Introducere

BitMEX este o platformă de tranzacționare peer-to-peer pentru mai multe active criptografice, inclusiv BTC și ETH, prin ceea ce este cunoscut sub numele de futures sau derivate contracte. Fondată în 2014 de HDR Global Trading Ltd.. și încorporată în Seychelles, BitMEX a fost stabilit de trei cofondatori cu o pasiune comună pentru criptomonede.

Este în continuare cel mai mare jucător din jocul de instrumente derivate bitcoin. Adesea crește volumul pe piața bitcoin globală. Dacă sunteți serios cu privire la tranzacționare, cu siguranță merită să aflați.

Acești cofondatori BitMEX includ personalitate sinceră a criptomonedelor și ex-bancher Arthur Hayes (CEO), matematician și informatician Ben Delo (Ofițer șef de securitate), și programator profesionist Samuel Reed (Director Tehnic).

BitMEX nu este doar un alt schimb de criptomonede precum Binance sau Bittrex. În schimb, BitMEX este o platformă de tranzacționare care oferă tranzacționare cu instrumente derivate. Drept urmare, utilizatorii platformei BitMEX nu cumpără activul de bază; mai degrabă, doar tranzacționează un contract pentru acesta.

BitMEX nu este doar un alt schimb de criptomonede precum Binance sau Bittrex.BitMEX nu este doar un alt schimb de criptomonede precum Binance sau Bittrex.

Deci, ceea ce face BitMEX atât de popular, ce înseamnă tranzacționarea pârghiei pe Platforma BitMEX, și cum începeți să tranzacționați pe BitMEX?

Aflați în Blokt’s revizuire completă a schimbului BitMEX pentru 2020, unde vom acoperi să mergem mult și să vindem scurt BitMEX, poziții de închidere, securitatea platformei, serviciu clienți, și altele.

Tranzacționează cu Leverage

Înainte de a ne arunca cu capul, să examinăm ce înseamnă tranzacționarea cu efect de levier și, mai exact, ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii de Platforma de tranzacționare BitMEX.

Pârghia este definită ca împrumut de capital împotriva unei marje inițiale, pentru a mări nivelul randamentelor realizate dintr-o anumită tranzacție. Tranzacționarea cu efect de levier este incredibil de frecventă pe piețele valutare, la fel ca majoritatea comercianților care efectuează tranzacții frecvente, folosind numai propriul lor capital ar produce profituri foarte mici.

Tranzacționare cu Leverage- Sursă: ShutterStock.comTranzacționare cu Leverage- Sursă: ShutterStock.com

BitMEX oferă un pârghie excepțional de mare de până la 100x pe XBT contracte, ceea ce înseamnă că utilizatorii ar putea cumpăra în mod eficient 100 de contracte de Bitcoin cu doar 1 BTC din fondurile reale, numite „Marja inițială” în cadrul platformei.

Prin urmare, comercianții tranzacționează cu 100 de pârghii în acest exemplu ar face profituri echivalente cu cele în cazul în care ar deține 100 BTC, spre deosebire de just 1 BTC. În mod similar, comercianții pot utiliza Pârghie de 50 de ori, tot drumul până la 2x, sau, alternativ, tranzacționați numai folosind fondurile lor inițiale.

Devine rapid de ce tranzacțiile de pârghie au devenit atât de atractive pentru comercianții de criptomonede de pe BitMEX, deoarece câștigurile pot fi astronomice proporțional cu capitalul comercianților. in orice caz, tranzacționarea cu efect de levier nu este lipsită de riscurile sale, pe care le vom examina mai târziu.

Accesați BitMEX

Jurisdicții susținute

BitMEX acceptă o gamă largă de jurisdicții, deservind clienții din 197 de țări din întreaga lume. Cu toate acestea, pentru a se conforma reglementărilor, BitMEX este în prezent închis clienților din SUA.

Jurisdicții acceptate - Sursă: ShutterStock.comJurisdicții acceptate – Sursă: ShutterStock.com

În timp ce unii comercianți americani au făcut acest lucru prin utilizarea Servicii VPN, nu este recomandat, deoarece BitMEX are o politică de închidere a conturilor despre care se crede că a fost deschisă de Cetățeni americani.

