Când încercați să decideți despre cele mai bune schimburi de criptomonede, nu este vorba doar de o clasare în funcție de volum sau de efectuarea unei comparații largi în funcție de taxe, accesibilitate, instrumente de tranzacționare sau alte caracteristici comune..

Cele mai bune 10 Bitcoin & amp; Schimburi criptograficeGăsiți un schimb Bitcoin care să se potrivească nevoilor dvs.

Majoritatea schimburilor își propun să susțină un anumit tip de client pe baza locației, experienței, metodei de plată, nevoii de anonimat, etc.

De exemplu, dacă vă aflați în Europa sau Statele Unite și sunteți pentru prima dată utilizator de criptocurrency, poate doriți să începeți cu Coinbase sau Kraken. Dacă vă aflați în Asia, atunci puteți alege Bitfinex. Dacă aveți deja bitcoin și doriți să cumpărați altcoins, vă recomandăm să alegeți Binance. Și dacă doriți să tranzacționați la marjă, vă recomandăm să alegeți Bitmex, Bitfinex, FTX sau Binance.

De aceea am decis să oferim o listă cu cele mai bune Bitcoin și schimburi de criptomonede pentru a acoperi nevoile tuturor cititorilor noștri.

Vom include principalele schimburi majore care oferă cea mai largă gamă de servicii, precum și câteva schimburi mai mici care se concentrează pe tipuri mai specifice de clienți.

În acest fel, fiecare cititor va putea găsi cele mai bune criptomonedă sau schimb Bitcoin pentru nevoile lor unice.

Având în vedere că Fed a pompat miliarde de dolari în sistemul monetar american în ultimele săptămâni, acum este un moment la fel de bun ca oricând să cumpărați Bitcoin sau alte criptomonede. La urma urmei, Bitcoin nu participă la relaxarea cantitativă, nu? Să începem cu lista noastră cu cele mai bune schimburi.

Cele mai bune 12 schimburi de criptomonede

Acest tabel prezintă primele 12 cele mai bune schimburi Bitcoin și cripto:

Rang

schimb valutar

Metode de depunere

Fiat acceptat

Criptomonedă acceptată

HQ

Tranzacționează acum

1 Coinbase [Recenzie completă] Card de credit, card de debit, transfer bancar, Paypal, cripto USD, EUR, GBP, AUD, CAD & multe altele BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ETC, ZEC, BAT, USDC, ZRX San Francisco, SUA MERGE
2 Binance [Recenzie completă] Crypto, card de credit, card de debit GBP, EUR, AUD, CAD și multe altele (15 valute fiduciare) BTC, BNB, ETH, EOS, XLM, ADA, LTC, XRP & Mai mult de 140 de altcoins Valletta, Malta MERGE
3 FTX (Recenzie completă) BTC, ETH, monede stabile Nici unul BTC, ETH, LTC, BCH Hong Kong MERGE
4 CEX.io Card de credit, card de debit, transfer bancar, cripto USD, EUR, GBP, RUB BTC, ETH, XLM, XRP, LTC, BCH, DASH, ZEC, BTG, GUSD Londra, Marea Britanie MERGE
5 LocalBitcoins Numerar, transfer bancar, Paypal, BTC + multe altele USD, EUR, GBP, AUD, CAD & multe altele BTC Finlanda MERGE
6 Bitfinex Transfer bancar, cripto USD, EUR, GBP, JPY ETH, BTC, LTC, EOS, XRP, NEO, DASH, XMR & mai mult (40 în total) Hong Kong MERGE
7 Bittrex Transfer bancar, cripto USD BTC, ETH, LTC, XLM, XRP, PIVX, POLY, REP & mai mult (238 în total) Washington, SUA MERGE
8 Coinmama [Recenzie completă] Card de credit, card de debit, transfer bancar, numerar USD, EUR BTC, ETH, LTC, XRP, ADA, QTUM, BCH, ETC Bratislava, Slovacia MERGE
9 Kraken transfer bancar USD, EUR, GBP, CAD, JPY BTC, ETH, XRP, XLM, USDT, LTC, EOS, ADA & mai mult (20 în total) San Francisco, SUA MERGE
10 Changelly Card de credit, card de debit USD, EUR BTC, ETH, XMR, XRP, LTC & multe altele Valletta, Malta MERGE
11 Prime XBT [Recenzie completă] Crypto Nici unul BTC, ETH, LTC, EOS, XRP Seychelles MERGE
12 BitMEX [Recenzie completă] Crypto Nici unul BTC, ETH, LTC, BCH, EOS, XRP, ADA, TRX Hong Kong MERGE

