Calea gloriei lui Tezos nu a fost deloc ușoară. Cu toate acestea, în ciuda tuturor obstacolelor, criptomoneda a luat avânt rapid și s-a putut aduna în jur 230.000.000 de dolari ambele în contribuțiile Bitcoin și Ether în doar două săptămâni. La doi ani de la lansare, XTZ a fost listat în peste zece schimburi criptografice gigantice, inclusiv Changelly. Vom examina îndeaproape XTZ și vă vom oferi o estimare cuprinzătoare a prețului despre criptomoneda Tezos.

Ce este criptomoneda Tezos (XTZ)?

Tezos a fost dezvoltat de fostul analist Morgan Stanley Arthur Breitman și lansat în 2018. Proiectul a petrecut ceva timp pentru a soluționa probleme juridice, inclusiv cererile de la Comisia pentru valori mobiliare și bursă (SEC) din SUA și demisia lui Johann Gevers. Fundația Tezos a angajat auditori profesioniști de la o cunoscută companie PwC pentru a rezolva toate problemele actuale și viitoare din domeniul juridic.

Tezos a ieșit bine la sfârșitul anului 2018 și a lansat mainnet-ul pe 17 septembrie. Activitatea dezvoltatorilor a arătat o ~ 90% creștere a valorii (după propunerea de la Atena a fost aprobată o scădere a depozitului de miză la 8.000 XTZ și creșterea limitei de gaz).

Tezos codebase este scris și operează pe OCaml, un limbaj de programare funcțional. Este o platformă pentru aplicații descentralizate și contracte inteligente.

Tezos coin ticker este XTZ și este procesul de extragere numit „coacere”, cu implementarea consensului Dovedit de miză delegat, care include un „martor” care verifică blocurile coapte pentru stimulente economice. Brutarii trebuie să depună (sau să-l câștige de la alți deținători XTZ) de cel puțin 10.000 XTZ pentru a fi activi în procesul de semnare și publicare a blocurilor.

Tezos vs. Ethereum

Conform proiectului hartie alba algoritmul din spatele blockchain-ului Tezos se referă la Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum, care lucrează la un consens punitiv-dovadă de miză numit Slasher. Totuși, Tezos are trăsătura sa distinctivă – blockchain auto-modificat cu vot descentralizat pentru noi propuneri.

Uitați-vă la ce ciclu trebuie să treacă fiecare propunere de protocol pentru a fi aprobată. Deci, nu este nevoie de furci sau furci dure în blockchain-ul Tezos, se întâmplă doar automat cu aprobarea majorității deținătorilor XTZ.

Ce este Tezos?

Merită menționat, limbajul de programare Tezos pentru dApp-uri diferă de Ethereum Solidity din verificarea formală a codului ceea ce demonstrează matematic că codul scris respectă proprietățile protocolului și ajută dezvoltatorii să evite erorile cruciale care, de exemplu, au dus la furarea de fonduri în timpul hack-ului Ethereum DAO în 2016.

În ciuda progreselor evidente în dezvoltarea proiectului, Tezos are multe de făcut pentru a ajunge din urmă la liderii platformelor dApp. Deși natura guvernării descentralizate este atractivă pentru mulți entuziaști cripto, comunitatea Tezos trebuie să treacă printr-o fază de creștere și să-și dovedească eficacitatea în luarea deciziilor..

Date de piață XTZ ale Tezos

Denumirea proiectului Tezos
Simbol stoc XTZ
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Data lansării 2017
Site oficial https://tezos.com/

Analiza prețurilor Tezos (XTZ)

Înainte de a începe, să examinăm creșterea prețului XTZ după Atena A fost aprobată o propunere la primul ciclu al procesului de modificare a lui Tezos.

tezos-diagrame

Scăderea depozitului de miză, creșterea limitelor de gaze și prima propunere de dezvoltare bazată pe comunitate au adus împreună toate prețurile monedei Tezos 0,4 USD – 1,08 USD (prețul simbolic în momentul vânzării ICO era de 0,47 USD).

Cel mai mare preț de 12,19 USD a fost atins în 17 decembrie 2017, când toată piața criptografică a crescut în cea mai mare cursă de criptomonede..