Suport de active și contracte

BitMEX oferă o gamă largă de contracte pentru mai multe active diferite în cadrul platformei sale; toate stabilit în BTC.

Suport pentru active și contracte - Sursa: ShutterStock.comSuport pentru active și contracte – Sursa: ShutterStock.com

Depozite

În prezent, există o singură modalitate de a depune fonduri într-un Cont BitMEX, și asta prin Bitcoin. Utilizatorii ar trebui să rețină că, în loc de simbolul ticker „BTC”, BitMEX, alături de alte câteva platforme profesionale de tranzacționare, utilizați bifatorul „XBT” – dar din toate punctele de vedere, este exact același lucru.

Deci, la tranzacționați pe BitMEX, utilizatorii vor trebui mai întâi să aibă Bitcoin, deoarece depozitele fiat nu sunt acceptate pe bursă. Deoarece BitMEX este recomandat comercianților destul de avansați, majoritatea vor ști deja cum să cumpere Bitcoin. Dar pentru acei comercianți care nu o fac, citiți ghidul lui Blokt cum să cumperi Bitcoin.

Depunerile pot fi trimise din aproape orice portofel, inclusiv din cele populare schimb fiat-to-crypto Coinbase. Rețineți că trimiterea Bitcoin către BitMEX va include o taxă de procesare a rețelei.

Contracte Crypto acceptate

Acum este un moment bun pentru a explica modul în care funcționează de fapt contractele pe BitMEX. Spre deosebire de alte schimburi de criptomonede, cum ar fi Bittrex, comercianții de pe platforma BitMEX nu cumpără efectiv activul de bază.

De exemplu, tranzacționarea Bitcoin pe BitMEX nu oferă utilizatorilor nicio pretenție la realitate Bitcoin. În schimb, comercianții cumpără contracte pentru acel activ, decontate în viitor.

Cu toate acestea, cel mai tranzacționat contract pe BitMEX este de departe Bitcoin (XBT). - Sursa: ShutterStock.comCel mai tranzacționat contract pe BitMEX este de departe Bitcoin (XBT). – Sursa: ShutterStock.com

BitMEX are o serie de contracte disponibile, pentru o gamă largă de active criptografice. Acestea includ opt dintre primele 10 criptomonede după capitalizare de piață; in orice caz, cel mai tranzacționat contract de departe BitMEX este Bitcoin (XBT).

În prezent, următoarele active și contracte disponibile pe BitMEX sunteți:

 • Bitcoin (XBT)
 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)
 • Clipoci (XRP)
 • Tron (TRX)
 • Token EOS (EOS)

În plus, BitMEX oferă atât contracte perpetue pentru Bitcoin, contracte Upside Profit și contracte Downside Profit, precum și contractele sale Futures pentru alte active criptografice..

Decontarea pentru toate contractele se face în Bitcoin

De exemplu, dacă utilizatorii închid o tranzacție de succes pe Contracte futures Ethereum, sunt creditați cu XBT înapoi în lor Portofel BitMEX după deducerea comisioanelor de tranzacționare. Acest lucru poate fi apoi retras și trimis către un portofel Bitcoin terță parte, dar veți primi Bitcoin vreodată la sfârșitul unui Comerț BitMEX.

Înscriere la BitMEX

Acum am trecut prin câteva dintre elementele fundamentale, să începem cu tranzacționarea pe BitMEX. Înscrierea Pentru o Contul BitMEX este foarte simplu, și solicită doar utilizatorilor să furnizeze o adresă de e-mail.

Înscrierea la BitMEX durează câteva minuteÎnscrierea la BitMEX durează câteva minute

Odată ce utilizatorii și-au verificat adresa de e-mail, pot depune fonduri și pot începe tranzacționarea imediat, fără mai departe KYC sau AML cerințe. Cu toate acestea, merită ca utilizatorii să configureze 2FA pentru a se asigura că nimeni nu își poate accesa contul.

Accesați BitMEX

Deschiderea unei tranzacții pe BitMEX

Odată ce comercianții și-au creditat cont la Bitcoin, pot începe tranzacționarea oricărui contract pe Platforma BitMEX. Deși există opt contracte dintre care să alegem, ne vom concentra pe contractele perpetue XBT, deoarece acestea sunt cele mai tranzacționate contract.

