Повечето хора, използващи интернет по лични или бизнес причини, са в съзнанието на анонимността и общите опасения относно поверителността.

Анонимен VPN прегледАнонимен VPN преглед

Използването на VPN е отличен начин да защитите историята си на сърфиране и да се уверите, че данните, които предавате, са защитени от любопитни очи. въпреки това, не всички VPN услуги предлагат поверителността и защитата, които искаме от услугата.

Анонимен VPN има име, което трябва да привлече вниманието ви, ако целта ви всъщност е анонимност.

Доставя ли обаче?

Какво е Anonymous VPN?

Първото ни впечатление за анонимната VPN се срещна с тих смях.

Уебсайтът му включва талисман на име „Пич“. Пичът е неговият анонимен талисман и до неговото карикатурно изображение са думите „НИКОГА няма да разкрием истинското му име.“ Освен хумора, ние приехме малкото комедийно пръскане като знак, че Anonymous VPN се отнася сериозно към поверителността.

Какво е Anonymous VPN?Какво е Anonymous VPN?

С такова име е по-добре да бъдат.

Услугата никога не води дневници за активността на потребителите. Това означава, че услугата разполага с данни, за да покаже как използвате нейната VPN, дори ако правителство или правоприлагащ орган се появи със заповед да ги принуди да предадат вашата информация. Вашите данни и активност са криптирани също така, така че никой да не може да го използва, ако по някакъв начин е подслушал трафика ви и е заловил част от него.

Анонимната VPN е лесна за настройка. Не са ви необходими никакви технически правомощия, за да работи. Имайки предвид, че процесът на настройка е лесен, можете да използвате Anonymous VPN на вашия компютър или да настроите рутера на дома си, за да използвате услугата, така че всички интернет трафик напускане на дома ви, или бизнес, е безопасно преминава през VPN.

Анонимни VPN ключови характеристики

Вземането на решение за използване на която и да е услуга като VPN винаги се свежда до функции и ако предлага нужните ви. За нас, Анонимната VPN се предлага с всичко, от което се нуждаете, за да защитите данните си или да ви заобиколи цензурата.

Анонимни VPN ключови характеристикиАнонимни VPN ключови характеристики

Поверителността е основната причина да се използва VPN, но те също могат да ви помогне да достигнете до уебсайтове, които могат да бъдат блокирани в някои държави или местоположения. Основните характеристики на анонимната VPN включват:

 • Сигурен транспорт на данни: всичко е криптирано
 • Неограничена честотна лента: можете да предавате поточно филми или да изтегляте големи файлове, без да налагате допълнителни такси
 • Скорост: услугата е бърза и няма да забави твърде много връзката ви
 • Няма политика за регистриране: изобщо не поддържа никакви регистрационни файлове – никакви
 • Лесно използване: всеки може да настрои Anonymous VPN на своя компютър или рутер

Професионалисти

Анонимната VPN се предлага с функции, които улесняват любовта. Той идва с всички плюсове, които искате в VPN и няколко, които вероятно не сте знаели, че искате. Ако приемем, че отговаря на това, неговата политика за поверителност е отлична. Ключовите плюсове, за които трябва да сте наясно, включват:

Плюсове Анонимен VPN - Източник: Shutterstock.comПлюсове Анонимен VPN – Източник: Shutterstock.com

 • Удобно за поверителност местоположение извън зоните с девет очи, 14 очи и други страни, които позволяват на чуждестранните разузнавателни агенции да събират информация в техните граници.
 • Не се създават регистрационни файлове за VPN дейност, така че се наслаждавайте на онлайн казината и торентите
 • Той поддържа трите най-често срещани VPN протокола и използва AES-256 криптиране.
 • Работи с повечето торент софтуер и уебсайтове.
 • Той преминава всички тестове за WebRTC и DNS изтича което може да разкрие вашия истински IP адрес.
 • Той има 2500 места в 25 държави.

Минуси

За съжаление, нито един продукт или услуга не съдържа проблеми. Повечето тревожни минуси намерихме в Anonymous VPN включени:

 • Скоростта на трафика може да спадне до 50 процента в зависимост от това къде се намирате или към кое от местоположенията му се свързвате по това време.
 • Съвместимостта е ограничена до Android, MacOS, Windows и повечето рутери. Но не работи с Linux, който много защитници на поверителността настояват да се използва.
 • Изобщо няма поддръжка на Netflix, тъй като Netflix активно блокира всички анонимни VPN сървъри.

Против Анонимни VPN - Източник: Shutterstock.comПротив Анонимни VPN – Източник: Shutterstock.com

Тестовете за скорост на движение не са точна наука, тъй като местоположението, надеждността на мрежата и натоварването на трафика във вашия район играят съществена роля за скоростта на вашия интернет. Някои тестове за Anonymous VPN показа значителен спад в скоростта, но остана в рамките на 40 до 60-мегабитов диапазон за изтегляния. Това все още е доста бърз интернет.

Информацията за съвместимостта е малко объркваща. От това, което прочетохме обаче, неговият софтуер работи на устройства с Android, Windows и Mac, така че потребителите на Linux остават на студа. Ако обаче настроите Anonymous VPN на вашия рутер, няма значение какви устройства използвате, стига да се свържете с интернет през този рутер.

Някои читатели могат да намерят блока Netflix да бъде твърде голям проблем, за да може да се използва Anonymous VPN. В този случай ви препоръчваме да разгледате алтернативни услуги като ExpressVPN или NordVPN.

Информация за цените

Информацията за цените е на целевата страница и е разумна. То не предлага безплатен пробен период като някои VPN, но можете да си купите кратък пробен период. Като цяло цените му са конкурентни. То предлага три различни пакета за да тръгнете:

Информация за цените Anonymous VPNИнформация за цените Anonymous VPN

 • Тридневен пробен период за $ 2
 • Месечен абонамент за $ 12
 • Годишен абонамент за $ 69

Дори и да плащате годишно, услугата е бюджетен и малка цена да платите за поверителността си.

Присъда

Anonymous VPN върши работата, както е рекламирано, а моделът на ценообразуване също е бюджетен. Минусите, които открихме, не са прекъсващи сделките според нас. Много хора обаче искат да използват VPN за поточно предаване на Netflix, защото услугата е ограничена в тяхната държава, но Анонимната VPN няма да работи за тази цел.

Присъда - Източник: Shutterstock.comПрисъда – Източник: Shutterstock.com

Така че, при условие че не ви е необходим за Netflix и не използвате Linux, Anonymous VPN е подходящ избор, но с избор днес не би бил нашият най-добър избор.

Харесваме тези анонимни VPN-та много по-добре: Protonvpn, Nordvpn, Expressvpn. Или вижте нашето най-добро ръководство за VPN за пълния ни списък.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me