Binance este unul dintre cele mai importante schimburi de criptomonede din lume, oferind comercianților acces la o gamă largă de monede și jetoane împotriva mai multor perechi de cripto și fiat.

De la crearea sa în 2017, Binance nu s-a concentrat doar pe a deveni unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede, a devenit, de asemenea, un ecosistem mare și în creștere de produse de tranzacționare și protocoale blockchain, care oferă unele dintre cele mai complete instrumente pentru comercianți și entuziaști cripto.

Pentru utilizatorii noi, gama largă de produse de tranzacționare oferite de Binance poate fi dificil de navigat. De aceea, am pus împreună această recenzie completă Binance, astfel încât să puteți afla tot ce trebuie să știți despre acest schimb de criptomonede de vârf!

Iată recenzia noastră despre Binance în 2020

Ecosistemul Binance

Ecosistemul Binance

După cum am menționat, Binance a devenit mult mai mult decât un simplu schimb de cripte.

Binance a construit un vast ecosistem de produse și servicii pentru a face mai ușor și mai accesibil persoanelor din mai multe jurisdicții să participe la blockchain industrie.

„Ecosistemul Binance”, care include toate produsele lor de tranzacționare, este modul în care cei mai mulți oameni se referă la companie în ansamblu.

Vom explora fiecare parte a ecosistemului Binance în detaliu mai jos, așa că, pe măsură ce citiți mai departe, încercați să vă gândiți la modul în care fiecare produs pe care îl oferă Binance constituie imaginea de ansamblu.

Dar mai întâi, să aruncăm o privire la omul principal din spatele Binance …

Changpeng Zhao (CZ)

CZ pe coperta Forbes – De la zero la Crypto Billionaire în mai puțin de un an

Nicio discuție despre Binance nu este completă fără a menționa mai întâi fondatorul său, Changpeng Zhao – mai cunoscut sub numele de CZ.

Zhao este chipul lui Binance și una dintre cele mai cunoscute figuri publice din industria criptografică. CZ apare în mod regulat în diferite podcast-uri, evenimente, reviste, și site-uri de știri, iar opinia sa este foarte respectată în cercurile criptografice – ceea ce l-a ajutat pe Binance să devină unul dintre cele mai de încredere schimburi.

CZ a construit software de tranzacționare cu volum mare înainte de a trece la industria blockchain-ului, unde a lucrat cu companii importante precum blockchain.info și OKCoin.

Pe baza acestei experiențe, CZ a creat Binance și a finanțat schimbul printr-un ICO în 2017. CZ a contribuit la direcționarea schimbului către succes.

Mergeți la Binance

ICO

Potrivit CZ, cartea albă originală Binance a fost scrisă atât în ​​engleză, cât și în chineză doar trei zile, iar ICO-ul lor, care a introdus și creat Binance Coin (BNB), a fost lansat doar o săptămână mai târziu.

Momentul ICO, care a avut loc în iunie 2017, la începutul ultimei piețe bull, a fost combinat cu Binance începând de pe cea mai mare piață a criptomonedelor din lume, China.

Ca rezultat al acestui lucru combinație norocoasă de sincronizare și loc, Binance a reușit să strângă 15 milioane USD în decurs de zece zile de la lansarea acestuia ICO, care la acea vreme era cel mai mare ICO până în prezent în China. În prima săptămână a ICO-ului lui Binance, un Ether în valoare de aproximativ 300 USD la acea vreme ar fi cumpărat în jur de 2700 de jetoane BNB – peste 40.000 USD la prețurile actuale!

Recenzie BinancePreț Binance la ETH din 9 aprilie 2020.

Pentru a compara, începând cu 9 aprilie 2019, 1 ETH va cumpăra doar 11,3 jetoane BNB. 

Hartie alba

Obiectivul cărții albe Binance a fost de a pune bazele funcționalității de schimb, a simbolului BNB și a mecanismului „The Burn” – pe care le vom explora mai detaliat mai jos.

Încă de la început, Binance a fost conceput pentru a fi o experiență de tranzacționare complet diferită de cea a burselor existente; prin oferirea jetonului BNB, lichiditate adecvată și o platformă sigură construită de specialiști în finanțe.

Cartea albă Binance

Acum, după doi ani, lucrarea albă a lui Binance este cea mai utilă pentru a vedea cum are loc schimbul s-au schimbat și au evoluat în timp. Așadar, să ne uităm la unele dintre cele mai faimoase caracteristici ale lui Binance.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin

Monedă Binance(BNB) se află la inima sistemului Binance, și are o capitalizare de piață totală de aproximativ 2,3 miliarde de dolari începând cu aprilie 2020 – în top 10 criptos după capitalizare de piață.

BNB a fost creat inițial ca jeton ERC20 pe blockchain-ul Ethereum, dar jetonul BNB este acum baza ecosistemului de schimb descentralizat al Binance, DEX, pe care îl vom descoperi mai târziu.

De la crearea sa, simbolul BNB a avut a funcționat ca o modalitate de plată a taxelor pe bursa Binance, oferind tarife reduse pentru comercianți.

În cursul anului 2019, BNB a crescut de la puțin sub 6 USD pe monedă în ianuarie, atingând un vârf de peste 37 USD în iunie, înainte de a scădea în restul anului la prețul actual..

