Решението с коя VPN да се включи е критично решение, което може да бъде предизвикателство – особено сред равнопоставените услуги, какъвто е случаят в този мач между ExpressVPN срещу IPVanish.

Ето нашето сравнение на услугата ExpressVPN срещу IPVanish VPN за 2019 г.

Искаме да помогнем да изясним коя от тези две VPN услуги е най-подходящата за вас, така че тази статия ще разгледа задълбочено как ExpressVPN и IPVanish се сравняват в различни функции. Ще претеглим техните предимства и недостатъци, и в края на статията, ще обявим победител.

Запознайте се с конкурентите

Нека започнем с кратък преглед на двамата конкуренти, които ще разгледаме в тази статия, и двете от които са основни в света на VPN доставчиците.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN е любим на феновете. Включва няколко отлични характеристики, които го правят една от най-добрите VPN за обикновения потребител, някои от които включват първокласна сигурност, бързи международни връзки, глобално покритие на сървъра, и добра използваемост. Трябва да кажем, че това не е най-евтиният вариант, но получавате много пари за парите си.

Отидете на ExpressVPN

IPVanish

IPVanish

IPVanish ще се счита за underdog в това шоудаун, но това не означава, че не се задържа. IPVanish разполага със значителен набор от функции, включително мултиплатформена поддръжка, високи скорости на връзка в САЩ, и an лесен за използване интерфейс—Всички на по-бюджетна цена от ExpressVPN.

Отидете на IPVanish

Сравнение на характеристиките

Ще стигнем до него: ExpressVPN излиза на върха относно характеристиките, което, предвид по-високата си цена, е нещо, което очаквахме.

Функции на ExpressVPN

Една функция, която ExpressVPN притежава, но IPVanish не е, е разделено тунелиране. Разделеното тунелиране ви позволява ръчно да конфигурирате кои приложения използват криптираната VPN, което означава, че ако има определени приложения, които искате да заобиколите VPN, можете да го заобиколите без проблем.

ExpressVPN – Усилване на целия Интернет

Освен разделени тунели, вие получавате усъвършенствана защита от течове, достъп до сайтове за стрийминг (проблем, който други VPN се опитват да заобиколят), функции за замъгляване (полезно за Китай), поддръжка на интелигентна телевизия и игрална системаt и разширения на браузъра.

Характеристики на IPVanish

IPVanish, от друга страна, предлага по-малко функции. Сред важните са замъгляване, IP и DNS защита от течове, и а ключ за убиване. Както можете да разберете, ExpressVPN е тежкият нападател в отдела за функции.

IPVanish – Най-добрата VPN услуга в света

Плюсове и минуси: ExpressVPN

Всяка VPN услуга има своите плюсове и минуси и ExpressVPN не се различава.

Професионалисти

 • Няма регистрационни файлове
 • Обширна сървърна мрежа
 • Сплит тунели
 • Отлична скорост
 • Позволява ви достъп до всички платформи за стрийминг
 • Лесно използване

Минуси

 • Здрава цена
 • Не включва блокиране на реклами или злонамерен софтуер

Вземете ExpressVPN

Плюсове и минуси: IPVanish

Ето някои плюсове и минуси, които трябва да имате предвид, когато решавате дали да изберете IPVanish или не.

Професионалисти

 • Включва ключ за убиване
 • Бързи скорости
 • Лесно използване
 • Много сървъри
 • Поддръжка на рутер

Минуси

 • Не Нетфликс достъп
 • Води дневници
 • Не предлага дългосрочни планове

Вземете IPVanish

Производителност / скорост

VPN са известни с това, че забавят връзката, предоставена от вашия доставчик на интернет услуги, така че е важно да се помисли колко бързо ще бъде вашата криптирана връзка. За щастие и двете опции в този преглед са известни със скоростта и са много сравними в това отношение.

ExpressVPN срещу IPVanish отидете Head to Head

Оферти ExpressVPN високи скорости, които са много последователни, независимо от местоположението на сървъра (базиран в САЩ или международен). IPVanish се справя добре предлагайки постоянно бързи скорости, също. Скоростите на връзката в САЩ са равни малко по-бързо от ExpressVPN но отпадна малко в международен план, особено във Великобритания.

Тази категория в крайна сметка е равенство. Нашият съвет към вас, ако изборът ви зависи от скоростта? Добре е да помислите и за това дали имате нужда от VPN за Канада, САЩ, Европа или Великобритания ExpressVPN има предимство за потребителите във Великобритания.

Надеждност

Надеждността е друга ключова област, която трябва да имате предвид, когато решавате VPN. Искате да намерите нещо, което да ви достави бързи, стабилни връзки, които няма да бъдат прекъснати.

ExpressVPN не страда от проблеми с надеждността, без значение коя операционна система използвате. Той предоставя всички фактори за надеждност.

