CEX.IO reușește să echilibreze furnizarea unei platforme de schimb cu servicii avansate și o interfață vizual atrăgătoare, ușor de utilizat și accesibil investitorilor cripto mai noi.

CEX.IO a fost în criptomonedă de afaceri din 2013, începând ca furnizor de cloud mining și pretinde că o are în prezent peste un milion de utilizatori, variind de la „începători Bitcoin până la comercianți instituționali”.

Iată recenzia noastră de schimb CEX.IO pentru 2019

Acestea fiind spuse, CEX.IO nu oferă toate caracteristicile pe care unii comercianți de cripte le așteaptă de la o platformă avansată de tranzacționare a activelor digitale și acceptă doar o număr limitat de criptomonede și perechi de tranzacționare, deci cu siguranță nu poate satisface nevoile tuturor investitorilor.

Dacă CEX.IO pare că ar putea fi potrivirea potrivită pentru dvs., vă rugăm să citiți mai departe.

Stabilitatea și securitatea dovedite de CEX.IO

În această recenzie CEX.IO o vom face acoperă toate faptele cheie despre schimb, principalele sale caracteristici distinctive, procesul de înregistrare și verificare, programul de taxe și apoi rezumați tot ce am învățat cu o scurtă lista de argumente pro și contra la sfârșit – unde puteți decide dacă este cel mai bun schimb de criptomonede pentru nevoile tale.

„Chiar și atunci când prețul Bitcoin se confruntă cu perioade dure, indicele Bitcoin este încă de sute (sau cel puțin zeci) de ori mai mare decât cel al unui dolar SUA, euro sau altă monedă fiat. Dacă un comerciant poate citi diagrame și trage concluzii pe baza a ceea ce vede, dacă poate privi piața ca un sistem și poate vedea în mod clar tendințele care joacă un rol semnificativ în stabilirea prețului Bitcoin, sau pur și simplu dacă are încredere în intuiția sa, atunci acest lucru o persoană se poate alătura cu ușurință lotului de tranzacționare. În acest caz, oportunitatea de a câștiga o sumă destul de mare merită tot riscul. ”CEX.IO BlogBlog CEX.IO

Idei sumare

Fișă informativă CEX.IO
Tip de schimb: Centralizat
Fiat-to-Crypto: da
Crypto-to-Fiat: da
Crypto-to-Crypto: da
Numărul de valute Fiat tranzacționate: 4
Număr de criptomonede tranzacționate: 10
Numărul de țări acceptate: 150+
Numărul de valute Fiat acceptate: Toate
Transferuri bancare / Depozite: da
Carduri de credit / debit: da
Transferuri bancare: da
PayPal: Nu
Portofel (e) de schimb: da
Limite de dimensiune a contului: Nu
Perioade limită de cheltuieli: da
Tranzacționare marjă: da
Taxe de tranzacționare: 0,25% sau mai puțin, și 0,16% sau mai puțin producător
Taxe de depunere / retragere: Depunere de 2,99% și retragere de 3% + 5 USD pentru cardurile de credit, retragere de 1% pentru transferuri bancare / bancare
Sediu: Regatul Unit
Incorporat: Regatul Unit

Accesați CEX.IO

Caracteristici CEX.IO

CEX.IO enumeră câteva avantaje și caracteristici cheie pe care le are pentru a atrage clienți, inclusiv o serie de opțiuni de plată, securitate puternică, acoperire la nivel mondial, conformitate legală, tranzacționare în marjă, comisioane rezonabile, tranzacționare pe mai multe platforme, raportare avansată, și lichiditate mare așa cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos:

Captură de ecran a paginii de pornire CEX.IO – „De ce să alegeți CEX.IO?”

Să aruncăm o privire mai detaliată asupra unora dintre aceste funcții și altele.

Comenzi avansate

CEX.IO permite utilizatorilor să plaseze avansate tipuri de comenzi, limitează și oprește în mod specific comenzile.

Deși s-ar putea să nu pară prea mult pentru cei neinițiați, aceste tipuri de ordine avansate sunt esențiale pentru orice lucru dincolo de cele mai elementare strategii de investiții.

Cu toate acestea, unele variații ale acestor tipuri de ordine, cum ar fi a oprire la sfârșit care nu sunt încă disponibile pe CEX.IO.

