Luno este un schimb de criptomonede simplu de utilizat care oferă o gamă limitată, dar bine livrată de servicii într-un mod sigur, fiabil și sigur.

Luno ReviewLuno Review – Un schimb de Ethereum și Bitcoin de încredere, fiabil și low-cost

Luno este orientat către utilizatorii mai noi de pe piața criptografică, cu un design atractiv și interfețe ușor de utilizat, precum și o gamă largă de servicii de cunoaștere și suport. Luno oferă, de asemenea, unele dintre cele mai competitive structuri de taxe din industrie, consolidând acest accent pe accesibilitate și funcționalitate.

Acestea fiind spuse, cu un număr limitat de țări sprijinite si doar 2 criptomonede acceptate, investitorii criptomonedelor vor trebui să deschidă un cont suplimentar cu un alt schimb pentru a accesa piața completă a criptomonedelor (CitițiCel mai bun schimb de criptomonede„Ghid pentru a vedea primele noastre 10 recomandări). În ciuda acestui, Luno oferă o platformă de tranzacționare avansată pentru a lucra cu cei care doresc să tranzacționeze ETH și BTC.

2 monede criptografice acceptate - Sursa: luno.com2 monede criptografice acceptate – Sursa: luno.com

Luno va atrage cel mai mult persoanele care doresc o interfață simplă pentru efectuarea tranzacțiilor fiat-to-crypto care implică criptomonede majore (ETH) & BTC) și monede fiat din Europa, Asia de Sud-Est și Africa.

Dacă sună ca Luno ar putea fi cel mai bun schimb Bitcoin pentru nevoile dvs., vă rugăm să citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Această revizuire va acoperi faptele rapide despre Luno, caracteristicile sale distinctive, procesul de verificare, programul de taxe și va oferi un rezumat rapid al argumentelor pro și contra a ceea ce am învățat.

Înarmat cu aceste cunoștințe, veți putea decide dacă merită timpul pentru a investiga Luno mai departe.

„Când te odihnești, ruginești. Este un lucru pe care îl credem cu fermitate la Luno, motiv pentru care lucrăm mereu pentru a ne schimba și a ne adapta. Tehnologiile perturbatoare, cum ar fi criptomonedele, pot avea conotații negative și pot insufla un sentiment de frică prin simpla utilizare a cuvintelor de lup mare-rău, cum ar fi „perturbatoare”. În schimb, ați putea considera această perturbare tehnologică un factor de schimbare pozitivă, mai ales atunci când vine vorba de a avea mai mult control asupra propriilor bani. ”Team Luno, Luno.comEchipa Luno

Du-te la Luno

Idei sumare

Foaie informativă Luno
Tip de schimb: Centralizat
Fiat-to-Crypto: da
Crypto-to-Crypto: da
Numărul de valute Fiat tranzacționate: 5
Număr de criptomonede tranzacționate: 2
Numărul de țări acceptate: 40
Transferuri bancare / Depozite: da
Carduri de credit / debit: da
Transferuri bancare: Nu
PayPal: Nu
Portofel (e) de schimb: da
Limite de dimensiune a contului: Nu
Tranzacționare marjă: Nu
Perioade limită de cheltuieli da
Taxe de tranzacționare: 0,2% – 1% taxă de achiziție în funcție de volumul 30d și perechea de tranzacționare
Taxe de depunere / retragere: Taxe de retragere neglijabile și taxe de depozit cu o excepție
Sediu: Regatul Unit
Incorporat: Singapore

Pagina de pornire Luno ReviewPagina de pornire Luno Review

Caracteristici

Schimburi de criptomonede tind să apară într-o mulțime de forme și dimensiuni diferite, iar Luno nu face excepție.

Luno se prezintă ca un loc sigur pentru care oamenii să poată face acest lucru cumpărați, vindeți și stocați Bitcoin și Ethereum, precum și o platformă de tranzacționare surprinzător de avansată. Deci, în ce fel este diferit de liderii din industrie precum Coinbase, Binance, FTX etc.?

Caracteristici Lino Review - Sursa: Shutterstock.comCaracteristici Lino Review – Sursa: Shutterstock.com

Cu toate acestea, în general, cele mai bune caracteristici ale Luno sunt funcționalitatea și economiile de costuri pe care le oferă utilizatorilor de criptomonede țări sprijinite.

