REN este un protocol care vizează rezolvarea problemelor blockchain, cum ar fi compatibilitatea și confidențialitatea. Creează aplicații financiare complet sigure. Dezvoltatorii REN au căutat să ofere lichidități între diferite aplicații descentralizate, astfel încât să poată beneficia reciproc și utilizatorii.

Rata criptomonedelor REN și-a arătat urcușurile și coborârile de-a lungul istoriei monedei. În martie 2020, prețul cripto-ului a crescut din nou. Care este viitorul REN? Aflați în predicția prețului criptomonedei Ren pentru următorii cinci ani.

Ren (REN) Valori fundamentale

REN se poate integra cu alte blockchains și promovează aplicații noi și vechi dApps, dApps și DEXs. În această rețea, compatibilitatea se distinge prin următoarele caracteristici:

  • Integrare naturală cu contracte inteligente existente și noi, indiferent de blockchain pe care sunt create.
  • Cunoștințe zero. Utilizarea Zcash ca parte a unui contract Ethereum nu necesită compromiterea proprietăților zero-cunoștințe ale Zcash.
  • Simplitate. Nu este nevoie să utilizați tranzacții speciale sau portofele.
  • Scenarii care nu dezvăluie informații despre dvs. – intrări, stare, ieșiri. Aceste scenarii răspund la evenimentele care au loc în diferite lanțuri și plățile forward către diferite blockchains.

Sistemul este construit pe mașina virtuală descentralizată RenVM, care este similară cu blockchain-ul. Este echipat cu mecanisme bizantine de toleranță la defecte. Orice utilizator poate porni un nod pe computerul său și poate începe să susțină rețeaua. Unele caracteristici pot fi realizate chiar offline.

Există trei principii de bază ale arhitecturii mașinilor virtuale:

  • Descentralizare. RenVM nu poate fi cenzurat sau controlat de nicio autoritate centrală. Toată lumea poate activa instrucțiunile încorporate în mașina virtuală, își poate rula scripturile, poate furniza rețea la curent contra cost.
  • Toleranță bizantină la erori. Arhitectura este concepută astfel încât, dacă 1/3 din participanți nu conspiră între ei, atunci instrucțiunile vor fi executate corect, iar parametrii scriptului vor fi păstrați în secret.
  • Mobilitate. Eșecul este mai mic de o treime din toate dispozitivele care nu pot duce la pierderea informațiilor de la RenVM. De asemenea, astfel de eșecuri nu sunt un obstacol în calea executării corecte a sarcinilor.

Criptomoneda REN utilizează algoritmul consensului Tendermint, caracterizat prin mai multe runde de vot și fixarea înălțimii blocului de tranzacții.

La intrarea în rundă, liderul oferă un bloc de tranzacții. Dacă blocul este invalid, atunci Tendermint garantează adăugarea următoarei runde și alegerea unui nou lider.

Denumirea proiectului Ren
Simbol stoc REN
Tipul activului Jeton ERC-20
Tip de rețea Ethereum Blockchain
Curr. Preț 0,050559 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 851.253.651 REN / 1.000.000.000 REN
ROI de la lansare -36,64%
Site oficial https://renproject.io/

Istoricul prețurilor Ren (REN)

istoricul prețurilor ren

Criptomoneda Ren a avut două vârfuri masive în istoria prețurilor. Primul a fost în mai 2018, când prețul unui token REN a ajuns la 0,14 USD. Al doilea s-a întâmplat în august 2019. Atunci prețul a atins cel mai înalt punct de 0,148 USD.

În ianuarie 2020, rata a început să crească din nou. Cu toate acestea, prețul a scăzut odată cu Bitcoin.

Analiza tehnică Ren (REN)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Ren. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru REN de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

analiza tehnică ren

Proiecțiile pieței Ren (REN) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 04/06/2020

Previziunea Ren (REN) pentru 2020-2025

Aici am agregat cele mai populare predicții de preț pentru următorii cinci ani.

# 1. Previziunea prețului Wallet Investor Ren (REN) pentru 2020-2025

Potrivit sursei, REN este o investiție foarte bună pe termen lung (1 an). Prețul Ren poate crește de la 0,0494 USD la 0,0685 USD într-un an. În 2022, prețul unui token REN poate ajunge probabil la 0,099 USD. Prețul va crește treptat și, până la mijlocul anului 2025, va crește la 0,139 dolari.

# 2. Previziunea prețului monedei digitale REN pentru 2020-2025

Potrivit acestei surse, rata jetonului va crește la 0,11 dolari până la sfârșitul anului 2021. În 2023, prețul REN ar putea crește până la 0,14 dolari. În 2025, prețul REN va ajunge în cele din urmă la 0,2 USD.

# 3. Reddit Previziunea prețurilor utilizatorilor

viitorul preț REN? din RenProject

rezumat

Există avantaje și dezavantaje ale simbolului și sistemului REN.

PROS CONTRA
Există puțini concurenți cu capacități similare. Marketing slab pe internet.
Taxe mici. Pentru a susține volumul mare de tranzacții revendicat, sistemul solicită mai întâi să achiziționeze un număr mare de mineri.
Echipa puternică și consilieri cu o vastă experiență în tehnologia blockchain.

Toate avantajele fac din jetonul REN o investiție bună. Mai ales dacă doriți să vă diversificați portofoliul, puteți urmări rețelele sociale ale proiectului pentru a fi la curent cu privire la promovare și parteneriate.

Despre Changelly