Diagrama Binance vs Bitcoin

Ca rezultat, Binance a fost una dintre cele mai performante monede de top 10 pe piață, și chiar și cu scăderea prețului de după iunie a generat randamente excepționale pentru investitori.

Pe tot parcursul anului 2019 și până în 2020, BNB s-a abătut de la tendința prețurilor Bitcoin. Corelația divergentă este neobișnuită printre majoritatea activelor cripto, care au un istoricul urmăririi îndeaproape Prețul Bitcoin.

Această diferență de preț s-ar putea datora arderilor obișnuite de monede ale BNB și este o utilitate sporită în ecosistemul Binance în creștere.

Diagrama de comparare a prețurilor Binance

Mergeți la Binance

Arderea

Jetonul BNB este susținut de un sistem unic numit „Arderea” care a fost creat ca o modalitate de a crește valoarea jetoanelor BNB pe termen lung.

În fiecare trimestru, Binance folosește o parte din profiturile sale din taxele Binance pentru a cumpăra jetoane BNB. Acest lucru afectează aprovizionarea cu monede a BNB, care este utilizată direct în ecosistemul Binance.

Binance – Arderea

Aceste jetoane care au fost cumpărate sunt apoi arse sau distruse, înlăturându-le efectiv din totalul aprovizionării BNB.

Aceasta va continua până când 50% din cele 200 de milioane de jetoane BNB au fost distruse. Deoarece oferta totală de BNB scade, valoarea fiecărui jeton BNB ar trebui să crească pe termen lung.

În cel mai recent Binance arsură trimestrială, care a fost al zecelea și a avut loc în ianuarie 2020, un total de 2.216.888 BNB, aproximativ 1,1% din totalul aprovizionării în valoare de aproximativ 38,8 milioane USD, a fost ars și scos din circulație.

Cea mai recentă înregistrare a fost cea de-a doua cea mai mare în termeni USD până în prezent și a treia cea mai mare în aprovizionarea BNB! De fiecare dată când monedele sunt scoase din circulație, BNB devine mai rar – ceea ce are, în general, o influență pozitivă asupra prețului.

Creșterea lui Binance

Deci, ce evenimente au contribuit la succesul actual al Binance și unde se află acum?

În toamna anului 2017, Binance a reușit să devină cel mai mare schimb de volum de tranzacționare fiind accesibil unui număr foarte mare de investitori și traderi interesați de active criptografice într-un moment în care interesul se apropia de maximele istorice. Deoarece numărul ICO-urilor lansate a crescut dramatic, hype-ul și cererea pentru o varietate mai mare de criptomonede de asemenea a crescut dramatic.

Numărul trimestrial de ICO și sumele în dolari pentru 2017

Binance a fost unul dintre primele schimburi mari în care oamenii s-au putut înregistra pe platformă folosind doar o adresă de e-mail și au acces instantaneu la o mare varietate de jetoane.

Profitarea timpurie a creșterii nebuniei ICO i-a permis Binance să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante burse și a rămas așa de atunci.

În 2018, deși capitalizarea totală a pieței criptografice a scăzut dramatic, Binance a continuat să-și extindă prezența și a început să dezvolte un ecosistem mai complet. Aceasta a inclus lansarea Binance Academy si este fond de capital de risc, achiziționând Trust Wallet, și deschiderea noi servicii în Africa.

În acest timp, Binance și-a mutat sediul central în Malta, care este o jurisdicție deosebit de criptografică. Cu toate acestea, în ultimii ani Binance a făcut câteva actualizări importante, inclusiv adăugarea tranzacționării în marjă, a participării la tranzacții, a contractelor futures și a unui parteneriat cu bursele de instrumente financiare derivate FTX.com.

Deși Binance a eliminat recent jetoanele FTX din schimbul lor, deoarece comercianții dețineau jetoanele mai degrabă decât le foloseau pentru tranzacționare, cele două schimburi încă lucrează îndeaproape. Binance a investit o sumă nedezvăluită în FTX.com în 2019 și a sugerat că noile produse conduse în comun vor proveni din parteneriat în lunile următoare.

De asemenea, Binance a achiziționat recent CoinMarketCap (CMC), cel mai popular tracker de capitalizare a pieței cripto și furnizor de API. Achiziția, care s-a încheiat cu succes 31 martie. Achiziția de 400 de milioane de dolari este cea mai mare afacere pe care Binance a făcut-o până în prezent, iar CZ a comentat într-un interviu acordat Coindesk că vor contribui la dezvoltarea CMC în continuare.

Binance continuă să inoveze și să adauge la lista deja impresionantă de produse și servicii. De când am actualizat ultimul articol, Binance a fost ocupat cu adăugarea de noi funcții, inclusiv:

O nouă platformă de tranzacționare din Marea Britanie – Conform Reuters, Binance va lansa un nou schimb pentru comercianții cu amănuntul și instituționali din Marea Britanie în vara anului 2020. Acest nou schimb va permite rezidenților din Marea Britanie să cumpere cripto folosind lire sterline și euro, facilitând în mod semnificativ cumpărarea criptelor.

Mulți produse derivate noi – Inclusiv contracte futures trimestriale Bitcoin, swap perpetuu Algorand, contracte de opțiuni ETH și XRP și multe altele.

Binance Exchange

În ciuda aventurilor sale în educație, capital de risc și portofele mobile, produsul emblematic de la Binance este în continuare schimbul său.