Cele mai bune schimburi de criptomonedeCitiți mai departe pentru a afla specificul fiecărui schimb

Mai jos, includem toate detaliile relevante despre fiecare schimb individual, astfel încât să puteți decide care schimb este potrivit pentru dvs. Alegerile noastre pentru platformele de tranzacționare criptografice de top sunt următoarele:

Coinbase

Coinbase a fost creat pentru a fi cel mai de încredere nume în schimburile de criptomonede și, în acest sens, este mai mult sau mai puțin de neegalat pe piață.

Coinbase este reglementată ca instituție financiară americană, inclusiv asigurarea FDIC pentru depozite SUA de 250.000 USD sau mai puțin și este conformă cu reglementările financiare cheie ale UE. Coinbase este, de asemenea, susținut de principalii investitori principali, cum ar fi băncile și fondurile de investiții.

„Cea mai de încredere platformă de monedă digitală” – Sursa: Coinbase

Acest nivel de încredere asigură faptul că Coinbase este schimbul de alegeri pentru majoritatea investitorilor începători în criptomonede și oferă un design simplu pentru a găzdui această bază de clienți.

Din păcate, acest accent pe încredere înseamnă că Coinbase tranzacționează doar un număr limitat de criptomonede, deși tranzacționează toate numele de top. Clienții sunt, de asemenea, limitați la un relativ număr mic de țări de origine în America de Nord, Europa și Oceania.

Coinbase are o experiență fantastică în ceea ce privește securitatea, cu doar 2% din fondurile clienților săi deținute online la un moment dat. Împreună cu politica sa de asigurare, acest lucru face din Coinbase unul dintre cele mai sigure schimburi de utilizat pentru utilizatorii care doresc să cumpere criptomonede.

Recent, Coinbase a adoptat o abordare proactivă pentru a adăuga noi active digitale și, de asemenea, sprijină mai multe perechi de tranzacționare fiduciară – în special pentru clienții europeni și britanici.

De exemplu, Coinbase tocmai a anunțat suport pentru tranzacționare pentru Algorand, Chainlink, Tezos și adăugarea de perechi de tranzacționare în GBP și EUR.

Coinbase a început, de asemenea, să profite de hype-ul în creștere al finanțelor descentralizate (DeFi), care este una dintre cele mai mari tendințe în domeniul activelor digitale până în prezent. Coinbase a adăugat recent Compus (COMP) de tranzacționare, oferind clienților săi acces la unele dintre cele mai interesante proiecte în cripto.

„La Coinbase, prima noastră prioritate este să ne asigurăm că operăm cel mai sigur și conform schimb valutar digital din lume.” Brian Armstrong, cofondator & CEO al CoinbaseBrian Armstrong

Accesați Coinbase Recenzie completă Coinbase

Binance

Binance a fost fondată de Changpeng „CZ” Zhao, un dezvoltator chinez de software care anterior construit sisteme pentru Bursa de Valori din Tokyo și a dezvoltat software de tranzacționare futures pentru Bloomberg’s Tradebook.

Deși inițial avea sediul în China, a represiunea reglementărilor privind criptomonedele acolo a condus schimbul să se mute în Japonia. Cu toate acestea, când FCA din Japonia a emis Binance a avertizare, au decis să se mute în Malta.

Binance este schimbul de alegeri pentru tranzacționarea criptomonedă monedă cu monedă, cu unele dintre cele mai mari numere pentru perechile de monede disponibile și volumele de tranzacționare din industrie. Cu toate acestea, de când am scris acest articol pentru prima dată, acesta a adăugat multe funcții noi, iar acum mulți îl folosesc pentru tranzacționarea marjelor și a instrumentelor derivate. Cu doar un an în urmă trebuia să utilizați Bitmex sau Bitfinex pentru a face acest lucru, dar acum totul se poate face fără a părăsi schimbul.

