CyberGhost е чудесно приложение за устройства с Android. Тя ви дава пълнофункционална VPN и много предимства. Едно от най-големите му предимства е това той скрива вашия IP. Когато използвате приложението, оригиналният ви IP адрес няма да бъде използван. Вместо това приложението ще го замени с IP адрес от неговата сървърна мрежа. Следователно не е възможно да проследявате вашата онлайн активност.

Как да използвам CyberGhost VPN на AndroidКак да използвам CyberGhost VPN на Android за 2020 г.

Освен това ви осигурява Wi-Fi защита. Ако използвате обществена връзка, уебсайтовете могат да наблюдават активността ви при сърфиране. VPN на CyberGhost ще защити поверителността и сигурността ви онлайн, дори когато използвате обществен Wi-Fi. Той ви осигурява възможно най-високото криптиране и използва строга политика за не-регистриране.

По този начин е чудесно за торент и стрийминг на видеоклипове онлайн, както и за всеки ден сърфиране в мрежата. Не смятаме, че е толкова добър, колкото любимия ни Nordvpn, но определено е там като една от най-добрите услуги.

Можете да прочетете пълния ни текст Преглед на CyberGhost за да видите пълния списък с функции, които тази VPN услуга може да предложи.

Вземете CyberGhost

Използване на CyberGhost VPN на Android

  • Изтегли приложението CyberGhost от магазина Play
  • Създай профил. Ако изберете пробната версия. Можете да използвате приложението известно време без никакви ограничения. След като изтече пробният период, трябва да се абонирате, за да продължите да използвате приложението.
  • Можеш инсталирайте приложението само ако вашият смартфон или таблет има поне Android 4.4
  • Следващата стъпка, когато искате да използвате CyberGhost, е да отворете приложението. Когато приложението се отвори, в него се посочва, че все още не сте свързани с VPN мрежа

  • Докато режимът на връзката ви е в „Най-добро местоположение“, докоснете бутона за захранване, за да активирате VPN услугата. Можете също да натиснете описанието на връзката, за да изберете държава. Ще получите списък с държави и можете да изберете всяка. Кликването върху опцията „Най-добро местоположение“ ще ви свърже със сървъра, който е най-подходящ за добра производителност в зависимост от вашето местоположение. Ако изберете държава, сайтът ви свързва с най-добрия сървър в тази държава. Ако искате да промените избора на държава, върнете се към опцията „Най-добро местоположение“.

Предшестващо състояние на VPN функциите

Следните функции се активират на всеки сървър, към който се свързвате в мрежата CyberGhost:

Защита от течове Тази мрежа ви предпазва от течове като IPv6 и Препращане и DNS изтича.
Скрит IPс Мрежата държи вашия IP адрес скрит. Той замества оригиналния ви IP адрес с такъв от неговите сървъри. Следователно е почти невъзможно уебсайтовете да проследят вашата самоличност.
Шифроване Всички VPN връзки на CyberGhost са защитени с 256-битов AES. Защитата е отлична, тъй като е невъзможно да има външно проникване.
Kill Switch Тази функция блокира всички връзки, ако установи, че вашата CyberGhost връзка е загубена.
Без регистрационни файлове CyberGhost работи по строга политика без регистрационни файлове, за да запази анонимността на всички потребители.
Рекламен блок Тази функция филтрира реклами, които могат да бъдат досадни. Блокирането на реклами помага на страниците ви да се зареждат по-бързо и подобрява вашето изживяване. Също така помага да се пази зловреден софтуер.
Защита от зловреден софтуер Мрежата открива и блокира уебсайтове, които могат да бъдат опасни. Деактивира ги и подобрява скоростта на сърфиране.
Заключете социалното проследяване Мрежата пречи на елементите на социалните медии да проследяват и записват вашето поведение при сърфиране. Той блокира елементи от социалните медии, като например бутона за харесване във Facebook.

Отидете на CyberGhost

Настройки за CyberGhost на Android

Екран с настройки за CyberGhost VPN - Източник: CyberGhostVPN.comЕкран с настройки за CyberGhost VPN – Източник: CyberGhostVPN.com

  • Потребителско име: Тази опция ще покаже името на вашия акаунт. ако използвате пробната версия, опцията ще покаже имейл адреса, който сте използвали за регистрация на акаунта си. Имате възможност да промените това име, когато пожелаете.
  • Активни устройства: Опцията ви показва броя на активните устройства, които се използват наведнъж. Различните абонаменти ви позволяват да използвате различен брой устройства наведнъж.
  • План: Тази опция отразява типа абонамент, който имате.
  • Изтича на: Тази опция показва кога ще изтече абонаментът ви.
  • Излез от профила си: Можете да използвате тази опция, за да се откажете от активен акаунт. Можете да влезете отново, ако искате.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me