Binance a fost unul dintre cele mai bune schimburi din majoritatea ultimilor trei ani de la lansare, dar recent, noi schimburi de provocări au început să concureze cu Binance pentru top de schimb după volumul de tranzacționare ajustat.

Interfața standard de schimb, numită și schimb „spot”, deoarece comercianții cumpără și vând active reale pe o piață live, are două moduri pentru utilizatori, „Basic” și „Advanced”.

Modul de bază oferă o interfață simplă de tranzacționare, în care utilizatorii își pot alege perechea de tranzacționare, pot seta comenzi limită și de piață, pot plasa limite și pot tranzacționa într-un mediu clar și ușor de navigat.

Alegerea modului avansat le va permite comercianților să acceseze o gamă largă de instrumente de graficare și indicatori tehnici, inclusiv RSI, medii mobile, benzi Bollinger și multe altele. Comercianții care doresc să efectueze analize tehnice pot utiliza, de asemenea, instrumente de graficare pentru a desena pe diagrame în modul avansat.

Interfața generală în modul avansat este la fel de ușor de utilizat ca modul de bază al Binance, dar cu instrumente pentru comercianții mai experimentați. Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți despre Binance Exchange este că tranzacționați aici cu active reale – nu contracte precum schimbul lor futures.

La momentul scrierii (aprilie 2020), există 187 de monede și jetoane tranzacționate pe Binance Exchange, cu 609 de perechi de tranzacționare! Acestea includ BTC și alte monede majore și o gamă largă de jetoane și monede mai mici.

Binance Exchange

Binance Margin Trading

Binance a prezentat live tranzacționare în marjă în februarie 2020, după ce a sugerat timp de mai multe luni că funcția va sosi. Tranzacționarea marjelor este disponibilă în prezent pentru BTC, XRP, BNB, TRX și ETH.

Tranzacționarea în marjă este practica de a împrumuta fonduri de la un broker, în acest caz Binance, pentru a cumpăra un activ subiacent. De asemenea, este similar, deși nu este la fel ca și efectul de levier, care implică preluarea de datorii pentru a crește o poziție de tranzacționare – pe care Binance le oferă și așa cum vom descoperi mai târziu.

Pentru a începe tranzacționarea în marjă pe Binance, va trebui mai întâi să vă activați manual contul pentru această funcție. Acest lucru se poate face vizitând tabloul de bord al contului în timp ce sunteți conectat la bursa standard și accesând fila „Detalii sold”. Aici, există o opțiune pentru a activa tranzacționarea în marjă.

Dacă faceți clic pe fila de tranzacționare în marjă va apărea o avertizare de risc, moment în care veți vedea o opțiune de „Deschidere cont de marjă” – faceți clic pe aceasta dacă sunteți gata și tranzacționarea în marjă va deveni instantaneu disponibilă Va trebui să fi trecut KYC complet și să activați 2FA pentru a accesa această caracteristică.

Apoi, va trebui să vă finanțați contul de marjă. Puteți transfera fonduri din portofelul dvs. obișnuit Binance în contul dvs. de marjă, accesând fila „portofel” din partea de sus a paginii și navigând la „marjă”. În partea dreaptă, va exista o opțiune pentru a transfera solduri din portofelul dvs. obișnuit, cum ar fi BTC, ETH sau XRP, în contul dvs. de marjă.

Acum puteți utiliza monedele pe care le dețineți ca garanție pentru a împrumuta marja. Marja poate fi împrumutată atât pentru pozițiile lungi, cât și pentru cele scurte, disponibile la o rată fixă ​​de 5: 1 (5x). De exemplu, dacă ați avea 2 ETH, ați putea împrumuta încă 10 ETH pentru a tranzacționa.

După ce ați împrumutat fonduri, acestea vor fi disponibile instantaneu pentru tranzacționare. Utilizatorii de marjă ar trebui să rețină că există un rata dobânzii pe oră pe fonduri împrumutate, iar fiecare activ are al său marjă taxe atașate. Aceste taxe se pot acumula considerabil în timp, deci nu împrumutați marja decât dacă o veți folosi absolut.

Ar trebui spus că tranzacționarea în marjă este inerent mai riscantă decât tranzacționarea normală, deoarece vă poate mări pierderile. Acest lucru nu înseamnă că veți intra în datorii în timpul tranzacționării, dar ați putea pierde tot capitalul inițial dacă piața se deplasează împotriva poziției dvs..

Binance Futures – Leverage Trading

În 2019, CZ a anunțat lansarea Binance Futures la Summitul Asia Blockchain din Taipei. Futures sunt un tip de instrument de tranzacționare cu instrumente derivate care permite părților să cumpere un activ la un preț și date viitoare prestabilite.

Ca și alte platforme derivate, Binance Futures permite utilizatorilor să deschidă poziții lungi și scurte pe o varietate de active de criptomonede, cu pârghie de până la 125x.

Pârghia implică utilizarea capitalului împrumutat pentru a deschide poziții de tranzacționare mai mari decât în ​​mod normal folosind fondurile proprii. De exemplu, o pârghie de 100x ar permite unui utilizator cu doar 100 $ din capitalul inițial să tranzacționeze cu 10.000 USD – generând profituri mai mari, dar și riscând pierderi mai mari.

