TRON este o criptomonedă și o fundație fondată de Justin Sun. Criptomoneda TRON a fost lansată pe 28 august 2017 și a devenit un succes imens mai târziu în 2018. În prezent este una dintre cele mai mari criptomonede în ceea ce privește capitalizările de piață, predicțiile prețurilor TRON sunt printre cele mai pozitive pe piață. Cu toate acestea, să vorbim despre cel mai probabil preț TRON pentru 2020.

Valoare Tron & Platforma explicată

TRON este un proiect bazat pe blockchain conceput pentru a construi o platformă de divertisment digital. Ideea din spatele cripto se bazează pe presupunerea că platformele actuale de conținut digital precum YouTube sau iTunes au prea mult control asupra dezvoltatorilor și creatorilor de conținut care lucrează la acesta.

Tehnologia blockchain poate oferi o platformă de distribuție a datelor descentralizată, care va fi liberă de cenzură, rapidă și sigură. Criptomoneda Tronix (TRX) a fost creată pentru a alimenta rețeaua și pentru a o folosi ca instrument de încurajare pentru creatorii de conținut. Platforma încearcă să ofere participanților săi o distribuție corectă și rezonabilă a veniturilor generate de conținutul platformei.

Criptomoneda TRON este dezvoltată și întreținută de fundația TRON. Fundația este în prezent condusă de Justin Sun – actualul CEO al organizației.

Mai multe informații despre monedă BitcoinWiki.org

Denumirea proiectului Tron
Simbol stoc TRX
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Curr. Preț 0,014326 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 66.682.072.191 TRX / 99.281.283.754 TRX
ROI de la lansare 598,39%
Data lansării 2017
Site oficial https://tron.network

Analiza prețului TRX

graficul prețurilor tron ​​trxTron (TRX) din toate timpurile Graficul prețurilor Sursa: Coin360

În septembrie 2017, când token-ul a apărut pentru prima dată pe bursele de criptomonede, prețul său a fost de doar 1 cent, iar capitalizarea de piață a fost de 70 de milioane de dolari. De-a lungul toamnei, cursul nu s-a schimbat și puțini au crezut că TRON va putea intra în top.

Cu toate acestea, datorită unei campanii active de PR și a atragerii marilor investitori în criptomonede, în decembrie capitalizarea de piață a monedei a ajuns la 160 de milioane de dolari, iar prețul a crescut la 6 cenți.

graficul prețurilor tron ​​în ianuarie 2018Schimbarea prețului Tron în ianuarie 2018. Sursa: Coin360

La începutul lunii ianuarie, capitalizarea a depășit punctul de 2 miliarde de dolari, iar criptomoneda a intrat în top 10 în clasamentul mondial, înlocuind NEO, Stellar și Litecoin. Prețul jetonului a crescut și s-a menținut la 10-20 de cenți.

Cu toate acestea, deja la jumătatea lunii ianuarie, rata criptomonedelor a scăzut, iar prețul a scăzut la 4 cenți. Scăderea neașteptată s-a datorat acuzației dezvoltatorilor în descărcarea neautorizată a unui număr mare de jetoane.

Aproximativ 6 miliarde TRX în valoare de 300 de milioane de dolari au fost vândute dintr-un cont la bursa de criptomonede Binance. Investitorii au dat vina pe Justin Sun pentru acest lucru. Informațiile s-au scurs în rețea că contul aparține dezvoltatorului principal TRON.

Însuși Justin a scris pe Twitter că nu are nimic de-a face cu vânzarea activelor și nici cu contul din care au fost vândute. Potrivit acestuia, cineva a legat în mod specific un cont cu numele său pentru a compromite dezvoltatorul TRON. Încrederea deplină în companie nu și-a revenit, dar prețul monedei a încetat să scadă.

Puncte slabe

Moneda depinde în mare măsură de piața descentralizată a aplicațiilor. Toate previziunile de preț provin, în cele din urmă, din alte două anticipări – o anticipare a rezultatelor financiare viitoare ale pieței de dapps și posibilitatea succesului concurenților TRON; de exemplu, Ethereum, EOS și NEO. Toate aceste platforme nu se concentrează puternic pe industria divertismentului digital, dar oferă, de asemenea, un cadru de succes pentru dezvoltarea implementării contractelor inteligente și a contractelor inteligente.

TRON are avantajele sale față de platformele menționate, deoarece este, de exemplu, mai rapid decât Ethereum, cripto-ul de top 3 major și stabil. Moneda a fost, de asemenea, îmbunătățită în ceea ce privește disponibilitatea atât pentru dezvoltatori, cât și pentru utilizatori.

Cu toate acestea, concurenții proiectului TRON au și părțile lor puternice. Ethereum are un avantaj în primul rând și o prezență masivă în mass-media. Proiectul NEO asigură digitalizarea activelor fizice, platforma EOS este o criptomonedă de top la nivel mondial în ceea ce privește viteza tranzacțiilor. Iar lista concurenților TRON menționați mai sus este departe de a fi completă.

Analiza tehnică Tron (TRX)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Tron. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru TRX de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică a prețurilorProiecțiile pieței Tron (TRX) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 23.09.19

Prognozele prețurilor Tron (TRX) pentru 2020, 2022 și 2025

Experții din Wall Street se așteaptă ca TRX să coste minimum 40 USD până la sfârșitul anului 2020. Dacă estimarea lor este confirmată, atunci fiecare dolar investit astăzi în TRON va plăti 1000 de ori într-un an.