„Dacă sunteți un comerciant zilnic, atunci va trebui să aflați despre punctele stop-loss și de profit. Acestea sunt nivelurile de preț la care veți ieși dintr-o tranzacție. De exemplu, dacă credeți că prețul bitcoinului a atins un nivel de asistență la care a ajuns în trecut și nu există semne că va fi capabil să treacă prin acel suport și să scadă, atunci este posibil să doriți să plasați un comanda de cumpărare. ”CEX.IO BlogBlog CEX.IO

Comisioane reduse

CEX.IO are costuri de tranzacție foarte mici și simple. La 0,25% sau mai puțin pentru participanți și 0,16% sau mai puțin pentru producători, CEX.IO concurează cu ușurință pentru locurile de top din industrie pentru cele mai mici taxe de tranzacție.

Taxele de tranzacție reduse înseamnă că mai multe strategii de tranzacționare devin viabile, iar tranzacțiile dvs. trebuie să lucreze mai puțin din greu pentru a obține profit.

Un producător de piață plasează o comandă care poate sau nu să fie completată. Acest ordin permanent adaugă „lichiditate‘Pe piață prin adăugarea unui volum potențial mai mare care poate fi tranzacționat.

Un furnizor de piețe, în schimb, alege dintre comenzile existente stabilite de factorii de decizie și închide aceste comenzi, eliminând astfel lichiditatea de pe piață prin eliminarea unora dintre volumele potențial tranzacționabile.

Întrucât schimburile preferă mai multă lichiditate, întrucât atrage mai mulți comercianți la locul lor de desfășurare, ei sunt dispuși să recompenseze factorii de decizie de piață cu taxe de tranzacție mai mici și uneori chiar pozitive..

Accesați CEX.IO

Interfață Slick

Dacă sunteți nou în schimburile de criptare, probabil că probabil nu poate face mult mai bine decât interfața de piață CEX.IO.

Mulți comercianți și investitori cripto mai noi pot fi intimidați de toate luminile intermitente și numerele de derulare ale unei platforme avansate de tranzacționare, cu toate acestea, interfața CEX.IO este echilibrul corect al simplitate și funcție.

Depunere redusă a cardului de credit și taxe de retragere

Valoarea taxelor mici de depunere și retragere pentru utilizatorii cardurilor de credit este greu de exagerat.

Mulți investitori în criptomonede apreciază foarte mult confortul și confidențialitatea utilizării lor carduri de credit pentru a efectua tranzacții cu criptomonede.

Cu toate acestea, nu toate schimburile de active digitale oferă această opțiune și cele care deseori percep taxe extrem de mari pentru acest privilegiu.

CEX.IO Taxe mici

Deși nu sunt cele mai competitive din industrie, taxele pentru cardul de credit CEX.IO (2,99% pentru depozite) sunt încă mult sub media pieței, și acesta este un avantaj major pentru o gamă imensă de investitori cripto.

Tranzacționarea marjelor

CEX.IO are propria sa platformă de tranzacționare în marjă numită CEX.IO Broker, care este în prezent în versiune beta.

Platforma oferă tranzacționarea criptomonedelor prin contracte pentru diferență (CFD) și are instrumente avansate de tranzacționare, instrumente de analiză tehnică și diferite tipuri de comenzi disponibile.

Utilizatorii vor putea tranzacționa Bitcoin și Ethereum cu pârghie de până la 10x când platforma devine activă.

CEX.IO Broker – Platforma CFD de criptocurrency de marjă

Programul de afiliere CEX.IO

CEX.IO permite utilizatorilor săi câștigați 30% din comisioane din tranzacțiile de schimb pentru oricine se referă la platformă.

Programul de afiliere CEX.IO

Criptomonede listate și tranzacționabile CEX.IO

CEX.IO are în prezent 10 criptomonede enumerate și disponibil pentru tranzacționare la bursă. Aceasta include:

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Litecoin, Ripple’s XRP, Stellar, Zcash și Gemini Dollar.

În aprilie 2020, CEX.IO, de asemenea a anunțat suport pentru Chainlink (LINK), care este unul dintre cele mai interesante proiecte și cele mai tranzacționate active de pe piața criptografică.

Tranzacționarea LINK / USD, LINK / EUR și LINK / GBP sunt acceptate pe CEX.IO, iar utilizatorii pot retrage LINK de pe platformă.

Accesați CEX.IO

Înregistrarea, verificarea și creditarea contului dvs.

Procesul de verificare CEX.IO este printre cele mai dificile din industrie.

Nu numai că CEX.IO reușește să traseze procesul de verificare standard al industriei a documentelor de identificare și a dovezii de adresă peste mai multe detalii și pagini decât concurenții săi, ci necesită, de asemenea, să fie încărcate selfie-uri suplimentare pentru fiecare etapă și furnizarea unei identificări fiscale. număr.

