Polymath oferă o platformă pentru emiterea de jetoane și subliniază respectarea tuturor procedurilor legale. Ca urmare, ar trebui obținut așa-numitul Jeton de securitate (ST20), care îndeplinește toate cerințele legale pentru valori mobiliare. Cu alte cuvinte, se pare că simbolul este echivalent din punct de vedere juridic cu valorile mobiliare și îndeplinește toate cerințele autorităților de reglementare, cum ar fi SEC.

Polymath oferă o platformă pentru emitenții de valori mobiliare (acțiuni, obligațiuni etc.) care doresc să-și simbolizeze valorile mobiliare și pentru investitorii care au trecut procedura KYC. Care sunt celelalte caracteristici ale proiectului? Care sunt perspectivele simbolului POLY? Aflați în noua predicție a prețurilor Polymath (POLY) de către Changelly!

Despre ce este Polymath (POLY)?

Există două tipuri de active în sistem:

  • jeton utilitar;
  • token de securitate.

Primul tip de jetoane le permite proprietarilor să acceseze produsele proiectului. Numărul de jetoane de jetoane de securitate indică dimensiunea cotei dvs. în proiect. Proprietarii de jetoane de securitate primesc dividende de la companie. Toți acționarii proiectului devin titulari de jetoane interne. Deoarece jetoanele de securitate sunt valori mobiliare, acestea intră sub incidența reglementărilor de stat.

Proiectul Polymath a fost creat pentru a simplifica și reduce costurile acestor proceduri. Sprijinul legal, o platformă descentralizată pentru licitare și comisioane reduse create pe un singur domeniu sunt cele trei fundații care sunt necesare pentru un proiect de succes.

Platforma Polymath este pe mai multe niveluri, are patru instrumente principale:

  • Protocol, care vă permite să utilizați contracte inteligente pentru a determina și respecta condițiile tokenurilor digitale;
  • Aplicații Polymath este un set opțional divers de gestionare a valorilor mobiliare;
  • Sprijin legal include instrumentele care ajută la adaptarea producției de active digitale la mediul regional;
  • schimb valutar este o platformă de tranzacționare independentă unde puteți schimba sau vinde jetoane.

Jetonul POLY este utilizat pentru a plăti toate acțiunile și serviciile de pe platforma Polymath. Acest jeton este un jeton utilitar al standardului ERC20 și poate fi stocat în portofele Ethereum cu suport pentru stocarea jetoanelor standardului ERC20.

Echipa de proiect este concentrată în Canada și este formată din profesioniști cunoscuți. În general, proiectul inspiră încredere. O companie de marketing foarte puternică care promovează proiectul.

Denumirea proiectului Erudit
Simbol stoc POLY
Tipul activului ERC-20 Token Standard
Tip de rețea Ethereum Blockchain
Curr. Preț 0,033767 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 438.789.728,02 POLY / 1.000.000.000 POLY
ROI de la lansare -95,76%
Data lansării 2017
Site oficial https://polymath.network/

Analiza prețurilor Polymath

La începutul lunii februarie 2018, prețul criptomonedei Polymath a început să crească semnificativ, crescând de la 0,60 dolari la 1,20 dolari în primele două săptămâni ale lunii. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul unei scăderi puternice a indicilor bursieri americani.

Americanii&Indicele P 500 în acel moment a scăzut cu mai mult de 10%. Principala explicație pentru creșterea prețului POLY la începutul acestei luni este scăderea prețurilor stocurilor americane. Mulți investitori în criptomonede cred că în viitor, banii vor trece treptat de pe piața bursieră americană la criptomonedă.

grafic de preț poli

Din acel moment, prețul monedei a început să scadă încet, acum valoarea criptomonedei Polymath (POLY) este de 0,0332 USD.

În mai 2019, echipa a anunțat dezvoltarea Polymesh Blockchain. Platforma va fi lansată în 2020.

Analiza tehnică Polymath

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Polymath. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru POLY de la mai mulți comercianți & analiști pe TradingView.

widget polymathProiecții de piață Polymath (POLY) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 18.09.19

Predicția prețului Polymath (POLY) pentru 2020-2025

POLY de 240 de milioane de dolari a fost distribuit participanților înscriși până în ianuarie 2018. De la lansare, lista partenerilor a devenit mai largă. Există t-Zero (blockchain, care îmbunătățește Wall Street), Minthealth (blockchain de asistență medicală), BlockEstate (blockchain pentru proprietăți imobiliare). De fapt, Polymath nu are mulți concurenți, ne putem aminti doar de Harbour and Swarm Fund. Toți acești factori prezic un viitor luminos pentru criptocurrency.

# 1. Prognoză Walletinvestor Preț pentru 2020, 2022, 2025

În 2020, prețul va fi aproximativ 0,0749 dolari. După 5 ani, este puțin probabil ca prețul monedei să se schimbe, va fi aproape același, în valoare 0,0747 USD.

# 2. Previziunea prețului Digitalcoin pentru 2020, 2025

Prețul monedei va crește treptat: în 2020 – 0,06279 USD, iar în 2025 – 0.1407 dolari.

# 3. Prognoză preț criptografică pentru 2020, 2025

Previziunea prețurilor de criptare pentru POLY are o tendință extrem de pozitivă. De-a lungul anilor, prețul unei monede va crește doar. În 2020, rata criptomonedelor Polymath va fi 0,229 USD. În 5 ani, prețul POLY va ajunge 0,3435 USD.

Cumpărați POLY la Changelly cu USD, EURO sau GBP

Cumpărați POLY la ChangellyCumpărați Polymath (POLY) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.