BitMEX este diferit de alte schimburi, deoarece, după cum am explicat pe scurt, utilizatorii nu cumpără activul subiacent. Deși acest lucru deschide potențialul unei pierderi totale, așa cum vom explica mai târziu, permite utilizatorilor fie să meargă mult pe o poziție, fie să vândă scurt.

Deci, ce înseamnă acest lucru și cum pot traderii să deschidă o poziție lungă sau scurtă pe BitMEX?

Mergem mult pe BitMEX

Deschiderea unei poziții lungi, numită a „Cumpărați / lung” pe BitMEX, înseamnă că traderii se așteaptă ca prețul activului suport să crească în timp. Pe BitMEX, investitorii care nu sunt interesați să dețină propriul activ subiacent, cum ar fi Bitcoin, poate specula și profita în continuare de mișcări pozitive de preț.

Să deschidem o poziție lungă pe BitMEX urmând pașii următori:

 • Pasul 1: Verificați de două ori marja disponibilă în colțul din dreapta sus, apoi navigați la contractul pe care doriți să îl tranzacționați folosind filele din partea de sus a ecranului.
 • Pasul 2: Decideți dacă doriți să deschideți o comandă limită sau o comandă de piață. Pur și simplu, o comandă limită permite comercianților să specifice la ce preț doresc să cumpere, în timp ce o comandă de piață va fi executată pur și simplu la ultimul „preț cerut”.

  Mergem mult pe BitMEXMergem mult pe BitMEX

  De obicei, veți dori să cronometrați achizițiile și să setați o comandă limită. În exemplul nostru de mai sus, vom folosi jumătate din marja noastră pentru a deschide o tranzacție de 26 XBT contracte perpetue, cu un levier de 100 de ori – notați poziția glisorului de levier din partea stângă.

 • Pasul 3: Clic „Cumpărați / lung” și confirmați tranzacția în caseta lightbox care apare. Citiți aceste informații foarte atent – și acordați o atenție deosebită prețului de lichidare. Dacă XBT scade la acest preț de lichidare, poziția dvs. va fi închisă în caz de pierdere. Dacă totul pare în regulă, dați clic pe „Cumpărați”.

  Urmărirea profitului și pierderii pe BitMEXUrmărirea profitului și pierderii pe BitMEX

  Odată ce comanda dvs. se umple, veți primi o notificare pop-up care vă va spune că este plină, iar poziția dvs. va fi afișată în caseta din partea de jos a interfeței de tranzacționare. Acum, vă puteți urmări ROE-ul, care este „Rentabilitatea capitalului propriu‘, Schimbați pârghia sau închideți poziția. Rețineți casetele roșii evidențiate în exemplul nostru de mai sus.

Accesați BitMEX

Se vinde scurt

Când utilizatorii deschid un poziție scurtă pe BitMEX, numit a „Vindeți / Scurtați” în esență, aceștia se așteaptă ca prețul activului să scadă în timp, de la prețul actual. Pe piețele tradiționale, aceasta ar implica un investitor care împrumută acțiuni sau active pe care nu le dețin, vândându-l imediat, apoi răscumpără mai mult din stoc după scăderea prețului.

Deschiderea unei poziții scurte pe BitMEX necesită următorii pași:

 • Pasul 1: La fel ca deschiderea unei poziții lungi, utilizatorii ar trebui să se asigure că contul lor are suficientă marjă pentru a face o tranzacție afișat în colțul din dreapta sus al interfeței BitMEX.
 • Pasul 2: Vom deschide o altă comandă limită pentru această tranzacție. Navigând la activul pe care doriți să îl tranzacționați, introduceți numărul de contracte pe care doriți să le vindeți în caseta de sus și selectați marja dorită. Apoi, deși poate părea contraintuitiv, apăsați tasta „Vinde / Scurt” buton.

  Shorting Bitcoin pe BitMEXShorting Bitcoin pe BitMEX

  După ce sunteți mulțumit de detaliile tranzacției, apăsați butonul de vânzare de pe cutie de lumină care apare. Acum, poți urmări detaliile poziției tale, inclusiv profit și pierdere, în același mod ca pasul „3” în poziția lungă.