CEX.IO Dovada identității

Acest proces de verificare excesivă continuă cu cardul dvs. de plată, fiind necesare mai multe fotografii suplimentare, în timp ce majoritatea celorlalte schimburi criptografice necesită pur și simplu detaliile cardului dvs. de plată.

Există, de asemenea, un al treilea nivel de verificare pentru limite și servicii sporite pe baza veniturilor și activelor personale, dar în acest sens, CEX.IO reușește să se apropie de standardul industrial..

CEX.IO au introdus recent Skrill payment, un furnizor de plăți online care procesează transferuri rapide fiat, care le permite clienților să își crediteze conturile CEX.io cu lire britanice (GBP) și euro (EUR). 

Utilizatorii cu conturi corporative îmbunătățite pot folosi Skrill pentru a transfera cu ușurință fonduri în contul lor de tranzacționare fără a fi nevoie să aștepte transferuri bancare îndelungate.

Taxe

CEX.IO are unele dintre cele mai bune taxe din industrie, atât în ​​ceea ce privește tranzacțiile, cât și taxele de depozit / retragere.

Taxe de tranzactie

Taxele de tranzacție CEX.IO sunt de 0,25% sau mai puțin pentru participanți și de 0,16% sau mai puțin pentru producători.

Aceste taxe scad spre zero în funcție de volumul de tranzacții de 30 de zile.

Pentru o defalcare a taxelor de achiziție / producător, consultați nota din secțiunea Funcții de mai sus.

Taxe de card de credit

Taxele de depunere și retragere ale CEX.IO pentru cardurile de credit sunt variabile pe baza monedei acceptate utilizate (USD, EUR, GBP, RUB) și a volumului tranzacționat.

Vă încurajăm să urmăriți linkul de mai sus pentru a vedea în detaliu, dar cele mai importante numere sunt depozitul de 2,99% și până la 3% + 5 USD taxe de retragere pentru USD și 2,99% depozit și până la 1,2% + 5 EUR taxe de retragere pentru EUR.

Acestea sunt numere foarte competitive, deși nu este cel mai bun din industrie.

Taxe de transfer bancar

Taxele de transfer bancar sunt 0 pentru depozitele în toate monedele și 1% pentru USD și 1 EUR pentru retragerile în EUR.

Taxa de retragere de 1 EUR este nominală și competitivă cu cele mai bune din industrie, în timp ce taxa de 1% pentru retragerile în USD poate fi de fapt destul de mare pentru sume mari, deoarece mulți concurenți vor percepe o rată zero sau forfetară pentru transferurile bancare / bancare.

Argumente pro şi contra

Să examinăm pe scurt cum toți acești factori se acumulează pentru CEX.IO cu o listă de argumente pro și contra.

Pro

 • Interfață Slick
 • Schimb bun pentru comercianții și investitorii cripto mai noi
 • Tarife bune pentru comisionul cardului de credit
 • Tarife foarte bune pentru taxele de tranzacție
 • Schimb bine stabilit cu 0% furt de fonduri de utilizatori
 • Resurse bune de cunoștințe pentru persoanele care doresc să învețe investiții și tranzacționare criptografice avansate
 • Tranzacționarea marjei
 • Program de afiliere

Contra

 • Limite mici de depunere și retragere pentru cardurile de credit
 • Lipsesc caracteristici pe care comercianții cripto profesioniști s-ar aștepta de la o platformă avansată de tranzacționare
 • Proces oneros de verificare
 • Doar 10 monede acceptate

Gânduri de închidere

CEX.IO este un schimb interesant, cu o caracteristică frumoasă care va atrage mulți investitori în criptomonede și comercianți.

CEX.IO – „Schimb Bitcoin în care poți avea încredere”

Aceasta include stocarea sa criptografică sigură, faptul că este bine stabilită și nu a pierdut niciodată fonduri de utilizatori pentru furt, are o aplicație mobilă, a Echipa de asistență 24/7, și oferă tranzacționare în marjă.

În plus, taxele reduse de tranzacție și cardul de credit fac din CEX.IO o alegere excelentă pentru oricine dorește cumpărați Bitcoin sau orice altă criptomonedă majoră care folosește cardurile lor de credit. Același lucru se poate spune dacă cineva dorește să le vândă, atâta timp cât nu îi deranjează procesul oneros de verificare.

Accesați CEX.IO

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me