Bitpanda este un schimb de criptomonede ușor de utilizat care oferă servicii de cumpărare, vânzare și tranzacții care acoperă un număr decent de monede și monede fiduciare pentru utilizatori din majoritatea țărilor europene.

Iată noua noastră recenzie de schimb Bitpanda pentru 2019

Utilizatorii din afara țărilor acceptate pot folosi un portofel Bitpanda pentru a primi depozite de criptomonede și apoi pot tranzacționa liber, dar pot retrage moneda fiduciară doar utilizând USD și EUR prin metode de plată limitate.

Bitpanda este conceput pentru a fi o platformă simplă, care este accesibilă pentru persoanele noi în spațiul criptografic, cu o varietate de ghiduri și resurse utile care acoperă toate serviciile lor.

Bitpanda afirmă pe site-ul său web că:

„La Bitpanda credem ferm în puterea inovatoare a criptomonedelor și în tehnologia blockchain. Misiunea noastră este de a fi forța cheie a revoluției fintech în desfășurare, oferind acces ușor de utilizat, sigur și de încredere la orice active digitale atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei cu experiență. ”Bitpanda.comBitpanda.com

Bitpanda este cunoscut pentru că are una dintre cele mai mari game de opțiuni de plată din industrie, sprijinind o mare varietate de servicii de plată tradiționale și online pentru persoane din diferite țări.

Platforma web Bitpanda și aplicația mobilă

Dacă Bitpanda pare că ar putea fi schimbul de cripte potrivit pentru dvs., citiți mai departe pentru mai multe detalii despre acest schimb și serviciile pe care le oferă.

În această revizuire Bitpanda, vom acoperi pe scurt faptele de bază despre schimb, principalele caracteristici care îl fac să iasă în evidență de la concurență, procesul de înregistrare și verificare, taxele sale și apoi o listă rapidă de argumente pro și contra pentru a rezuma modul în care toate se acumulează.

Să începem!

Accesați Bitpanda

Idei sumare

Foaie informativă Coinbase
Tip de schimb: Centralizat
Fiat-to-Crypto: da
Crypto-to-Fiat: da
Crypto-To-Crypto da
Numărul de valute Fiat tranzacționate: 4
Număr de criptomonede tranzacționate: 24
Numărul de țări acceptate 54
Numărul de valute Fiat acceptate: Toate
Transferuri / Depozite bancare da
Carduri de credit / debit: da
Transferuri bancare: Nu
PayPal: Nu
Portofel (e) de schimb: da
Limite de dimensiune a contului: da
Perioade limită de cheltuieli: da
Tranzacționare marjă: Nu
Taxe de tranzacționare: 1,49% cumpără & 1.29% comision de vânzare
Taxe de depunere / retragere: Neglijabil sau gratuit pentru criptomonede, gratuit pentru fiat
Sediu: Viena, Austria
Incorporat: Necunoscut

Caracteristici

Bitpanda oferă un set robust de servicii, iar unele dintre principalele sale avantaje pot fi văzute în captura de ecran de mai jos:

Captură de ecran a site-ului Bitpanda – „De ce ar trebui să alegeți Bitpanda”

Gama largă de monede tranzacționabile disponibile, costurile reduse ale tranzacției și suportul valutar fiat vor face din Bitpanda o platformă atractivă pentru mulți investitori cripto.

Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale Bitpanda cu un pic mai detaliat.

Un număr mare de opțiuni de plată diferite

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale Bitpanda este gama sa imensă de opțiuni de plată.

De la transferuri bancare la carduri de credit (VISA, MasterCard) către mai multe sisteme majore de plăți online (Zimpler, Skrill, Neteller), transferul fiat către și de la Bitpanda este extrem de ușor, ieftin și flexibil.

O captură de ecran a opțiunilor de plată și de plată ale Bitpanda

Costuri reduse de tranzacție

La 1,49% pentru o comandă de cumpărare și 1,29% pentru o comandă de vânzare, Bitpanda are unele dintre cele mai mici taxe de tranzacție din industrie.

Costurile reduse ale tranzacțiilor pentru tranzacțiile fiat-to-crypto și crypto-to-fiat fac din Bitpanda un excelent on-ramp și off-ramp între lumea crypto și lumea fiat.

Captură de ecran Bitpanda – „Europa mai rapid și mai ieftin broker pentru tranzacționarea Bitcoin ”

24 Criptomonede tranzacționabile

Bitpanda are în prezent 24 de criptomonede disponibile pentru cumpărare, vânzare și tranzacționare pe platforma sa.

Aceasta include:

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP (XRP), Pantos (PAN), Bitcoin Cash (BCH), IOTA (MIOTA), Litecoin (LTC), Komodo (KMD), EOS (EOS), Dash (DASH), OmiseGO (OMG), Augur (REP), Stellar Lumens (XLM), 0x (ZRX), NEM (XEM), ZCash (ZEC), Tezos (XTZ), Cardano (ADA), NEO (NEO), Ethereum Classic (ETC), Za (LEGĂTURĂ), Valuri (WAVES), Lisk (LSK) și Tether (USDT).