„În timp ce noi și multe alte companii Bitcoin suntem de fapt agnostici de monedă digitală fundamental, Luno este în prezent foarte concentrat pe Bitcoin, doar pentru că nu există nicio altă monedă digitală care să fie la fel de sigură și pe scară largă utilizată în acest moment.” Marcus Swanepoel, CEO LunoMarcus Swanepoel

Caracteristici Luno ReviewCaracteristici Luno Review

Taxe mici în general

Cea mai bună caracteristică a Luno este cu ușurință angajamentul său față de taxe mici în general.

Mulți depozit și retragere opțiunile sunt gratuite, cu doar o taxă nominală în rest.

Taxele de tranzacție ale lui Luno sunt, de asemenea, foarte competitive, cu 0% taxe de producător pentru toate perechile valutare.

Oricine dorește să tranzacționeze Bitcoin și Ethereum fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la comisioane, Luno va fi bine deservit, în special acei utilizatori care doresc să evite comisioanele de card de credit standard, deseori ridicate din industrie..

Taxe de retragere și retragere Luno ReviewLuno Review – Taxe de depunere și retragere

Du-te la Luno

Principalele monede Fiat din Africa de Sud și Asia de Sud-Est acceptate

În timp ce aproape toate monedele fiduciare pot fi utilizate pe bursele criptografice moderne, ele trebuie în general convertite într-o monedă majoră, cum ar fi USD sau euro, înainte de a putea fi depuse și tranzacționate.

Principalele monede Fiat din Africa de Sud și Asia de Sud-Est acceptate - Sursa: Shutterstock.comPrincipalele monede Fiat din Africa de Sud și Asia de Sud-Est acceptate – Sursa: Shutterstock.com

Aceasta înseamnă că trebuie să plătiți taxele de conversie cu furnizorii dvs. de plată, în plus față de taxele pe care le percepe schimbul în sine.

Cu toate acestea, Luno oferă o gamă largă de valute fiat de la Sud Est Asia și Africa (ZAR, IDR, MYR, și NGN) care permite utilizatorilor din aceste națiuni populate să tranzacționeze și să tranzacționeze în propria monedă și, prin urmare, să evite taxele de conversie pe care le-ar întâlni cu majoritatea celorlalte schimburi.

Restricții de verificare relaxate

Luno permite utilizatorilor să tranzacționeze strict cripto fără documente de identitate necesare pentru cel mai scăzut nivel de verificare și chiar permite utilizatorilor dintr-un număr mic de țări să comercializeze cantități mici de cripto la acest nivel.

În timp ce utilizatorii care doresc să tranzacționeze cantități semnificative de cripto vor trebui să îndeplinească în continuare standardele din industrie verificare, acest prim nivel de acces este util pentru persoanele care au nevoie doar de tranzacții în cantități mici de monedă fiduciară sau în tranzacții strict criptografice.

Limite de verificare Luno ReviewLimite de verificare Luno Review

Du-te la Luno

Înregistrare și verificare

Procesul de verificare al lui Luno este puțin mai relaxat decât standardul industrial actual, permițând anumitor utilizatori să cumpere și să vândă o cantitate mică de cripto bazat numai pe confirmarea contului printr-un dispozitiv mobil și prin depunerea unora detalii personale fără verificarea documentului de identitate.

Acest lucru este în contrast cu tendința în creștere dintre schimburi criptografice care necesită verificarea documentului de identitate înainte ca orice monedă fiat să poată fi depusă și retrasă sau active digitale cumpărat și vândut. Ceea ce crește din ce în ce mai mult astăzi.

Înregistrare și verificare - Sursa: Shutterstock.comÎnregistrare și verificare – Sursa: Shutterstock.com

În plus, aceasta primul nivelul de verificare este, de asemenea, adecvat pentru ca persoanele din țările acceptate și din cele neacceptate să trimită, să primească și să tranzacționeze cu Bitcoin și Ethereum folosindu-le Portofel Luno.

Pentru limitele zilnice și lunare mai mari, utilizatorii trebuie să atingă al doilea nivel de verificare prin furnizarea unei fotografii a documentului de identificare și a unui selfie. Acest al doilea nivel de verificare va crește ușor maximele zilnice și lunare.