Tezos Rate Salturi

Fără îndoială, vor exista mai multe dificultăți și oportunități pentru creșterea prețului Tezos, deoarece unele evenimente recente cu un impact pozitiv asupra prețului XTZ.

Kraken a adăugat perechi de tranzacționare XTZ cu BTC, ETH, USD, EUR și CAD

Kraken listează Tezos (XTZ) – tranzacționarea începe marți, 16 octombrie! https://t.co/pskBuPFQ6y

– Schimb Kraken (@krakenfx) 15 octombrie 2018

Binance a adăugat Tezos în portofelul Trust

Acest lucru poate duce la listarea XTZ pe bursa Binance și de cele mai multe ori crește prețul.

Foarte bucuros să anunț sprijin pentru @tezos $ XTZ – trimiteți și primiți în siguranță și în mod convenabil (miza următorul Q2) de la dvs. #TrustWallet. Mulțumiri speciale lui @tezoscommons la adăugarea de suport pentru #Tezos către bibliotecile Trust Wallet Core.

Citeste mai mult &# 128071;https://t.co/t7zONolv13 pic.twitter.com/rZQV8FNPBR

– Trust – Crypto Wallet (@TrustWalletApp) 3 aprilie 2019

Coinbase Custody anunță lansarea „cuptorului” Tezos. Acest lucru este imens pentru Tezos, deoarece ar putea atrage atenția investitorilor mari asupra monedei.

Emoționat să lanseze asistență pentru Tezos prin Coinbase Custody!https://t.co/wPsFJpiVlc

Asistență pentru mai multe active vizate și asistență pentru votare / guvernare în curând.

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 29 martie 2019

În prima săptămână din 2019, Changelly a colaborat cu Tezos. Ambele echipe s-au concentrat pe o achiziție instantanee de criptocurrency XTZ și swap rapid pe mai multe active listate deja la bursă.

Citiți despre Changelly & Parteneriatul Tezos

Analiza tehnică Tezos

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Tezos. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru XTZ de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

xtz tradingviewTezos (XTZ) proiecții de piață pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 30.04.2020

Previziunea prețurilor Tezos (XTZ) pentru 2020-2025

Recent, schimbul de criptomonede Binance a anunțat că a adăugat monede Tezos la listarea sa. Va afecta cumva prețul criptomonedei? Vom vedea. Acum, să intrăm în prognoza prețului Tezos pentru 2020 și 2025 din diferite surse.

# 1. Prognoză WalletInvestor Bearish Price pentru 2020, 2025

Prețul XTZ poate scădea cu 32,5% până la 0,593 dolari. Piața a fost în ciclul descendent în ultimul an. Așadar, WalletInvestor nu vă recomandă să introduceți XTZ în portofoliul dvs. În 2020, prețul monedei Tezos va ajunge 1,4 USD. În 2025, prețul monedelor poate valora 7,03 USD.

# 2. Prognoza DigitalCoinPrice XTZ pentru 2020 și 2025

Conform DigitalCoinPrice, rata Tezos va crește cu siguranță. Investiția în Tezos este profitabilă. În 2020, rata monedei va crește ușor până la 2,01 USD. Nu vor exista modificări semnificative în prețul XTZ în viitor. În 2025, moneda va valora 2,28 USD.

# 3. Previziunea prețurilor TradingBeasts Tezos pentru 2020, 2022

În decembrie 2019, rata Tezos va crește până la 1,12 USD. Până la sfârșitul anului 2020, prețul monedelor va scădea ușor la 1,02 USD. În 2022, prețul monedei XTZ va crește 1,67 USD.

# 4. Predicția prețurilor CryptoGround pentru 2020 și 2025

Criptomoneda XTZ este o investiție bună pe termen lung. În 2020, criptomoneda Tezos va fi 1,25 USD. Sursa susține că probabil nu există nicio șansă pentru o prăbușire a prețului. În 2025, prețul va ajunge 9,01 USD.

Verificați cel mai recent preț XTZ și rata sa încrucișată la peste 150 de criptomonede disponibile la Changelly.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me