Închiderea unei poziții pe BitMEX

Închiderea unei poziții pe BitMEX nu este nimic asemănător cu cumpărarea și vânzarea pe burse precum Bittrex, unde utilizatorii dețin activul subiacent și trebuie să-l vândă pe bursă. În schimb, „Vinde / Scurt” opțiunea de pe BitMEX este pentru deschiderea unei poziții scurte, nu închiderea unei poziții existente.

Acest lucru ar putea confunda utilizatorii noi și poate fi o greșeală potențial costisitoare. În schimb, iată pașii implicați în închiderea unei poziții pe BitMEX:

 • Pasul 1: Utilizatorii ar trebui să navigheze la ecranul de tranzacționare al activului pe care îl au în comerț deschis folosind filele din partea de sus a interfeței, în cazul nostru, contracte XBT Perpetual, și derulați în partea de jos unde își vor vedea pozițiile deschise.
 • Pasul 2: Este posibil să aveți mai multe poziții deschise, așa că, odată ce ați selectat poziția pe care doriți să o închideți, acum trebuie să decideți între închiderea la prețul pieței, care este ultima ofertă de la egal la egal, sau stabilirea unei limite cere poziția ta, prin introducerea unui preț de închidere în caseta din stânga butonului „închidere”.

  Cum să închideți o poziție pe BitMEXCum să închideți o poziție pe BitMEX

 • Pasul 3: După ce ați selectat o metodă apropiată și ați specificat un preț, utilizatorii pot face clic „Închidere” sau „Piață” să-și vândă poziția. O vânzare pe piață se va închide aproape instantaneu, dar puteți obține mai puțin „profit realizat” decât vă așteptați din tranzacție.

Tranzacțiile noastre s-au făcut pe BitMEX testnet astfel încât versiunea de tranzacționare live poate arăta ușor diferită.

Taxe de tranzacționare pe BitMEX

BitMEX funcționează pe un model de finanțare a producătorilor, care vede taxe mai mici și chiar rambursări pentru factorii de decizie de piață și taxe mai mari pentru cei care iau piață. Nu există comisioane de tranzacționare pentru contractele ascendente sau descendente și în afară de comisioanele de rețea Bitcoin, nu există nicio taxă pentru retragerea sau depunerea de pe BitMEX.

Iată taxele majore pe platforma BitMEX. Taxele negative înseamnă că utilizatorii primesc o reducere pentru valoarea respectivă.

Accesați BitMEX

Taxe de contract perpetue:

Contracta Pârghie Taxă pentru producător Taxa Taker Finanțare îndelungată Finanțare scurtă Interval de finanțare
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% -0,0617% 0,0617% la fiecare 8 ore
Ethereum (ETH) 50x -0,0250% 0,0750% 0,0100% -0,0100% la fiecare 8 ore

Taxe pentru contracte futures:

Contracta Pârghie Taxă pentru producător Taxa Taker Taxa de decontare
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% 0,0500%
Bitcoin Cash (BCH) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Cardano (ADA) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
EOS (EOS) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ethereum (ETH) 50x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Litecoin (LTC) 33,33x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ripple (XRP) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Tron (TRX) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%

Lichidare și faliment

Lichidarea și falimentul sunt două concepte incredibil de importante, pe care majoritatea ghidurilor de schimb BitMEX nu le vor explica comercianților în detaliu, în ciuda faptului că sunt fundamentale pentru experiența de tranzacționare BitMEX.

Deși este imposibil ca utilizatorii să piardă mai multe fonduri decât cu ce au deschis o tranzacție (marja lor inițială), s-ar putea să fie supuși lichidării.

Cand ‘Mark Price‘Unui contract, un comerciant are o poziție deschisă la scade sub prețul de lichidare pentru pozițiile lungi sau invers crește peste prețul de lichidare pentru pantaloni scurți, punctul de marjă de întreținere va fi depășit, iar BitMEX Liquidation Engine va închide poziția comercianților.

Lichidare și faliment - Sursa: ShutterStock.comLichidare și faliment – Sursa: ShutterStock.com

Pe măsură ce piețele criptomonedelor experimentează o volatilitate atât de mare și se mișcă atât de repede în ambele direcții, aceste evenimente de lichidare pot apărea într-o clipită. Acest lucru este valabil mai ales dacă utilizatorii tranzacționează cu un efect de levier mai mare deoarece, în timp ce pârghia ridicată mărește profiturile, crește, de asemenea, potențialul de pierderi.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a merge „Falit” utilizatorii se pot liniști. BitMEX are o marjă sofisticată și procesul de lichidare care împiedică o marjă a utilizatorilor să scadă sub soldul contului lor.