Inițial, numai pentru comercianții Bitcoin, Binance Futures oferă acum 24 de opțiuni contractuale pe criptos precum Ethereum, Chainlink, Tron, BAT și multe altele.

Cu o interfață similară cu funcția lor de „schimb avansat”, schimbul Binance Futures se potrivește intermediar cu traderii experimentați care au un anumit poftă de risc. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să profite de fluctuațiile zilnice de pe piețele criptomonede. Cu toate acestea, credem că oricine are un levier de 125 de ori este doar jocuri de noroc ca într-un cazinou bitcoin. În general, comercianții profesioniști depășesc de 5 ori la tranzacțiile serioase.

Dacă ai un Binance cont, puteți utiliza deja schimbul Binance Futures, pur și simplu conectați-vă cu acreditările dvs. și asigurați-vă că aveți Bitcoin în portofelul contului dvs..

Comenzile, cum ar fi schimbul standard al Binance, pot fi plasate utilizând o comandă limită pentru temporizarea intrării dvs. sau deschise la prețul actual al pieței. Amintiți-vă, atunci când „vindeți” pe Binance Futures, nu vindeți efectiv activul – plasați un „pariu” că prețul activului dvs. de tranzacționare va scădea. În mod similar, nu dețineți niciodată activele pe care le tranzacționați pe Binance Futures, pur și simplu tranzacționați un contract al acestora.

Recent, Binance Futures a depășit alte tranzacții futures de vârf, cum ar fi Deribit, în volum de tranzacționare futures perpetuu. Potrivit CoinGecko, la momentul scrierii Binance Futures este Al 4-lea schimb de derivate criptografice cu cel mai mare volum din lume.

Binance Futures este o alegere perfectă pentru utilizatorii care doresc să-și pună picioarele în tranzacționarea cu pârghie, dar doresc o platformă familiară. Dacă vă simțiți confortabil cu interfața de tranzacționare avansată a Binance, ar trebui să învățați rapid corzile Binance Futures.

Opțiuni Binance

Binance a achiziționat schimbul de instrumente derivate JEX în septembrie 2019, în vederea transformării bursei într-o platformă de tranzacționare futures și opțiuni de criptomonedă numită Binance JEX.

Opțiuni sunt un tip de instrument de tranzacționare care permite cumpărătorilor să cumpere un contract, mai degrabă decât activul suport. Acest contract oferă cumpărătorului dreptul de a cumpăra sau vinde un activ subiacent, cum ar fi Bitcoin, la o dată dată sau înainte. Folosite corect, pot fi un instrument puternic de speculație pentru comercianții profesioniști.

Binance JEX oferă opțiuni de tranzacționare pe Bitcoin și o serie de alte criptomonede, precum și futures, care sunt găzduite și pe platforma de tranzacționare Futures a Binance. Achiziționarea JEX a fost cu adevărat prima incursiune a Binance în derivate criptografice și a fost considerată în mare măsură ca o modalitate de a concura Binance cu bursele precum BitMEX.

Funcția futures a Binance JEX este aceeași cu cele descrise mai sus, așa că să ne uităm la contractele de opțiuni. Binance JEX oferă atât interfețe de tranzacționare cu contracte de opțiuni standard, cât și profesionale, ambele oferind o gamă largă de contracte put și call.

Un comerciant ar cumpăra un contract de opțiuni „call” dacă ar crede că prețul activului subiacent crește și ar cumpăra un „put” dacă s-ar aștepta ca acesta să scadă în preț. La momentul scrierii, comercianții pot cumpăra atât contracte de apelare, cât și contracte de opțiuni pentru BTC, ETH, LTC, EOS și BNB de pe Binance JEX.

Comercianții ar trebui să țină cont de „Prețul de vanzare” al unui contract de opțiuni, care este prețul la care acel contract poate fi cumpărat sau vândut – nu ca tranzacționarea pe o piață spot live. Binance JEX afișează opțiunile lor de preț de vânzare în partea de sus a interfeței de schimb pentru fiecare contract.

Interfața de tranzacționare Binance pentru opțiuni se potrivește cu restul temelor lor de schimb, cu un design simplu și o multitudine de instrumente de tranzacționare, inclusiv acces la indicatori de diagramă completă. În general, deși opțiunile sunt un instrument de tranzacționare pentru comercianții profesioniști, Binance JEX a reușit să creeze o interfață de schimb ușor de navigat.

Există, de asemenea, aplicații mobile Binance JEX disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, publicate de JEX Technology Limited, care permit utilizatorilor să plaseze comenzi și să urmărească tranzacțiile în deplasare..

Potrivit CoinGecko, Binance JEX a avut un volum de tranzacționare de 1,3 milioane de dolari pe produsele sale derivate în ultimele 24 de ore, care este semnificativ mai mic decât celelalte volume ale acestora – probabil din cauza apetitului pentru contracte de opțiuni și a naturii lor profesionale.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre contractele de opțiuni, Binance JEX publică o gamă întreagă de ghiduri pentru începători pentru tranzacționarea opțiunilor Aici.

Binance DEX

Binance Decentralized Exchange, sau „DEX”, face parte din „Binance.org”, care se concentrează pe construirea unei infrastructuri de schimb descentralizate unde pot fi emise și tranzacționate token-uri bazate pe Binance Chain.