Captură de ecran a schimbului „avansat” al Binance – Sursa: Binance

Binance a adăugat, de asemenea, tranzacționarea valutară fiat la bursa sa emblematică, ceea ce înseamnă că nu mai este strict un schimb bazat pe criptomonede. Utilizatorii pot acum tranzacționa și retrage în 15 valute fiduciare.

Binance se mândrește, de asemenea, cu taxe mici pentru tranzacții și retrageri. Taxele de tranzacționare sunt reduse dacă utilizatorul deține Binance Coin (BNB).

Nivel

30d Volum comercial (BTC)

&

Participații BNB

Producător

Taker

Producător

Taker

General < 100 BTC sau ≥ 0 BNB 0,10% 0,10% 0,08% 0,08%
VIP 1 ≥ 100 BTC & ≥ 50 BNB 0,09% 0,10% 0,07% 0,08%
VIP 2 ≥ 500 BTC & ≥ 200 BNB 0,08% 0,10% 0,06% 0,08%
VIP 3 ≥ 4500 BTC & ≥ 1000 BNB 0,07% 0,09% 0,05% 0,07%
VIP 5 ≥ 20000 BTC & ≥ 3500 BNB 0,05% 0,07% 0,04% 0,05%
VIP 8 ≥ 150000 BTC & ≥ 11000 BNB 0,02% 0,04% 0,02% 0,03%

În 2017, Binance a devenit bursa cu cel mai mare volum de tranzacționare, în mare parte datorită selecției sale imense de active criptografice disponibile pentru tranzacționare. În februarie 2020, într-un efort de a-și susține creșterea impresionantă, Binance a introdus tranzacționarea în marjă, care este acum disponibilă pentru BTC, ETH XRP, BNB, ETH și TRX.

Binance a făcut câteva achiziții interesante de-a lungul anilor, inclusiv Trust Wallet în 2018 și CoinMarketCap în aprilie 2020.

În iulie 2020, Binance a sărbătorit un 1 miliard USD volumul de cumpărare din volumul lor de tranzacționare Binance USD (BUSD), care este o stablecoin denominată în dolari SUA. Etapa de miliarde de dolari pentru BUSD este o dovadă a popularității produselor de tranzacționare Binance, deoarece BUSD este o modalitate ușoară de a intra și a ieși din poziții.

Mergeți la Binance

FTX.com

FTX.com este un nou schimb revoluționar care a intrat în scenă în ultimele 6 luni.

Fondată de Alameda Research, o firmă de tranzacționare cu criptomonede, a realizat o grămadă de produse noi și interesante. Citiți recenzia noastră completă aici: recenzie de schimb FTX

FTX are multe noi produse criptografice uimitoare

Jetoane pârghiate – Jetoane speciale bazate pe eteruem Erc-20 numite „taur” sau „urs” care reprezintă fie 3x lung, fie 3x scurt pe o criptomonedă subiacentă.

Indexuri – Coșuri de monede care împreună reprezintă un anumit indice și pot fi tranzacționate în contracte perpendiculare. De exemplu, „Indicele Shitcoin” care conține 58 de monede alternative.

Contracte perpetue – Până de curând acestea erau disponibile doar în Bitmex, dar FTX a dus aceste contracte la un nou nivel, oferindu-le pe multe monede mai mici (LEO, TEZOS, BNB, ETC doar pentru a numi câteva.

Prezidențial 2020 – Viitoarele alegeri prezidențiale din SUA care vă permit să vă scurtați sau să vă îndreptați candidatul preferat.

Futures BTC Hashrate – Care este un contract futures bazat pe tarifele miniere bitcoin.

De asemenea, au piețe spot în BTC, ETH, BCH, TRX și altele, dar accentul se pune mai mult pe contractele de instrumente financiare derivate.

Unul dintre produsele de tranzacționare cele mai inovatoare – și poate amuzante – ale FTX.com este Futures-urile Shitcoin Perpetual. Acest fond index urmărește un coș de active criptografice cu capacitate scăzută de piață, care sunt denumite în mod obișnuit „rahat monede„, Pentru a oferi comercianților acces lung sau scurt la 50 de active diferite simultan.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile interesante, dar mai sunt o grămadă. De la lansarea FTX.com, acesta a funcționat în mod constant ca unul dintre cele mai mari schimburi de instrumente derivate criptografice și a făcut, de asemenea, pași mari în încredere și performanță..