Criptomonede listate în prezent pe Bitpanda

Tranzacții flexibile

Bitpanda oferă utilizatorilor o interfață foarte netedă și flexibilă pentru deplasarea atât a activelor digitale, cât și a celor digitale în portofelul Bitpanda și efectuarea de tranzacții cu criptomonede cu alți utilizatori Bitpanda sau portofele în afara Bitpanda.

Înregistrare și verificare

Bitpanda are un sistem simplu de verificare pe două niveluri.

Non-verificat conturi poate primi depozite criptografice și poate efectua tranzacții criptografice interne și externe plătind în același timp doar comisioane mici de tranzacție.

De asemenea, pot retrage moneda fiduciară în USD și EUR folosind un număr mic de servicii de procesare a plăților. Cu toate acestea, aceste retrageri au limite zilnice scăzute.

Utilizatorii care doresc să se bucure de întreaga gamă de servicii Bitpanda pot alege verifica conturile lor printr-un proces scurt, necesitând doar o simplă verificare a ID-ului.

Cu toate acestea, procesul de verificare Bitpanda este externalizat și către terțe părți care necesită verificare video, ceea ce poate fi inconvenient din punct de vedere tehnic, inconfortabil sau o invazie a confidențialității pentru unele persoane..

Cu toate acestea, în general, procesul de verificare este destul de rapid, în comparație cu alte schimburi.

Unele metode de plată necesită, de asemenea, o verificare a depozitului.

Utilizatorii care doresc să ocolească dimensiunea contului și perioada de cheltuieli Bitpanda limite poate aplica pentru Bitpanda Plus, un serviciu mai exclusivist, cu mai puține restricții și cerințe mai mari de verificare și aprobare.

Bursa globală Bitpanda și investițiile în active digitale

Bitpanda Global Exchange este o nouă ofertă de către Bitpanda, care oferă atât tranzacționarea cripto-la-criptă, cât și tranzacționarea fiat-la-criptă. Depozitele Fiat sunt disponibile la bursă în euro, franc elvețian și GBP. Lansarea Bitpanda Global marchează prima ofertă de la Bitpanda, care este un schimb cu adevărat avansat.

Cu sediul în Viena, Austria; Bitpanda Global oferă taxe incredibil de mici pentru producători și achizitori, de până la 0,05%, cu 25% reducere la taxe dacă comercianții folosesc BEST token – pe care îl explicăm mai detaliat mai jos. Comercianții din peste 54 de țări pot accesa Bitpanda Global; cu toate acestea, schimbul este închis pentru comercianții din SUA și China. Comercianții pot depune prin transferuri SEPA și transfer bancar.

Bursa globală Bitpanda a fost adaptată pentru comercianții instituționali, profesioniști și comercianții zilnici ambițioși. Schimbul a fost construit având în vedere scalabilitatea și fiabilitatea.

La fel, comercianții obișnuiți și profesioniști își pot integra conturile cu software de tranzacționare extern și roboți de tranzacționare prin API-ul de ultimă oră al Bitpanda.

Ca parte a efortului Bitpanda de a face investiția în active digitale și active tradiționale la fel de ușoară ca și comanda unei pizza, investitorii vor putea cumpăra cu ușurință Bitcoin, aur și argint digitalizat și alte active de pe mobil sau desktop.

Tranzacțiile de aur și argint de la Bitpanda sunt susținute 100% de metale prețioase reale stocate într-un seif elvețian. Platforma, destinată mileniilor și deschizând produsele financiare tradiționale către o piață din secolul XXI, dărâma barierele unui portofoliu de finanțe personale ușor de gestionat.

Jetonul ecosistemului Bitpanda

Lansarea alături de bursa Bitpanda Global este Bitpanda Ecosystem Token sau BEST. Cel mai bun token este noul combustibil pentru ecosistemul Bitpanda îmbunătățit, oferind deținătorilor săi recompense și avantaje exclusive, cum ar fi tranzacționarea cu taxe reduse.

În plus față de o reducere de 25% a taxelor pentru deținătorii de BEST, așa cum am discutat, deținătorii de jetoane vor avea acces prioritar și la noul serviciu IEO al Bitpanda – Bitpanda Launchpad. BEST are o ofertă totală de doar 1 miliard de jetoane, 50% din acestea fiind disponibile pentru vânzare publică. Reducerea taxei va fi disponibilă timp de 5 ani.

Taxe

Bitpanda are un program de taxe extrem de competitiv.

Taxele Bitpanda includ taxe procentuale de tranzacție pentru tranzacțiile fiat-to-crypto și crypto-to-fiat, o taxă dinamică pentru tranzacțiile crypto-to-crypto și taxe forfetare pentru tranzacțiile crypto.