Acest lucru se leagă îndeaproape de Binance Launchpad, unde pot fi create și tranzacționate noi proiecte așa cum vom descoperi mai târziu, dar este, de asemenea, un schimb descentralizat în care utilizatorii pot tranzacționa peer to peer fără un schimb centralizat care să proceseze comenzile..

Similar cu IDEX pentru jetoane bazate pe Ethereum, Binance DEX le permite utilizatorilor să își creeze propriul portofel Binance Chain pentru a stoca și tranzacționa jetoane bazate pe Binance și pentru a tranzacționa împotriva împerecherilor BNB pe peste 100 de active digitale..

Binance DEX a reușit să aducă multe proiecte noi la bursă, care fie au emis o parte din jetoanele lor ca active Binance Chain, fie au realizat vânzări de jetoane prin DEX.

Taxe

Îi place orice alt schimb de criptare, Binance are taxe standardizate pentru platformă pentru tranzacționare și retragere de active diferite. Depozitele sunt gratuite, dar taxele de retragere și tranzacționare specifice depind de activul pe care îl tranzacționați, precum și de volumul dvs. de tranzacționare sau de deținerile BNB.

Taxele de tranzacționare sunt împărțite în funcție de nivelul „VIP” în funcție de numărul de jetoane BNB pe care le deține un comerciant sau de volumul lor de tranzacționare de 30 de zile în BTC. Dacă utilizatorii nu dețin BNB sau au tranzacționat sub 50 BTC în ultimele 30 de zile, taxa de tranzacționare este stabilită la 0,1%.

De exemplu, dacă dețineți zero jetoane BNB în contul dvs. și volumul de tranzacționare de 30 de zile este mai mic de 100 BTC, atunci comisioanele dvs. generale de tranzacționare sunt stabilite la 0,1%. Cu toate acestea, dacă vă aflați la cel mai înalt nivel și dețineți mai mult de 11000 BNB și aveți un volum de tranzacționare de 30 de zile mai mare de 150000 BTC, atunci comisioanele dvs. generale de tranzacționare sunt de numai 0,02% până la 0,04%, în funcție de faptul că sunteți un producător de piață sau un operator.

TIMP Anul 1 Al 2-lea An Al 3-lea An Anul IV Anul 5
Procent de reducere 50% 25% 12,5% 6,75% Fără reducere

Deși este mai obișnuit acum, Binance a fost unul dintre primele schimburi de cripto-active pentru a-i stimula pe utilizatori să-și folosească jetonul de bază pentru a primi tarife reduse. Reducerile Binance pentru utilizarea jetonului BNB scad în timp și sunt în prezent la 25% pentru cei care plătesc taxe folosind jetoane BNB.

Programele de comisioane ale Binance sunt actualizate în mod regulat pentru anumite produse și există, de asemenea, comisioane peste noapte și comisioane de dobândă asociate cu tranzacțiile de marjă, futures și opțiuni ale Binance..

Jurisdicții

Pe lângă varietatea largă de jetoane de pe Binance și multitudinea lor de produse de tranzacționare, celălalt avantaj care a oferit Binance o bază mare de utilizatori într-un timp atât de scurt a fost accesibilitate într-o mare varietate de țări.

Jurisdicții Binance – Sursa: Binance.com

Binance este disponibil în aproape fiecare jurisdicție cu excepția unei mici liste în care în prezent nu pot sau nu își oferă serviciile.

Odată cu introducerea 5AML în toată Europa, este necesar ca utilizatorii europeni să finalizeze KYC pentru a începe tranzacționarea pe Binance. Alte jurisdicții vor avea procese diferite, deși este foarte recomandabil să finalizați KYC indiferent de unde sunteți, deoarece vă ajută la securitatea contului.

Cumpărări de carduri de credit și de debit & Rampe Fiat-to-Crypto

La 31 ianuarie 2019, Binance a anunțat că vor colabora cu furnizorul de plăți Simplex pentru a permite achizițiile fiat prin carduri de credit și de debit pentru o serie de criptomonede pe platforma lor..

Simplex – Activarea plăților înfrângerea fraudei

Simplex este un serviciu de procesare a plăților care se concentrează pe prevenirea fraudei, deci este perfect pentru schimburile criptografice, cum ar fi Binance, că, din cauza naturii pseudonime a criptomonedelor, sunt extrem de susceptibile la activități frauduloase.

Limitată inițial doar la achizițiile Bitcoin, Binance oferă acum achiziții directe către cripto pe 15 active digitale, inclusiv:

 • Bitcoin (BTC)
 • Binance (BNB)
 • Binance USD (BUSD)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Indicativ de bază pentru atenție (BAT)
 • Dash (DASH)
 • EOS.io (EOS)
 • Litecoin (LTC)
 • Nano (NANO)
 • Paxos Standard (PAX)
 • Tron (TRX)
 • TrueUSD (TUSD)
 • Tether (USDT)

Introducerea acestor gateway fiat-to-crypto oferă o oarecare concurență cu cei de la Coinbase, care până de curând erau unul dintre principalii furnizori de rampe fiat-to-crypto pentru investitorii de retail.

CZ și-a exprimat public strategia de a crește adoptarea generală a activelor criptografice, dintre care o componentă majoră este oferind mai multe modalități de cumpărare a activelor Bitcoin și cripto folosind moneda fiat.