Acestea fiind spuse, comercianții ar trebui să fie foarte conștienți de faptul că soldul lor poate ajunge la zero dintr-o succesiune de tranzacții nereușite și spre deosebire de deținerea activului subiacent real, nu există nicio șansă ca aceștia să-și recupereze fondurile.

Este sigur BitMEX?

BitMEX are una dintre cele mai bune înregistrări de securitate ale oricărei platforme de tranzacționare din industria criptografică. Abordarea sa proactivă a securității include o abordare generoasă recompensă pentru bug-uri program, alături de alte câteva măsuri de securitate pentru portofelele utilizatorilor, securitatea sistemului și motorul său de tranzacționare.

BitMEX este sigur? - Sursa: ShutterStock.comBitMEX este sigur? – Sursa: ShutterStock.com

Securitate portofel

BitMEX operează metode de depunere și retragere cu mai multe semnături, ceea ce înseamnă că fiecare adresă asociată cu un Contul BitMEX este multi-sig, iar fondurile sunt păstrate offline. În cazul unei încălcări la nivelul întregului sistem, nu ar exista suficiente chei private disponibile pentru ca un hacker să aibă acces la fonduri.

Majoritatea din fondurile păstrate pe BitMEX sunt păstrate în depozitul frigorific, iar cheile private nu sunt păstrate niciodată în stocarea în cloud. La fel, BitMEX verifică manual fiecare retragere a fondurilor din bursă pentru a se asigura că acestea sunt legitime.

Securitatea sistemului

Securitatea la nivel de sistem pe BitMEX este securizată utilizând serviciile Amazon Web Services (AWS) securitate cloud. Deși nu respectă în totalitate principiile securității descentralizate, integrarea AWS necesită multiple metode de autentificare pentru a accesa sisteme și date sensibile, asigurând securitatea integrității ridicate a Sistemele BitMEX.

Securitatea motorului de tranzacționare

Motorul de tranzacționare propriu al BitMEX este primul de acest gen și demonstrează cu adevărat angajamentul bursei față de securitate.

Motorul de tranzacționare efectuează un evaluarea completă a riscurilor după plasarea fiecărei comenzi, unde măsoară mai multe valori pentru a se asigura că toate conturile din sistem peer-to-peer suma la zero. În caz contrar, tranzacționarea este oprită până când se găsește exploatarea.

Accesați BitMEX

Fondul de asigurări BitMEX

BitMEX are o versiune mare fond de asigurare, în momentul redactării 22.000 XBT, care a fost implementat pentru a preveni sistemul de auto-deblocare a BitMEX lichidează forțat lichidările neumplute care apar înainte de comanda deschisă a unui utilizator.

Acest lucru se poate întâmpla atunci când există lichidități inadecvate la schimbul de la egal la egal pentru a completa o comandă, în ciuda activului de bază care scade sub prețul de lichidare al utilizatorilor.

Fondul de asigurări BitMEX - Sursa: ShutterStock.comFondul de asigurări BitMEX – Sursa: ShutterStock.com

Fondul de asigurare crește din lichidări, care au fost efectuate cu succes la prețul pieței, care este mai mare decât prețul falimentului poziției comerciantului.

În mod crucial, fondul de asigurări este utilizat în perioade de volatilitate ridicată și intensă a pieței, în care activele fac fluctuații rapide ale prețurilor și închid pozițiile mai multor comercianți, ceea ce duce la restanțarea schimbului.

Acest lucru s-a produs recent și Asigurare BitMEX Fondul nu s-a executat corect, rezultând aproximativ 200 de utilizatori având pozițiile închise prematur pe XBT și ETH contracte. in orice caz, BitMEX a emis un declarație publică tuturor celor afectați de eveniment și care au asigurat rambursarea integrală.

