Coinmama Review [2019] – Crypto rapid și ușor, dar este sigur?

Coinmama este un broker simplu de criptomonede, oferind utilizatorilor o platformă simplă și rapidă pentru cumpărarea unei game mici de criptomonede populare de oriunde din lume folosind orice monedă fiat.

Recenzie Coinmama 2019Bine ați venit la noua noastră revizuire Coinmama pentru 2019

Coinmama este cunoscut pentru ușurința de utilizare și accesibilitate și depune eforturi suplimentare pentru a oferi utilizatorilor informațiile și asistența de care au nevoie pentru a lua decizii clare și informate atunci când cumpără criptomonede..

Acest accent îl face pe Coinmama ideal pentru persoanele noi în spațiul criptografic care caută o platformă de unde să își poată cumpăra primele monede criptografice..

Site-ul Coinmama precizează:

Având în vedere viteza serviciului nostru de verificare a contului și asistența noastră pentru cardurile de credit / debit, credem că serviciul nostru este cel mai apropiat lucru de achizițiile instantanee de bitcoin online pe care un nou venit în criptomonede îl poate găsi. Odată ce ați finalizat crearea unui cont Coinmama, singura întârziere va fi în procesarea cardului dvs. și transferul bitcoinelor nou achiziționate pe blockchain (care ar trebui să dureze în medie doar 10 minute).

Dacă Coinmama pare că ar putea fi schimbul de criptomonede potrivit nevoilor dvs., vă rugăm să citiți mai departe pentru a afla mai multe detalii esențiale.

Captură de ecran a paginii „Cumpărați Bitcoin” de pe Coinmama

În această revizuire Coinmama, vom acoperi pe scurt faptele de bază despre companie, principalele caracteristici care o fac să iasă în evidență din concurență, procesul de înregistrare și verificare, taxele sale, și apoi o listă rapidă de argumente pro și contra pentru a rezuma modul în care toate se acumulează.

Interesat?

Misto. Să începem!

Mergeți la Coinmama

Idei sumare

Foaie informativă Coinmama
Tip de schimb: Broker de criptomonede centralizat
Fiat-to-Crypto: da
Crypto-to-Fiat: Numai Bitcoin-to-Fiat (numai clienți europeni (SEPA))
Crypto-To-Crypto Nu
Numărul de valute Fiat tranzacționate: 2
Număr de criptomonede tranzacționate: 8
Numărul de țări acceptate 180+
Numărul de valute Fiat acceptate: Toate
Transferuri / Depozite bancare da
Carduri de credit / debit: da
Transferuri bancare: Nu
PayPal: Nu
Portofel (e) de schimb: Nu
Limite de dimensiune a contului: da
Perioade limită de cheltuieli: da
Tranzacționare marjă: Nu
Taxe de tranzacționare: 5,90%
Taxe de depunere / retragere: Card de credit / debit 5%, transfer bancar gratuit
Sediu: Israel
Incorporat: Slovacia

Caracteristici

Funcțiile Coinmama se concentrează pe serviciul lor unic de a oferi o platformă convenabilă pentru ca oamenii să cumpere unele dintre cele mai populare criptomonede.

De asemenea, Coinmama a adăugat recent capacitatea de a vinde Bitcoin (BTC) pentru moneda fiduciară. În prezent, acest lucru este disponibil numai pentru clienții europeni prin intermediul SEPA plăți.

Captură de ecran a principalelor caracteristici și beneficii ale Coinmama

Achiziții de carduri de credit

Coinmama oferă utilizatorilor un mijloc rapid și eficient de cumpărare criptomonede de top, ca Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH), folosind ambele VISA și MasterCard.

Multe schimburi nu oferă achiziții de criptomonede pe card de credit. În plus, multe dintre cele care permit achiziționarea de carduri de credit de cripto necesită utilizatorilor:

 • Depuneți fiat cu cardul de credit
 • Tranzacționează fiat cu criptomonede (care este apoi stocată în portofelul lor găzduit de schimb)
 • Retrageți monedele în propriul portofel criptografic personal.

Pentru utilizatorii care doresc pur și simplu să cumpere active digitale folosind cardul lor de credit și să aibă acele active transferate direct pe cripto-ul personal extern portofel, Coinmama este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Site-ul Coinmama precizează:

Dacă trebuie să obțineți câteva bitcoins cât mai repede posibil, Coinmama vă oferă acoperire. Coinmama le permite oamenilor din aproape 200 de țări din întreaga lume să cumpere bitcoin (BTC) instantaneu, folosind orice card de credit sau de debit de la VISA sau MasterCard. În aproape toate cazurile, bitcoinii îți vor fi eliberați într-o jumătate de oră sau mai puțin.

Cunoștințe și asistență

În timp ce utilizatorii de toate nivelurile de experiență vor fi atrași de simplitatea Coinmama, Coinmama depune un efort suplimentar în furnizarea utilizatorilor mai noi cu o gamă de cunoștințe și sprijin care depășește cu mult standardul industriei.

Oamenii noi în spațiul criptografic vor putea utiliza serviciile Coinmama cu confort și ușurință ca urmare a interfeței intuitive și a ofertei extinse de informații relevante ghiduri și întrebări frecvente.

Captură de ecran a paginii de ajutor și asistență a Coinmama

Înregistrare și verificare

Într-o industrie din ce în ce mai reglementată, Coinmama a reușit să-și mențină procesul de înregistrare și verificare relativ rapid și simplu.

Coinmama are trei niveluri de verificare diferite, fiecare dintre acestea stabilind o limită diferită pentru cantitatea de criptare pe care o puteți cumpăra.