Pe lângă parteneriatul cu Simplex, CZ are planuri de lansare 10 portaluri specifice jurisdicției fiat – ideal 2 pe continent. Acest plan extrem de ambițios ar fi crește capacitatea unei persoane obișnuite să cumpere primul lor activ criptografic și să înceapă să investească în alte jetoane și monede.

Poate că cele mai cunoscute dintre aceste noi portaluri fiat sunt Binance Jersey, Binance Uganda și Binance SUA, pe care le vom explora mai jos!

Binance Jersey – Unirea canalului Crypto-Fiat

Mergeți la Binance

Binance Jersey

Binance Jersey a fost lansat în Ianuarie 2019 ca fiind prima incursiune în permiterea transferurilor directe de euro și lire sterline în cripto. Am scris aici o recenzie a Binance Jersey dacă doriți mai multe informații despre noul gateway Fiat lansat de Binance.

Binance Jersey

Insula Jersey este situată în largul coastei Franței și servește ca mare centru financiar offshore cu reglementările sale financiare și fiscale laxe. Binance Jersey servește o funcție relativ simplă în comparație cu schimbul principal Binance; este pur și simplu acolo pentru ca utilizatorii să își convertească euro și lire sterline în Ethereum sau Bitcoin.

Deși asta funcționalitate limitată se poate schimba în viitor, în prezent nu este necesar, deoarece odată ce utilizatorii au una dintre aceste monede majore, este relativ ușor de transferat către principala platformă de schimb Binance și tranzacționați cu sutele de jetoane pe care Binance le are disponibile pentru tranzacționare.

Binance Uganda

Strategia lui Binance de a fi disponibilă cât mai multor oameni i-a adus în Africa. Deși mulți din industria criptografică predicați despre faptul că blockchain-ul este util pentru cei nebăncați și pentru cei care trăiesc în țările în curs de dezvoltare, puțini fac eforturi reale pentru a-și extinde cu adevărat produsul în acele locuri.

Binance este excepția, în acest caz, punându-și banii acolo unde este gura și deschizând un gateway fiat-to-crypto în Africa. Binance Uganda lansat în iunie 2018 sub numele de Binance primul gateway fiat-to-crypto și este specializat în a solicita utilizatorilor să cumpere active cripto cu conturi de bani mobili, care este o metodă foarte populară pentru trimiterea de bani în regiune.

Binance – Creați, conectați, cumpărați și vindeți

Odată cu succesul Binance Uganda, care s-a înscris 40.000 de utilizatori în prima săptămână, Binance a oferit cetățenilor ugandezi o modalitate reală de a intra pe piețele criptomonede.

Binance SUA

Binance SUA lansat la sfârșitul anului 2019 și, spre deosebire de Binance Jersey și Uganda, este un schimb mai complet cu o gamă mai largă de active pentru piața americană.

Până în 2019, cetățenii americani au fost în continuare capabili să folosească platforma Binance, deși li s-a interzis majoritatea celorlalte schimburi majore precum Bitfinex, Bitmex etc. De fapt, din cauza lipsei KYC de către Bitmex, auzim că mulți cetățeni americani folosesc un VPN pentru a-l accesa. Astfel s-a născut Binance SUA.

Oferind împerechere directe în USD, clienții Binance din SUA pot tranzacționa 24 de jetoane, inclusiv BTC, ETH, LINK, XRP și multe altele, cu 40 de perechi de tranzacționare.

În prima lună de tranzacționare, Binance SUA a sărit la un nivel uriaș 15 milioane de dolari în volum de tranzacționare zilnic, cel mai probabil alimentat prin rampe ușoare de tip fiat-to-crypto, inclusiv carduri de debit, ACH și depozite bancare pentru USD.

Comercianții din SUA pot descărca, de asemenea, o aplicație Binance din SUA pentru Android și iOS, pentru tranzacționare din mers. Binance intenționează să continuați să-și extindeți prezența cu mai multe fiat la gateway-urile cripto în Singapore, Liechtenstein și alte țări.

Binance se extinde în Germania

Deși Binance este un schimb global de criptomonede, pătrunderea pe anumite piețe europene a fost mai lentă, parțial din cauza cerințelor de reglementare, dar și din cauza lipsei unui punct de sprijin puternic în jurisdicția respectivă.

Una dintre aceste țări a fost Germania, care a găzduit în mod tradițional mulți comercianți de active criptografice de mare volum și un obiectiv pe termen lung pentru extinderea Binance..

Recent, Anunță Binance că vor colabora cu firma de investiții tradiționale germane, CM-Equity, pentru a extinde acoperirea Binance în Germania și Europa centrală.

CM-Equity este o entitate autorizată BaFin, specializată în servicii de tranzacționare și brokeraj proprietar, care deservește un număr mare de persoane și birouri de familie cu valoare netă ridicată, precum și investitori instituționali.

Împreună, Binance și CM-Equity vor explora noi servicii de brokeraj criptografic pentru marii investitori.

Zhao a declarat că parteneriatul va „extinde serviciile Binance în Europa, asigurând în același timp respectarea reglementărilor locale”, iar reprezentanții CM-Equity au spus că colaborarea cu Binance va oferi cel mai bun lichiditate și servicii fără frecare investitorilor săi instituționali..