Accesați FTX.com

CEX.io

CEX.io este un schimb fiat-to-crypto care oferă câteva funcții avansate de tranzacționare, fiind în același timp foarte prietenos pentru începători.

În caz contrar, investitorii cu experiență care sunt noi în criptomonede folosesc adesea CEX.io pentru tipul de tranzacționare cu care sunt obișnuiți cu titlurile și platformele tradiționale.

Motive pentru a alege schimbul de criptocurrency CEX.io – Sursa: CEX.io

CEX.io permite transferuri bancare gratuite pentru conturile verificate și percepe o mică taxă pentru conturile neconfirmate folosind VISA sau Mastercard. CEX.io oferă, de asemenea, comisioane reduse de tranzacționare.

Majoritatea utilizatorilor CEX.io sunt atrași de funcțiile avansate de tranzacționare pe care schimburile tradiționale de criptomonede nu le oferă în general. CEX.io oferă, de asemenea, tranzacționarea în marjă, care este esențială pentru multe strategii de tranzacționare.

CEX.io are o ofertă limitată de criptomonede, deși acoperă toate monedele majore. De asemenea, permite o varietate de perechi monede-fiat, inclusiv EUR, GBP și RUB, pe care majoritatea schimburilor nu le fac.

Accesați CEX.io

LocalBitcoins

cele mai bune schimburi bitcoin„Cumpărați și vindeți bitcoin de lângă dvs.” – Sursa: LocalBitcoins

LocalBitcoins este un schimb peer-to-peer pentru tranzacționarea între monedele fiat și Bitcoin.

Ca schimb de la egal la egal, LocalBitcoins acționează ca un mijloc între două părți care decid singure câte Bitcoins să tranzacționeze, la ce preț și prin ce metodă.

Acest lucru înseamnă că oamenii pot efectua transferuri personale atât de monedă fiduciară, cât și de Bitcoin, evitând în același timp orice reglementări sau impozite pe care le-ar putea întâmpina pentru a face același comerț la un schimb tradițional.

LocalBitcoins permite oamenilor din întreaga lume să tranzacționeze Bitcoins pentru orice monedă fiat bazată pe un sistem peer-to-peer, indiferent de legile criptomonede locale sau financiare reguli.

LocalBitcoins funcționează lăsând vânzătorilor să plaseze o reclamă pentru un cost procentual din valoarea totală a tranzacției propuse. Cumpărătorii pot alege apoi să tranzacționeze cu acești vânzători pe baza condițiilor oferite.

Cumpărătorii și vânzătorii au ambele scoruri de reputație pe baza tranzacțiilor anterioare, iar utilizatorii trebuie să decidă singuri în cine să aibă încredere.

Accesați LocalBitcoins

Bitfinex

Bitfinex se numără printre cele mai avansate platforme de tranzacționare fiat-to-crypto și crypto-to-crypto, având unele dintre cele mai ridicate lichidități și volume de tranzacționare între bursă.

Bitfinex are puțini rivali când vine vorba de comercianții de criptomonede care doresc să implementeze tehnici avansate de tranzacționare și să tranzacționeze volume mari.

Bitfinex oferă o gamă completă de caracteristici pe care comercianții le așteaptă de la o platformă, inclusiv tipuri avansate de comenzi, tranzacționare în marjă și o gamă largă de monede și perechi valutare fiat.

Captură de ecran a platformei de tranzacționare Bitfinex – Sursa: Bitfinex

Bitfinex se mândrește, de asemenea, cu taxe reduse, orientate către comercianții cu valoare ridicată, taxele scăzând dramatic pe măsură ce valoarea comercială crește. Este foarte popular în rândul comercianților mari din Asia și are probabil cele mai profunde cărți de comenzi dintre toate schimburile de criptomonede.

Bitfinex a suferit două hackuri majore în trecut, deoarece volumele sale masive l-au transformat într-o țintă principală, dar de atunci au rambursat toate pierderile către clienți și și-au îmbunătățit semnificativ securitatea configurată pentru a fi printre cele mai bune din industrie.

Accesați Bitfinex

Bittrex

Bittrex este un schimb crypto-to-crypto care a fost conceput având în vedere o prioritate mai presus de orice: securitatea. Bittrex este unul dintre puținele schimburi fondate și rulate în America, deci este o opțiune excelentă pentru comercianții din SUA și este pe deplin conform cu legile SUA.

