V Systems este o bază de date cloud distribuită pentru blockchain. Acesta este un concept complet nou de criptomonedă. Publicul țintă al proiectului este specialiștii tehnici. Acestea sunt prevăzute cu o bază gata pregătită pentru lansarea și scalarea produselor blockchain. Pentru utilizatorii obișnuiți, V Systems este o platformă globală pentru schimbul rapid și ieftin de tranzacții.

MainNet a fost lansat cu succes la sfârșitul anului 2018 și și-a dovedit deja competența. Durează 1 secundă pentru procesarea tranzacției și, datorită protecției îmbunătățite, rețeaua nu a fost încă supusă unor eșecuri și atacuri cibernetice.

Valoarea fundamentală a sistemelor V

În interiorul sistemului funcționează simbolul VSYS. Se plătește pentru:

  • taxe de tranzacție (taxa este mai mică de 1 VSYS);
  • lansează noi lanțuri;
  • acces la aplicații bazate pe V Systems.

Inițial, dezvoltatorii au generat 5 miliarde de jetoane. Pentru a evita inflația, o anumită cantitate va fi arsă în fiecare an.

Procesul de minare este foarte specific, deoarece Sunny King a creat un nou protocol pentru noua rețea – SPoS (Supernode Proof of Stake). Dacă explicați algoritmul complex din punct de vedere tehnic în cuvinte simple, obțineți următoarea schemă: monedele noi generează supernoduri. În timp, numărul lor va fi în mii. Prin urmare, pentru a extrage monede, tu însuți trebuie să devii un supernod.

Denumirea proiectului Sisteme V
Simbol stoc VSYS
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Protocolul de consens Dovada mizei supernodului
Curr. Preț 0,153583 USD
Curr. Aprovizionare / Aprovizionare totală 1.791.371.418 VSYS / 3.696.229.882 VSYS
ROI de la lansare 389,79%
Data lansării Martie 2019
Site oficial https://v.systems/

Istoricul prețurilor sistemelor V

Lucrările la proiect au început în 2016. Principalele etape tehnice au fost finalizate în 2018, iar criptomoneda a apărut pe piață abia în martie 2019. În primele săptămâni, prețul a fost doar 3 cenți, dar cifra de afaceri zilnică a tranzacțiilor a depășit imediat un milion de dolari. La sfârșitul lunii, moneda a apărut pe bursa ZB.com, iar cotațiile au crescut la 5 cenți. Câteva zile mai târziu, bursa a organizat o vânzare simbolică pe un site filial al ZBG.com. Jetoanele au fost vândute în 42 de secunde, iar prețul său s-a dublat imediat.

https://t.co/94FwC7vBtK, ZBG, BW anunță primul LaunchPad cu V SYSTEMS de la Sunny Kinghttps://t.co/Sg9AdL258F

– V Systems (@VSYSCoin) 23 martie 2019

La mijlocul lunii aprilie, Coinall a anunțat listarea VSYS, iar prețul a crescut cu încă 50%. Corecția ulterioară sa dovedit a fi ușoară și practic nu a apărut pe parcurs. În mai, dinamica a înghețat brusc și, peste o lună, altcoin a meritat 0,11-0,12 dolari.

diagrama prețurilor vsys

Dar la sfârșitul lunii iunie, a existat o tendință ascendentă clară, deoarece prețul a crescut la 0,2 dolari (maxim istoric).

Graficul pieței seamănă cu o serie de niveluri progresive: prețul crește cu 20%, apoi scade cu 5%, câștigă încă 10% și pierde 2-3%. Avem impresia că altcoin se pregătește să străpungă tavanul superior. Este? Și când să ne așteptăm la o creștere explozivă?

Analiza tehnică a sistemelor V (VSYS)

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a V Systems (VSYS). Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru VSYS de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

Analiza tehnică pentru VSYSBTC de către TradingView

Reputația comunității V Systems

Criptomoneda este strâns legată de numele lui Sunny King, care a creat protocolul Proof of Stake și a dat lumii două monede alternative: Peercoin (PPC) și Primecoin (XPM).

Peercoin s-a clasat odată pe locul patru în clasamentul CoinMarketCap. Acum rangul său este 390. Pozițiile Primecoinului sunt chiar mai mici. De ce King a încetat să le dezvolte? Răspunsul este simplu. Din 2016, el, împreună cu un grup de experți implicați, lucrează la V Systems. Acesta este un proiect conceput pentru a crea o nouă eră în economia digitală.

Reputația lui Sunny King nu îi inspiră pe toți investitorii. Proiectele sale anterioare provoacă suspiciuni. Mulți utilizatori nu au înțeles de ce i-a abandonat. Și nu exclud că King ar putea pierde interesul pentru altcoins după ce a câștigat tot ce și-au dorit. Întrebarea este: se va întâmpla același lucru cu V Systems?