Cu toate acestea, parteneriatul reprezintă mai mult decât o strategie de extindere pentru Binance, este, de asemenea, un mesaj clar că firmele comerciale tradiționale și administratorii de active iau în serios spațiul blockchain și cripto, iar activele digitale câștigă popularitate în rândul investitorului mediu.

Lanțul Binance

După cum sa menționat în cartea albă a lui Binance, planul a fost întotdeauna mutarea în cele din urmă a jetoanelor BNB de pe Ethereum blockchain și pe propriul blockchain special dezvoltat. Lanțul Binance funcționează ca un platforma de creare și schimb de active digitale.

Acest blockchain specializat permite utilizatorilor să trimită și să primească jetoane BNB, să emită jetoane noi, să facă tranzacții și chiar să își pună jetoane BNB pentru implicare în deciziile de guvernanță.

Blockchain-ul lui Binance este nepozitarea fondurilor utilizatorilor – cu alte cuvinte descentralizat – capabil să proceseze un volum mare de tranzacții la viteze mari și costuri mici, precum și să ofere lichiditate ridicată.

Binance Chain a început să producă blocuri în aprilie 2019 și are acum mai multe active emise pe protocolul său blockchain. Aceste jetoane se tranzacționează în principal pe Binance.org, cunoscut și sub numele de Binance DEX, pe care l-am explorat mai sus!

Binance Charity

Binance Charity Foundation a fost creat ca o modalitate de a donați la proiecte de impact social care se concentrează pe „miliardul de jos” sau pe cei care trăiesc în țările cel mai puțin dezvoltate. Organizația non-profit înregistrează toate tranzacțiile sale pe blockchain, astfel încât donațiile și primirea donațiilor să fie complet transparente și trasabile.

Binance Charity

De asemenea, își propune să promovează și răspândește utilizarea tehnologiei blockchain prin eforturile sale. Binance Fundația Charity susține că va transfera 100% din donațiile sale direct beneficiarilor.

Binance Academy

Binance Academy Lumea blockchain-ului

Deși Binance a beneficiat foarte mult de interesul criptografic existent, este necesară integrarea de noi utilizatori pentru a continua dezvoltându-și platforma într-un ritm rapid.

Pe lângă deschiderea pe noi piețe și pornirea fiat către gateway-urile criptografice, cum ar fi Binance Uganda, Binance Jersey și Binance SUA, Binance a început, de asemenea, să creeze resurse educaționale de bază pentru cei care sunt noi în tehnologia blockchain.

Prin intermediul Binance Academy, utilizatorii pot vizionați videoclipuri și citiți articole pe o mare varietate de concepte financiare și blockchain diferite.

Utilizatorii pot accesa o gamă largă de resurse educaționale, pe subiecte precum începerea tranzacțiilor futures, modalitatea de prevenire a escrocheriilor și securitatea contului.

Binance Academy

Binance Research

Binance are, de asemenea resurse informaționale create și curate referitor la diferite jetoane și proiecte prin Binance Research.

Aceste resurse iau forma aprofundată rapoarte de cercetare, care permit cititorilor să ia decizii mai înțelepte de investiții și tranzacționare.

Binance Research

Dincolo de rapoartele de cercetare specifice simbolurilor, Binance Research oferă și un lista de rating care organizează evaluările proiectelor din diferite surse, precum și rapoarte tematice mai largi, cum ar fi investigarea ciclurilor de cripto-active și un raport JPM Coin Report.

Să ne uităm la JPM Coin Report ca un studiu de caz pentru impactul activităților de cercetare ale Binance.

Raport JPM Coin

Când JPMorgan, compania al cărei CEO Jamie Dimon a spus asta Bitcoin „este o fraudă”, a anunțat oficial că își creau propriul activ criptografic numită JPM Coin, industria blockchain-ului a luat în seamă. De fapt, raportul cuprinzător al monedei JPM al Binance a fost egal acoperit de mai multe dintre cele mai importante organizații de mass-media criptografice.

Acest raport a descompus modul în care o mare bancă instituțională, cum ar fi JPM, urma să intre pe piață cu propria sa ofertă criptografică și a concluzionat că oferea o amenințare minimă pentru o organizație blockchain, cum ar fi Clipoci.

Raportul Binance a ridicat nivelul de cunoștințe pentru întregul spațiu blockchain ca un întreg, cu un analiza detaliată a amenințării pe care marea instituție financiară l-ar putea pune.

Binance Labs

Binance Labs este un alt proiect secundar al Binance, care caută să extindă întregul ecosistem de noi proiecte care se lansează în spațiul blockchain.

Labs este al lui Binance incubator de pornire și fond de capital de risc unde investește în noi companii startup care se concentrează pe tehnologia blockchain.

Binance Labs Startup Investments

Până în prezent, Binance Labs are a investit în cel puțin 12 companii de start-up diferite. Multe dintre aceste companii își lansează jetoanele pe Binance Chain, tranzacționate prin Binance DEX, care generează în mod natural taxe și venituri pentru Binance.

Binance Labs rulează, de asemenea, Fondul pentru ecosisteme, care are ca scop reunirea un miliard de dolari SUA din douăzeci de fonduri diferite pentru a construi și dezvolta infrastructura blockchain.