Taxe de cumpărare și vânzare

Bitpanda are tranzacții extrem de competitive taxe pentru tranzacțiile fiat-to-crypto (1,49%) și crypto-to-fiat (1,29%).

Depozite valutare Fiat și taxe de retragere

Bitpanda nu are taxe de depunere și retragere pentru monedele fiat. Cu toate acestea, furnizorii de servicii de plată își pot percepe propriile taxe, inclusiv taxe de conversie a monedei fiat pentru monedele fiat care nu sunt susținute direct de Bitpanda.

Depozite de criptomonede și taxe de retragere

Taxele forfetare ale Bitpanda pentru tranzacțiile directe cu criptomonede sunt extrem de mici și se bazează pe fiecare monedă individuală. Aceste comisioane sunt adesea renunțate complet pentru tranzacțiile care depășesc o anumită valoare.

Costurile tranzacției cu criptocurrency Bitpanda

Taxe de conversie a criptomonedelor

Bitpanda Swap funcția permite utilizatorilor să efectueze conversii directe cripto-cripto în portofelul lor Bitpanda.

Taxele sunt dinamice și sunt incluse automat în tranzacție.

„Cu Bitpanda Swap suntem capabili să oferim utilizatorilor noștri și mai multă flexibilitate și control asupra portofoliului lor, oferind swap-uri instant cripto-cripto. Ne așteptăm ca Bitpanda Swap să atragă mulți utilizatori din afara Europei, deoarece este prima noastră caracteristică disponibilă în întreaga lume (cu excepția SUA) și care poate fi utilizată fără verificare. ”Eric Demuth, CEO la BitpandaEric Demuth

Argumente pro şi contra

Acum, că am acoperit toate detaliile cheie despre Bitpanda, să rezumăm ceea ce am învățat în lista simplă a argumentelor pro și contra.

Beneficii și caracteristici Bitpanda

Pro

 • Platforma de tranzacții criptomonedă foarte flexibilă
 • Gama largă de opțiuni de plată
 • Taxe foarte mici
 • Metoda de verificare rapidă
 • Tranzacții cu criptomonedă fără verificare
 • Interfață simplă cu multe ghiduri și tutoriale

Contra

 • Conturile verificate sunt limitate doar la unele țări europene
 • Verificarea video poate fi dificilă din punct de vedere tehnic sau intruzivă pentru unii utilizatori
 • Un set decent de monede acceptate, dar totuși un număr mic în comparație cu unele schimburi
 • Limite zilnice, lunare și de cont

Accesați Bitpanda

Gânduri de închidere

Captură de ecran Bitpanda Blog – „Investiți în Bitcoin, aur și în alte 20 de active digitale. Rapid, sigur și 24/7. ”

Combinația oarecum unică de servicii și caracteristici a Bitpanda îl face o alegere ideală pentru o serie de tipuri diferite de utilizatori cripto:

 • Bitpanda este ușor printre cele mai bune platforme pentru utilizatorii europeni caută să-și gestioneze activele digitale într-o locație convenabilă, cu costuri de tranzacție reduse. Flexibilitatea și gama de servicii oferite de Bitpanda îl fac un ghișeu unic pentru utilizatorii de criptomonede, atâta timp cât toate monedele dvs. se numără printre cele 28 de criptomonede majore pe care le acceptă.
 • Bitpanda este, de asemenea o alegere excelentă pentru utilizatori doresc să facă achiziții rapide și ușoare ale criptomonedelor majore utilizând o mare varietate de opțiuni de plată diferite, inclusiv sisteme de plată online și carduri de credit. Această caracteristică este rară în rândul schimburilor criptografice, iar Bitpanda este extrem de competitiv în acest sens.
 • În cele din urmă, Bitpanda servește ca o platformă eficientă de investiții criptografice pentru cineva care caută să cumpere, să vândă și să schimbe criptos. În timp ce Bitpanda oferă mai puține criptomonede decât unele schimburi, interfața sa, taxele de tranzacție scăzute și suportul valutar fiat sunt mai mult decât suficiente pentru mulți investitori cripto.

În general, Bitpanda este o alegere solidă și una dintre schimburi de criptomonede mai bune în general. Este o opțiune excelentă pentru europeni și, cu noul său schimb global, este, de asemenea, o alegere excelentă pentru mulți din întreaga lume.

Sperăm că această recenzie a ajutat să vă răspundă la întrebările legate de acest lucru criptomonedă schimb, astfel încât să puteți decide singur dacă Bitpanda este alegerea potrivită pentru dvs..

Accesați Bitpanda

Referințe

 • Postare pe blogul Bitpanda care prezintă Bitpanda Swap
 • Linkedin-ul Bitpanda pagina de prezentare a companiei
 • Bitpanda’s depozitele fiat și limitele de retragere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me