Bittrex a fost proiectat de o echipă cu zeci de ani de experiență în domeniul securității pentru marii dezvoltatori de software, precum Microsoft și Amazon. Bittrex păstrează, de asemenea, majoritatea fondurilor clienților săi în depozitul frigorific (inaccesibil hackerilor) și are un sistem robust de verificare.

Bittrex prezintă valorile sale de bază „securitatea mai întâi” & „Tranzacționare robustă” – Sursa: Bittrex

În plus față de securitate, Bittrex se concentrează pe oferirea unei game enorme de perechi de tranzacționare crypto-to-crypto. Obișnuia să aibă cele mai mari volume din industrie, dar în zilele noastre a rămas cu adevărat în urmă și a pierdut o mare parte din avantajul primului său motor.

Deși este posibil ca Bittrex să nu fie prima alegere pentru comercianții cu experiență în criptomonede care doresc să tranzacționeze monede majore, este probabil cel mai bun schimb pentru tranzacționarea de monede mai puțin populare.

Bittrex are taxe de tranzacționare puțin mai mari decât majoritatea burselor, iar conturile pot fi finanțate numai folosind Bitcoin, Ether sau Tether.

Mergeți la Bittrex

Coinmama

Coinmama este un simplu broker de criptomonede care oferă utilizatorilor o modalitate rapidă și ușoară de a cumpăra monede folosind monedă fiat, fără a fi nevoie să le stocheze la un schimb terț.

Coinmama este ideal pentru persoanele care doresc pur și simplu să cumpere o criptomonedă folosind bani fiat fără întârzieri, probleme, înregistrare îndelungată sau risc de piratare.

„Modul onest de a cumpăra criptomonede” – Sursa: Coinmama

Cel mai adesea, oamenii vor efectua o achiziție inițială de criptocurrency folosind Coinmama, și apoi depuneți monedele rezultate din portofelul personal într-un schimb de cripto-la-criptă.

La începutul anului 2020, Coinmama a anunțat un program de fidelizare pentru utilizatorii lor cu cel mai mare volum, oferind o modalitate de a reduce taxele cu până la 25%. Coinmama oferă un program de loialitate pe trei niveluri, care începe după o sumă minimă de cumpărare de 5.000 USD până la 18.000 USD pe o perioadă continuă de 90 de zile. Utilizatorii pot deveni „cripto-curioși” la cel mai jos nivel, până la un „cripto-credincios” la cel mai înalt nivel de membru.

Coinmama percepe taxe relativ mari pentru serviciile sale, deci este recomandat doar pentru utilizatorii care sunt dispuși să plătească o primă pentru viteză, discreție și simplitate.

Mergeți la Coinmama Recenzie completă Coinmama

Kraken

„Comerț mai inteligent. Mai repede. Mai ușor ”- Sursa: Kraken

Kraken este unul dintre cele mai vechi și mai mari schimburi de criptomonede. La un moment dat am simțit că întârzia, dar recent s-a îmbunătățit mult. Este, de asemenea, considerat a fi cel mai de încredere schimb din întreg spațiul. Este foarte bun atât pentru un Fiat pe rampă, cât și pentru off-ramp.

Se tranzacționează atât în ​​criptomonede, cât și în monede fiat, cu un număr mai mare de perechi disponibile decât majoritatea schimburilor similare, deși nu cu o sumă enormă.

Kraken se adresează traderilor avansați de criptomonede, oferind caracteristici precum tranzacționarea în marjă, OTC și futures, deși face și un efort de a fi accesibil și pentru începători.

Comercianții avansați vor găsi toate caracteristicile pe care le așteaptă de la o platformă avansată, precum și taxe relativ mici, care scad cu dimensiunea volumului.

Kraken își promovează caracteristicile esențiale ca având:

  • O abordare cuprinzătoare de securitate
  • O platformă de tranzacționare criptografică intuitivă
  • Taxe de până la 0%
  • O echipă globală de asistență 24/7
  • O gamă de opțiuni de finanțare

Kraken a avut unele probleme de performanță în 2018, care i-au adus o reputație ușor slabă, dar de atunci a funcționat fără probleme..

Du-te la Kraken

Changelly

Changelly oferă un serviciu rar în spațiul criptografic: transferuri rapide și anonime de cripto-la-criptă fără deținere terță parte.

