Introducere

Monfex este o tranzacționarea criptomonedelor platformă care permite utilizatorilor să tranzacționeze cu marjă. Monfex a fost lansat pentru prima dată în Decembrie 2018, cu misiunea de a deveni una dintre cele mai accesibile platforme de tranzacționare în cripto.

Platforma de tranzacționare MonfexPlatforma de tranzacționare Monfex

Cu noi utilizatori capabili să se înscrie la bursă doar 15 secunde, și unele dintre cele mai mici comisioane ale oricărei platforme de tranzacționare criptografică, Monfex are cu siguranță toate ingredientele pentru a reuși. Dar, cu alți jucători consacrați, cum ar fi BitMEX, care domină piața, ce va face Monfex în mod diferit?

Ca un schimb recent lansat, recenziile detaliate Monfex au fost rare până acum. Aici vom oferi unul dintre cele mai cuprinzătoare recenzii Monfex, examinând ceea ce diferențiază platforma de tranzacționare Monfex de concurenții săi.

Mergeți la Monfex

Tranzacționarea marjelor

Tranzacționare cu marjă este practica „Împrumut” fonduri de la un broker, în acest caz, Monfex, pentru a fi utilizate pentru o tranzacție. Acest lucru este cunoscut sub numele de ‘pârghie’. Pârghia mărește câștigurile, deoarece utilizatorii tranzacționează în esență cu mai mulți bani decât dețin de fapt, dar poate duce și la pierderi mai mari pentru capitalul comercianților.

Tranzacționare marjă - Sursă: Shutterstock.comTranzacționare marjă – Sursă: Shutterstock.com

Folosirea pârghiei înseamnă că în vremuri de volatilitate ridicată a pieței, comercianții pot fi supuși unei marjă suna când „Valoarea contului”, fondurile lor inițiale, plus orice profit sau pierdere nerealizat, scad sub un anumit prag nesustenabil.

Apelul de marjă atunci lichidează poziția lor, care duce adesea la pierderi de o magnitudine mai mare decât tranzacționarea normală fără pârghie – astfel încât utilizatorii ar trebui să fie atenți să își respecte limitările. Pozițiile ridicate cu efect de levier vor afecta prețul de lichidare al traderilor.

Monfex oferă până la Pârghie de 50 de ori, care este mai mic și oarecum mai sigur decât 100 de pârghii oferit de BitMEX, care poate șterge utilizatorii fără experiență. Cu toate acestea, utilizatorii Monfex nu pot pierde niciodată mai mult decât depun pe platformă.

Platforma de tranzacționare Monfex – Prezentare generală

Înainte de a ne explora cum funcționează schimbul, să examinăm ce active sunt disponibile, valute acceptate, taxe și jurisdicții sprijinite.

Platforma de tranzacționare Monfex - Prezentare generalăPlatforma de tranzacționare Monfex – Prezentare generală

Active disponibile

Monfex oferă comercianților expunerea la 12 diferite active criptografice. Este esențial să rețineți acest lucru utilizatorii nu cumpără activul suport. În schimb, utilizatorii sunt speculând asupra prețului a activului subiacent.

Active disponibile - Sursă: monfex.comActive disponibile – Sursă: monfex.com

Gama completă de active Monfex oferă contracte pentru:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Clipoci (XRP)
 • Dash (DSH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Neo (NEO)
 • OmiseGO (NU-MI VINE SĂ CRED)
 • Eosio (EOS)
 • Zcash (ZEC)
 • Monero (XMR)

BitMEX, prin comparatie, oferă 8 active, inclusiv Tron (TRX).

În plus, Monfex planifică lansarea Telegramă contracte futures. După cum probabil știu comercianții de cripto, Telegramă ICO a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din ICO 2018 calendar. Ca urmare, Telegramă ICO și-a atins capacul maxim fără a lansa nici măcar o vânzare publică, iar mulți comercianți au ratat.

Acum, cu Telegramă lansat chiar după colț, Monfex oferă comercianților acces la GRAM contracte futures, o bună oportunitate pentru cei care au ratat Telegrama inițială Vânzare ICO.

Valute acceptate

Cu toate că Monfex a declarat că intenționează să permită depuneri fiduciare în viitorul apropiat, în prezent comercianții pot face depozite Bitcoin doar pe platformă.

Tranzacții minime & Taxe

Nu există taxă pentru depunerea Bitcoin pe platforma Monfex, deși aveți în vedere că veți plăti comisioane de tranzacție pentru a le trimite din portofel. Deoarece platforma Monfex oferă produse de tranzacționare cu pârghie, utilizatorii vor plăti ceea ce este cunoscut o „taxă de întreținere”.

Taxa de întreținere se plătește atunci când un comerciant ține deschisă o tranzacție cu pârghie deschisă peste noapte, atât pentru lungi, cât și pentru pantaloni scurți.

Monfex își explică taxa cu acest exemplu pentru lungi:

„Rata de finanțare scurtă poate fi de 0,027%. Dacă Bitcoin se tranzacționează la 6.000 USD, veți primi 6.000 USD X 0.027% = 1,62 dolari pentru fiecare zi în care nu aveți 1 contract BTC / USD la ora 17:00 NYC. ”Monfex, Monfex.comMonfex

În mod similar, utilizatorii vor plăti fie un comisionar de achiziție, fie un producător pentru tranzacții, calculat ca procent din valoarea noțională a acelei tranzacții. De asemenea, nu există taxe de retragere Monfex.