Pentru a obține standardul industrial zilnic și lunar depozit și retragere maxime pentru contul lor, utilizatorii trebuie să efectueze al treilea nivel de verificare. Acest al treilea nivel de verificare la Luno necesită fotografia unei dovezi de adresă.

Zilnicul Luno și lunar maximele pentru acest al treilea nivel de verificare sunt în jurul valorii de ceea ce vor oferi majoritatea schimburilor atât pentru documentul de identificare, cât și pentru dovada verificării adresei. Unele schimburi vor oferi limite zilnice și lunare mai mari sau conturi nelimitate cu verificarea veniturilor și activelor, dar Luno în prezent nu oferă acest lucru nivel mai ridicat de verificare.

Nivelurile de verificare Luno ReviewNivelurile de verificare Luno Review

Taxe

Luno are un depozit destul de extins și programul taxei de retragere bazat pe țara susținută care variază de la cele mai bune din industrie pentru aproape toate opțiunile până la cele mai proaste pentru o singură opțiune. Cu toate acestea, în general depozit și taxele de retragere sunt foarte competitive.

Programul tarifelor LUNOProgramul tarifelor LUNO

Taxele de tranzacție ale Luno sunt, de asemenea, mai complicate decât majoritatea schimburilor, fiind bazate pe Volum 30d și împerecherea valutară fiat. Piața Luno Taxele pentru producători sunt unele dintre cele mai bune din industrie, în timp ce taxele pentru participanții la piață variază de la decent la foarte bun.

Taxe de tranzactie

Taxe de tranzacție la Luno urmează a model de producător / preluator.

Taxele pentru producătorii de piață sunt o zero plat în toate perechile de tranzacționare, în timp ce acestea variază de la 0,2% până la 1% pentru participanții la piață pe baza asocierii valutare fiat și a 30d volumul tranzacționării.

Chiar și vârful înalt al 1% este o taxă de tranzacție decentă în conformitate cu standardele din industrie, deși este departe de a fi cea mai bună și de la sfârșitul anului 0.2% până la 0,25% este foarte bun.

Taxe de tranzacționare Luno ReviewTaxe de tranzacționare Luno Review

Taxe de card de credit

În timp ce este disponibil numai pentru depozite în Euro (EUR) și Nigerian Naira (NGN), Taxele pentru cardul de credit Luno sunt extrem de competitive la zero pentru euro și 1,58% pentru NGN până la o taxa de depunere maximă de 2.070 NGN.

Taxe de transfer bancar

Toate comisioanele de transfer bancar ale Luno, cu excepția unuia, pot fi considerate ca fiind nominale, venind la mai puțin de Echivalent 5 EUR.

Singura excepție este penalitatea de 5% a depozitului în numerar al Luno’s South African Rand (ZAR)+.

Argumente pro şi contra

Iată defalcarea succintă a avantajelor și dezavantajelor noastre Revizuirea Luno ne-a arătat.

Luno Pro și ContraLuno Pro și Contra

Pro

  • Taxe foarte mici
  • Interfață simplă și intuitivă
  • O gamă bună de servicii de tranzacții criptografice
  • Tranzacționează perechi cu ZAR, NGN, MYR și IDR
  • Platforma de tranzacționare de înaltă calitate

Contra

  • Numai 2 criptomonede sprijinit
  • Țări limitate acceptate

Gânduri de închidere

Luno este o opțiune excelentă pentru oamenii din țări sprijinite care solicită doar tranzacții sau tranzacții care implică Bitcoin și Ethereum, sau sunteți în căutarea unui fiat-to-crypto on-ramp ieftin. Interfața simplă și taxele foarte competitive înseamnă că există puține opțiuni mai bune pentru persoanele care se încadrează în acest grup.

Gânduri de închidere - Sursă: Shutterstock.comGânduri de închidere – Sursă: Shutterstock.com

Oameni din Indonezia, Malaezia, Africa de Sud, și Nigeria va fi deosebit de bine deservit de capacitatea de a bancă și comercială în monedele lor native.

Cu toate acestea, utilizatorii care caută mai avansați comercial Caracteristici, criptomonede mai tranzacționabile sau persoanele dintr-un număr mare de țări neacceptate vor fi mai bine să caute în altă parte serviciile lor de schimb de criptomonede.

Du-te la Luno