 1. Primul nivel necesită să vă înregistrați un cont utilizând adresa dvs. de e-mail, să completați un formular standard de detalii personale, să completați detaliile documentului dvs. de identificare, apoi să încărcați imagini ale acelui document și un selfie al dvs. care deține acel document. Acest prim nivel de verificare vă va permite să cumpărați până la 10.000 USD în cripto.
 2. Al doilea nivel de verificare necesită un document de identificare suplimentar și o dovadă de reședință, cum ar fi o factură de utilități. Al doilea nivel de verificare vă permite să cumpărați până la 50.000 dolari în cripto.
 3. Al treilea nivel de verificare necesită completarea unui scurt chestionar despre activele și veniturile dvs., care va fi revizuit pentru aprobare. Al treilea și ultimul nivel de verificare vă va permite să cumpărați până la 1.000.000 $ în cripto.

Taxe Coinmama

Coinmama percepe unele dintre cele mai mari comisioane de tranzacție din industrie pentru serviciile sale.

În timp ce Coinmama este mai rapid și mai convenabil decât majoritatea celorlalte opțiuni de cumpărare a criptomonedelor, în special pentru achizițiile cu carduri de credit, trebuie să decideți singur dacă comoditatea merită taxele mai mari.

Taxele suplimentare pentru cardul de credit și taxele de transfer bancar ale Coinmama, pe de altă parte, sunt mai apropiate de standardul din industrie.

Taxa de tranzacție

Coinmama percepe o taxă de tranzacție de 5,9%.

Aceasta este printre cele mai mari comisioane de tranzacție din industrie.

Taxa cardului de credit

Coinmama percepe o taxă de 5% pe cardul de credit.

Aceasta este taxa standard pentru cardul de credit din industrie.

Taxă de transfer bancar

Coinmama nu are comision de transfer bancar.

Taxele de transfer bancar sau depozit variază foarte mult în întreaga industrie. Evident, taxele zero ale Coinmama sunt cele mai bune din industrie, dar și mulți concurenți nu percep taxe pentru acest serviciu.

Revizuirea Coinmama – Pro și contra

Acum, că avem toate informațiile necesare despre Coinmama, să descompunem analiza în câteva argumente pro și contra simple.

Pro

 • Simplu și rapid
 • Bun pentru începători
 • Proces de verificare rapidă pentru achiziții criptografice de până la 50.000 USD
 • Fără taxă de transfer bancar
 • Cele mai multe țări și toate monedele sunt acceptate
 • Asistență excelentă pentru clienți, conectați-vă și discutați rapid cu un om real.

Contra

 • Taxe de tranzacție mai mari decât alte platforme
 • Limite zilnice și lunare de cumpărare
 • Proces mai lung de verificare pentru achiziții cripto mari
 • O cantitate limitată de monede disponibile
 • Limitat la 40 de state americane
 • Opțiuni de plată limitate

Gânduri de închidere

După examinarea tuturor informațiilor esențiale despre Coinmama, este destul de clar că este o alegere excelentă pentru un tip de utilizator foarte specific și o alegere ok pentru mulți alți oameni.

Dacă doriți să vă cumpărați cripto-ul acum fără multă bătaie de cap și doriți să plătiți o primă pentru viteza și comoditatea pe care le oferă Coinmama, atunci Coinmama este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Acest lucru este valabil mai ales pentru utilizatorii de carduri de credit, persoanele noi în spațiul criptografic și persoanele care nu caută un schimb pentru tranzacționarea activă a criptomonedelor..

Captură de ecran Coinmama – „Cel mai rapid mod de a cumpăra criptomonede.”

Cu toate acestea, acest clasament de top se descompune pe măsură ce ne îndepărtăm de această fereastră îngustă de tipuri de utilizatori.

Unele dintre cele mai mari motive pentru a utiliza un schimb alternativ includ:

 • Oamenii care doresc să aibă schimbul de active digitale și portofelul lor cripto într-un singur loc. Vor să poată cumpăra, vinde și cheltui cripto dintr-o locație convenabilă. Lipsa unei funcții de portofel a Coinmama și capacitățile limitate de vânzare vor fi negative pentru mulți utilizatori.
 • Taxele de tranzacție de 5,9% sunt mari, mai ales dacă cumpărați o cantitate mare de cripto. În vremurile dificile în care crește prețurile criptografice, acest lucru poate părea un preț mic de plătit, dar în perioade mai limitate există opțiuni mult mai ieftine și mulți oameni vor fi dispuși să petreacă puțin mai mult timp pe un site concurent pentru a economisi taxele de tranzacție..
 • Limitele de cheltuieli zilnice, săptămânale și generale ar putea fi un dezavantaj pentru unii jucători mari. Oamenii care au o mulțime de bani de cheltuit pe cripto și sunt dispuși să plătească pentru confort nu sunt genul care își doresc limite pentru cheltuielile lor.
 • Lipsa monedelor disponibile pentru cumpărare poate fi, de asemenea, o mare oprire. În timp ce Coinmama are o ofertă bună pentru criptomonedele majore, nu este cuprinzătoare și mulți se vor aștepta la o mai mare răspândire de opțiuni de la bursele și brokerii lor..

Deci, în general, Coinmama este o opțiune bună pentru unii utilizatori de cripto și o opțiune decentă pentru mulți alții.

Locul în care vă aflați în această defalcare a serviciilor Coinmama va depinde de nevoile dvs. unice.

Sperăm că această recenzie v-a ajutat să răspundeți la aceste întrebări, astfel încât să puteți decide singur dacă Coinmama este schimbul de criptomonede potrivit pentru dvs..

Mergeți la Coinmama

Referințe

 • Coinmama’s Politica de Confidențialitate
 • Limitele de cheltuieli zilnice ale Coinmama
 • Coinmama’s întrebări frecvente (FAQ)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map