ExpressVPN или IPVanish – на кой можете да разчитате?

IPVanish, от друга страна, също е много надежден, но малко по-малко от ExpressVPN. Потребителите съобщават за това IPVanish отнема повече време за установяване на връзка, особено в сравнение с ExpressVPN, понякога до няколко секунди.

Предвид тези понякога бавни времена за установяване на връзка, ExpressVPN излиза на първо място в тази категория.

Поверителност / Регистрация / Сигурност

Съхраняването на вашите поверителни данни, като информация за кредитни карти и пароли, при използване на интернет е безопасно една от най-критичните задачи на VPN. Ако сте загрижени за вашата онлайн сигурност и анонимност, от съществено значение е да проучите как вашата VPN позволява частно сърфиране.

И така, колко добре се справят тези двама VPN доставчици в тези области? Е, ExpressVPN и IPVanish използват протокол OpenVPN и 256-битово AES криптиране, за което се знае, че е най-надеждният механизъм за криптиране.

ExpressVPN срещу IPVanish – Поверителност / Регистрация / Сигурност

Дневниците са друга област за разглеждане. ExpressVPN предлага на потребителите a проверено няма услуга за регистрация, което беше доказано, когато турските власти опитах се да принуди компанията да предаде данните на клиентите. ExpressVPN изрично отказа това искане и въпреки че турските власти взеха сървър, те все още не можаха да получат информация за клиенти.

IPVanish твърди, че предлага същата услуга без регистрационни файлове, но е било изследван за регистрация и предоставяне на информация на властите на Съединените щати които разследваха престъпление. На въпрос за това IPVanish каза, че този инцидент е станал под различна собственост и няма да се повтори на часовника му.

Анонимността е друга категория, която някои потребители на VPN отдават приоритет в търсенето на най-добрата услуга. ExpressVPN приема криптовалути, което позволява на потребителите да поддържат анонимност, докато IPVanish не.

Вземете ExpressVPN Вземете IPVanish

поддържа

Стартирането и работата на вашата VPN не винаги е лесно и понякога възникват проблеми. Важно е да знаете какви ресурси предлага вашият VPN доставчик на своите клиенти в тези времена на нужда.

ExpressVPN срещу IPVanish Сравнение на поддръжката

ExpressVPN блести в тази област. То предлага поддръжка на чат на живо 24/7, и също е на разположение чрез имейл за решаване на евентуални проблеми. Известно е, че ExpressVPN реагирайте бързо на запитвания на клиенти, така че никога няма да чакате твърде дълго, за да получите помощ, и качеството на помощта му обикновено е високо.

IPVanish предлага и доста богата поддръжка на клиенти. Потребителите на IPVanish, срещащи проблеми, могат да получат отговор на своите въпроси чрез помощ по имейл, и компанията също така предоставя a телефонна линия потребителите могат да се обадят за обслужване на клиенти по време на работното време в САЩ.

Цена

Нито един от тези доставчици на VPN не е точно най-евтиният вариант; ExpressVPN всъщност е един от най-скъпите налични VPN услуги. И така, колко ще ви струва всеки от тези два доставчика?

Ако решите да плащате за ExpressVPN месечно, това ще ви струва $ 12.95 на месец, което го прави една от най-скъпите VPN мрежи наоколо. Тази висока месечна такса ето защо полугодишните и годишните планове са за предпочитане, с годишен план на стойност $ 99.

ExpressVPN срещу IPVanish Сравнение на цените

Годишният абонамент за IPVanish, от друга страна, струва $ 77,99 на година, или $ 6.49 на месец, и месечна цена излиза на $ 10,00. Ясно е, че IPVanish е по-добрият ценови вариант, въпреки че бихме казали, че функциите, които ExpressVPN предлага, си заслужават по-високата цена.

Нашият избор в състезанието ExpressVPN срещу IPVanish

След като прочетете това ревю, може би вече сте се досетили кой доставчик смятаме за най-добрия, но нашият избор за победител в състезанието ExpressVPN срещу IPVanish е ExpressVPN.

Заключение

Въпреки че ExpressVPN излезе на върха, ние смятаме, че цената е съществен недостатък за нашия победител. Ще получите отлична стойност за парите ви, ако използвате ExpressVPN, но не можем да отнемем факта, че IPVanish също така предоставя на потребителите фантастично изживяване на по-ниска цена.

Също така е важно да се отбележи, че няма точен отговор за всички в търсенето на перфектната VPN. Класирахме тези две по няколко различни функции, но може да има една по-важна за вас функция, която да не е отразена в нашия победител. Като такъв, препоръчваме ви да изберете най-добрата VPN за вашите специфични нужди.

Препоръчва се

ExpressVPN ОТИВАМ
IPVanish ОТИВАМ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me