Jurisdicții deservite

Un număr mare de jurisdicții sunt deservite de Monfex, deși utilizatorilor americani li se interzice tranzacționarea pe platformă. Alte țări care nu pot accesa platforma sunt cele desemnate ca „OFAC”, Cum ar fi Balcani, Cuba, Iran, Coreea de Nord și altele.

Mergeți la Monfex

Tranzacționarea pe platforma Monfex

Înscriere Monfex

Înscriere la Monfex este simplu și rapid, necesitând doar o formă scurtă așa cum se arată mai sus. Odata ce tuAm completat toate câmpurile relevante, asta este. Contul dvs. va fi gata să primească fonduri.

Procesul de înscriere este foarte simplu pe platforma MonfexProcesul de înscriere este foarte simplu pe platforma Monfex

Cu toate acestea, pentru a începe tranzacționarea, utilizatorii trebuie să-și verifice e-mailul și să treacă KYC / AML cerințele prin furnizarea dovezii de reședință.

Înainte ca utilizatorii să se înscrie, ar trebui să se asigure că nu locuiesc în niciuna dintre jurisdicțiile restricționate și să citească condițiile de utilizare.

Depozite Bitcoin

La crearea contului, utilizatorii vor fi solicitați să depună Bitcoin în contul lor. Butonul de depunere poate fi găsit în colțul din dreapta sus al interfeței de tranzacționare.

La prima înscriere, Monfex vă va solicita să depuneți fonduri în contul dvs.La prima înscriere, Monfex vă va solicita să depuneți fonduri în contul dvs..

După ce faceți clic pe buton, va apărea o casetă lightbox cu elementul dvs. unic adresa depozitului, așa cum se arată mai jos.

Este foarte simplu să depuneți BTC în contul dvs. de tranzacționare pe Monfex.Este foarte simplu să depuneți BTC în contul dvs. de tranzacționare pe Monfex.

Utilizatorii pot copia și lipi pur și simplu fișierul Adresa BTC, sau scanează Cod QR, pentru a trimite Bitcoin la Monfex. Acest lucru se poate face cu ușurință de pe o platformă precum Coinbase de exemplu. Monfex oferă, de asemenea, utilizatorilor săi o explicație detaliată despre cum să cumpere Bitcoin.

Interfață de tranzacționare

Interfața de tranzacționare de la Monfex este elegantă și ușor de interpretat. Spre deosebire de Bitmex, care este rapid, iar pentru comercianții fără experiență poate un pic copleșitor, Monfex UI este mult mai simplist.

În ciuda acestui fapt, are câteva caracteristici grozave. Graficele nu sunt extrase doar din vizualizarea Tranzacționare. În schimb, oferă utilizatorilor opțiunea de a tranzacționa la o gamă largă de intervale de timp, de la 1 lună până la „1 bifă”, atrăgând atât comercianții intraday de înaltă frecvență, fie cei care ocupă poziții pe termen lung.

Monfex oferă o interfață simplă și simplă, care face tranzacționarea ușoarăMonfex oferă o interfață de utilizare simplă și simplă, care facilitează tranzacționarea

Comercianții pot alege dintre cinci tipuri de diagrame, inclusiv lumânări, bare, linii, zona sau Heikin Ashi diagrame. De asemenea, Monfex oferă o gamă bună de indicatori, inclusiv instrumente populare, cum ar fi RSI, Trupe Bollinger și mai multe tipuri de MA.

Mergeți la Monfex

Asistență și securitate

Ca un nou schimb care urmărește să fie cele mai bune schimburi criptografice pentru tranzacționarea în marjă, Monfex nu este încă pe deplin „testat în luptă”, dar abordarea sa în materie de securitate este puternică. Depozitele utilizatorilor intră depozitare la rece, deci sunt disponibile numai pe platformă atunci când tranzacționează activ.

Asistență și securitate - Sursă: Shutterstock.comAsistență și securitate – Sursă: Shutterstock.com

În setări, utilizatorii se pot înscrie Autentificare cu 2 factori (2FA) pentru a adăuga un strat suplimentar de Securitate în contul lor.

Suportul este disponibil 24/7, pe tot parcursul anului. Utilizatorii pot lăsa în prezent un mesaj pentru echipa de asistență și pot atașa fișiere relevante la biletul lor sau pot contacta echipa prin telefon. Există, de asemenea, un F.A.Q extins pe site-ul Monfex.

Concluzie

Deci, ar trebui să utilizați platforma de tranzacționare Monfex? Deși sunt primele zile, Monfex a excelat în a face un simplu UI pentru ca comercianții să înceapă cu platforma lor.

Concluzie - Sursa: Shutterstock.comConcluzie – Sursa: Shutterstock.com

Înregistrarea durează câteva secunde și Depozite Bitcoin sunt rapide și ușoare chiar și pentru novicii cripto. Utilizatorii trebuie să treacă KYC și AML pentru a continua, dar acest lucru este standard în toate schimburile. Din păcate, utilizatorii din Statele Unite ale Americii nu sunt eligibili pentru a utiliza Monfex, dar acest lucru este valabil și pentru BitMEX.

Interfața de tranzacționare Monfex este curată, design minimalist, ceea ce reprezintă o schimbare revigorantă față de unele dintre celelalte platforme de tranzacționare de vârf; care sunt accelerate și care adesea scad elementele cheie ale tranzacționării.

Cu până la Pârghie de 50 de ori, un impresionant 12 active și taxe mici, Monfex caută să fie o platformă atractivă pentru comercianți. Odată cu eliberarea sa iminentă de GRAM în viitor, Monfex caută potențial să câștige o tracțiune serioasă pe tot parcursul 2019.

Mergeți la Monfex

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me