TRON este susținut de oameni de afaceri asiatici cunoscuți precum Tang Binseng (creatorul jocului de cult online Clash of Kings), Dai Wei (fondatorul companiei de ciclism OFO), Yin Mingshan (CEO al gigantului industrial Lifan) și alții. Dacă astfel de oameni serioși își investesc banii în TRON, atunci sunt încrezători în perspectivele proiectului.

Acum, să aflăm numerele goale pentru prognoza criptomonedelor TRX. Iată viziunea noastră asupra viitorului simbolului TRX.

# 1. Prognoză de preț WalletInvestor pentru 2020-2025

Potrivit WalletInvestor, prognoza prețului Tron (TRX) este scăzută. Prețul poate scădea de la 0,0127 USD până la 0,00166 USD. Modificarea va fi de -86,921%. În anul următor, prețul unui TRX poate fi 0,02032 USD. În 2025, rata Tron poate ajunge 0,1016 USD.

# 2. Previziunea prețului TradingBeasts pentru 2020, 2022

În 2020, prețul nu s-ar schimba foarte mult, doar 0,0241727 USD. În 2022, rata Tron poate fi 0,0349044 USD.

# 3. DigitalCoinPrice Prognoză preț Tron pentru 2020 și 2025

Potrivit sursei, criptomoneda Tron este o investiție profitabilă. În 2020, prețul jetonului TRX poate crește 0,03145031 USD. În 6 ani, prețul se poate schimba și ajunge 0,05732635 USD.

# 4. Opinia utilizatorilor BitcoinTalk

Uitați-vă doar la grafic și veți găsi că MACD, MA, EMA, OB, RSI, toți indicatorii arată o tendință descendentă pe termen lung (semn bearish), iar prețul poate atinge 0,001 USD sau minimele minime din toate timpurile, așa că sugerez tuturor hodlerilor să vândă cu un preț de răscumpărare, deci dacă obține un ritm ascendent, nu veți pierde investiția

DashingAgent

cea mai recentă predicție a prețului

Acest lucru este absolut posibil și cred că ar putea atinge chiar mai mult decât atât, Justin face tot posibilul pentru a atrage investitori în comunitatea TRON și sunt sigur că ar fi avut un mare efect asupra prețului TRON recent dacă s-a ținut întâlnirea programată între el și celălalt om de afaceri, dar din cauza bolii renale, a trebuit să o amâne.

Dar, știu că odată ce se va face bine acum, va continua cu strategiile sale, care cred că vor ajuta într-adevăr TRON să experimenteze o mare creștere și, dacă am dreptate, cred că el a fost cel care a stabilit și un site de jocuri de noroc recent , și cred că încă mai are alte planuri de a stabili mai multe produse prin TRON care să atragă calibru foarte ridicat de oameni în comunitatea sa.

DashingAgent

Rezumatul predicției prețului TRX

Există modificări minore în prognoza prețului criptomonedelor TRX. Poate că criptomoneda va crește treptat de-a lungul anilor. Totul depinde de dezvoltarea și eforturile echipei. Costul estimat al criptomonedei în anul următor se poate dubla la 0,03 USD. Este imposibil să se prezică valoarea criptomonedelor pentru o lungă perioadă de timp, deoarece piața criptomonedelor este instabilă.

Cumpărați TRX la cel mai bun tarif

Cumpărați Tron (TRX) cu USD, EURO sau GBP online în câteva minute. Carduri de credit acceptate.

[add-changelly-widget from = usd to = trx]

Tron F.A.Q.

De unde să cumpărați Tron (TRX)?

Este ușor să cumperi o monedă TRX pe multe platforme. Dacă doriți să cumpărați criptomonedă Tron în mod anonim folosind cardul dvs. de credit (USD, EUR, GBP), puteți utiliza platforma Changelly.

Este Tron o investiție bună?

În general, investițiile în Tron arată astăzi într-un mod destul de promițător. Creșterea activului criptografic de investiții nu poate fi numită explozivă, dar se poate observa mișcare pozitivă. Poate fi bun pentru investiții pe termen lung.

Când a fost eliberat Tron?

Primul token Tron a apărut pe bursă în septembrie 2017.

Cine a creat Tron?

Justin Sun este creatorul criptomonedei Tron.

Este Tron Dead?

Creatorul criptomonedei Tron, Justin Sun, se luptă să-și promoveze și să-și popularizeze criptomoneda. Este cunoscut pentru anunțurile sale pe Twitter, care deseori duc la o creștere a ratei criptomonedelor. Mai mult, dezvoltatorii sunt implicați activ în îmbunătățirea Tron, deci nu putem spune că criptomoneda Tron (TRX) este moartă.

TRX va urca vreodată?

Prețul Tron, la fel ca toate altcoins, se corelează cu prețul criptomonedei principale. Mai mult, depinde de eforturile dezvoltatorilor. În general, prețul Tron poate crește.

Are Tron un portofel?

Tron are un portofel de criptare peer-to-peer sigur și schimb pentru TRX. Disponibil pentru Chrome, iOS și Android. Puteți afla mai multe despre portofelele Tron aici.

TRX poate fi extras?

Nu, TRX nu poate fi exploatat. Puteți câștiga Tron și diverse alte jetoane prin miză.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly