BitMax a devenit o platformă de tranzacționare și activă criptografică foarte populară de la lansarea sa în iulie 2018. Acestea au sediul în Singapore, cu două sedii principale în New York și Beijing și sunt fondate de Airel Ling și dr. George Cao.

Aceasta este recenzia noastră despre schimbul de criptomonede BitMax pentru 2019.

BitMax are o extinsă listă a activelor criptografice disponibile pentru schimb și a unei comunități de telegrame active cu peste 21.000 de membri:

Comunitatea BitMax Telegram

BitMax oferă servicii standard de tranzacționare criptografică, cum ar fi limitarea, piața, oprirea limitelor și oprirea comenzilor de piață, dar ceea ce o face să iasă în evidență sunt „inovațiile” sale pe care alte schimburi de criptare nu le oferă de obicei.

Începând cu 1 aprilie, acesta este doar numărul patruzeci și șase de schimb în funcție de volumul de tranzacționare ajustat pe CoinMarketCap, dar dacă se ia în considerare „extragerea tranzacțiilor”, BitMax este locul de schimb numărul unu de pe site. Această „exploatare a tranzacțiilor” este una dintre numeroasele caracteristici care fac ca BitMax să se afle în afară de mulțime.

Puteți afla direct ce au de spus fondatorii despre Bitmax în interviurile de mai jos:

Interviu cu Ariel Ling

Dr. George Cao Interviu

BitMax Exchange

Întreaga lor platformă și caracteristicile sale unice se bazează pe tokenul BTMX, care a permis schimbului să dezvolte o structură de stimulare unică pentru utilizatorii săi. Aceste caracteristici unice includ:

 • Minerarea tranzacțiilor
 • Minare inversă
 • Distribuția recompenselor de date
 • Carduri de puncte
 • BitTreasure
 • Recompense de recomandare

BitMax Exchange

Jeton BTMX

Jetonul nativ al BitMax este BTMX și este conceput pentru a fi o componentă principală a platformei sale de tranzacționare. Este un jeton standard ERC-20 și menit să fie un jeton de utilitate sau o unitate de schimb și plată pentru taxele platformei și între utilizatorii BitMax.

Există o limită de 10 miliarde de jetoane, cu 49% din jetoanele predistribuite și 51% din jetoanele totale alocate pentru stimulentele utilizatorilor. Jetoanele BTMX sunt inițial emise și vândute de „Distribuitor”, care este administrat de Fundația BitMax.

Începeți tranzacționarea pe BitMax

Moduri de tranzacționare

Jetonul BTMX este modul în care BitMax își poate structura diferitele „moduri de tranzacționare”. Prin utilizarea sau păstrarea simbolului BTMX, utilizatorii pot obține recompense speciale sau reduceri atunci când tranzacționează.

Diferitele moduri de tranzacționare sunt tranzacționarea regulată, exploatarea tranzacțiilor și exploatarea inversă. În esență, aceste moduri diferite determină taxa pe care o plătesc utilizatorii sau recompensele pe care le pot primi atunci când tranzacțiile sunt executate.

Setări BitMax Mining

Exact ce taxă obțineți va depinde nu numai de modul pe care îl alegeți, ci și de ce poziție vă aflați pe piață: producător sau cumpărător. În esență, diferența dintre factorii de decizie de piață și cei care iau piața este momentul.

Luatori sunt utilizatori care plasează o comandă care este completată imediat înainte de a intra în carnetul de comenzi.

Producători sunt utilizatori care plasează o comandă care nu se umple imediat și se află pe carnetul de comenzi în așteptarea unei potriviri.

Minerarea tranzacțiilor

Modul de extragere a tranzacțiilor BitMax permite atât producătorilor, cât și participanților să tranzacționeze cu o taxă de 0,01% în loc de taxa de 0,04% cu tranzacționare obișnuită. În plus față de taxa mai mică, utilizatorii care efectuează tranzacții vor primi, de asemenea, o anumită cantitate de jetoane BTMX ca recompensă pentru fiecare tranzacție.

BitMax Platform Mining

Minereu invers

În minerit invers, BitMax a susținut că a inventat o inovație „revoluționară” și „unică”:

Exploatarea inversă este disponibilă numai pentru factorii de decizie de piață și, în loc să plătească taxe, primiți bani înapoi sub forma unei reduceri. Producătorul de piață care se angajează în minerit invers trebuie să aibă, de asemenea, jetoane BTMX în contul lor.

O simplă defalcare a mineritului invers:

 • Maker plasează o tranzacție în carnetul de comenzi
 • Suma taxei în jetoane BTMX este scoasă din contul Maker
 • Taker umple comerțul
 • Suma taxei în jeton tranzacționat scoasă din contul Taker
 • Taxele pentru Taker merg în contul Maker
 • Jetoanele BTMX sunt blocate permanent și scoase din sursa de circulație

Iată exemplul oficial BitMax de minare inversă:

Analiza BitMax Reverse Mining

Accesați BitMAX

Tranzactionare regulata

Taxa pentru tranzacționarea obișnuită este de 0,04% și nu există recompense sau stimulente BTMX. Singura tranzacție în care utilizatorii trebuie să utilizeze tranzacționarea regulată este vânzarea de jetoane BTMX, adică exclus din modurile Transaction Mining și Reverse-Mining, astfel încât utilizatorii trebuie să plătească comisionul normal de tranzacționare de 0,04%.

Tranzacționare regulată BitMax

Tranzacționarea marjelor

BitMax – „BTMX & HT & BNB 10x Margin Trading ”

La fel ca multe schimburi populare de active criptografice, BitMax oferă tranzacționare în marjă unde utilizatorii pot folosi împrumuturile pentru a-și spori efectul de levier asupra investițiilor.

Opțiunile de tranzacționare în marjă ale BitMax sunt limitate la monede și jetoane mai stabilite, iar fiecare activ criptografic are pârghii și rate ale dobânzii maxime diferite:

Rata dobânzii de tranzacționare a marjei

Carduri de puncte

Funcția de tranzacționare în marjă a BitMax este stimulată și mai mult de „cardurile de puncte”. Aceste Carduri Point oferă utilizatorilor o reducere de 50% pentru rambursarea dobânzii la marjă.

Carduri BitMax Point

Distribuția recompensei de utilizare a datelor

Un alt stimulent pentru utilizarea platformei BitMax și păstrarea jetoanelor BTMX pe platformă este sistemul său de distribuire a recompenselor de utilizare a datelor. În acest sistem, utilizatorii își blochează jetoanele BTMX și primesc o distribuție zilnică.

Sursa acestei distribuții zilnice va proveni din 80% din taxele nete de tranzacție BitMax. Aceasta este menită să recompenseze utilizatorii pentru că aduc informații și știri pe platformă. Calculul pentru determinarea recompensei pentru jetoanele BTMX blocate este după cum urmează:

Suma zilnică de distribuție = Soldul recompensei / 180

Suma de distribuție individuală = Suma de distribuție zilnică * (Poziția individuală efectivă de blocare BTMX / Agregarea poziției totale de blocare BTMX efectivă a utilizatorului)

Distribuția recompenselor pentru utilizarea datelor BitMax

Numai BTMX care este blocat manual este eligibil pentru distribuția zilnică. Jetoanele blocate pot fi deblocate oricând, dar pot dura până la 24 de ore pentru a fi din nou utilizabile sau pot fi deblocate instantaneu contra unei taxe de 10%.

Începeți tranzacționarea pe BitMax

BitTreasure

BitTreasure este un produs de investiții unic oferit de BitMax. În esență, pachete de anumite jetoane cu risc ridicat, cum ar fi BULT pot fi cumpărate și păstrate pentru un anumit interval de timp minim, iar utilizatorii vor primi o rată de rentabilitate de până la 48%.

Produsele financiare BitTreasure ale BitMax necesită o verificare personală suplimentară înainte de cumpărare.

Regulile BitMax pentru BitTreasure

Program de recompensare a recomandărilor

La fel ca multe alte schimburi de criptomonede, BitMax oferă și un program de recompensare a recomandărilor. Utilizatorii care îi invită pe alții la BitMax primesc o recompensă de 10%, care este plătită în funcție de modul în care utilizatorul invitat tranzacționează pe BitMax.

Dacă utilizatorii invitați se angajează în exploatarea tranzacțiilor sau în mineritul invers, atunci utilizatorul inițial primește 10% din recompensele de jetoane BTMX. Dacă utilizatorii invitați se angajează în tranzacționare regulată, utilizatorul inițial primește 10% din taxele de tranzacție.

Programul de recompensare a recomandărilor BitMax

Concluzie

BitMax oferă funcții de platformă unice în comparație cu schimburi de active crypo mai tradiționale, cum ar fi token-urile sale BTMX, tranzacționarea minelor, mineritul invers și produsele BitTreasure.

Combinat cu gama sa largă de jetoane disponibile pentru tranzacționare, BitMax oferă traderului îndrăzneț o oportunitate pentru riscuri ridicate și recompense mari.

Accesați BitMAX

Referințe

 • Cartea albă BitMax
 • BitMax Transaction Mining and Reverse-Mining Analysis
 • Taxe de tranzacționare BitMax
 • BitMax Cont oficial Twitter
 • Dr. George Cao’s Cont Twitter
 • BitMax Grupul Telegram
 • BitMax Volumul tranzacțiilor și listele de piață