Changelly nu este conceput pentru investiții sau tranzacționare, ci mai degrabă ca un mijloc rapid, discret și eficient pentru schimbul de monede din portofelele dvs. private.

Changelly este unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede„Cel mai rapid mod de a schimba cripto” – Sursa: Changelly

Changelly funcționează oferindu-vă rate de schimb competitive pentru o gamă largă de monede și apoi efectuând transferul direct între portofelul dvs. privat.

Pentru acest serviciu, Changelly percepe o taxă mai mare decât majoritatea burselor de tranzacționare și investiții, dar nu excesiv. Prima plătită este pentru anonimat și simplitate în comparație cu un schimb de cripto-la-criptă mai tradițional.

Changelly permite, de asemenea, schimburi fiat-to-crypto, dar acestea au taxe notoriu mari și opace, iar acest serviciu nu este utilizat pe scară largă.

Du-te la Changelly

Prime XBT

Prime XBT este un schimb fiat-to-crypto de generația următoare care oferă instrumente de tranzacționare de ultimă generație, pârghie extrem de mare și lichidități combinate din alte burse de criptomonede.

Această combinație de caracteristici face Prime XBT o alegere de top printre traderii avansați care doresc să valorifice mișcările de preț pe termen scurt în primele 5 monede.

Captură de ecran a site-ului web Prime XBT – Sursa: Prime XBT

Conturile Prime XBT pot fi finanțate direct cu Bitcoin sau indirect finanțate prin Changelly folosind fiat sau alte monede.

Prime XBT oferă de departe cele mai mici comisioane de tranzacționare din industrie, precum și cea mai mare lichiditate, utilizând volumele de tranzacționare din primele 12 burse existente.

Prime XBT are, de asemenea, o interfață extrem de avansată, capacitatea de a scurta perechi cripto / fiat și de până la 100 de ori de pârghie, care este cu mult mai mare decât de 2 până la 3 ori pârghie oferită chiar de cele mai competitive platforme de tranzacționare.

Accesați Prime XBT

BitMEX

Pentru cei care doresc să își mărească puterea de cumpărare în căutarea unor profituri mai mari și mai rapide, BitMEX este, fără îndoială, regele în această zonă, cu platforma sa de tranzacționare a instrumentelor derivate în criptomonede, care oferă pârghie de până la 100 de ori.

Asta înseamnă că dacă soldul contului dvs. s-ar ridica fie la 10.000 USD, fie la 1 BTC, ați putea tranzacționa cu fonduri în valoare de până la 1 milion de dolari, respectiv 100 BTC, datorită pârghiei oferite. Nu vă recomandăm să folosiți un levier de 100 de ori, deoarece este un joc de noroc și practic același lucru cu jocul la ruletă într-un cazinou bitcoin.

BitMEX – „Următoarea generație de produse de tranzacționare Bitcoin”

Puteți vedea cum acest lucru are potențialul de a crește enorm câștigurile și de a crește în mod masiv pierderile! Și, raportând pe scară largă că „95% dintre comercianți eșuează” și pierd bani pe majoritatea piețelor financiare, această pârghie ar trebui utilizată cu siguranță cu prudență.

Cu toate acestea, efectul de levier are cu siguranță beneficiile sale, iar BitMEX este o platformă de tranzacționare foarte populară, deci face cu siguranță foarte bine. BitMEX are o securitate excelentă, este ușor de înscris și permite utilizatorilor să tranzacționeze 8 criptomonede diferite, atât lungi cât și scurte.

Deci, indiferent dacă sunteți un comerciant agresiv care caută profituri mari sau pur și simplu căutați o modalitate de a elibera un capital de tranzacționare sau de a merge scurt, BitMEX este cu siguranță un schimb de lider care merită verificat.

Actualizare iunie 2020 – Bitmex a început să-și piardă poziția de câine de top în spațiul instrumentelor derivate din cauza concurenței crescute și a unor evenimente mari de lichidare. Va fi interesant să vedem cum se dezvoltă viitorul pentru acesta.

Accesați BitMEX

Referințe

  • Forbes – Kraken ar putea încălca reglementările
  • Gardianul – Clienții Bitfinex vor împărți 36% pierderi
  • Business Wire – Coinbase anunță o punte între viitor și cryptos

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me