Acum, să ne uităm la graficul Google Trends pentru a determina popularitatea cererilor de criptomonedă VSYS.

Tendința Google VsysGraficul „vsys” pe Google Trend

După cum putem vedea, interesul utilizatorilor este constant, iar salturile ratei nu afectează popularitatea criptomonedelor pe internet.

Puncte de vedere ale influențatorilor pe sistemele V

Deoarece criptomoneda abia începe să se dezvolte, nu este atât de frecventă printre bloggeri și influențatori. Cu toate acestea, putem oferi o evaluare pozitivă a dinamicii criptomonedei, în legătură cu unii factori.

Datorită listărilor pe multe burse populare, interesul pentru o monedă ar trebui să crească cu siguranță, iar prețul acesteia ar putea crește. Recent, reprezentanții criptomonedelor și-au anunțat intrarea pe piața indoneziană, ceea ce ar putea duce la o creștere a criptomonedelor până la 0,2 USD.

V SYSTEMS vine în Indonezia! Al nostru #VSYS Moneda va fi listată pe @indodax cu depozit începând de astăzi. Suntem încântați să fim cotați la bursa de top din Indonezia și vom continua să creștem comunitatea VSYS din Asia de Sud-Est. https://t.co/zinwC5LNaQ

– V Systems (@VSYSCoin) 29 august 2019

Unii utilizatori Reddit își exprimă opinia despre moneda VSYS. Ei spun că nu este nimic extraordinar la criptomoneda V Systems, iar moneda își va pierde prețul în câteva luni.

cometariu din discuție comentariul lui sayno2mids din discuție "De ce VSYS?".

În general, există o tendință pozitivă, iar volumul de tranzacționare a fost de mult menținut la o cifră impresionantă de peste 20 de milioane pe zi. Este imposibil să se prevadă în mod fiabil ce se va întâmpla cu una sau alta monedă digitală, chiar și pentru experți. Dar jetoanele sunt create pe o platformă cu evoluții inovatoare în lumea economiei cibernetice, care oferă instrumente de dezvoltare altora. Aceste calități fac din V Systems un proiect interesant și necesar pentru mulți specialiști în cripto. Toate acestea vă permit să faceți predicții pozitive despre dezvoltarea în continuare a simbolului.

diagramă de lumânări vsysDiagrama lumânărilor VSYS

La ce să ne așteptăm de la V Systems Price în 2020-2025

Analizăm punctele tari și punctele slabe ale proiectului. Avantajele evidente includ:

  • Dezvoltatori celebri. Pe lângă deja legendarul Sunny King, investitorul fintech de top Alex Young lucrează la proiect. O echipă numeroasă de specialiști în legătură cu VMWare, Oracle și Google.
  • Acceptare largă pe piață. Majoritatea comercianților răspund pozitiv la VSYS. Mulți consideră că moneda este subestimată. Schimburi Bitfinex, Bitforex și KuCoin au anunțat listarea în ianuarie 2019, cu 2 luni înainte de intrarea pe piață.
  • Tehnologie promițătoare. Sinteza blockchain-ului, a tehnologiilor cloud și a bazelor de date distribuite nu numai că rezolvă problemele actuale ale pieței, dar, de asemenea, distinge în mod favorabil sistemele V de alte monede alternative.
  • Foaie de parcurs impresionantă. Lansarea supernodurilor suplimentare, primul stocare în cloud și contracte inteligente au fost planificate pentru 2019, lansarea de noi module, actualizarea completă a software-ului și o tranziție la nivel global pentru 2020.
  • Disponibilitatea unui produs funcțional. Dezvoltatorii au implementat deja majoritatea articolelor din Cartea albă. Și au dovedit legalitatea rețelei.

Un fel de slăbiciune a proiectului este că se concentrează pe dezvoltatorii blockchain. Pe de o parte, acest lucru crește șansele ca oamenii care sunt interesați de tehnologie, și nu de speculațiile pieței, să investească în ea. Pe de altă parte, o astfel de poziționare restrânge cercul potențialilor investitori. Mult mai puțini bani ar curge în criptomonedă decât s-ar putea dacă ar fi mai tradiționali. Cu toate acestea, V Systems este un proiect promițător și, așa cum arată în acest moment, unul de lungă durată. Jetonul VSYS este demn de a intra în portofoliul de criptomonede pentru 2019-2020.

Dacă dezvoltatorii continuă să urmeze Foaia de parcurs, intră în lista burselor de top (și lucrează la asta acum) și găsesc parteneri cunoscuți, într-un an altcoin are toate șansele să arate o creștere chiar mai mare decât vedem acum.

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me