despre prezentul și viitorul criptomonedei Nimiq chiar în această piesă.

Nimiq Cryptocurrency Basics

Platforma Nimiq este descentralizată și rezistentă la sistemul de plată a cenzurii. Moneda NIM este utilizată ca o criptomonedă internă pe care utilizatorii o pot transfera și stoca. Utilizatorii pot conecta blockchain-ul Nimiq chiar din browserul lor web. Această parte face proiectul Nimiq extrem de ușor de utilizat. Experiența utilizatorului este la nivel înalt datorită caracteristicii unice care funcționează.

Echipa de dezvoltare Nimiq este ferm sigură că criptomonedele ar trebui să fie accesibile pentru un utilizator obișnuit. Acest gând poate răspândi mai repede ideile de bani digitali în întreaga lume. Nimiq a devenit un loc al ecosistemului care constă din zeci de aplicații descentralizate și alte idei strălucitoare. O astfel de idee este Nimiq Safe, un portofel care nu necesită instalarea întregului blockchain.

Nimiq mainnet a fost lansat în aprilie 2018. Echipa de dezvoltare a publicat codul pe GitHub, deci este ușor să faci comentarii sau să contribui la proiect. Sistemul a folosit anterior algoritmul PoW. Cu toate acestea, odată cu lansarea Nimiq 2.0, dezvoltatorii au trecut la PoS, numit Albatross. Un avantaj semnificativ al Proof of Stake este consumul redus de energie.

Există două tipuri de clienți în sistem: backbone și browser. Clienții backbone fac o muncă înălțătoare și sigură în timp ce clienții browserului fac Nimiq nativ de pe net. 

schemele a două blockchains: nimiq și oricare altul

Rețeaua Nimiq are o sursă de 21B de NIM. Jetoanele sunt distribuite după cum urmează:

  • 88% Recompensă pentru validatori (minată peste ~ 100 de ani)
  • 5% Contribuitori la vânzare de jetoane
  • 2,5% Fundația de înzestrare a proiectelor pe termen lung (investire pe 10 ani)
  • 2% Parteneriate și sponsorizări pentru o cauză bună (investire pe 10 ani)
  • 1,5% Contributori timpurii (investiție pe 6 luni)
  • 1% creatori (investire pe 3 ani)

Nimiq Coin Live Price

Modificări ale prețului monedei Nimiq

Criptomoneda Nimiq este destul de volatilă. În zorii criptomonedelor, au existat trei vârfuri de preț la graficul monedelor NIM.

graficul prețurilor criptomonedelor nimiq din 2018 până în 2020

Primul vârf de preț de 0,004 USD a fost asociat cu listarea la bursa LATOKEN.

Este oficial: @LATokens enumerate perechile de tranzacționare NIM / ETH și NIM / LA https://t.co/UNVL7qCHOR#LATOKEN este un schimb criptografic în creștere rapidă, care vizează să devină un lider de lichiditate pentru noi tokenuri. #nimiq #blockchain #cryptocurrency pic.twitter.com/FEdTqmozoW

– Nimiq (@nimiq) 28 iunie 2018

Până în octombrie 2018, moneda NIM a crescut ușor datorită performanței întregii piețe. Al treilea vârf de preț de 0,002 USD a fost conectat la anunțul lansării mainnet. Anunțul a fost postat pe Twitter pe 5 aprilie 2019:

#Nimiq Mainnet a fost lansat pe 14 aprilie 2018. Asta înseamnă că Nimiq Blockchain este pe cale să împlinească un an! #cryptocurrencies #FridayFacts #tehnologia blockchain #javascript #rugini #rustlang #aniversare pic.twitter.com/taCnQli4W5

– Nimiq (@nimiq) 5 aprilie 2019

Cel mai mare vârf din toate timpurile a fost atins în iulie 2020. Pe atunci, prețul simbolului Nimiq a obținut plafonul de 0,01 USD. Echipa a organizat o serie de cadouri, în care au fost doi câștigători în fiecare oră: unul a primit portofelul Ledger Nano S, iar celălalt a primit 5.000 de monede NIM.

După cum putem vedea din graficul prețurilor, există o tendință pe piața ursului acum. Acum, să vedem dacă există perspective pentru criptomoneda Nimiq în viitorul apropiat.

Prognoză preț Nimiq (NIM) pentru 2020-2025

Există o mulțime de servicii de predicție a prețurilor și algoritmi pe piață. Una dintre ele este Comerțul cu animale. Algoritmul său funcționează cu date istorice de preț și folosește o combinație de regresii liniare și polinomiale pentru a oferi utilizatorilor predicții cât mai precise de preț criptografic.

Cu toate acestea, aceste predicții criptografice pot oferi utilizatorilor o idee generală către care se pot îndrepta prețurile criptografice; ele nu pot fi niciodată folosite ca singurul instrument pentru comercianți sau investitori pentru a fundamenta decizia de investiție. Oricum, să-i dăm șansa de a trece cu vederea întreaga situație, având în vedere predicția prețului Nimiq.

Potrivit sursei, până la sfârșitul anului 2020, moneda NIM poate crește ușor până la 0,003 USD. Prețul criptomonedei Nimiq va crește treptat, astfel încât în ​​2021 să poată ajunge la 0,004 USD, în 2022 – 0,005 USD și 2023 – 0,006 USD.

Există o altă predicție a prețului Nimiq. Serviciul similar, Wallet Investor, prezice următorul preț NIM pentru următorii cinci ani. În 2021, rata Nimiq va crește până la 0,006 USD. În 2022, Nimiq se poate întoarce la cel mai mare punct istoric de 0,01 USD. Această tendință va rămâne în 2023. În cele din urmă, până la sfârșitul anului 2025, prețul monedelor NIM poate crește la 0,02 USD.

Utilizatorii Twitter discută, de asemenea, despre viitorul criptomonedei Nimiq. Există un exemplu de fir în care utilizatorii speră că moneda NIM va merge pe Lună.

În afară de acțiunea de preț, ce ați dori să vedeți în viitorul Nimiq? $ NIM #Nimiq pic.twitter.com/kNyRIoReKU

– BlockchainShay (@blockchainshay) 30 august 2020

Una peste alta, proiectul de criptomonedă Nimiq are perspective destul de clare. Echipa își dezvoltă foaie de parcurs și evidențiază etapele realizate care oferă o imagine clară a viitorului Nimiq.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me