Binance Ecosystem Fund

Binance Launchpad

Unul dintre principalele motive pentru succesul timpuriu al lui Binance a fost oferirea de jetoane ICO sau jetoane lansate recent, pe care alte schimburi mai stabilite nu erau dispuse să le ofere..

Binance face acum un pas mai departe devenind o platformă pentru noi proiecte să-și lanseze vânzările de jetoane într-un mod standardizat și expus imediat unei piețe mari.

Binance Launchpad

Binance Launchpad permite ca noile jetoane să fie introduse cu ușurință și direct pe platforma de schimb Binance, ceea ce creează o conductă directă pentru noi jetoane și oferte de monede.

Mergeți la Binance

Trust Wallet

Portofelul Binance Trust

În 2018, Binance a achiziționat Trust Wallet și l-a adus sub umbrela Binance. Portofelul Trust aduce un strat suplimentar de utilizare și funcționalitate pentru utilizatorii Binance și își completează suita de produse foarte bine rotunjită.

Ca portofel mobil oficial pentru Binance, Trust Wallet permite utilizatorilor să stocheze și să transfere active criptografice majore, cum ar fi Bitcoin, Litecoin, Tezos, Tron, XRP și multe altele.

Portofelul Trust poate gestiona orice ERC20 sau ERC223 jetoane din rețeaua Ethereum, precum și funcționează ca un browser de explorat Ethereum dapps (aplicații descentralizate).

În cele din urmă, utilizatorii vor putea miza jetoane precum Tezos pentru a câștiga recompense de miză și a interacționa direct cu viitorul schimb descentralizat al Binance.

Listări de jetoane

Unul dintre motivele pentru care Binance a reușit să obțină o adopție atât de răspândită atunci când a fost lansat a fost că oferea o varietate atât de mare de jetoane pentru tranzacționare.

După cum am discutat, Binance oferă tranzacționare pe aproape 200 de active separate, care este una dintre cele mai mari din spațiul criptomonedelor. Dacă sunteți manager de proiect pentru o pornire a criptomonedelor, listarea pe Binance poate fi un impuls uriaș pentru lichiditatea și implicarea comunității dvs..

Binance are un procesul de listare cu o singură modalitate de a aplica pentru a obține un jeton listat, care este prin formularul său oficial de cerere.

Înregistrări de jetoane Binance – Sursa: Binance.com

Deși nu există cerințe dificile publicate de Binance pentru procesul său de listare a jetoanelor, îndrumările pentru listarea unui nou jeton pe Binance au fost conturat de CZ într-o postare pe blogul LinkedIn, care include sfaturi precum:

 • Sfatul 4: Actualizați progresul proiectului dvs. pe Informații Binance saptamanal. Progresul constant și constant este foarte apreciat. Acest lucru este necesar chiar și după listare.
 • Sfatul 5: Dacă ați încorpora $ BNB în ecosistemul dvs., ar ajuta.
 • Sfatul 7: Dacă ați fost promotor / susținător al Binance în comunitatea dvs., vă va ajuta.
 • Sfatul 20: Concentrați-vă pe adoptarea utilizatorilor. Dacă aveți un număr mare de utilizatori, produsul dvs. are valoare. Acesta este cel mai ușor de măsurat.

Contribuind la Binance schimbul și ecosistemul general sunt foarte utile pentru ca jetoanele noi să fie listate. Există o taxă de listare pentru a fi adăugată la Binance, dar nu este un număr fix și toate taxele de listare merg la Binance Charity Foundation.

O altă modalitate de a fi listat este printr-un vot comunitar. O listă de monede este aleasă de comunitate și apoi sunt votate. Moneda cu cele mai multe voturi se adaugă la Binance. Acest lucru se făcea adesea și a devenit de fapt un magnet pentru frauda electorală la scară largă la un moment dat. Echipele făcând tot ce era posibil pentru a obține cât mai multe voturi.

În zilele noastre se întâmplă din ce în ce mai puțin, deși Binance tocmai a finalizat unul în mai și câștigătorul cu cele mai multe voturi a fost Chromia.

Concluzie

La fel ca orice altceva din criptografie, numai timpul va spune dacă strategia cuprinzătoare a Binance va da roade. Cu toate acestea, este de bun augur faptul că a lansat multe dintre aceste noi servicii și produse într-o perioadă în care multe alte organizații blockchain concedieze personal sau își reduc operațiunile, ceea ce ar putea însemna că Binance a fost mai responsabilă financiar decât unii dintre colegii săi.

Când piața criptografică devine din nou pozitivă, ar trebui să fie într-o poziție foarte favorabilă pentru a surprinde valul de creștere și de interes care crește.

Binance Review Concluzie

Cu toate acestea, Binance nu este singura companie care a lucrat din greu la construirea și extinderea în ultimul an. Există multe alte schimburi și resurse disponibile, iar concurența devine din ce în ce mai severă, după cum reiese din numărul de schimburi care au depășit recent Binance în ceea ce privește comercial volum.

În general, Binance și suita de instrumente de tranzacționare sunt unul dintre cele mai de încredere schimburi de criptomonede din lume. Cu un record de securitate excelent, un nivel ridicat de protecție a utilizatorilor și o mare varietate de active, este ușor unul dintre cele mai bune schimburi pentru a începe călătoria dvs. criptografică pe.

Înscrierea la Binance este gratuită, așa că de ce să nu încerci astăzi?

Mergeți la Binance

Referințe