Serviciul Clienți BitMEX

Pe lângă Cunoașterea BitMEX De bază și extinse F.A.Q-uri, BitMEX are, de asemenea, un portal de asistență mare, care oferă răspunsuri la multe dintre cele mai frecvente problemele cu care se confruntă utilizatorii la schimb.

Portalul de asistență BitMEXPortalul de asistență BitMEX

În timp ce utilizatorii pot deschide un bilet pentru probleme mai avansate, din păcate, nu există nicio opțiune de chat live, iar în perioadele aglomerate, utilizatorii pot fi nevoiți să aștepte câteva ore înainte ca răspunsul la întrebările lor să fie răspuns..

În ciuda acestui fapt, Echipa de asistență BitMEX nu oferă răspunsuri predefinite și va analiza cu seriozitate preocupările utilizatorilor și va oferi soluții utile și unice.

La fel, BitMEX își actualizează în mod regulat membrii comunității prin intermediul blogului său și al anunțurilor platformei, în care echipa BitMEX publică rapoarte cuprinzătoare de cercetare a criptomonedelor, anunțuri de tranzacționare, Anunțuri API și avertizați-i pe utilizatori cu privire la orice perioadă de nefuncționare a schimbului.

Concluzie – Ar trebui să tranzacționați pe BitMEX?

Deci, după ce am analizat principalele caracteristici ale BitMEX schimb valutar, ar trebui ca utilizatorii să aibă încredere în fondurile lor la acest schimb și ar trebui să tranzacționeze acolo?

În general, BitMEX este platforma de tranzacționare numărul unu pentru futures și instrumente derivate în criptomonede. Aceasta este o mică surpriză, deoarece, pe lângă faptul că a fost primul pe piață, BitMEX a excelat în serviciul pentru clienți, securitatea fondului, și ușurința accesului.

Concluzie - Ar trebui să tranzacționați pe BitMEX? - Sursa: ShutterStock.comConcluzie – Ar trebui să tranzacționați pe BitMEX? – Sursa: ShutterStock.com

În comparație cu alte platforme derivate, BitMEX se bazează pe active. Monfex, de exemplu, are caracteristici 12 contracte de active. Cu toate acestea, BitMEX o face capacul 8 din primele 10 monede de capitalizare de piață, iar cea mai mare parte a volumului său de tranzacționare este prin contracte perpetue XBT, deci există puține stimulente pentru a adăuga multe altele.

BitMEX UI este ocupat, pentru a spune cel puțin. Aceasta poate fi o experiență de tranzacționare incredibil de copleșitoare pentru cei care nu sunt familiarizați cu schimburile de instrumente derivate. În ciuda acestui, BitMEX UI prezintă cea mai bună informație pentru comercianții profesioniști din interfața sa. Deoarece oricum schimburile de instrumente derivate nu sunt potrivite pentru comercianții începători, acest lucru este de așteptat.

Când vine vorba de securitatea și siguranța fondurilor, BitMEX se poziționează cu adevărat ca lider de piață și a depășit dincolo de a menține proprietatea sisteme de securitate pentru a-și proteja utilizatorii. Drept urmare, BitMEX nu a avut niciodată o încălcare semnificativă a securității.

Serviciul pentru clienți BitMEX este în general excelent și este portal de asistență conține o mulțime de informații pentru majoritatea problemelor. Cu toate acestea, lipsa unui funcție de chat live este probabil să provoace fricțiuni cu unii utilizatori care au probleme în perioade intense de tranzacționare, unde timpul este esențial.

Verdictul nostru

Pentru comercianții experimentați, Oferte BitMEX una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare a instrumentelor derivate din industria criptomonedelor. Cu oportunități de levier ultra-ridicate și taxe relativ mici, comercianții profesioniști pot obține câștiguri serioase tranzacționând la BitMEX.

Verdictul nostru - Sursa: ShutterStock.comVerdictul nostru – Sursa: ShutterStock.com

Pentru începători și intermediari comercianți cripto cu toate acestea, riscul este mare & ești aproape mai bine la un cazinou bitcoin decât să folosești Bitmex. Potențialul mărit pentru câștiguri înseamnă, de asemenea, potențialul mărit pentru pierderi. Recomandăm utilizatorilor noi să citească BitMEX este extins documentație înainte de a scufunda direct în tranzacționare pe platformă.

Accesați BitMEX

Referințe